eitaa logo
فروشگاه مجازی سلامتکده
141 دنبال‌کننده
1.8هزار عکس
584 ویدیو
0 فایل
📝 فروشگاه مجازی: سلامتکده حاوی مطالب🔰 نکات سلامتی و طب اسلامی ایرانی پاسخ به سوالات و ارائه برنامه غذایی فروش محصولات طبیعی و ارگانیک و داروهای گیاهی و انواع عسل و انواع روغن های خوراکی و درمانی ارتباط با مدیر @Dor1433
مشاهده در ایتا
دانلود
هر •┈••✾🍃🍎🍃✾••┈• @salaamatkadeh •┈••✾🍃🍎🍃✾••┈•
حضرت علیه السّلام: بسم رب الشهدا و الصدیقین 🌺یا نورُ یا بُرْهانُ یا مُبینُ یا مُنیرُ یا رَبِّ، أِکْفِنِى الشُّرور وَ آفاتِ الدُّهور وَ أَسْأَلُک‏َ النَّجاةَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِى الصُّور ای نور، ای دلیل روشن، ای آشکار کننده، ای نوربخش! پروردگارا، از شرور و آفات روزگار کفایتم کن و از تو می خواهم در روزی که در صور دمیده می‌شود مرا نجات بخشی. •┈••✾🍃🍎🍃✾••┈• @salaamatkadeh •┈••✾🍃🍎🍃✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌺فضایل سوره مبارکه 🌺 تعداد آیه : 118 ترتیب نزول : 74 محل نزول : مکه 🌹فضیلت: 💠ابى بن کعب از پیامبر روایت کرده است که: هر که این سوره بخواند، فرشتگان در روز قیامت او را به روح و ریحان و آنچه موجب چشم روشنى است، بشارت می دهند. 💠امام صادق علیه السلام فرمود: هر که این سوره را بخواند و در هر جمعه تکرار کند، خداوند کار او را به سعادت ختم می کند و در بهشت برین با انبیاء و مرسلین است. 📚منابع : فضل بن حسن طبرسی، ترجمه مجمع البیان فی تفسیر القرآن، ج 17، ص28. محمد حسین طباطبایی، ترجمه تفسیر المیزان، ج 15، ص: 5، قم 1374 •┈••✾🍃🍎🍃✾••┈• @salaamatkadeh •┈••✾🍃🍎🍃✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌟خواص درمانی 🌟 این میوه به دلیل داشتن ترکیبی به نام «پکتین» که از کربوهیدرات‌های پیچیده است، خواص دارویی دارد و به درمان اسهال کمک می‌کند. این میوه دارای خاصیت تقویت‌کننده‌ی معده و التیام ورم روده و مقوی قلب، ضدنفخ، ادرارآور، قاعده‌آور و خلط‌آور است و نقش موثری در بهبود بیماری‌های ریوی دارد. در طب سنتی از نظر طب قدیم ایران بهِ شیرین، گرم و تر و بهِ ترش، سرد و خشک است. روغن به، سرد و تر و قابض و به دانه سرد و تر است. * به تقویت کننده قلب است. * ادرار آور است. * نرم کننده سینه است. * مقوی معده و دستگاه هاضمه است. * قابض است. * خونریزی را بند می‌آورد. * بهِ ترش مسهل است. * بهِ ترش برای تنگی نفس مفید است. * بهِ ترش استفراغ را بند می‌آورد. * اسهال‌های ساده و اسهال خونی را درمان می‌کند. * به، بهترین و مفیدترین میوه برای مسلولین است. * خونریزی از رحم را متوقف می‌کند. * اثر مفید روی بواسیر درد. * برای هضم غذا مفید است. خواص به دانه * داخل میوه‌ی «به» دانه‌هایی به رنگ قهوه‌ای یا قهوه‌ای تیره وجود دارد. این دانه‌ها منبع بسیار خوبی از موسیلاژ (لعاب) هستند و حدود 20 تا 22 درصد وزن دانه را لعاب روی آن تشکیل می‌دهد. * دانه‌های «به» به دلیل وجود لعاب، در رفع التهابات مخاط‌ ها، سرفه و گرفتگی صدا نقش بسزایی دارند. * به علاوه، آن‌ها در مصارف صنعتی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند به طوری که از لعاب این دانه در محصولات آرایشی و مجعد کردن موها استفاده می‌شود. البته یکی دیگر از موارد مصرف لعاب دانه «به» آهار دادن پارچه‌های گران‌قیمت است. * به دانه دارای خواص ضدباکتریایی قوی است. می توانید از آن برای رفع بوی بد دهان، گلو درد و آفت های دهان استفاده کنید. * لعاب به دانه به درمان سوختگی کمک می کند و می توانید آن را روی جای سوختگی بمالید. * لعاب موجود در به دانه به رفع گلو درد و سرفه های خشک کمک می کند. * به دانه باعث کاهش وزن هم می شود زیرا چربی، کالری