eitaa logo
صدای حکیم (دوره‌های دانشگاهی طب)
13.1هزار دنبال‌کننده
3هزار عکس
607 ویدیو
10 فایل
﷽ 💠آکادمی صدای حکیم کانال چند منظوره‌ای است که اطلاعات بکر و ناب علمی از منابع اصیل طبی را برای شما به اشتراک خواهد گذاشت. 👤ارتباط با مدیر⬇️ @sabtenam130 📱پیام‌رسان‌ها⬇️ روبیکا:https://rubika.ir/sedayehakim 🌐سایت صدای حکیم⬇️ 🌐http://sedayehakim.com
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🦈خواص گوشت ماهی در طب سنتی: 👈🏻مزاج آن سرد و تر است. 🔹کبابی آن سریع الهضم است. 🔹صالح الکیموس است. 🔹مرطوب کننده و چاق کننده 🔹تولید کننده منی خصوصا در خانم‌ها 🔹تازه صید شده‌ی آن اندازه‌ی متوسط دارد. 🔹تقویت کننده نیروی جنسی در گرم مزاجان است. 🔹کبابی آن همراه آبغوره و سماق برای اسهال‌های دموی و صفراوی مفید است. ✅و در صورت مصرف حتما با مصلحات آن شامل: زنجبیل، دارچین، گل قند، گلپر و در گرم مزاجان کمی سرکه نیز اضافه شود. 🚫کباب ماهی برای افرادی که سوءمزاج سرد/ سوءمزاج بلغم/ سوءمزاج تر در مغز یا معده داشته باشند، منع می‌شود. 🚫خوردن آب بعد از ماهی ممنوع است. 🚫مصرف ماهی به همراه شیر، تخم‌مرغ و سایر گوشت‌ها ممنوع است. ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🍊خواص پرتقال در طب سنتی: 👈🏻مزاج: درجه دوم سرد و تر 🔸خواص: مفرح قلب، رفع تپش قلب، مسکن حرارت خون و صفرا، رفع عطش، مسکن حرارت معده و کبد، ادرار آور 🔸پوست پرتقال: مقوی معده و مالیدن آب جوشانده‌ی آن رفع کننده‌ی کک و مک است. مربای خلال پوست پرتقال خوشبو، لذیذ و مقوی است. هسته یا همان تخم پرتقال خاصیت پادزهری دارد. 👈🏻پرتقال شیرین از نارنگی بهتر است. 🔸سرد مزاجان همراه پرتقال عسل یا ترکیب نبات، مصطکی و زنجبیل میل کنند. 🔸پرتقال جنوب گرم و تر و پرتقال شمال سرد و تر است. ❌نوشیدن آب بعد از خوردن پرتقال بسیار مضر است. 📚منبع: مخزن الادویه حکیم عقیلی خراسانی و تدریس دکتر علی یوسفی دوره مقدماتی مبانی علم طب، اندیشکده سبک زندگی و خانواده صدای حکیم ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🔰ساخت دئودورانت بدون پارابن ❇️دئودورانت چیست؟ 🍃باید بگوییم که نوعی خوشبوکننده بدن هست. این محصول با فعال‌های بوزدایی که دارد مانع رشد باکتری بر روی بدن شما شده و حتی تعداد باکتری‌های آن را کاهش می‌دهد. ❇️ساخت دئودورانت بدون پارابن: 🍃با توجه به تحقیقات صورت گرفته می‌توان گفت که بعضی از دئودرانت‌های قدیمی که در بازار عرضه می‌شوند، مضر هستند. زیرا این محصولات دارای پارابن هستند و می‌توانند عملکرد هورمون استروژن را بهم بزنند که در نهایت منجر به سرطان سینه می‌شود. 🍃برای تهیه طبیعی دئودرانت می‌توانید از سنگ زاج سفید استفاده کنید که بهترین ماده برای جلوگیری از بوی بد عرق است. در تعریق افراد یک سری باکتری وجود دارد که سبب بوی بد عرق می‌شوند. این سنگ جلوی این بوی ناخوشایند را می‌گیرد و بدون بستن منافذ پوست اجازه تعریق زیاد را به فرد نمی‌دهد. برای تهیه این دئودرانت طبیعی کافی است پودر سنگ زاج سفید را که مرطوب است بر روی پوست تمیز و خشک قرار دهید. ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔻 ﮔﺎﻫﯽ ﺧﺪﺍ ﺑﺎ ﺩﺳﺖ ﺗﻮ، ▫️ﺩﺳﺖ ﺩﯾﮕﺮ ﺑﻨﺪﮔﺎﻧﺶ ﺭﺍ می گیرد... 🔻ﺑﺎ ﺯﺑﺎﻥ ﺗﻮ، ▫️ﮔﺮﻩ ی ﮐﺎﺭ ﺑﻨﺪﻩ ﺍﯼ ﺭﺍ ﺑﺎﺯ می کند... 🔻ﺑﺎ ﺍﻧﻔﺎﻕ ﺗﻮ، ▫️ﮔﺮﺳﻨﻪ ﺍﯼ ﺭﺍ ﺳﯿﺮ ﻭ ﻋﺮﯾﺎﻧﯽ ﺭﺍ می پوﺷﺎﻧﺪ... 🔻ﺑﺎ ﻗﺪﻡ ﺗﻮ، ▫️ﻣﺸﮑﻠﯽ ﺭﺍ ﺣﻞ می کند... 🌸 ﻭﻗﺘﯽ ﺩﺳﺘﯽ ﺭﺍ ﺑﻪ ﯾﺎﺭﯼ می گیری، ▫️ﺑﺪﺍﻥ ﮐﻪ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﺩﺳﺖ ﺩﯾﮕﺮ ﺗﻮ، ▫️ﺩﺭ ﺩﺳﺖ ﺧﺪﺍﺳﺖ.... 🌺 روزتون زیبــا @maharatsedayehakim @sedayehakim ‌ •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🟠مواد مورد نیاز برای تهیه کوفته تبریزی: 🍴۴ الی ۶ نفر 🍢لپه: ۱ پیمانه = ۱۵۰ گرم 🍢پیاز: ۲ عدد = ۲۰۰ گرم 🍢گردو: ۵ عدد = ۳۰ گرم 🍢تخم‌مرغ محلی: ۶ عدد = ۳۶۰ گرم 🍢گوشت چرخ کرده گوسفندی: ۵۰۰ گرم 🍢آرد نخودچی: ۲ قاشق غذاخوری = ۲۰ گرم 🍢مرزه خشک: ۱ قاشق غذاخوری = ۴ گرم 🍢زرشک: ۲ قاشق غذاخوری = ۱۰ گرم 🍢آلو خورشتی: ۵ عدد = ۴۰ گرم 🍢نمک: ۲/۵ قاشق چای‌خوری = ۵ گرم 🍢زرچوبه: ۱ قاشق چای‌خوری = ۱ گرم 🍢فلفل سیاه: ۱ قاشق چای‌خوری = ۱ گرم 🍢تره خرد شده: ۷ قاشق غذاخوری = ۵۰ گرم 🍢روغن ارده کنجد: ۴ قاشق غذاخوری = ۴۰ گرم 🍢برنج نیم‌دانه محلی: نصف پیمانه = ۱۰۰ گرم 🍢رب گوجه‌فرنگی خانگی: ۳ قاشق غذاخوری = ۶۰ گرم 🍢آب: ۵ پیمانه = ۱۰۰۰ سی‌سی (۱ پیمانه برای خیساندن برنج و ۴ پیمانه برای سس) ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
🔴طرز تهیه کوفته تبریزی به روش سنتی: ♦️سس کوفته: یک عدد پیاز را نگینی خرد کرده؛ با روغن تفت دهید؛ رب گوجه‌فرنگی، نمک، نیمی از زردچوبه و فلفل را به آن اضافه کنید. سپس ۴ لیوان آب جوش را داخل قابلمه بریزید تا به آرامی بجوشد. برنج و لپه را از قبل خیس کرده، جداگانه بپزید و آبکش کنید. آن‌ها را بکوبید و با گوشت چرخ کرده، تره، مرزه و پیاز رنده شده و آب گرفته، مخلوط کنید. ♦️یک عدد تخم‌‌مرغ و آرد نخودچی، بقیه زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب ورز دهید. از مواد به اندازه یک پرتقال بردارید و با دست آن را باز کرده، وسط هر کدام از کوفته‌ها یک عدد تخم‌مرغ آب‌پز، گردو، آلو و کمی زرشک قرار داده و آن را گرد کنید. کوفته‌‌های آماده شده را به آرامی داخل سس قرار داده، بگذارید با حرارت ملایم و درب باز به آرامی به مدت ۴۵ دقیقه بپزد. ⚜به صدای حکیم بپیوندید:👇 💠@Sedayehakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⭐در هر تپش قلبم حضور معبودی‌ست که 🌸بی منت برایم خدایی می‌کند ⭐بی منت میبخشد و عطا میکند 🌸ای همه هستی، ای همه شکوه ⭐امواج متلاطم درونم را 🌸ساحلی نیست جز یادت ⭐و غوغای روح بی پناهم را 🌸پناهی نیست جز حضورت ⭐وجودم را با ذکر نامت آذین می‌بندم 🌸و جانم را با یادت متبرک میکنم ⭐و عاشقانه تمنایت میکنم. 🌙صبحتان پر از آرامش و منور به نور خدا @maharatsedayehakim @sedayehakim ‌ •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا