آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کیک_مرغ_گردو
تا حالا شده کیک مرغ درست کنید و برای تزیینش مجبور باشید کلی سس مایونز بزنید😏براتون تزئین یک کیک مرغ متفاوت و جدید آوردم 😊
نان تست جو یک بسته
سینه مرغ پخته شده یک عدد
پیازچه خرد شده نصف لیوان
خیار شور نگینی خرد شده نصف لیوان
گردو خرد شده نصف لیوان
سس مایونز نصف پیمانه
ماست خامه ای نصف پیمانه .
برای مواد میانی
،سینه مرغ را با یک عدد پیاز و نمک و فلفل بگذارید بپزد و سینه مرغ را بعد از پخت ریش ریش کنید و به آن پیازچه ی خرد شده و گردوی خرد شده و خیارشور خرد شده و سس مایونز و ماست خامه ای و نمک و فلفل را اضافه و مخلوط کنید.
غلظت این مواد باید مانند سالاد الویه باشد .
یک عدد سیب زمینی را آبپز کنید و تا داغ هست آن را رنده ی ریز کنید و یک قاشق غذاخوری پر سس مایونز و کمی نمک و فلفل و کنی زعفران دمکرده بزنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود .
این مخلوط سیب زمینی را داخل قیف یکبار مصرف بریزید .
حاشیه های نان تست را جدا کنید و با قالب قلب داخل چهار عدد نان تست را قالب بزنید و چهار عدد نان تست قالب خورده را روی نایلون فریزر چرب شده یا تلق چرب شده کنار هم قرار دهید و از مواد سیب زمینی داخل قلبها پایپ کنید و با قاشق روی سیب زمینی را صاف کنید.
از مواد مرغ یک لایه روی نانهای تست بریزد و صاف کنید و دوباره یک لایه نان تست بگذارید و این کار را ادامه دهید و سپس روی کیک مرغ روکش نایلونی بکشید و درون یخچال به مدت دو ساعت قرار دهید .
سپس یک بشقاب روی کیک مرغ بگذارید و بشقاب را دَمَر کنید تا قسمت قلبی نان تست روی بشقاب بیاید و نایلون فریزر را به آرامی جدا کنید و از مواد باقیمانده ی سیب زمینی دور تا دور کیک مرغ را روکش کنید و با برشهای از خیار کیک مرغ را بپوشانید و باسلیقه خودتون روی کیک مرغ را تزیین کنید .
@shirini71
#کیک_مرغ
#غذا
#پیش_غذا
#مجلسی
#یخچال_عروس
برای مواد میانی میتونید از انواع سالاد : الویه، مرغ،شوید وسیب زمینی و... استفاده کنید.
طرز تهيه در:
سس : از ترکیب ماست چکیده یا ماست خامه ای ، سس مایونز ، فلفل سیاه و کمی ابلیمو
تریین : از چوب شور ، کلم بروکلی، گوجه گیلاسی و پنیر خامه ای ، بِه دانه براى چشم
این مدل تزیین را ۲الی۳ ساعت قبل از سرو انجام بدید تا چوب شور نرم نشود ، تریینش هم زمانبر نیست .
مواد لازم و نكات يك الويه خوشمزه:
مرغ: مرغ را با چوب دارچين، برگ بو و پياز آبپز كنيد و ادويه به آن نزنيد، بعد از پختن و سرد شدن آن را ريش ريش كنيد.
سيب زميني: سيب زميني را با يك قاشق غذا خوري نمك آبپز كنيد، سپس آبكش كنيد و در آب سرد بذاريد تا كاملاً سرد شوند، سپس نگيني كنيد و پس از سس زدن در يخچال قرار دهيد.
خيارشور: خيارشور را نگيني كنید ( رنده نكنيد).
تخم مرغ: ١ الي ٢ عدد تخم مرغ را بعد از آبپز كردن و سرد شدن نگيني كنيد.