و نمک کمی دارد. از طرف دیگر، به دانه سرشار از فیبر و ویتامین C است که هر دو به کنترل وزن کمک می کنند. زمانی که آن را به غذایی اضافه می کنید، طعم خوبی به آن می دهد. * به دانه سیستم گوارش را نیز تقویت می کند. به دانه برای درمان زخم معده مفید است، یبوست و اسهال را برطرف می کند و به این ترتیب، به گوارش بهتر کمک می کند که این به دلیل فیبر موجود در آن است. * نکته ی جالب دیگر این است که زمانی که با مواد غذایی ترکیب می شود، به گوارش آن ها کمک می کند؛ به عنوان نمونه، اگر به گوشت اضافه شود، باعث گوارش پروتئین می شود. * مصرف به دانه احتمال ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد. به دانه حاوی پکتین است که کلسترول خون را پایین می آورد. به دانه به استحکام بیشتر رگ ها و جلوگیری از تصلب شراین کمک می کند و می تواند فشار خون را کاهش دهد. * به دانه خاصیت دیگری هم دارد و آن مبارزه با سرطان است. سرطان معمولاً در اثر فعالیت رایکال های آزاد به وجود می آید. به دانه حاوی آنتی اکسیدان های خاصی است که با این رادیکال های آزاد سرطان زا مقابله می کنند. طرز استفاده از به دانه * برای مصرف به دانه می‌توانید یک قاشق چای‌خوری از دانه‌های آن را کمی در آب خیس و سپس استفاده کنید. * همچنین می‌توانید چند «دانه به» روی زبان قرار دهید و لعاب آن را ظرف چند دقیقه بمکید. * جوشانده‌ی دانه به: 30 گرم به دانه را در یک لیتر آب جوش ریخته و آن‌قدر بجوشانید تا به صورت ژله در آید. نکته: دانه‌ی به را هرگز نجوید توجه داشته باشید که دانه «به» را باید فقط به طریقی که گفته شد، مصرف کرد و هرگز نباید آن را به صورت له‌شده یا خردشده، جوشاند و خورد، زیرا با این کار، موادی به نام آمیگدالین در «دانه به» تجزیه (هیدرولیز) می‌شوند و اسید سیانیوریک تولید می‌کنند که اسیدی خطرناک است. با مکیدن یا خوردن دانه به، لعاب از روی آن جدا و دانه بدون هیچ تغییری دفع می‌شود. در این صورت خطر تولید اسید سیانیوریک وجود ندارد، اسید سیانیوریک فقط با له یا خرد شدن دانه در محیط معده تولید می‌شود. •┈••✾🍃🍎🍃✾••┈• @salaamatkadeh •┈••✾🍃🍎🍃✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📌 ❌از پرخورى بپرهيزيد تا تندرست بمانيد 🌷امام على عليه السلام فرمودند: يا كميل! شكمت را از خوراك پر مكن براى آب هم جا بگذار و براى هوا هم قرار بده، تا اشتها دارى دست از خوراك بردار، اگر اين كارها را انجام دادى خوراك بر تو گوارا گردد، همانا تندرستى با كم خوردن و كم نوشيدن است. 📚تحف العقول، ص 66 📌اشتها به غذا ❌از خوردن غذايى كه بدان نداريد، بپرهيزيد. 🌷رسول گرامى اسلام صلى الله عليه و آله فرمودند: بر حذر باش از آنكه بخورى آنچه را اشتها ندارى كه باعث حماقت و نادانى مى گردد. 📚لئالى الاخبار، ش 2 📌سير بودن دائمى ❌از هميشه بودن بپرهيزيد 🌷امام على عليه السلام فرمودند: از هميشه سير بودن و بسيار خوردن بپرهيزيد كه اين كار بيمارى ها و رنج ها را بر مى انگيزاند. 📚غررالحكم، ج 51، ص 151 📌حرام خوردن ✅از غذاى دورى گزينيد 🌷رسول گرامى اسلام صلى الله عليه و آله فرمودند: هر كه لقمه اى از حرام بخورد تا چهل شب نمازش مقبول نگردد و تا چهل روز دعايش مستجاب نشود و هر گوشتى كه از حرام برويد، آتش به آن سزاوارتر باشد. 