#رژیم_لاغری_عیدانه🌸🍃
#روز_سیزدهم_اسفند_ماه☕️😋
🍋ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
🍋صبحانه : یک کف دست نان سبوس دار + یک قوطی کبریت پنیر + چای دارچین
🍋یک ساعت پس از صبحانه : یک لیوان قهوه + یک تکه شکلات تلخ
🍋ساعت ده صبح : 1 عدد میوه + ۵ عدد بادام خام + دو عدد فندق
🍋پیش از ناهار : 1 لیوان آب + 1 عدد سیب با پوست
🍋ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید + مرغ یا ماهی آب پز یک تکه + یک کف دست نان سبوس دار
🍋عصرانه :یک لیوان کوچک شیر موز
🍋شام : سالاد به هر میزان که میل دارید + یک خورشت خوری خوراک لوبیا چیتی یا عدسی
🍋بعد از شام 2 عدد انجیر خشک
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋نیم ساعت روز پیاده روی شود
🍋پنج دقیقه طناب یا حرکت پروانه زده شود
@shirini71
#دمنوش_ضدکرونا
#دمنوش_تقویت_بدن
#دمنوش_ضد_کرونا
با اینکه هیچ راهی بهتر از رعایت بهداشت فردی برای این ویروس نیست ، ما برای شما عزیزان دمنوش ترکیبی تهیه کردیم تا سیستم دفاعی بدن شما را افزایش دهد و به اصطلاح ایمن به ویروس شود .
مواد لازم :
لیمو .............. نصف لیوان با پوست
دارچین .......... ۱ چوب
زنجبیل .......... ۱ بند انگشت
نعناع ............. ۸ برگ
سیر ............... ۱ حبه
آویشن خشک ............ ۲گرم
عسل ....................... به مقدار لازم
موارد بالا را با آب جوش به مدت ۸ دقیقه دم کرده و اجازه دهید کاملا عصاره گیری شود .
برای عصاره گیری بهتر سیر و زنجبیل را به برش های نازک تبدیل کنید .
نعناع موجود در دمنوش باعث کاهش آرومای سیر میشود .
بعد از دم آوری اجازه دهید تا دمای دمنوش کمی پایین بیاید .
برای شیرین گردن دمنوش از عسل استفاده کنید .
نحوه مصرف دمنوش باید به آرامی و در چندین جرعه انجام شود .
پ.ن : شاید این دمنوش از لحاظ طعمی برای همه خوشایند نباشد ولی بی شک تاثیرات انکار ناپذیر مفیدی از خود به جای میگذارد و سیستم ایمنی بدنتون افزایش میدهد .
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#نان_روستا
1-تخم مرغ ۲ عدد
2-خمیر مایه ۱قاشق سوپ خوری
3-شکر ۳قاشق غذاخوری
4-شیر ۱لیوان 5-روغن ۳۰ گرم
6-آب ۱/۴پیمانه
7-نمک نصف قاشق چای
8-بهبود دهنده ۱قاشق چایخوری فقط بدلیل اینکه آردها ضعیف هستن این بهبود دهنده کمک به آرد هست.
9-آرد حدود ۴۰۰ گرم
10-کنجد -مغز گردو-سیاهدانه یا تخم خرفه برای روی نان
11-مارمالاد سیب یا هویج دلخواه
طرزتهیه:
خمیر مایه و آب ولرم ویک قاشق از شکر رو مخلوط و دربش رو میزاریم تا خمیر مایه پف کنه و به قولی عمل بیاد.