نخود فرنگی :نخود فرنگي (كنسرو )را با تخم مرغ نگينی مخلوط كنيد و سس بزنيد.
در صورت تمايل( سليقه اي) از ژامبون نگيني، هويچ آبپز نگيني، كمي تره فرنگي يا پيازچه ريز خرد شده مي توان استفاده كرد.
همه مواد را كم كم با هم مخلوط كنيد و سس بزنيد.
طعم و مزه اصلي يك الويه خوشمزه به سس آن است. البته شما مي توانيد مايونز را با ماست خامه اي چكيده مخلوط كنيد.
@shirini71
#ذرت_تند_اسپایسی😋
#عصرونه
#دورچین_بشقاب
اين يك فست فود گياهي و البته تنده! اگه طعم هاي جديد دوست داريد ميتونيد امتحان كنيد😍😋( می تونید فلفلش رو حذف کنید)
ذرت شيرين٤٣٠ گرم
فلفل ٩٠ گرم
پيازچه ٢٥ گرم
گشنيز ٢ قاشق غذاخوري
تخم مرغ ٢ عدد
آرد كامل ١١٥ گرم
نمك ١ قاشق چايخوري
فلفل سياه ١/٢ قاشق چايخوري
فلفل قرمز تند ١/٢ قاشق چايخوري
آب ٦٠ ميلي ليتر
(كره به مقدار لازم براي سرخ كردن)
طرز تهيه:
در يك كاسه، بجز آب تمام مواد رو بريزيد و خوب هم بزنيد.
سپس اب رو اضافه كنيد و دوباره هم بزنيد.
مقداري كره را در ماهيتابه بريزيد و داغ كه شد، يك قاشق پر از خمير داخل كره بريزيد و سطح آن را صاف كنيد، و سرخ كنيد.
داغ با سس كچاپ سرو كنيد.
نوش جان😋
@shirini71
#مینی_پیتزا
#فینگرفود
دستور تهیه :👇
اول یک عدد پیاز رو خرد میکنیم و تفت میدیم بعد گوشت چرخکرده رو اضافه میکنیم بعد زردچوبه و نمک و فلفل و پودر پاپریکا رو اضافه میکنیم و بعد قارچ خرد شده.میگذاریم تا گوشت کمی با اب قارچ پخته بشه بعد فلفل دلمه ای خرد شده رو اضافه میکنیم و یک قاشق رب گوجه فرنگی.
نون تست رو قالب دایره ای میزنیم و بعد کمی سس مایونز میزنیم روش و از مواد گوشت و قارچ روش میریزیم و پنیر پیتزا و پودر آویشن و ذرت یا زیتونی ویاگوجه فرنگی خرد شده.در فر میگذاریم با دمای 180 درجه و مدت زمان 10دقیقه و بعد نوش جان
بهتره فقط شعله ی بالای فر روشن بشه تا پنیر آب بشه و طلایی شه
زیاد توی فر نمونه,چون نون تست زود خشک میشه
@shirini71
#رژیم_لاغری_عیدانه🌸🍃
#روز_دوازدهم_اسفند_ماه👒👒
💦8 لیوان آب در طول روز میل شود.
💚ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
💚صبحانه : یک کاسه عدسی
💚یک ساعت پس از صبحانه :1 لیوان چای سبز
💚ساعت ده صبح : ۱ عدد میوه + یک تکه شکلات تلخ
💚نیم ساعت قبل از ناهار : 1 لیوان آب + 1 عدد سیب
💚ناهار : سالاد بدون سس +نصف تن ماهی کم چرب + پنج قاشق برنج
💚عصرانه : ۱ عدد میوه + دو عدد فندق
💚شام : سالاد بدون سس + یک خورشت خوری سوپ
💚بعد از شام یک لیوان شیر کم چرب
💚نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود.
