KayhanNews75979710412150525771214.pdf
10.52M
بسم الله الرحمن الرحیم
تمام صفحات #روزنامه_کیهان
امروز چهارشنبه ۲۹ تیر ۱۴۰۱
--------------
🖋"سالن مطالعه محله زینبیه" با کلی رمان، داستان، مقاله و ... مفید و خواندنی
@salonemotalee
📖 فرنگیس
#خاطرات_فرنگیس_حیدریپور
🖋قسمت ۱۰۳م
نزدیک که رسیدم، پرسید: «چرا ناراحتی؟» گفتم: «دنبال گوسالهام میگردم. گاوم که مرده.»
با خوشحالی گفت: «خبر خوبی برایت دارم. شنیدم گوسالهات را توی روستای کلهجوب علیا دیدهاند.»
با خوشحالی گفتم: «راست میگویی؟» خندید و گفت: «دروغم چیه؟»
کمی آب از او گرفتم و سر کشیدم. بقیۀ آب را روی روسریام خالی کردم. تا مدتی خیس میماند و خنک نگهام میداشت. خداحافظی کردم و بهسرعت راه افتادم.
روی جاده، شروع کردم به دویدن. اینطوری بهتر بود. اگر از توی خاک و دشت میرفتم، ممکن بود روی مین بروم.
چوب هنوز توی دستم بود. تمام دشت از خار و خاشاک پر بود. انگار زمین سوخته بود؛ بدون آب و بدون گیاه و خشک. آنقدر توپ به زمین خورده بود که زمین تکهتکه بود و سراسر سوخته.
خسته و کوفته به روستا رسیدم. نفسنفس میزدم. زنی با خوشرویی، دبۀ آبی آورد. حالم که جا آمد، گفتم: «گوسالهام را گم کردهام. شما این طرفها یک گوسالۀ غریبه ندیدهاید؟»
زن به علامت ندانستن سری تکان داد.
از پشت یکی از خانههای گلی، زنی بیرون آمد. زینب بود. او را میشناختم. چند بار توی مراسم فاتحه دیده بودمش. لباس خاکی تنش بود و معلوم بود مشغول کار بوده. لبخندی زد و پرسید: «آهای فرنگیس، دنبال چه میگردی؟»
آب دهانم را قورت دادم و گفتم: «گوسالهام.»
وقتی لبخند زد، خوشحال شدم. اشاره کرد و گفت: «بیا، گوسالهات را پیدا کردهایم.
بیا ببر.»
باورم نشد. فکر کردم سر به سرم میگذارد، اما وقتی دیدم دارد جدی حرف میزند، دستها را رو به آسمان بلند کردم و گفتم: «خدایا، شکر.»
پشت سر زن راه افتادم. گفت: «میخواستم خودم برایت بیاورم، اما میدانستم قبل از من میآیی.»
با هم به در خانهشان رفتیم. از بیرون صدای گوسالهام را شنیدم و شناختم. با خوشحالی گفتم: «زینب، این صدای گوسالۀ من است!»
وارد حیاط شدیم. حیاط کوچک بود. گوشۀ حیاط، گوسالهام به چوبی بسته شده بود. طنابی به پایش وصل بود. سر بالا آورد و مرا نگاه کرد. با صدای بلند گفتم: «خدایا، شکرت.»
صدایم را شناخت. پایش را زمین کوبید و به طرفم آمد. زینب خندید و گفت: «فرنگیس، خوب میشناسدت. نگاه کن ببین چه کار میکند. این همه من تیمارش کردم، آن وقت برای تو پا بر زمین میکوبد!
وقتی به روستا برگشتم، دیدم توی روستا ول میگردد و خسته وگرسنه و تشنه است. باور کن نزدیک یک سطل آب را خورد.»
خندیدم و گفتم: «میداند از سرمایه زندگی همین گوساله برایم مانده. گاوم تلف شده، اما خدا را شکر که گوسالهام زنده است.»