در ظرف دیگه تخممرغ بقیه شکر و نمک و بهبود دهنده و شیر وروغن را مخلوط و آرد را کمکماضافه میکنیم تا زمانی که خمیر بدست نچسبه زیاد آرد بهش اضافه نکنید خمیر رو مثل من روی میز کار انداخته حدود ده دقیقه ورز بدید یا داخل( میکسرتون )وکف دو دست رو کمی روغن بزنید و حسابی ورز بدید البته من یک دستی بدلیل فیلم برداری این کار رو کردم شما دودست😉حالا خمیر رو داخل همون ظرف که کمی روغن کف ودورش زدیم تا وقتی پف کرد به ظرف نچسبه وروش رو میپوشونیم تا حجم خمیر دو برابر بشه حدود یک ساعت حالا خمیر رو از تو ظرف بیرون آورده پفش رو میگیریم و وزن میکنیم حدود یک کیلو میشه و چونه های صد گرمی کرده و تو این مرحله اگر دوست داشتین وسطش میتونید مغزی مارمالاد بزارید و گردو یا نوتلا و دوباره گردش کنید و داخل سینی کاغذ روغنی انداخته کمی چرب و چونه ها رو با فاصله بزارید وبا دست تختش کنید و دوباره بهش استراحت دوم بدین حدود یکربع و بعد دوباره تختش کنید چون پف کردهه با زرده تخم مرغ روش رو مال کنید و با شانه طرح دار یا هر وسیله دیگه روش طرح بندازین یا با انگشتها مثل نان بربری طرح بدید و بعد روش هر مغزی که دوست داشتین بریزید و اسپری آب کنیدوداخل فر هم برای رطوبت دهی بهتر اگر فر گازی بود ظرف آب بزارید درجه ۱۸۰مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید .
این نان بافت عالی و بی نظیری داره
@shirini71
#نان_خانگی
مواد لازم:
برای 4 تا نون متوسط:
1ونیم پیمانه شیر ولرم
1ونیم پیمانه آب ولرم
1 پیمانه روغن مایع
نمک ۱قاشق چایخوری
10 گرم خمیر مایه فوری (۱قاشق غذاخوری)
شکر۱ قاشق مرباخوری
آرد اونقدر که خمیر به دست نچسبه
بهبود دهنده ۲قاشق چایخوری سر صاف
دستور تهیه:
شیر، آب و خمیر مایه وشکر رو مخلوط کنین و 7-8 دقیقه بعد، روغن و نمک رو اضافه کنید و مخلوط کنین، آرد رو کم کم اضافه کنین و ورز بدین تا دیگه بدست نچسبه و نرم باشه.روش دستمال بزارین و 1-2 ساعت استراحت بدین.بعد به 4 قسمت تقسیم کنین، هرکدوم 500 گرم، باز کنین و داخل سینی هابزارین که کاغذ روغنی گذاشتین و نیم ساعت استراحت بدین، بعد داخل کاسه ای، 1 قاشق غذاخوری آرد رو با نیم پیمانه آب مخلوط کنید و دستتون رو داخلش کنین و با ناخنهاتون روی نون شکل بدین.پس باید دستتون تمیز باشه.بعد روشون ترکیب تخم نرغ و زعفران آب کرده بمالین و کنجد تخم خرفه و کمی زیره بپاشین.
در فر گرم شده 180 درجه به مدت نیم ساعت بپزین و درآخر اگر روی نون طلایی نشده بود شعله گریل را روشن کرده تا کاملا سطحش طلایی بشه
این نون شیرین نیست ولی خیلی هم نرم و خوشمزه ست
@shirini71
شاید تو این اوضاع و احوال دوست داشته باشید خودتون تو خونه نون بپزیید
#نان_حجیم
#نان_نیمه_حجیم👆
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#دسر_ماست
موادلازم
شیر یک پیمانه
خامه فرم گرفته قنادی ۳/۴پیمانه
وانیل ۱/۸ق چ سرپر
گردو خرد شده ۱/۴پیمانه
پودر ژلاتین ۴ ق چ
ماست پر چرب ۱ پیمانه
کمپوت آناناس خرد شده ۱ پیمانه
توت فرنگی خرد شده به دلخواه
شکر ۳/۴پیمانه کمی کمتر من ۱۳۰ گرم زدم
چیپس شکلاتی به میزان لازم
انواع مغز به میزان دلخواه
آب سرد ۸ ق س
طرزتهیه
ابتدا شیر وشکر را روی حرارت می گذاریم تا شکر حل شود نیازی به جوشیدن شیر نیست.
سپس پودر ژلاتین را روی اب سرد بپاشید وروی حرارت بن ماری گذاشته حتما هم بزنید تا حل شود حال ژلاتین حل شده را به مخلوط شیر وشکر که هنوز داغه ولی از روی حرارت برداشته ایم اضافه کنید سپس وانیل وهم بزنید
ماست را با خامه قنادی مخلوط ودر یک کاسه استیل می ریزیم وبا همزن می زنیم تا یکدست شود حالت کم کم مخلوط شیر وژلاتین را به این مواد اضافه کنیدوبا همزن مرتب هم بزنید بعد این مخلوط را روی کاسه یخ گذاشته وبا قاشق یا همزن ارام ارام هم می زنیم تا مثل فرنی شود .
