🔊رئیس مرکز امور نخبگان حوزه در بازدید از دفتر مجمع حامیان جامعۀ نخبگانی علوم اسلامی و انسانی؛
هیچ سند راهبردی جامعۀ نخبگانی در حوزههای علمیه نداریم
🎙حجت الاسلام والمسلمین سیدعلی عماد:
🔹ما موظّف به صیانت از مکتب هستیم. ما قرار نیست هر چه قاعده در جهان برای علم درست میکنند، به آن پایبند باشیم. ما حتی اگر یقین هم کنیم که گذشتگان ما خطا کردهاند، حق نداریم با مطرح کردن آن، پایۀ اعتقاد، مذهب و #مکتب را سست کنیم.
🔸باید نهادهای فعال در عرصۀ نخبگانی، شبکه و سیستمی را تشکیل دهند تا حدود و صغور کارها و امورات را مشخص کنند و با یکدیگردر پیوند باشند تا تداخل کاری و موازی کاری پیش نیاید.
🔹ما #سند_نخبگانی در سطح ملی داریم اما هیچ سند راهبردی جامعۀ نخبگانی در حوزههای علمیه نداریم و نیاز است که تدوین شود.
🔸 باید به تعدادی از سوالات این حوزه پاسخ گفت. نظام #معیشت و فرهنگ معیشت جامعۀ نخبگانی چیست؟ اصلا تعریف استعداد برتری از نظر شما چیست؟ فرهنگ معیشت در جامعۀ استعداد برتری چگونه تعریف می شود؟ آیا نباید هیچ دغدغه ای نداشته باشند؟
🔹ما در ساختار مرکز #امور_نخبگان و استعدادهای برتر حوزه های علمیه، از «مستعدان» و «مستعدان برتر» شروع میکنیم تا به «برگزیدگان»، «نخبگان» و در ایستگاه پایانی، به «مفاخر» میرسیم؛ یعنی اگر این چهار لایه را با یکدیگر خلط کنیم، هم خطرناک میشود و هم دیگر نمی توانیم به آنان خدمات ارائه کنیم.
مشروح خبر در سایت #صدای_حوزه:
v-o-h.ir/?p=36309
🆔 @sedayehowzeh
#صفحه_نخست_روزنامه_ها
🔺گزارش کیهان از سفر #رئیس_جمهور به روسیه:
طراحی اجزای #روابط_راهبردی در مذاکرات رئیسی-پوتین
🔺گزارش فرهیختگان از رد شدن #معافیت_مالیاتی_هنرمندان در مجلس:
مصوبه پرریسک تلفیق برای مالیات هنرمندان
🔻گزارش اعتماد از دیدار #رئیسی با #پوتین:
پوتین: از طرف من سلام و آرزوی سلامتی برای #رهبر_معظم_ایران را به ایشان منتقل کنید
🔻گزارش آرمان ملی از ابعاد مختلف سفر رئیسی به روسیه:
نگاه به کرملین؛ نه فقط پکن
مشاهده کامل روزنامه ها در سایت #صدای_حوزه:
v-o-h.ir/?p=36350
🆔 @sedayehowzeh
🔊 گزارشی از چرایی صنعتی شدن اخبار جعلی در سطح جهانی:
قوانین کشورهای مختلف برای مقابله با اخبار جعلی چگونه است؟
🔹 #اخبار_جعلی، حقهها، نظرات، داستانها، کلاهبرداریها یا شایعاتی هستند که به دست افراد ایجاد میشوند تا شبیه اخبار یا اطلاعات مشروع به نظر برسند.
🔸 این نوع اخبار به ابزاری قدرتمند در مبارزات قدرت جهانی تبدیل شده که در انتخابات، اقتصاد و درگیریهای ژئوپلیتیکی استفاده میشود.
🔹در سال ۲۰۱۳، حساب توئیتر آسوشیتدپرس (AP) مقالهای را در مورد انفجارهای کاخ سفید منتشر کرد که در آن اظهار داشت که اوباما رئیس جمهور سابق زخمی شده است. این امر باعث وحشت و سقوط چند دقیقهای #بورس شد که در نتیجه میلیاردها دلار در یک چشم به هم زدن از بین رفت. به سرعت مشخص شد که حساب AP هک شده و داستان جعلی بوده است.