زینب گفت: «خستهای. بیا تو یک چای برایت بریزم.»
با خوشحالی گفتم: «الان وقت چای خوردن نیست. باید برگردم. خدا خیرت بدهد. تو گوسالهام را نجات دادی و نگهداری کردی.
گوساله را جلو انداختم و خودم پشت سرش راه افتادم. روی جاده حرکت میکردم. چوب را کنار رانش میگذاشتم تا به چپ و راست برود. توی راه مرتب با گوسالهام حرف میزدم: «تو چطور این همه راه را آمدی؟ زیر باران توپ و بمب، چه بر سرت آمد...»
گوساله را برگرداندم و جلوی خانه بستم. حالا نوبت خانه بود. اما چیزی برای زندگی نداشتیم. وقتی میدیدم همه چیز نابود شده، حرصم میگرفت. تلویزیون و فرش و یخچالی برایم نمانده بود. توی خانه را جمع و جور کردم و وسایل کمی را که مانده بود، گوشهای گذاشتم.
روزهای اول به سختی چای درست میکردم. شبها نورافکنها روستا را روشن میکردند و ما میترسیدیم باز بمباران شروع شود. شبها روی پشتبام میخوابیدیم تا اگر صدامیها آمدند، ما را پیدا نکنند.
برق نبود و مردم از تاریکی میترسیدند. بالاخره مأموری آمد و برق را درست کرد. منبع آب را هم درست کردند و مردم دوباره آب و برق داشتند. اگرچه هنوز
چیزی نداشتیم، اما تصمیم گرفتیم توی روستا بمانیم.
یک روز صبح بود که عدهای وارد روستا شدند و توی اتاقک نزدیک منبع آب جا گرفتند. مردم را صدا کردند. کسانی که آنجا بودیم، رفتیم. نیروهای بازسازی بودند. گفتند بنیاد جنگزدگان توی گیلانغرب است و همه برویم ارزاق و خشکبار و آرد بگیریم.
وقتی از بنیاد آرد گرفتم و به خانه برگشتم، خیلی خوشحال بودم. حالا دیگر میتوانستم توی روستا بمانم. تشت را برداشتم و آب گرم تویش ریختم. آرد را قاطی کردم. بچهها دور دستم میچرخیدند و خوشحالی میکردند. خوشحال بودند از اینکه دارم نان میپزم. رحمان و سهیلا خمیر میخواستند. یک تکه خمیر دادم دستشان. رحمان گفت: «من تفنگ درست میکنم.» سهیلا هم گفت: «من یک تانک درست میکنم.»
وقتی تشت خمیر حاضر شد، با چیلیهایی که کنده بودم، آتش درست کردم و ساج را روی آتش گذاشتم. گلولههای خمیر را توی دستم ورز دادم و شروع کردم به نان پختن .
ادامه دارد ...
--------------
🖋"سالن مطالعه محله زینبیه" با کلی رمان، داستان، مقاله و ... مفید و خواندنی
@salonemotalee
#تحلیل_تاریخی
#دشمن_شناسی
✡🔥 #تبار_انحراف 🔥✡
#پژوهشی_در_دشمنشناسی_تاریخی ۴۵
🖋 مقالهی دهم؛
#نقش_یهود_در_تحریف_غدیرخم
قسمت چهارم
🔹 علاوه بر احادیث تهوک كه از برخورد شدید پیامبر اكرم (ص) نسبت به ارتباط مسلمانان با افكار و عقاید یهودیان حكایت دارد، قرآن كریم نیز در آیات متعدد مسلمانان را از اتخاذ اهل كتاب به عنوان اولیاء نهی نموده است. (مائده/۵۱-۵۷)
و آیات دیگری كه مبنی بر تحذیر مسلمانان از یهود نازل شده (بقره/۱۰۹؛۱۲۰)، همه نشانگر خطری است كه مسلمانان را در این زمینه تهدید مینمود. و از طرفی نشان میدهد، در میان مسلمانان در فراگیری بعضی مطالب از یهود، اقبال عمومی وجود داشته است.