موادتون خیلی شل باشه مغزیجات واناناس داخل این دسر ته نشین واگه خیلی سفت بشه هم خوب تو قالب فرم نمیگیره.
میوه های مثل اناناس شلیل هلو وتوت فرنگی (کمپوت شده)را خرد کرده وداخل مواد که حالا مثل فرنی شده می ریزیم کمی هم چیپس شکلات وخلال پسته وبادام وگردو اضافه کنید کف قالب را کمی از مواد ریخته سپس خرده های میوه یا مغزها را میریزیم وبلد دوباره مواد وداخل یخچال استراحت میدهیم .
نکته
کیوی ،انجیر،شاه توت،تمشک برای این دسر خوب نیست وموز هم در این دسر سیاه می شود وظاهر خوبی ندارد.
نکته
حتما قبل از ریختن مواد در قالب کمی اب ریخته بچرخانید وخالی کنید وبعد مواد دسر .
نوش جان
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#نخود_پلو
میتونید همراه با مرغ یا گوشت یا ماهی و یاحتی تن ماهی نوشجان کنید اصن هیچیهم نخواید همراهش بخورید یه ماست کنارش بزارید و میل کنید
یه چیزی بگم: من نخود پلو رو بیشتر از باقالی پلو دوس دارم چون همیشه بعد باقالی پلو یه دل پیچه ای میگیرم وفشارم میوفته ولی نخود پلو قربونش بشم اصن از این اداها نداره😋.
موادلازم
برنج
نخود فرنگی
شوید
نمک و روغن
طرزتهیه
برنج رو از قبل خیس کنید
نخود فرنگی رو بزارین جدا بپزه (من همیشه از قبل داخل فریزر دارم، برای فریز کردنش میزارم نخود فرنگی بپزه داخل آبش کمی نمک اضافه میکنم بعد از اینکه کمی پخته شد در کاسه ای اب و یخ فراوون میریزم وبعد از اینکه نخود فرنگی پخته شده رو ابکش کردم مستقیم میریزم داخل کاسه ی یخ اینجوری رنگش تیره نمیشه وهمون سبز خوشرنگ میمونه)
وقتی برنج رو آبکش کردم شوید و نخود فرنگی رو بهش اضافه میکنم ومخلوط میکنم سپس ته قابلمه بعد از ریختن روغن، نون یا سیب زمینی میچینم وسپس پلوی مخلوط با شوید و نخود فرنگی رومیریزم درش رومیبندم وقتی بخار افتاد کمی روغن داغ میریزم روش
خیلی وقتها هم بصورت کته درست میکنم به این صورت که برنج رو که کته گذاشتم وقتی به جوش اومد نخود فرنگی وشوید روبهش اضافه میکنم وبعد از خشک شدن اب دم کنی میزارم تا دم بکشه، هروقت سیر تازه داشته باشم یه بوته شو روی باقالی پلو یا شوید پلو یا سبزس پلو و نخود پلو میزارم عاشق اون عطرشم😍.
طرزتهیه خورشت (همون شیوه ی چلوگوشت)
برای خورشت هم پیاز رو یه کوچولو تفت دادم بعد بهش ماهیچه و گوشت رو اضافه کردم اب جوش ریختم، گذاشتم پخته شن اواسط پخت در تابه ای کمی روغن ریختم زردچوبه، دارچین، زعفرون، زنجبیل، نمک و رب گوجه ریختم وکمی تفت دادم وقتی بوی خامی رب بلند شد دوتا هل انداختم و در اخر به خورشت اضافه کردم اجازه بدین خورشت خوب جا بیوفته
@shirini71
#هات_چاکلت_طلایی ( با زردچوبه)
☕️🍵 @shirini71
این نوشیدنی گرم خاصیت ضد التهاب و ضد سرطان دارد هم چنین سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند
شیر 1 پیمانه
پودر کاکائو 1و1/2 ق غ
زردچوبه 1 ق چ
روغن نارگیل خوراکی یا کره 2 ق چ
فلفل سیاه کمی
فلفل فرمز کمی
عسل 2 ق چ
شیر را در قابلمه کوچکی با پودر کاکائو و زردچوبه و روغن نارگیل روی حرارت گذاشته هم میزنیم تا بجوشد شعله را خاموش کرده و فلفلها را به آن اضافه میکنیم در ماگ ریخته صبر کنید تا کمی خنک شود عسل را به آن اضافه کنید و گرم سرو کنید.