📎 کشورهای مختلف در دنیا برای مقابله با اخبار جعلی قوانین خاص خودشان را دارند:
⏹ آلمان در قانون بهبود تنفیذ قوانین در شبکههای اجتماعی،اعلام کرد که برای افراد حقیقی منتشر کننده اخبار جعلی جریمه تا سقف ۵ میلیون یورو و برای افراد حقوقی جریمهای ۵۰ میلیون یورویی در نظر گرفته است.
⏹امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه قانون جدیدی را برای مبارزه با انتشار اطلاعات نادرست در طول انتخابات ارائه که این قانون به مقامات این اختیار را میدهد که محتوای جعلی منتشر شده از طریق رسانههای اجتماعی را حذف و حتی سایتهایی که آنها را مسدود کنند.
مشروح خبر در سایت #صدای_حوزه:
v-o-h.ir/?p=36295
🆔 @sedayehowzeh
واکنش آیت الله فاضل لنکرانی به اتهام جدایی حوزه از سیاست.mp3
6.17M
🎙بشنوید| واکنش انقلابی و عالمانه آیت الله محمد جواد فاضل لنکرانی به اظهارات محقق داماد:
🔺توقع این است که لااقل با انصاف و عالمانه حرف بزنید
🔺نسبتهایی به مرحوم آقای بروجردی و حائری دادند که خلاف واقع است
🔹از جمله برکات بسیار مهم این حوزهی مبارکه مرحوم آقای حائری، شکلگیری این #انقلاب بود. یکی دیگر از برکات مرحوم آقای حائری، تربیتیافتهای مثل #امام_خمینی بود. امام خمینی، تربیت شده دو شخصیت بزرگ است؛ در درجه اول مرحوم آقای حائری و در درجه دوم مرحوم آقای بروجردی.
🔸اظهار تأسف شدید من این است که برخی آقایان جلسهای تشکیل دادند بهعنوان صد سالگی حوزه و در آن بزرگترین جفا را بر حوزه کردند. نسبت به حوزه، خلاف گفتند!
🔹به مرحوم آقای بروجردی نسبت دادند که ایشان دخالت در سیاست نمیکرد و آنچه را که امام در سال ۱۳۴۰ فریاد برآورد و به حوزههای علمیه، به دنیای #شیعه و همه روحانیت در قم و غیر قم فرمود: "آقایان بیدار باشید، این نقشه دشمن است که بگوید دین سیاست ندارد"، نادیده گرفته و همین حرف #جدایی_دین_از_سیاست را به مرحوم آقای حائری و مرحوم آقای بروجردی چسباندند، و ادعا کردند از عظمت این بزرگان آن است که میگفتند: فقیه در مسائل سیاسی نباید دخالت و تصدّی کند، بلکه باید بر مسائل سیاسی نظارت کند! این حرف را مطرح کرده و گفتند اگر روحانیت بخواهد به هویت اصلی خودش برگردد، باید به همین مشی مرحوم آقای بروجردی بازگردد!
