💠
#مصلح غذاها در طب اسلامی
مصلح به دو معنا میتواند باشد:
✅🍎قسم اول: به معنای جلوگیری از ضرر و زیان مصرف آن مفرده بدون مصلح است.
✅🍏قسم دوم: به معنای بهتر و مطلوب بودن اجتماع آن مفرده و ایجاد خواص ویژه در ترکیب
✅هنگام مصرف غذاها لازم است که "مصلح"های آنها هم مصرف شود ، در واقع رعایت این نکته باعث
#هضم و
#جذب بهتر موادغذایی در بدن میشود و چنانچه، غذایی، دارای عوارض جانبی باشد درصورت مصرف بامصلح ،کمتر دچار آن عوارض خواهیم شد و یا استفاده از مصلح خاص، موجب ایجاد خواص ویژه ای خواهد شد.
👌
#مصلح های ذیل بر اساس احادیث معصومین علیهم السلام می باشد.
✅🍎قسم اول:
🍎(
#پنیر :گردو، خربزه)
🍎(
#ماست :زنیان)
🍎(
#ماهی : عسل یا خرما)
✅🍏قسم دوم :
🍏(
#نان :زنیان)
🍏(
#گوشت گاو :خرما، برگ چغندر)
🍏(
#عدس :کدو)
🍏(
#کله گوسفند :سویق)
🍏(
#بادمجان :روغن زیتون)
🍏(
#خربزه :شکر سرخ)
🍏(
#تخم مرغ :پیاز،گوشت)
🍏(
#خرما :آب ولرم)
🍏(
#سرکه :روغن زيتون)
🍏(
#خیار :خرما،نمک)
🍏(
#خربزه :شکر سرخ، خرما، پنیر)
🍏(
#برنج :روغن شحم، سماق)
🍏(
#سیاهدانه :عسل)
🍏(
#تره :نمک)
🍏(
#آویشن :نمک)
🍏(
#گردو :زنیان، پنیر)
🍏(
#زنجبیل :عسل)
🍏(
#شوید :عسل)
🍏(
#شیر:آرد، خرما، عسل، گوشت)