@shirini71
هدایت شده از آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نوشیدنی_هویج_وزنجبیل
#نوشیدنی_سرد
#کرونا
یه نوشیدنی پرتقال-هویج-زنجبیل که ویتامین و ارزش غذایی زیادی داره و به بالا بردن ایمنی بدنمون به خاطر ویتامین های زیادی (از جمله C، A، B، D و مواد معدنی مثل پتاسیم و کلسیم، منیزیم، مس و زینک) که داره، خیلی کمک میکنه .
تو این اوضاع بدی که همش خبرای ضد و نقیض و بی کفایتی مسئولین واسه تامین کردن نیازهای بهداشتی مردم، مشکل اصلیمون شده، باید خودمون دست به کار شیم و مراقب خودمون و بقیه باشیم، همه موارد شست و شوی زیاد دست ها، کم کردن فعالیت های خارج از منزل و ترجیحا دور کاری در صورت امکان، شست و شوی کامل و دقیق مواد غذایی و رعایت بهداشت بهترین راه مبارزه با کروناس.. در کنار همه اینا، بالا بردن ایمنی بدن با استفاده از مواد غذایی مغذی هم خیلی موثره.. به شایعات و تبلیغات بیخودی برای کشف پودر ضد کرونا و این چرندیات هم اصلا اهمیت ندید.. همه اینا تبلیغن و دارن از ترس مردم سو استفاده میکنن.. مراقب خودتون باشید😍😍
@shirini71
#پانچ_پرتقال
#نوشیدنی_سرد
محتویات:
آب پرتقال ۱ لیتر
آب گازدار ساده یا لیمویی ۱ لیتر
چوب دارچین ۳-۲ عدد
جوزهندی ۱/۴ قاشق چایخوری
بستنی پرتقالی ۱۰ اسکوپ
ابتدا آب پرتقال و جوز هندی و چوب دارچین را برای ۱۰ دقیقه بجوشانید. سپس چوب دارچین را خارج نموده و آب پرتقال را کنار بگذارید تا خنک شود. حال آب پرتقال و آب گازدار را با هم ترکیب کنید و در انتها بستنی را بیافزائید.
@shirini71
#آجيل_پلوي 🥜
👩🍳مواد لازم
گردو، بادام ، فندق ، بادام هندي ، پسته و كشمش از هر كدام ١٠٠ گرم
كره ١٠٠ گرم
دارچين به مقدار لازم
پياز خلالي و سرخ شده ٥ عدد متوسط
برنج ١ كيلو
مرغ يا گوشت به مقدار لازم ( بسته به سليقتون)
روغن مايع و نمك و زعفران به ميزان لازم
كدو حلوايي بزرگ
#طرز_تهیه
ابتدا كدو حلوايي را از بالا يك برش عرضي ميديم و هسته هاشو خارج ميكنيم و با قاشق هم كمي ميتراشيم ، بعد روش كمي روغن مايع ميماليم و دورش فويل ميپيچيم و داخل فري كه ١٥ دقيقه قبل گرم شده ميگذاريم به مدت ٥ دقيقه در دماي ١٨٠ درجه سانتي گراد قرار ميدهيم.
بعد كدو حلوايي رو ميذاريم خنك بشه و سپس داخل كدو حلوايي رو كمي ميتراشيم و خارج ميكنيم ( دقت كنيد نبايد لايه خارجي آسيب ببينه )
كمي پياز داغ را با مرغ يا گوشت پخته شده و نمك فلفل و زعفران تفت داده و كنار ميگذاريم... حالا آجيل هارو در ظرفي جداگانه با كره و پياز داغ باقي مانده تفت ميدهيم و كنار ميگذاريم... بعد برنج رو شسته و روي شعله قرار داده تا آب برنج تموم بشه و بعد كمي دون آبكش ميكنيم ... حالا داخل كدو حلوايي رو چرب كرده و يك لايه برنج ميريزيم و سپس يك لايه آجيل و كمي دارچين ميپاچيم و بعد يك لايه گوشت يا مرغ و دوباره تكرار ميكنيم تا سطح بالايي كدو و بعد درشو ميگذاريم و دورش فويل ميپيچيم و به مدت ١٥ دقيقه داخل فر با دماي ١٥٠ درجه سانتي گراد ميگذاريم تا خوب مزه داربشن و بعد خارج كرده و سرو ميكنيم 😋👌
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
این شیرینی یه جور شیرینی مدرنه که بافت بسیار ترد و لطیفی داره و برای تهیه اون نمیتونید از روغن جامد استفاده کنید.