🔸این حرف زده شد و واکنش درخوری به آن صورت نگرفت، و این یک تأسف دیگری است! آیا این است حق امام؟
مشروح خبر در سایت #صدای_حوزه:
v-o-h.ir/?p=36330
@sedayehowzeh
پایگاه خبری صدای حوزه
🔊رئیس مرکز امور نخبگان حوزه در بازدید از دفتر مجمع حامیان جامعۀ نخبگانی علوم اسلامی و انسانی؛ هیچ سن
✍️ حجت الاسلام دکتر محمد وکیلی در نقد صحبت های اخیر رئیس مرکز امور نخبگان حوره؛
چرا مرکز امور نخبگان نسبت به تهیه و تدوین اسناد راهبردی اقدام نکرده است؟
🔹 حجت الاسلام دکتر محمد وکیلی، مدیر اندیشکده دفتر برنامه ریزی و نظارت راهبردی حوزه طی یادداشتی به انتقاد از سخنان رئیس مرکز امور نخبگان حوزه در بازدید از دفتر مجمع حامیان جامعۀ نخبگانی علوم اسلامی و انسانی پرداخته است:
🔸 در اینکه مسئولان محترم بر اهمیت و ضرورت داشتن اسناد و طرحهای راهبردی در بخش های مختلف حوزه و از جمله در بحث #نخبگان تاکید دارند و آنرا برای هر گونه برنامه ریزی و فعالیت موثری ضروری می دانند، جای تقدیر دارد. اما پیرو مصاحبه مسئول محترم مرکز #امور_نخبگان حوزه های علمیه، سوالی چند مطرح می گردد که امیدوارم پاسخ هایی نیز برای این سوالات وجود داشته باشد:
1️⃣ این اسناد و طرحهای راهبردی توسط چه کسانی و چه مجموعه هایی می بایست تهیه و تدوین گردد؟
2️⃣ اگر #حوزه_علمیه در زمینه نخبگان و جامعه نخبگانی، نیازمند سندی راهبردی است و تاکنون جای چنین سند مهمی در مجموعه اسناد راهبردی حوزه خالی است، چه کسانی و چه مراکزی باید نسبت چنین خلأهایی هشدار می دادند و برای رفع این مشکل راهکار و طرح ارائه می داند و سپس پیگیری نموده و اهتمام می ورزیدند؟
مشاهده کامل یادداشت در سایت #صدای_حوزه:
v-o-h.ir/?p=36373
🆔 @sedayehowzeh
🔊مدیر حوزه علمیه خواهران کشور مطرح کرد؛
🔺خواهران ما باید قدرت خود را در سطح جامعه گسترش بدهند
🔺مشکلاتی نظیر حجاب به سادگی برطرف نخواهد شد و برنامه ریزی لازم دارد
🎙حجت الاسلام عبدالکریم بهجتپور:
🔹به نظر میرسد خواهران ما باید قدرت خود را در سطح جامعه گسترش بدهند، برای این کار باید خواهران ما دیده بشوند و زمانی که دیده بشوند میتوانند اثرگذاری داشته باشند.
🔸انرژی متدینین ما باید متمرکز و جمع بشود تا #قدرت_اجتماعی تولید بشود و این موضوع با توصیه صورت نخواهد گرفت بلکه باید واقعا گردهم آمده و جمع بشویم، نه فقط کنشگری اجتماعی طلاب و اساتید بلکه کنش اجتماعی زنان #انقلاب_اسلامی ظرفیتی است که باید حوزه علمیه خواهران به آن توجه داشته باشد.
🔹حوزه علمیه در زمینه مسائلی نظیر فرزندآوری، عفاف و حجاب و مسائل بانوان اعلام آمادگی کرده و کارویژه #حوزه_علمیه_خواهران مسائل زنان است.
🔸دشمن در لایه فرهنگی و اجتماعی بسیار هوشمندانه در حال تلاش است و ما نمیتوانیم خیلی ساده این مشکلات را برطرف کنیم، مشکلاتی نظیر حجاب به سادگی برطرف نخواهد شد و برنامه ریزی لازم دارد.
پ.ن #صدای_حوزه:این توجه به رسالت ها و مساله محوری بسیار جای تقدیر دارد.اما باید چالش های بانوان طلبه در سطح آموزش و پژوهش و تبلیغ مرتفع شود. اینکه باید دیده شوند سخن متینی است ولی توضیح داده شود که با کدام بودجه و چه مهارتهای سازمان یافتهای این #کنشگری_اثرگذار میتواند محقق شود؟ خالی از تعارفات، کمی رئال درباره وضعیت طلاب خواهر سخن بگویید؛از معیشت تا آموزش و هویت
مشروح خبر در سایت #صدای_حوزه:
v-o-h.ir/?p=36343
🆔 @sedayehowzeh
✍️ مصرف زدگی دارویی؛ از ایران تا آمریکا
🔹 با اینکه می دانیم غربی ها از پیشتازان #مصرف_دارو در جهان هستند، اما آنجا هم هستند پزشکانی که سعی می کنند تا جای ممکن دارو تجویز نکنند.