🔹 علاوه بر هیمنه فكری یهود در قبل از اسلام بر اعراب، علت عمدهی چنین توجهی به سوی منابع مكتوب یهود، كه علامه طباطبایی هم به آن اشاره دارند، اهتمام خاصی بوده است كه اهل كتاب به بیان قصص انبیاء سلف و دیگر داستانهای دینی داشتهاند.
از طرفی قرآن در نقل قصص، چون كتاب هدایت است، به بیان نكتههای مهم در ارتباط با مقصود اكتفاء نموده است. (المیزان، ۱۳ : ۲۹۱)
🔹 لذا شوق به شنیدن داستانهایی كه قسمتهایی كوتاه از آنها در قرآن آمده بود، موجب شد چنین مطالبی در میان مسلمانان از طریق یهود رواج بیابد.
و حتی بنا به نقلی كه گذشت از خانه پیامبر و در دست همسر آن حضرت، حفصه نیز سر در آورد.
🔹 اما نكته مهم در ارتباط با این قصص، تحریفات و خرافاتی بود كه در این داستانها وارد شده بود، همان نكتهای كه قرآن و پیامبر اكرم (ص) به خاطر آن، مسلمانان را نسبت به نزدیكی با یهود و فراگیری از آنها بر حذر میداشتند.
🔹 این قصص كه به قصد تخریب اعتقادات، خصوصاً اعتقاد به مقام عصمت و قداست انبیای الهی تنظیم شده بودند، نه تنها در آنها از عصمت و قداست انبیاء خبری نبود بلكه رسولان حق را تا حد انسانهای شهوتران پستی كه از هیچگونه جنایتی ابا ندارند پایین میكشیدند. مانند داستان حضرت داود (ع) كه در آن به حضرت داود نسبت زنا با همسر یكی از فرماندهانش بنام اوریا داده شده و آنگاه فرمان كشتن اوریا را در بحبوحه جنگ میدهد تا زن او را تصاحب كند (مجمع الكنائس الشرقیة، الكتاب المقدس، صموئیل الثانی، الاصحاح۱۱)
و یا داستان لوط (ع)، كه آن حضرت توسط دو دخترش مست شده و در حال مستی با آنها همبستر و صاحب فرزند از دخترانش گردیده است. (همان، سفر تكوین، اصحاح۱۹، بند۳۰-۳۸).
🔹 وجود برخی قصص مشابه با قصههای انبیاء در تورات، در كتب معتبر اهل سنت همچون صحیح بخاری و صحیح مسلم كه صحابه آنها را نقل كردهاند، دلیلی است كه نشر این داستانها را از سوی یهودیان در بین مسلمانان به اثبات میرساند. (صحیح بخاری، ۴ : ۱۱۲، صحیح مسلم، ۷ : ۹۸)
🔹 كمترین تأثیر اینگونه قصص، خصوصاً بر اعرابی كه مدتها یهود را به عنوان مرجع فكری خود و اهل كتاب و علم میدانستند، ایجاد شك و تردید در مقام و منزلت همه انبیاء الهی و ازجمله شأن قدسی و الهی پیامبر اكرم (ص) بوده و در نتیجهی چنین نگرشی است كه برخی اصحاب به خود اجازه میدادند كه خود را همسنگ و یا به قول عمر، زمیل (ابن جریر طبری، تاریخ طبری، ۳ : ۲۹۱) و همردیف پیامبر دانسته و در نتیجه در فرامین و احكامی كه مخالف طبع آنهاست به اظهار نظر و مخالفت و اعتراض بپردازند.