📚بحارالانوار، ج 66، ص 314 •┈••✾🍃🍎🍃✾••┈• @salaamatkadeh •┈••✾🍃🍎🍃✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✨خاصیت گیاه ✨ ترنجبین به فارسی "ترانگبین" یا "ترنگبین" است. آن را به فرانسوی Manne d"hedysarum و Manna d"alhagi و Manne de perse و به انگلیسی Manna of hedysarum و به عربی "ترنجبین" می نامند. ترنجبین ماده ای است شیرین كه به صورت شبنم روی گیاه حاج یا خارشتر یا خاربز می نشیند. در یک بررسی که توسط مركز تحقیقات كشاورزی و منابع طبیعی خراسان انجام شد، مشاهده شد که این شیرابه‌های قندی در نتیجه عمل حشره ای به طور طبیعی و با ایجاد شكاف به خارج تراوش می شود. گیاه خارشتر درختچه یا بوته خاری است که در بیابان ها و دشت های كم ارتفاع ایران مانند خراسان، یزد، تبریز، زرند، اطراف قم و بوشهر به طور خودرو فراوان دیده می شود. ترنجبین حاوى تركیبات قندى مختلفى چون گلوكز و فروكتوز، ساكاروز و ترى ساكارید است كه به راحتى در آب حل مى شود. سابقا از ترنجبین در كارخانجات ساده قندگیری به طور سنتی قند می گرفتند، ولی بعدها چون فروش ترنجبین از نظر دارویی بازار بهتری پیدا كرد، آن را فقط به عنوان دارو می فروشند. 🌟خاصیت ترنجبین 👈ترنجبین ملین و مسهل است. دوز مصرفى ترنجبین به عنوان ملین بر حسب سن بیمار بین 10 تا 70 گرم است كه با كمى آب مصرف مى شود. گیاه ترنجبین اگر در مقدار کم خورده شود، ملین و اگر به مقدار زیاد مصرف شود، مسهل است. 👈ترنجبین طبق نظر حكمای طب سنتی گرم، ولی در عین حال تر است. 👈برای تسكین عطش و تب ترنجبین مفید است. 👈ترنجبین در تسکین سرفه و درد سینه موثر است. 👈ترنجبین خاصیت ضدعفونی کنندگی خوبی دارد و میکروب ها را از بین می برد، به همین دلیل برای درمان بیماری های عفونی مفید است. 👈اگر ترنجبین با آب زیره خورده شود، برای دفع صدای شكم كه با تب خفیفی توام باشد، نافع است. 👈خوردن ترنجبین با آب پنیر برای اخراج اخلاط سوخته، با ماءالشعیر برای دفع اخلاط گرم، با كره برای باز كردن ادرار (در مواردی كه ترشح ادرار بند می آید) مفید است. 👈جوشانده ترنجبین معرق است. 👈گل های ترنجبین برای بواسیر مفید است. 👈مالیدن روغن برگ های ترنجبین برای روماتیسم خیلی نافع است. 👈عرق گیاه ترنجبین اگر مدتی کم کم خورده شود، برای دفع سنگ كلیه و مثانه تا حدودی مؤثر است. 💎در مصرف ترنجبین احتیاط کنید 👈بسیاری از خانواده‌ها برای بهبود زردی کودک خود از مخلوط ترنجبین و آب قند استفاده می‌کنند که این مواد، نه تنها تاثیری در بهبود زردی کودک ندارند، بلکه باعث اسهال و استفراغ نوزاد نیز می‌شوند. در یک مطالعه تحقیقاتی که با هدف بررسی اثر ترنجبین خوراكی در كاهش زردی نوزادان انجام گردید، نشان داده شد که علیرغم باورهای بومی مبنی بر تاثیر ترنجبین در كاهش زردی نوزادی، تجویز این ماده اثر قابل توجهی در درمان زردی ندارد. 👈بیماران مبتلا به حصبه، اسهال خونی، بواسیر، خون ادراری و آبله از خوردن ترنجبین خودداری کنند. 👈ترنجبین برای طحال و اشخاص گرم مزاج مضر است. ✅چگونگی تهیه آب ترنجبین برای تهیه آب ترنجبین، مقداری ترنجبین را در آب جوش حل می کنند. سپس مایع صاف روی آن را بر می دارند و می گذارند قدری بماند تا مواد خارجی آن ته نشین شود. حالا مایع صاف شده روی آن، آماده خوردن است. آب ترنجبین اگر صبح ناشتا خورده شود، موثرتر است. مقدار خوراكی معمول آن 12 تا 35 گرم است. •┈••✾🍃🍎🍃✾••┈• @salaamatkadeh •┈••✾🍃🍎🍃✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👁 👁 عفونت چشم می تواند علل مختلفی داشته باشد از جمله تجمع اخلاط غلیظ و بلغمی در بالاتنه و سر -صعود بخارات معده- ضعف گوارش معده و...که باید دقیقا بررسی گردد. اما اگر یک درمان عمومی خواسته باشید: ✨رعایت اصول صحیح تغذیه، بعد غذا زیاد آب ننوشد بعد غذا سریع نخوابد غذاهای بلغمی و سرد نخورد. ✨دمکرده نعنا، سه بار، نیم ساعت قبل از صبحانه و نیم ساعت قبل نهار بخورد وهمچنین نیم ساعت قبل از خواب. ✨هرسه ساعت یکبار نیز همین دمکرده نعنا را سه قطره در هر چشم بریزید. ✨اگر شرایط حجامت دارد نیز یک هفته بعد از مصرف داروی فوق، حجامت کند. •┈••✾🍃🍎🍃✾••┈• @salaamatkadeh •┈••✾🍃🍎🍃✾••┈•