این خرده روایت از زیست یک #طلبه فاضل در آمریکا و برزیل می تواند تلنگری باشد برای برخی پزشکان وطنی و همچنین ما مردم که فکر نکنیم مسیر درمان لزوما از مصرف بالای داروها به ویژه از نوع شیمیایی اش می گذرد و غیر از راهبرد پیشگیری، گاه باید به بدن اجازه دهیم تا خودش به تنهایی مقابل برخی ناملایمات غیرحاد بدنی بایستد!
➖یادداشت های آمریکا/حجت الاسلام حبیب الله بابایی:
🔸 یکی از نکات جالب در مراجعه به پزشکان، خودداری از دادن دارو بود. دخترم و پسرم هر دو آنفولانزا گرفته بودند. پزشک مربوطه امتناع میکرد از اینکه برای بچهها دارویی را تجویز کند و برای تجویز دارو از ما اجازه میخواست که آیا دارو بنویسم یا نه؟ خانمام از پزشک پرسید که پزشک شما هستید چرا از ما سئوال میکنید؟ ایشان در پاسخ گفت که همیشه دارو لازم نیست، ولی اگر شما بخواهید دارو مینویسم. دوباره ما سئوال کردیم که اگر فرزند خود شما بود چه میکردید؟ در پاسخ گفت که این بیماری باید دورهاش سپری بشود، چه دارو مصرف کنید و چه دارو مصرف نکنید. حال اگر شما خانهدار هستید من دارو پیشنهاد نمیکنم، ولی اگر شاغل هستید و باید در فرصت کوتاهی بچهها آرام بشوند، میتوانید دارو استفاده بکنید.
🔹 سختگیری در تجویز دارو را من در برزیل هم در شهر ریو دیدم. قبل از روز کنفرانس ISCSC یک لحظه کمردرد عجیبی گرفتم، طوری که نمیتوانستم کمر راست کنم. با این وضع در صحن کنفرانس حضور پیدا کردم و از یکی از مسئولان کنفرانس در مورد امکان دسترسی به پزشک سئوال کردم. مشکل این بود که من بیمه سفر نداشتم. یکی از بستگان دوستانِ برزیلی در کنفرانس #فیزیوتراپیست بود. ایشان بعد از معاینۀ من گفتند که مشکل مربوط به عضلات است و نه استخوان. با توجه به درد شدیدم ایشان قرصی را با اکراه تجویز کرد و گفت «آدمی گاه مجبور است که دارو هم مصرف بکند».
📎 شما هم #صدای_حوزه باشید!
🌐 https://eitaa.com/joinchat/1467023382C72b81b3b57
#پلان_تفکر
🔹 چرخه باطل پیام به صورت منظومهای و سیستمی، عواطف، عقل، اعتقادات و رفتار انسانها را تحت تأثیر قرار میدهد. ما باید تولید پیام، بازتولید، توزیع و مصرف پیام را در چرخه پیام حق داشته باشیم و با استفاده از فرهنگ و هنر و نیازشناسی در همه عرصهها، نگاه عمیق، همه جانبه و به دور از سطحی نگری داشته باشیم.
🔸 در زمینه #تبلیغ_نوین کارهای خوبی در حوزه صورت گرفته است اما هنوز اول راه هستیم. در عرصه #دیجیتال باید به سمت ابداع و فناوری برویم.
🔹اگر جریان حق، خوب پردازش شود و مخاطب شناسی خوبی داشته باشد و از #زبان_هنر استفاده کند، تأثیرگذاری فوق العادهای بر روح و روان انسانها خواهد گذاشت.
🔸ظرفیت رسانه باید علیه دشمنان به کارگیری شود؛ این امر باید تحت هدایت و بر پایه نقشه راه ولایت صورت بگیرد. شما اگر بتوانید توطئههای دشمن را خنثی کنید و از بین ببرید، مجاهد فی سبیل الله هستید.