◀️ ظهور مخالفتها در برابر پیامبر اسلام (ص)
بیجهت نیست كه اولین مخالفتها و اعتراضهای علنی و جدّی در برابر پیامبر اكرم (ص) از كسی صادر شود كه بیشترین ارتباط را در بین صحابه با تعالیم یهود، از او گزارش شده است.
آری، "عمر" كسی است كه در صلح حدیبیه با اعتراض شدید به پیامبر اكرم (ص)، اینصلح را ننگی برای اسلام خواند، و با آنكه رسول خدا (ص) میفرمود:
"من هرچه كردم، به امرخدا بوده است" در وی اثر نكرد و اعتراضش را به دیگران منتقل مینمود.
و لذا در این واقعه گفت:
"از ابتدای اسلامم اینگونه به شك نیفتاده بودم." (سیوطی، الدر المنثور، ۶ : ۷۷)
ادامه دارد ...
قسمت بعد؛ https://eitaa.com/salonemotalee/2258
🔸🌺🔸--------------
🖋"سالن مطالعه" با کلی رمان، داستان، مقاله و ... مفید و خواندنی
@salonemotalee
⬛️ امروز سالروز قانونی شدن #ازدواج_همجنسبازان در کانادا، پس از تصویب پارلمان، سنا و توشیح ملکهٔ بریتانیا (٢٠٠۵م) است.
به همین مناسبت مقالهای (با مطالبی که دانستنش ضروری است) درباره این انحراف بزرگ از مسیر انسانی، اخلاقی و مذهبی تقدیم میشود:
#همجنس_بازی
#پشتپرده_ترویج_همجنسبازی_در_جهان
#یهود_و_همجنسبازی
🖋قسمت اول
◀️ مقدمه:
🔹 با دقت در عرصهی فرهنگسازی جهانی به مواردی خاص بر خواهیم خورد که نظامهای غربی بهخصوص نظام آمریکا و انگلستان با تغذیه از سرمایههای مالی و انسانی یهود، به شدت و با اصراری بسیار عجیب سعی در گسترش و تبلیغ آنها در میان مردم خود و دیگر ملتها دارند.
🔹 یکی از این موارد که شدیداً مورد توجه نظام فرهنگسازی غرب بوده همجنسبازی است.
🔹 حتی اگر حمایت این نظام ها از افراد همجنس باز را (به عنوان افرادی که از نظر روانی در گرایش های طبیعی انسانی دچار مشکل شده، تعادل خود را از دست داده و نیارمند کمک ها و درمانهای روانکاوانه هستند) از منظر دعاوی حقوق بشری نگریسته و قبول کنیم؛ باز تناسبی بین هجم تبلیغات و حمایتهای بی حساب مالی و سیاسی و اجتماعی از این افراد و تعداد آنها در جوامع مختلف نخواهیم یافت.
🔹 برای مثال تنها ۱.۵ درصد از مردم انگلستان را همجنس بازان تشکیل میدهند و گستردگی حمایت و پافشاری بر ارائه خدمات و به رسمیت شناختن این اقلیت بسیار کوچک هیچ تناسبی با تعداد آنها و یا قدرت اثر گذاری آنها بر جریان سیاسی و اجتماعی کشور ندارد.
🔹 اینجاست که این سوالات مطرح می شود:
✡ چرا غرب در تلاشی مصرانه سعی در گسترش پدیده ضد انسانی همجنس بازی دارد؟
✡ چرا امروزه بخشی از برنامه ریزی های سیاسی، اجتماعی و فرهنگی غرب علناً به حمایت از توسعه همجنس بازی در میان مردم خود و ملت های سراسر جهان اختصاص یافته است؟
✡ نظام سیاسی غرب چه سودی از همجنس باز شدن افراد می برد که اینچنین به حمایت از نهادهای حامی همجنس بازی پافشاری کرده و به انحاء مختلف سعی در عادی سازی و قبولاندن طبیعی بودن این پدیده غیر طبیعی به بشریت دارد؟
✡ اگر تنها نگاه انسانی و حقوق بشری موجب این سطح از فعالیت های حمایتی است؛ چرا به این افراد به صورت کسانی که به هر دلیلی (روانشناختی، جامعه شناختی و یا فیزیولوژیک) از مسیر تعادل و طبیعت بشری خارج شده و نیاز به کمک و درمان دارند تا بیش از این در باتلاق اعمال ضد اخلاقی و ضد نهاد خانواده فرو نروند؛ نگریسته نمی شود؟!