#شیرینی_گل_مینا
مواد لازم :
مارگارین 225 گرم(میتونید کره رو جایگزین کنید البته طعم کره در شیرینی محسوس هست)
پودر قند 120 گرم(حدود 3/4 لیوان)
پودر کاسترد(3 قاشق غذاخوری استاندارد)
◀️پودر کاسترد رو از لوازم قنادی یا سوپر مارکت میتونید تهیه کنید.
آرد 300 گرم(حدود 2 لیوان پر سرصاف)
◀️طبق معمول از آرد سه صفر استفاده میکنیم ،از لوازم قنادی یا سوپر مارکت قابل تهیه ست.
◀️میتونید برای شکلاتی شدن خمیر 1 یا 2 قاشق از آرد را با پودر کاکائو جایگزین کنید.
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ 2 عدد
دستور تهیه
مارگارین یا کره را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسه.
مارگارین+پودر قند را با دور تند همزن 5 تا 7 دقیقه بزنید تا کاملا سبک و حجیم شود.
سپس زرده ها+وانیل را اضافه کرده و 3 تا 4 دقیقه دیگر با دور تند همزن بزنید.
پودر کاسترد را اضافه و مخلوط کنید.
آرد سفید را الک کنید و کم کم اضافه و مخلوط کنید(با لیسک یا همزن)
◀️خمیر بسیار نرم و لطیف و چسبنده ست.
خمیر را به 2 یا چند قسمت تقسیم و رنگ خوراکی ژله ای اضافه و مخلوط کنید.
روی خمیر را پوشانده و 1 ساعت در یخچال استراحت دهید.
◀️از رنگ مایع استفاده نکنید باعث شل شدن خمیر میشود.
سپس هر بار مقدار کمی خمیر را از یخچال خارج و بین دو نایلون باز کنید و با کاتر فشاری گل مینا کاتر بزنید.
◀️این خمیر مثل خمیر شیرینی مارمالادی خیلی زود نرم میشه و باید مدام بین کار اونو در یخچال قرار بدید تا قابل کاتر خوردن بشه.
◀️کاتر فشاری گل مینا رو از لوازم قنادی تهیه کنید.
◀️میتونید کاتر را هر بار در کمی آرد بزنید تا خمیر به کاتر نچسبه.
خمیرهای کاتر خورده را در سینی بچینید
◀️سینی نیازی به چرب کردن و کاغذ روغنی نداره.
سپس سینی شیرینی را 30 دقیقه در یخچال قرار داده و بعد بلافاصله در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه برای 20 تا 25 دقیقه بپزید تا حدی که زیر شیرینی کمی تغییر رنگ بده.
بعد از فر در بیارید و صبر کنید تا خنک شده و از سینی جدا کنید چون شیرینی خیلی ترده و ممکنه بشکنه.
◀️میتونید شیرینی رو در تابه دو طرفه درست کنید و کف تابه را باید دو لایه کاغذ بندازید .
◀️برای فر برقی دما 20 درجه کمتر باشد.
◀️اگر خمیر ورز داده بشه روغنی پس میده و شیرینی سفت میشه.