🔹 رسانههای حوزه باید زبان زنده دنیا باشند و به لحظه و بههنگام پژواک مسائل #انقلاب_اسلامی، خط امام و ولایت باشند و در این دنیای پر از تاریکی نور منتشر کنند.
🔸نوح هراری یک همجنس باز صهیونیستی است که چندین کتاب در زمینه ترویج #پوچ_گرایی تولید کرده و به زبان فارسی هم ترجمه شده و در دسترس مردم قرار گرفته است؛ متأسفانه برخی روشنفکر مآبان نیز به آن پرداخته اند.
🔹 حوزه به لحاظ کمی و کیفی باید حداقل ۱۰ برابر وضعیت موجود رشد کند. ما باید حداقل یک میلیون طلبه داشته باشیم و برای ارتقای اخلاقی، معرفتی، بینشی، بصیرتی آنها برنامهریزی کنیم.
آیت الله کعبی در دیدار با هیئت تحریریه صدای حوزه/ 26 اسفند 99
🌐 v-o-h.ir/?p=6849
🆔 @sedayehowzeh
✍️پاسخ استاد #رائفی_پور به توئیت یک استاد دانشگاه #غربزده:
🖊 #زیباکلام:
یادم باشه جناب دکتر عبداللهیان از روسیه که برگشتن بگم اون سردر «نه شرقی نه غربی» وزارت خارجه رو که مدتهاست دیگه بیمصرف شده بیارن پایین با خاور بفرستن توپخونه برای حاج حسین توی انبار روزنامه وزین کیهان نگهدارند. میتونن هم بعنوان کالای متروکه و اوراقی واگذار کنندش به قرارگاه
📌 رائفی پور:
چطور وقتی سمک تا سماء مملکت را به #برجام و غرب گره زدید به فکر پایین آوردن تابلو نبودید؟
راهبرد نگاه به شرق بهره مندی از ظرفیتهای بالقوه و بالفعل استراتژیک و تاکتیکی شرق در راستای مواجهه با بدعهدی یارانِ غربی شماست
همکاری با شرق همزمان با مذاکرات احیای برجام باغرب،عین #عقلانیت است.
#توئیت
🆔 @sedayehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ببینید| روایت حجتالاسلام جواد محمدزمانی از نارضایتی #رهبر_انقلاب از هیئتها: به حضرت آقا گفتم وضعیت هیئتها خوب است ایشان گفتند نه وضعیت هیئتها خوب نیست
🔹 اوایل #انقلاب، نوحههایی در یزد و جهرم خوانده میشد که اندازه ده منبر اثرگذاری داشت.
🆔 @sedayehowzeh
@sedayehowzeh.mp3
5.06M
🎙بشنوید| بزرگترین وظیفه منتظران حضرت مهدی عج..
خودمان را آماده کنیم برای سربازی امام زمان عج
#مهدویت
#امام_زمان
#رهبر_انقلاب
🆔 @sedayehowzeh
🔊 در دیدار رئیس بانک مرکزی با مراجع عظام تقلید مطرح شد؛
🔺پول گرفتن برای تأخیر ادای قرض، حرام است
🔺مردم از نوسانات قیمتی در بازار گلایه مند هستند
🔺اختلاسها با قلم افراد صورت میگیرد نه با زور اسلحه
🔺در فعالیتهای بانکی باید کارمزد واقعی مبنای کار باشد
🔹آیت الله نوری همدانی:
تا ریشه کنی #ربا در این کشور برای تذکر دادن در هر زمانی مصمم هستم
🔸حضرت آیتالله علوی گرگانی:
دریافت سودهای غیر مشروع و جریمههای دیرکرد نامشروع از شبکه بانکی حذف شود
🔹آیت الله العظمی سبحانی:
بانکها و کارکنان شبکه بانکی باید امانت دار سرمایهها و حافظ منافع مردم باشند. از طرفی ضروری است #بانکداری_اسلامی پی گرفته شود.