👈 بلکه برعکس با تشویق، تبلیغ، حمایت و عادی نشان دادن این پدیده، این افراد بیمار را هرچه بیشتر به اعماق دره های ضد اخلاقی فرو می کشانند؟!
🔹شایان توجه است که موضوع حمایت از همجنس بازی مرز نگرش ها و گرایش های سنتی سیاسی را نیز درنوردیده و به نظر می رسد به صورت یک سیاست استراتژیک همگانی برای نظام های غربی درآمده است.
از همین رو می بینیم که دیوید کامرون محافظهکار در انگلستان سیاست های مشابهی با اوبامای دموکرات در آمریکا در مورد حمایت از همجنس بازی در پیش گرفته است!
در انگلستان از سال ۲۰۰۴ به بعد زوج های همجنس باز از حقوق و مزایای زوج های عادی برخوردار شده اند و عده ای از مقامات دولتی در خواست کرده اند که ازدواج همجنس بازان در سراسر انگلیس تا سال ۲۰۱۵ به صورت قانونی تایید شود.
در آمریکا نیز شبکه سیان ان گزارش داده است که ۵۳ درصد مردم خواهان قانونی شدن همجنسبازی در ایالتهای این کشور هستند.
🔹 در واقع در اروپا و آمریکا دستگاه فرهنگ سازی غرب در حال کسب موفقیت و رسیدن به اهداف خود در تبدیل همجنس بازی از یک پدیده شنیع و غیر اخلاقی به یک موضوع عادی اجتماعی است.
تا جایی که هم اکنون هرگونه موضعگیری بر علیه همجنس بازی و همجنس بازان در غرب جرم محسوب شده و فرد مخالف توهین کننده محسوب شده و تحت پیگرد قانونی قرار می گیرد.
◀️ در ابتدا به برخی از مصادیق حمایت و ترویج همجنس بازی از سوی دنیای غرب می پردازیم:
ادامه دارد...
--------------
🖋"سالن مطالعه محله زینبیه" با کلی رمان، داستان، مقاله و ... مفید و خواندنی
@salonemotalee
#پرونده_ویژه_جنگ_جهانی_غذا (۴۱)
مقاله هفدهم
#شکست_فلسفه_تراریخت_توسط_راهبر_۵۰ساله
◀️ ترجمه کامل متن گزارش مجله «ساینس» از اظهارات او ذیلاً میآید:
🔹 “یک دانشمند کشاورزی اهل هند میخواهد از مقاله اخیر خود با موضوع «انتقاد از محصولات تغییریافته ژنتیکی» دفاع کند.
این مقاله بحثهای زیادی میان محققان ایجاد کرده است.
«مونکومبو سمباسیوان سوامیناتان» وراثتشناسِ ۹۳ساله را با نام «پدر انقلاب سبز هند» میشناسند که در دهههای ۱۹۶۰ و ۱۹۷۰ انواع محصولات «پربازده» جدید را به کشاورزان کشور ارائه داد، همچنین موقعیتهای سطح بالای رهبری در سازمانهای ملّی و بینالمللی داشته است.
🔹 محققان ماه گذشته متوجه مقاله سوامیناتان در مورد علم کنونی شدند که بههمراه «چنا کزاوان» – یک محقق مؤسسه تحقیقاتی سوامیناتان – نوشته شده بود. (۱.) این مقاله پایداری ایمنی و کنترل محصولات تراریخت را زیر سؤال میبرد.
بهگفته این مقاله، پنبه تراریخت، بهعنوان تنها محصولی که در هند مجوز کشت دارد، نتوانسته به (۲.) بالا بردن تولید و درآمد کشاورزان و (۳.) کاهش استفاده از آفتکُشها کمکی کند.
در این مقاله اهمیت غذایی بادنجانهای تراریخت و انواع خردل هم مورد تردید قرار گرفته است.
یک سری مطالعات هم پشتیبان این مقاله هستند.
🔹 دادگاه عالی هند در حال اعطای حق امتیاز به محصولات تراریخت بود که این مقاله باعث عقب کشیدن برخی دانشمندان هندی شد.
مشاور اصلی علمی دولت هند در نامهای به سوامیناتان نوشت این مقاله شدیداً غلط است و یک کلیّتبخشیِ غیرعادی دارد.
نتایج علمی بهطور انتخابی حذف شده، ارائه شده، یا تغییر یافتهاند.
🔹 بسیاری محققان هم از این مقاله سوامیناتان گیج شدند،چون مؤسسه تحقیقاتی او مشغول «معرفی محصولات تراریخت» بود.
برخی محققان در توییتر و صفحههای شخصی خود نوشتند که سوامیناتان در برابر انتقادهای پرسروصدا از محصولات جیام ایمن است.
🔹 البته نظر او در مورد محصولات تراریخت نسبت به مقاله کمی متفاوت است.
او عقیده دارد محصولات تراریخت برای برخی مصارف مفید هستند، ولی نه برای همه، مثلاً ایجاد محصولات تراریختِ مقاوم در برابر خشکسالی و دمای بالا، برای مقابله با تهدید تغییرات آبوهوایی مفید است، ولی مهندسی محصولات برای مبارزه با حشرات و قارچها در طولانیمدت خوب نیست، چون محصولات با دگردیسی آفتها مقاومت خود را از دست میدهند.
🔹 او ابراز کرد: یک نخ پنبه تراریخت، که حاصل یک ژن باکتری برای مقاومت در برابر آفات است، در برخی جاها خوب عمل کرده ولی در موارد دیگر این نخ جدید مشکلاتی دارد، بهعوض آسیبهایی مثل خشکسالی و سیل، مقاومت ایجاد نمیکنند.
اگر نمونهای مقاوم در برابر آب دریا بسازید، پایدارتر است.
🔹سوامیناتان گفت همکاری او در این مقاله مربوط به پاراگرافهای اول و آخر است.
کزاوان که بهنظر او یک دانشمند ممتاز است بقیه مقاله را نوشته ولی مشارکت او در این مقاله مبنی بر تأیید تمام نظرات کزاوان نیست.
پیامی که سوامیناتان میخواهد بر آن تمرکز شود این است که دانشمندان باید در مورد تکنولوژیهای جدید و تأثیر شیوه استفاده آنها بر مصرفکنندگان مثل کشاورزان کوچک بیشتر تمرکز کنند.
ادامه دارد...
قسمت بعد؛ https://eitaa.com/salonemotalee/2260
--------------
🖋"سالن مطالعه محله زینبیه" با کلی رمان، داستان، مقاله و ... مفید و خواندنی
@salonemotalee
مستند صوتی شنود - 04.mp3
17.15M
🎙 #مستند_صوتی_شنود،
قسمت ۴
(تجربه نزدیک به مرگ یک مسئول امنیتی در بیمارستان بقیه الله تهران)
هر شب در کانال "سالن مطالعه محله زینبیه"
🔺 تجربهگر #کتاب_شنود در پی حذف برخی قسمتها توسط ارشاد و نامفهوم شدن برخی قسمتهای آن و همچنین بیان برخی مطالب گفته نشده، تصمیم به روایت صوتی تجربه خود گرفته است و استاد امینیخواه مستندات روایی مرتبط با تجربه را بیان میدارد.