این دستور حدود100تا 140 شیرینی به شما میده.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#دمی_گوجه
پیاز یک عدد
برنج دو لیوان
هویج یک عدد
سیب زمینی ۱ عدد اگه سیب زمینی استانبولی باشه بهتره
گوجه فرنگی ۵ عدد
روغن حیوانی یک دوم استکان
نمک و فلفل و زعفران به مقدار لازم
طرز تهیه❤
اول اینو بگم که دمی گوجه هویج نداره ولی من یک دونه هویج رنده شده هم میریزم که خیلی خوشمزه تر میشه شما میتونید نریزید پیاز را با روغن حیوانی با حرارت ملایم سرخ می کنید و بعد سیب زمینی ریز شده و بعد هویج رنده شده را میریزیم و یکسر تفت میدیم نمک و فلفل و زردچوبه میریزیم و بعد گوجه فرنگی رنده شده را هم اضافه می کنم و یکم آب میریزم و میزارم یکم به جوش و بعد برنج را اضافه می کنم و آبش که کشیده شد و خواستم دم کن بزاریم یکم زعفرون میریزم و دم می کنم و بعد از دم کشیدن داخل لیوان ریخته و با پشت قاشق یکم فشرده کردم و داخل ظرف سرو بر گردوندم و با ماست چکیده و خیار و زرشک و خلال پسته تزئین کردم❤
سیبزمینی این دفعه نزدم و میتونید به جای روغن حیوانی از کره استفاده کنید
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#خوراک_مرغ_و_قارچ
از جمله خوراکهای بسیار خوشمزهای هست که در مدت زمان کمی حاضر میشه.
مواد لازم:
سینه مرغ خرد شده و بدون استخوان
پیاز ریز خرد شده
قارچ ورقه شده
فلفل دلمه ای خلال خرد شده
هویج درشت خلال شده و کمی سرخ شده
سیب زمینی سرخ شده
گوجه فرنگی خرد شده (درصورت تمایل)
رب گوجه فرنگی
نمک و فلفل سیاه
زعفران آب کرده
آبلیمو
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را در روغن تفت میدم بعد مرغ خرد شده رو بهش اضافه کرده و تفت میدهیم تا رنگ پیازها طلایی بشه. در ادامه ادویههای لازم مثل نمک، فلفل و رب را اضافه میکنم و پس از اون مقداری آب به مخلوطمون اضافه میکنم و نیم ساعت زمان میدیم تا پخته بشه.
قارچ ورقه شده (قارچ رو می تونید جداگانه تفت بدید و بعد اضافه کنید) ، فلفل دلمه ای خلال خرد شده ، هویج کمی سرخ شده، آبلیمو و زعفران آبکرده رو هم اضافه میکنیم.
درب ماهیتابه رو گذاشته تا مزه ها به خورد هم برود.
در نهایت بعد از اینکه مرغ پخته شد،سیب زمینی سرخ شده رو همراه با گوجه فرنگی خرد شده به خوراک اضافه کرده و تمام مواد را با هم مخلوط میکنم.
میزان غلظت این غذای خوشمزه بستگی به ذایقه خودتون داره و می تونید متناسب با ذایقتون رقیق یا غلیظترش کنید.
خوراک مرغ و قارچ مون آماده هست. نوش جان!
نکته: اندازهی همهی مواد چشمی هستند.بستگی به ذائقه تون می تونید کم و یا زیادش کنید.
-آشپزها معمولا خوراک مرغ و قارچ را به روش های مختلف تهیه می کنند. گاهی با مرغ درسته، گاهی با مرغ خرد شده، بعضی ها زعفرانی و بعضی ها با رب گوجه فرنگی.
-مخلفات هم علاوه بر قارچ، می تواند سیب زمینی نگینی، فلفل دلمه رنگی، هویج خرد شده یا سبزیجات دیگر باشد.
-خوراک مرغ و قارچ همراه با خیارشور و گوجه فرنگی و نان سنگک سرو میشه.
-این خوراک رو به عنوان خورشت هم میتوان با برنج سرو کرد.
📚آموزشگاه رایگان مجازی 📁💻👇
@shirini71
#ژله_بستنی_پرتقالی
@shirini71🍮🍊🍊🍊
آبجوش 2 پیمانه
پودر ژله پرتقال 1 بسته
آب پرتقال سرد 1 پیمانه
بستنی وانیلی آب شده 2 پیمانه
پودر ژله را در آبجوش کاملا حل کنید آب پرتقال را به آن اضافه کنید بستنی آب شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید در قالبهای دلخواه ریخته 4 ساعت در یخچال گذاشته تا ببندد.