🔸آیت الله العظمی جوادی آملی:
دست قانون دانانی که قانون را دور میزنند از ذخایر بانک مرکزی کوتاه شود
مشروح خبر در سایت #صدای_حوزه:
v-o-h.ir/?p=36391
🆔 @sedayehowzeh
🔊 عضو شورای راهبری جمعیت و خانواده حوزه های علمیه کشور در گفت و گو با #صدای_حوزه مطرح کرد؛
🔺با ادامه روند فعلی، در سال ۱۴۲۰، به یکی از پیرترین کشورهای جهان تبدیل خواهیم شد!
🔺فرصت محدود فرزندآوری تا 1405 برای فرار از #تله_جمعیتی/ با گلی دیگر، ایران گلستان می شود!
🎙حجت الاسلام مسلم وافی:
🔹 فرصت ما برای فرار از تله جمعیتی بسیار محدود است و بر این اساس لازم است تا سال ۱۴۰۵، بالای ده میلیون تولد داشته باشیم. نرخ زاد و ولد به ازای هر مادر در حال حاضر ۱/۶ درصد و همین نرخ نیز در حال کاهش است در حالی که نرخ جایگزینی جمعیت جوان کشور، حداقل ۲/۱ است.
🔸طبق یکی از سناریوهای سازمان ملل،در سال ۱۴۸۰، جمعیت کشور به ۳۱ میلیون نفر کاهش خواهد یافت!
🔹در زمینه جمعیت ما با چهار بحران تجرد، پیشگیری، ناباروری و سقط مواجه هستیم که اگر فقط مشکل عدم تمایل به فرزند بیش تر را حل کنیم، از خطر تله جمعیت عبور خواهیم کرد.
🔸بالای ده میلیون زوج داریم که با اینکه نابارور نیستند،حاضر به فرزندآوری نیستند؛ اگر این تعداد خانواده در فرصت باقیمانده تا سال ۱۴۰۵ هرکدام فقط یک فرزند به خانواده خود بیافزایند، خطر پیری جمعیت از کشور دفع خواهد شد و لذا شعار ما اینست که، با گلی دیگر، ایران گلستان می شود!
🔹با بررسی های کارشناسی که صورت گرفته، این خانواده ها به ۵۷ دلیل مختلف از #فرزندآوری منصرف شده اند...
🔸در یک سال گذشته، بصورت متوسط روزانه هزار اسقاط جنین داشته ایم که متاسفانه طبق اخبار موثق روزانه فقط ده مورد از این تعداد دارای مجوز قانونی بوده است!
مشروح گفتوگو:
v-o-h.ir/?p=36422
🆔 @sedayehowzeh
📣 تاریخچه و موانع احیای #موقوفات_حوزوی در گفتگوی #صدای_حوزه با دبیر سند ملی وقف؛
🔺درآمد موقوفات حوزوی، آنطور که می گویند، نیست
🔺حوزه علمیه، آمادگی مدیریت موقوفاتش را ندارد!
🎙حجتالاسلام والمسلمین سجادی:
🔹در زمینه اوقاف حوزه علمیه، موقوفات فروانی وجود داشته و حوزههای علمیه مخصوصا در دوره صفویه وقتی که مدارس علمیه ساخته میشد موقوفات متعددی را برای آن اختصاص میدادند و در دورههای بعد هم به این مدارس موقوفاتی اهدا و وقف کردند ولی ما دورههای متعددی را بعد از آن دوره داریم که در این دوره ها شاهد آن هستیم که موقوفات حیف و میل شده است.
🔸 بر اساس شنیدهها یکی از مسئولان خوب و آگاه حوزه علمیه اخیرا مصاحبهای در خصوص موقوفات کرده و گفته است که اگر موقوفات حوزه های علمیه به حوزههای علمیه تعلق بگیرد حتی میتوانیم کشور را به خوبی اداره کنیم که باید بگوییم این اظهار نظر ناآگاهانه است و از #درآمد موقوفات اطلاع دقیقی ندارند.
🔹 اذعان دارم که باید موقوفات حوزه به دست خود #حوزویان باشد اما این توان را هم متاسفانه مدیریت حوزه در خود حوزه ایجاد نکرده است.