❣️❣️❣️
#مافین_هویج
@shirini71🥕🥕🥕
آرد 2 پیمانه
شکر 3/4 پیمانه
جوش شیرین 2 ق چ
نمک 1/2 ق چ
دارچین 1 ق چ
جوز هندی 1 ق چ
تخم مرغ 3 عدد
روغن مایع 1/2 پیمانه
عصاره وانیل 2 ق چ
هویج رنده شده 2 پیمانه
سیب رنده شده 1 پیمانه
آجیل خرد شده 1/2 پیمانه (دلخواه)
پودر نارگیل 1/4 پیمانه ( دلخواه )
شکر برای رویه (دلخواه)
آرد و شکر و جوش شیرین و نمک و دارچین و جوزهندی و تخم مرغ و روغن و عصاره وانیل را با قاشق چوبی با هم کاملا مخلوط کنید. مابقی مواد را به خمیر اضافه کنید. خمیر آماده شده را با اسکوپ داخل قالبهای مافین ریخته روی آن کمی شکر پاشیده به مدت 18 تا 25 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید تا زمانی که خمیر به خلال دندان نچسبد.
با این مقدار مواد 12 عدد مافین خواهیم داشت
#کیک_باقلوا_پرتقالی 😋
✍مواد لازم :
پرتقال : یک عدد.
کره : 125 گرم.
شکر :1/2پیمانه.
تخم مرغ : 2 عدد.
آرد : یک و نیم پیمانه
بیکینگ پودر :1قاشق چایخوری.
جوش شیرین :1/3 قاشق چایخوری.
ماست زده شده :1/2 پیمانه ✍مواد شربت :
شکر :1/2 پیمانه.
آب پرتقال :یک چهارم پیمانه.
کره :60 گرم. 🍲طرز تهیه :
یک دونه پرتقال رو پوست کنده داخل غذاساز پوره کنید.
کره رو با شکر بزنید، سپس تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کرده و بعد از افزودن هر کدام بزنید تا مخلوط شود، در آخر نصف آرد بیکینگ پودر و جوش شیرین را به مواد اضافه و با همزن دستی مخلوط کنید، حالا پوره ی پرتقال و ماست را اضافه کرده پس از مخلوط شدن مابقی آرد رو به مواد می افزاییم.
مواد رو در قالب چرب شده به مدت 40 دقیقه با حرارت 175 درجه قراره میدهیم، سپس از فر خارج کرده و شربت داغ رو روی کیک داغ بریزین، سپس به دلخواه برش های لوزی یا مکعبی بدین. 🍷طرز تهیه شربت :
تمام مواد را در قابلمه ای کوچک ریخته بعد از حل شدن شکر و ذوب شدن کره بگذارید تا بجوشد، سپس از روی حرارت بردارید.