جلسه چهارم:
🔻از اینکه افراد سرشار از تعفن ولی بی خیال بودند، تعجب کردم
🔻موجودی هفت برابر انسان، با قیافه بسیار زشت را دیدم
🔻چرا شیطان بلندبلند می خندید
🔻کثافاتی که با وجود انسانها یکی بودند
🔻شبکه نور و ظلمت که به هم تنیده بودند
🔻خانه های نورانی با شعاع نور به هم وصل بودند و از هم انرژی می گرفتند
🔻نورانی ترین نقطه عالم با رائحه ای دیوانه کننده
🔻به شفاعت حضرت عبدالعظیم برگشتم
🔻یکی بودن کربلا وحرم شاه عبدالعظیم
🔻اثر گناه مثل آهن گداخته روی پوست است
🔻با وضو طهارت روحی پیدا میکنیم
🔻طهارت ظاهر وباطن انسان را در معرض نور خدا قرار می دهد
🔻مکان نورانی و عمل نورانی انسان را نورانی می کند
🔻مسجد محل صدور نور است
#مستند_صوتی_شنود
--------------
🖋"سالن مطالعه محله زینبیه" با کلی رمان، داستان، مقاله و ... مفید و خواندنی
@salonemotalee
#لطیفه_نکته ۱۴۶
اگر دشمن زیاد دارید دلیل بر عالی بودنتون نیست 😐😐
شما که یوسف نیستید شاید واقعا آدم خوبی نیستید😂😂
*به نام خدای اجابت کننده دعا*
*سلام*
خداوند مجیب در قرآن عجیب فرموده:
فَاسْتَجابَ لَهُ رَبُّهُ فَصَرَفَ عَنْهُ کَیْدَهُنَّ إِنَّهُ هُوَ السَّمِیعُ الْعَلِیمُ
پس پرودگارش در خواست او (یوسف) را اجابت کرد و حیله زنان را از او برگرداند، زیرا که او (خدا) شنوای داناست.
سوره یوسف آیه ۳۴
🔹 با توجه به این آیه شریفه می توان نکات زیر را برداشت نمود
۱. مردان خدا، مستجاب الدعوه هستند.
۲. گاهی شداید و سختی ها زمینه ی پیدا شدن امداد الهی و راه نجات است. (زندان زمینه اجابت الهی شد)
۳. پاکدامنی و عفاف، موجبات استجابت دعا را فراهم می سازد.
۴. درخواست خالصانه از خداوند، استجابت و عنایت او را در پی دارد.
۵. دعای یوسف برای مصون ماندن از کید زنان مصر سریعاً مستجاب شد. (چون همین که دعا کرد فاستجاب یعنی فوری اجابت کردیم با فاء ذکر شده)
۶. هر کس به خدا پناه ببرد، محفوظ می ماند.
۷. گاهی کار دشمن به نفع ما تمام می شود. (دشمن یوسف را به زندان انداخت، که مایه ی خلاصی یوسف از زلیخا بود)
۸. استجابت دعا، دلیل بر شنوایی و بینایی و علم خداوند است.
۹. کسانی که مورد مراجعه مردم هستند باید در آغاز خوب بشنوند، سپس با دانش خود به حلّ و فصل مشکل بپردازند؛ چنانکه خداوند نیز در مقام اجابت دعا چنین است.
--------------
🖋"سالن مطالعه محله زینبیه" با کلی رمان، داستان، مقاله و ... مفید و خواندنی
@salonemotalee
KayhanNews75979710412151524871215.pdf
11.43M
بسم الله الرحمن الرحیم
تمام صفحات #روزنامه_کیهان
امروز پنجشنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۱
--------------
🖋"سالن مطالعه محله زینبیه" با کلی رمان، داستان، مقاله و ... مفید و خواندنی
@salonemotalee