این ژله بستنی را با هر طعم میوه میتوانید امتحان کنید
نکته
بستنی آب شده و ژله هم دما با اتاق باشد در غیر اینصورت می برد
@shirini71
🔷#کیک_شیرداغ
مواد لازم:
تخم مرغ ۴عدد
آرد ۲پیمانه
شکر ۱پیمانه سرخالی
بکینگ پودر۲ق چ
شیر داغ ۲/۳پیمانه
روغن مایع ۱/۲پیمانه
وانیل کمی
طرز تهیه:
ابتدا زرده و سفیده راازهم جدامیکنیم؛
سفیده با کمی شکر هم میزنیم کنارمیگذاریم؛
زرده با بقیه شکر و وانیل هم میزنیم تاکرم رنگ شود شیر داغ و روغن رااضافه میکنیم مخلوط یکدست شود ؛همزن رو خاموش میکنیم .
دوپیمانه آرد و بکینگ پودر رو الک کرده به مواد اضافه میکنیم
هم زدن مواد خیلی مهمه .
نصفه سفیده را اضافه کرده هم میزنیم تامواد یکدست شود حالا بقیه سفیده را اضافه کرده و درون قالب چرب شده و آرد پاشی شده میریزیم.
داخل فر طبقه وسط درجه ۱۸۰ مدت ۳۰-۳۵دقیقه . بازم بستگی به فرتون داره.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#نان_تاج_سفره
1.5لیوان آب ولرم (300ml یا 1لیوان فرانسوی یا پیمانه قنادی به اضافه یک پنجم لیوان آب)
3قاشق غذاخوری ماست
1پاکت خمیر مایه خشک فوری (1قاشق غذاخوری یا 10گرم)
1قاشق مربا خوری نمک
1قاشق مربا خوری شکر
3.5لیوان آرد
1قاشق غذاخوری روغن زیتون برای جمع کردن خمیر در آخر
👈طرز تهیه
در ظرفی که میخواهید خمیر را درست کنید آب ولرم (نسبتا گرم که دست را نسوزاند)
ماست ،نمک،شکر،خمیرمایه را بریزید و با هم ترکیب کنید.( خمیر مایه خشک فوری و خمیر مایه خیس نیاز به استراحت ندارند ولی برای خمیر مایه معمولی یک لیوان آب ولرم از مقدار دستور را با شکر و خمیر مایه هم بزنید و 10دقیقه صبر کنید تا خمیرمایه عمل کند) آرد را یواش یواش اضافه کرده و ورز دهید تا خمیری نرم بدست آورید.روی خمیر را با سلفون پوشانده و یک ساعت استراحت دهید تا خمیر مایه عمل کند.بعد از این زمان خمیر را به 12چانه یاقسمت مساوی تقسیم کنید.روی میز آشپزحانه کمی آرد بپاشید.چانه ها را با دست صاف کنید و از بیرون به داخل تا بزنید و به آنها شکل بیضی بدید (مانند ویدئو)و در سینی که کاغذ روغنی انداخته اید بچینید و دوباره روی آنها را با دستمال پوشانده و 20دقیقه دیگر استراحت دهید.بهد از این زمان روی آنها مقدار خیلی کمی آرد بپاشید و با چاقو وسط آنها یک خط ایجاد کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای250درجه تا زمانی که طلایی شود بپزید با تنظیم فر بالا و پایین برای فرهای برقی(در فر های معمولی با مراقبت و کنترل چند دقیقه آخر گریل را روشن کنید تا روی نانها طلایی شود )
در طبقه پایین فر یک کاسه آب بگذارید تا نانها خشک نشوند.