🍃🌺🍃
🍃🌸🌺🍃@shirini71
🍃🌼🌸🌺🍃
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#ژله_نسکافه
#ژله_قهوه
روز بخیر دوستای گلم🙋
خوبین😘 امروز آموزش یک ژله ی متفاوت داریم که هیج جا آمادشو نمیفروشن و هر وقت هوس کنید باید خودتون دست به کار بشید و درستش کنید، خیلی راحته و با چهار قلم مواد اولیه آماده میشه و اگر شما جزو اون دسته افرادی هستید که طعم قهوه رو دوست دارن،مطمئناعاشقش میشین مثل من😋
مواد لازم
آب سرد دو پیمانه یا لیوان دسته دار فرانسوی
پودر ژلاتین سه قاشق مرباخوری
نسکافه. یک قاشق غذاخوری
شکر سه چهارم پیمانه ( یکچهارم پیمانه+ نصف پیمانه)
یک پیمانه از آبو رو ژلاتین بریزید و بذارید پنج دقیقه بمونه بعد روی حرارت کم بذارید و مرتب همش بزنید تا ژلاتین کاملا حل بشه،بعد نسکافه و شکر رو اضافه و مرتب همش بزنید تا دونه های شکر کاملا حل بشن نیازی به جوشیدن محلول نیست همین که شکر حل شد از رو حرارت بردارین و یک پیمانه آب سرد بهش اضافه ،بعد قالبو با یک تکه کوچک دستمال کاغذی و روغن مایع(حتما مایع باشه) خوب چرب کنید و در یخچال بذارید وقتی ژله کاملا خنک شد در قالب بریزید و سریع بره یخچال برای حداقل پنج ساعت تا خوب بسته بشه ،هر چی بیشتر در یخچال بمونه راحت تر از قالب خارج میشه من یک شب گذاشتم موند ،عکس مراحل کار در پست بعدیه ،سپس ظرف ژله رو حدود بیست تا سی ثانیه در ظرف محتوی آب گرم بذارید ،،سپس با سر انگشتان لبه ژله رو از قالب جدا کنید و ژله رو در ظرف سرو برگردونید. بهتره ظرف رو کمی مرطوب کنید تا بتونید راحت ژله رو توش جابجا کنید.
🔴میتونید شکر رو یک قاشق مرباخوری بیشتربریزید
🔴مقدار ژلاتین برای این مواد کاملا مناسبه پس اندازه ی آب رو دقیق بریزین و بیشترش نکنید چون ژله شل میشه( عکس قاشق اندازه گیری ژلاتین در عکس مشخصه)
🔴من از یک ظرف فلزی ساده که در عکس مشخصه به عنوان قالب استفاده کردم شما از هر قالبی میتونید استفاده کنید
@shirini71
#کتلت_تن_ماهی_وجوی_دوسر
#رژیمی
اول از همه یه بسته تن ماهی رو توی صافی میریزیم تا چربیش کاملا گرفته بشه و داخل کاسه ای ریخته و نصف یک پیاز درشتو کاملا ریز خرد کردم و دوحبه سیر روش رنده کردم
اگه داشتین دو تا سه ساقه جعفری هم ریز خرد کرده داخل مواد میریزیم
حالا ۹۰ الی ۱۰۰ گرم جو دوسر و داخل آسیاب ریخته و کاملا آسیابش میکنیم که پودر بشه و بعد روی مواد کتلت میریزیم
دو عدد تخم مرغو با مواد بالا مخلوط کرده و مواد کاملا مخلوط میکنیم تا منسجم بشه وبه هم بچسبه تو این فاصله نمک و فلفلم و هر ادویه ای که دوست دارین بهش اضافه کنید البته نمکشو کم بریزید چون ممکنه تن ماهی شور باشه و کلا کتلتتون شور بشه
مواد کتلت نباید شل باشه
از مواد به اندازه یه نارنگی برداشته و کمی تو دست شکل داده و در ماهیتابه که دو الی سه ق روغن زیتون یا معمولی ریختین دو طرفشو سرخ کنید 😋👌
نکته دوستان اگه با بوی سیر مشکل دارین به جای سیر میتونید از پودرش استفاده کنید
میتونید به جای جو دوسر از جو پرک هم استفاده کنید😊
@shirini71
#کتلت_تن_ماهی
مزش متفاوته حتما امتحان کنید😋
مواد لازم:
سیب زمینی
پیاز
تن ماهی
جعفری
پودر پیاز و پودر سیر
پیاز و سیب زمینی و رنده کنید تن ماهی و بعد اینکه جوشوندین بزارین سرد بشه کاملا روغنشو بگیرین تمام مواد و ادویه و نمک و فلفل و مخلوط میکنید بعدم سرخ میکنید
@shirini71
#رژیم_لاغری_عیدانه🌸🍃
#روز_چهاردهم_اسفند_ماه🦚🦚
🍋ناشتا : 1 لیوان آب ولرم+1 قاشق آبلیمو
🍋صبحانه : 4 قاشق غذاخوری سرخالی املت
🍋ساعت ده صبح: 1 لیوان چای دارچین و عسل
🍋پیش از ناهار : 2 عدد سیب
🍋ناهار : سالاد شیرازی( خیار و گوجه و هویج و پیاز قرمز)+یک کفگیر عدس پلو
🍋عصرانه :1 عدد میوه+5 عدد مغز
🍋شام : یک کاسه سوپ سبزیجات+ یک کاسه سالاد بدون سس
🍋بعد از شام ۱ لیوان شیر کم چرب
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋نیم ساعت پیاده روی انجام شود.چند حرکت شکم و پهلو انجام شود.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#نان_فوری😋🍞🥖🕑
#خمیر_ده_دقیقه_ایی
📚امروز براتون دستور یه خمیر جدید وراحت وسریع ازیه پیج عربی ترجمه کردم که میتونید برای انواع نونها از جمله نان همبرگرو پیتزااستفاده کنید👌🏻
🔖طرزتهیه
👩🏻🍳اين خمير با وجود داشتن مايه خمير فقط 10 دقيقه استراحت دارد و براى كسانى كه عجله دارند و مى خواهند پيراشكى و يا نان و خمير پيتزا درست كنند بسيار مناسب است.✨
📌تهيه اين خمير 2 مرحله دارد. انجام درست مرحله اول باعث مىشود در نهايت نانى با كيفيت و بافت عالى داشته باشيد.