🔸 قراردادهای چندین ساله، سرقفلیها، پذیرهنویسیها، عدم اطلاع مردم و خانهسازیها، و #تعارض_منافع باعث شده که بسیاری از موقوفات را نتوانیم در اختیار بگیریم.
🔹برخی از زمینها را به دلیل ساخت و ساز توسط مردم نمیتوان بازگرداند و همچنین اسناد برخی موقوفات نیز از بین رفته است و شما نمیتوانید سندی پیدا کنید و در صورت پیدا کردن سند نمیتوانید برگردانید.
مشروح گفتوگو:
v-o-h.ir/?p=34812
🆔 @sedayehowzeh
✍ دکان دونبش اپراتورها؟
🔹پس از انتشار #توئیت قبلی مبنی بر سود روزانه ۶ میلیاردی اپراتورها، فقط از محل پیامک رجیستری پیام رسان فیلتر شده تلگرام؛
🔸 شنیده شد که وزیر محترم ارتباطات از برخی افراد ذیربط توضیح خواسته و ایشان به وزیر گفتهاند که خبر درست نیست و عدد فوق فقط روزانه چهارصد میلیون است!!
1⃣ پ.ن۱: تاکید می شود عدد روزانه ۶میلیارد تومان فقط بخشی از سود عظیم اپراتورها از این ماجراست.
2⃣ پ.ن۲: اگر تلگرام #فیلتر است این دکان دونبش سود پیامک رجیستری و فروش vpn به تمسخر گرفتن نظام و مردم نیست؟
3⃣ پ.ن۳: آیا سودهای عجیب #اپراتور ها از مهمترین موانع راه اندازی #شبکه_ملی_اطلاعات نیست؟
🖊حمیدرضا ابراهیمی
🆔 @sedayehowzeh
#پلان_تفکر
🔹 متأسفانه امروزه مشاوران استعداد سنج در حوزه به اندازه انگشتان دو دست نیست.
🔸 من در آن دوران به عنوان مشاور طلاب فعالیت میکردم و متوجه شدم که برخی از آزمایشهایی که انجام میشود، باید بر اساس ویژگیهای تحصیلی و اخلاقی طلاب بومیسازی شود. به همین علت طرحی با عنوان «تست استعدادسنجی حوزه» را آغاز کردیم.
🔹 به سبب جامع بودن این طرح، مراحل علمی آن ادامه دارد و منتظر حمایتهای مالی یکی از نهادهای حوزوی هستیم تا فرایند تکمیل این طرح طی شود.
🔸در این طرح افراد پیش از ورود به حوزه و تا اتمام پایه دهم حوزه, #استعدادسنجی شده و با توجه به تواناییهایی که دارند، به سمت رشتهها و شغلهای مختلف، هدایت خواهند شد.
🔹 معتقدم افراد پیش از ورود به حوزه باید استعدادسنجی شده و تیپ شخصیتی آنها ارزیابی شود که آیا وارد حوزه بشوند یا خیر؟ و پس از ورود به حوزه به کمک تستها، مؤلفههای انتخاب رشته و شغل و همچنین بر اساس توانمندیهایشان، باید به سمت رشتهها و علومی که میتوانند موفقیتهای بیشتری کسب کنند، هدایت شوند.
🔸 برخی از تستهای استعدادسنجی همچون تستهای cattell(کَتِل) در میان عموم مردم و طلاب نتیجه خوبی داشته است. اما باید دید این تست در انتخاب رشته تحصیلی و شغل چه مقدار میتواند دخیل باشد؟
🔹متأسفانه هنگامی که طلاب بر اساس تست استعدادسنجی holland مورد ارزیابی قرار میگیرند، نتایج قابل قبولی حاصل نمیشود.
📌 حجت الاسلام دکتر احمد امامیراد، دکترای فقه تربیتی و استادیار پژوهشکده علوم اسلامی بنیاد پژوهشهای آستان قدس رضوی در گفتگو با #صدای_حوزه/ 9 فروردین 1400
🌐 v-o-h.ir/?p=7954
🆔 @sedayehowzeh