@shirini71
🖤🍃جزء ها🍃🖤
1✨🖤
2🖤
3✨🖤
4✨🖤
5✨🖤
6✨🖤
7✨🖤
8🖤
9✨🖤
10✨🖤
11✨🖤
12🖤
13🖤
14✨🖤
15🖤
16🖤
17🖤
18🖤
19✨🖤
20🖤
21🖤
22🖤
23✨🖤
24🖤
25🖤
26✨🖤
27🖤
28✨🖤
29✨🖤
30✨🖤
منتظر های دلهای پاکتون هستیم 👇
دوستان واعضا خوب کانال مرضیه بانو ختم هفتگی قرآن بنیت سلامتی وظهور آقا امام زمان عج و خواهش و درخواست از آقا برای دعا برای رفع بلاو بیماری کرونا از شیعیان و کشور ایران(فرصت تلاوت تا جمعه هفته آینده ) ثبت نام پی وی مدیر
@fyrwz431 مدیر-
🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
#شکلات_خانگی_پسته_ای😍😍
مواد لازم👇
۱ لیوان پودر پسته
کمی از ۱ لیوان کمتر پودر نارگیل
۳ ق سوپخوری روغن نارگیل
پودر قند به میزان دلخواه (اول ۳-۴ ق سوپخوری بریزید سپس بچشید تا میزان شیرینی را تنظیم کنید)
.
مواد رویه👇
۱۶۰ گرم مخلوط شکلات شیری و شکلات تلخ
به دلخواه پودر پسته
.
طرز تهیه👇
داخل ظرفی پودر پسته و پودر نارگیل و روغن ناگیل و پودرقند را ریخته و ورز دهید.
اگر مواد خودش را نگرفت خیلی کم آب اضافه کنید زود خودش را خواهد گرفت.
از مواد به اندازه دلخواه برداشته و با دست گرد کنید.
شکلات را داخل ظرف عمیقی ریخته و به روش بن ماری (روی حرارت غیر مستقیم یا حرارت کتری) آب کنید.
سپس توپ ها را داخل شکلات آب شده فرو کنید و با کمک چنگال خارج کرده و داخل ظرفی بگذارید.
وقتی شکلات سفت شد میتوانید سرو کنید.
نوش جان😍
🍃🌺🍃
🍃🌸🌺🍃@shirini71
🍃🌼🌸🌺🍃
#پیتزا_نان_تست
#غذای_فوری
من اومدم با يه رسپي از سري غذاهاي فوري فوتي 😁😁
🔸يه دونه تخم مرغ و كمي فلفل و دو قاشق ماست رو هم بزنيد
🔸نون تست رو داخل سيني فر بچينيد و از مخلوط تخم مرغ روش بريزيد
🔸بعد پنير ورقه اي، سوسيس يا كالباس رنده شده يا هرچي دوست داريد
🔸آخر سر هم دوباره پنير موزارلا يا گودا
🔸تو فر از قبل گرم شده ٢٠٠ درجه بذاريد تا روش برشته شه
به همين سادگي 😍😍
@shirini71
#غذای_فوری
#پیتزا_نان_تست
۱۲ عدد نان تست
فلفل دلمه
۲۵ گرم کره
۲۰۰ گرم پنیر پیتزا رنده شده
۱۰۰ گرم پنیر فتا
۲ عدد گوجه فرنگی خورد شده بدون پوست
۸ عدد تخم مرغ
۱ فنجان شیر
روغن مایع نصف لیوان چای خوری
ابتدا داخل ظرف نان تست هارو بچینید و با کره چرب کنید و مقداری پنیر پیتزا بپاشید و فلفل دلمه و گوجه فرنگی و پنیر ریخته و تخم مرغ و شیر و روغن رو با همزن زده و نصفیش رو روی مواد میریزیم و دوباره یک لایه نان تست گذاشته و بقیه مواد تخم مرغی و پنیر پیتزا رو ریخته و حدود ۲۵ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده میذاریم😘
@shirini71