📖مواد مرحله اول :
🍶آب گرم : 2 ليوان (480 ميلى ليتر)
🍚آرد سفيد : 2 ليوان
🥣مايه خمير : 2 قاشق غذاخورى
🥄شكر : 2 قاشق غذاخورى
🥛پودر شير : 2 قاشق غذاخورى (يا نصف ليوان شير )
👩🏻🍳همه مواد بالا را در ظرفى كه گنجايش 2 برابر شدن مواد را دارد بريزيد و خوب مخلوط كنيد و سلفون كشيده و پارچه اى روى ظرف بياندازيد و در جاى گرم استراحت دهيد. ممكن است 15 تا 20 دقيقه زمان ببرد. بايد حجم پيدا كند و پر از حباب شود.
📖مواد مرحله دوم :
🥡آرد سفيد الك شده 3 لیوان و با 1 قاشق مربا خورى نمك وپکینگ پودر2 قاشق غذاخوری
🍾روغن مايع : نصف ليوان
👩🏻🍳طرز تهيه : وقتى مواد مرحله اول آماده شد آن را در ظرف بزرگترى ريخته و 3 ليوان آردونمک وپکینگ پودرالک شده را اضافه مي كنيم و با دست خمير را جمع كرده و كمى ورز مى دهيم و روغن را هم در اين مرحله اضافه مى كنيم. ممكن است خمير كمى چرب شود ولى كم كم كه ورز داديد تغيير مي كند. 8 تا 10 دقيقه خمير را ورز دهيد و اگر به دست مى چسبيد دستتان را آردى(و يا چرب) كنيد. در نهايت هنگامى كه خمير ديگر به دست نمى چسبيد، آن را در ظرفى كه چرب شده قرار داده و روى خمير سلفون و پارچه كشيده و از اينجا به بعد 10 دقيقه استراحت دارد و بعد مى توانيد خمير را به هر شكلى كه دوست داريد استفاده كنيد. روی خمیر رو با رومال زرده تخم مرغ وماست رومال میکنیم وکمی کنجد میپاشییم ودر فر 160درجه سانتی گراد وبه مدت بیست دقیقه درفرقرارمیدیم
❗️توجه :درکل 5لیوان آرد داریم
نوش جان💖
@shirini71
#نان_بدون_خمیرمایه
#نون_ماست
#نان_فوری
این مدل نون نیاز به خمیر مایه و استراحت نداره بنابراین خیلی سریع آماده میشه. بافتش هم خیلی سبکه، امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد.
مواد لازم
آرد دو پیمانه
بیکینگ پودر سه چایخوری
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
ماست یک و یک چهارم پیمانه
روغن یک چهارم پیمانه
برای روی نون میتونید هر چی دوست دارید بریزید من پودر پاپریکا و نعنا خشک استفاده کردم.
@shirini71
#نون_تابه_ایی
#نان_کشور_چچن
#صبحانه
#عصرانه
با طرز تهیه یک نون صبحانه خوشمزه🥞
مواد لازم:
کره محلی - 300 گرم
کفیر 1 لیتر🥞(دوغ کفیر)
جوش شیرین 1قاشق چایخوری🥞
نمک 1قاشق چایخوری 🥞
آرد1 کیلوگرم 🥞
پر كردن:
پنیر 1 کیلوگرم (کمی شور )🥞
پیازچه100 گرم🥞 .
مواد خمیر و مثل ویدئو ترکیب می کنیم و ورز می دیم خمیر رو به مدت 30 دقیقه برای استراحت در کیسه ای میذاریم که خشک نشه. پنیر کاملا خرد شده و ما پیازچه ریز خرد شده رو اضافه می کنیم. بعد، همانطور که در ویدیو نشان میده .خمیر داخلشو با پنیرو پیازچه پر می کنیم و با وردنه پهن می کنیم اندازه ماهی تابه دو و سه دقیقه دوطرفشو می پزیم نونارو داخل اب گرم می شوریم و بلافاصله کره ذوب شده رو روش می ریزیم نونارو روهم بچنید و برش بزنید اگه شما خمیر بیش از حد دارید، اونو تو فریزر بذارید. پس از انجماد، حتی بهترهم میشه.نونای خوشمزه صبحونه آماده اس نوش جاااااان😋🥞
@shirini71
#نان_لواش
2 لیوان شیر ولرم
1 لیوان آب ولرم
1 پاکت خمیر مایه خشک فوری (10 گرم معادل 1 قاشق غذاخوری)
1 فنجان قهوه خوری روغن زیتون (65 گرم) و یا روغن مایع
1 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق مربا خوری نمک
7_6 لیوان آرد
طرز تهیه:
شیر و آب ولرم، شکر و خمیر مایه را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید و در جایی که دمای ولرم دارد (نه سرد و نه گرم ، داخل آشپزخانه دور از پنجره و هوای مستقیم) تا وقتی که خمیر مایه کف کند صبر کنید (حدود 10 دقیقه) سپس بقیه مواد را اضافه کنید آرد را کم کم و با کنترل بریزید و ورز بدید تا خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. روی خمیر سلفون بکشید و استراحت بدید.(تا وقتی که حجمش دو برابر شود حدود یک الی یک و نیم ساعت) خمیر عمل آمده را کمی ورز بدید و سپس چانه هایی که کمی از لیمو بزرگتر است شکل بدید و روی سطح آرد پاشی شده باز کنید. داخل ماهیتابه تفلون داغ بدون روغن بپزید. وقتی حباب زد و پف کرد با کفگیر نان را داخل ماهیتابه تکان دهید و چند بار برگردانید تا هر دو طرف بپزد
@shirini71
#نون_تابه_ایی
مواد لازم:
2 لیوان شیر🥛
2 فنجان آب🍼
1 قاشق غذا خوری روغن🏺
2قاشق نمک🥄
1 مخمر فوری🥄
1 قاشق شکر🥄
9-10 فنجان آرد🍵
.
برای سرخ کردن؛
2 فنجان روغن.🏺
شیر گرم و روغن و نمک و شکر و اضافه کردن 2 فنجان آب و آن را کمی مخلوط کنید. مخمر پودر را اضافه کنید و آرد باقیمانده را به شکل کنترل شده اضافه کنید و یک خمیر نرم را بدست اورید! آن را به مدت 20 دقیقه تخمیر کنید. خمیررا به اندازه یک نارنگی گلوله کنید و روی رومیزی قرار بدیدو با پارچه بپوشانید تا خشک نشود! خمیر با یک وردنه باز کنید بدون اینکه خیلی نازک شود.
اگر بخواهید بیسکویت خود را ترد ببینید کمی بیش از حد سرخ کنید اگر می خواهید آن نرم باشد، کافی است تا زمان پختن آن نرم شود! نوش جااااان 💖
@shirini71
#صبحانه
#ارده_شیره
#تجربه
سلام خانمها امروز میخوام صبحانه بسیار مقوی و خوشمزه که اکثرا میشناسید رو یاد آوری کنم ارده وشیره هست که مخلوطی از ارده کنجد و شیره انگور یا شیره خرما و یا عسل قاطی کنید و که نصف ارده و نصف شیره میریزیم .برا بچه ها و افرادی که ضعیف هستن خیلی خوبه.درست کنید و نوش جان کنید😊😊
@shirini71
حتی اگه نون پختن بلد نباشید این گزینه ها کمک میکنه که تو این روزهای بحرانی کمکتون کنه 👆