eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.3هزار دنبال‌کننده
21.3هزار عکس
10.5هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آرد جوانه گندم ١ ق س آرد گندم ترجيحا سبوس دار نصف پيمانه شيره انگو يك چهارم تا نصف پيمانه آب ٣ پيمانه دارچين ١ ق چ مغز بادام و فندق در صورت دلخواه آرد و آرد گندم را كمى تفت دهيد تا بوى خامى اش گرفته شود. سپس كنارى بگذاريد خنك شود. ٣ پيمانه آب سرد اضافه كرده هم بزنيد و اگر گلوله شد از صافى رد كنيد. روى حرارت گذاشته حدود ١٥-٢٠ دقيقه مدام هم بزنيد تا غليظ شده و حالت فرنى بگيرد سپس دارچين را اضافه كرده و هم بزنيد و سپس شيره ى انگور را متناسب با ذائقه ى خودتان اضافه كنيد ٥ دقيقه آخر مغز بادام و فندق را هم اضافه كرده و هم بزنيد كمى ك مزه داد از روى حرارت برداريد. @shirini71
اگه برای سفره هفت سین سمنو نداریید زودتر دست به کار شید 👆👌
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
تخم مرغ 4 عدد آرد 1 و 2/1 فنجان یا 180 گرم شکر 4/3 فنجان + 4/1 فنجان، مجموعا 150 گرم شیر 5 قاشق غذاخوری روغن 5 قاشق غذاخوری وانیل 1 قاشق چایخوری بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری نمک 4/1 قاشق چایخوری طرز تهیه کیک اسفنجی قبل از هر چیز فرتون رو روشن کنید تا گرم بشه. تخم مرغ ها رو نیم ساعتی بیرون از یخچال بذارید تا هم دمای محیط بشن و سرد نباشن. اگر هم عجله داشتید یکی دو دقیقه تخم مرغ ها رو در آب ولرم بذارید تا کمی از سرماشون کم شه.آرد و بکینگ پودر و نمک رو باهم الک کنید. اگر دو یا سه بار الک بشه خیلی عالیه. من معمولا آرد رو روی مایع کیکم مستقیم الک میکنم. برای تهیه همه کیک های اسفنجی به دلیل اینکه بتونیم اون بافت اسفنج مانند و پر حفره رو به کیک بدیم باید سفیده و زرده از هم جدا بشن. پس در مرحله اول خیلی با دقت زرده ها رو از سفیده جدا میکنیم. سعی کنید که زرده ها در حین جدا شدن پاره نشن و با سفیده مخلوط نشن. در ابتدای کار سفیده ها رو بذارید کنار و برید سراغ زرده ها. زرده ها رو حدود یک دقیقه با دور تند بزنید تا کف کنه. حالا وانیل و 4/3 فنجان شکر رو بهش اضافه کنید و اونقدر بزنید تا رنگش کرم روشن بشه. بعد هم روغن و شیر رو اضافه کنید و باز یک دقیقه ای بزنید. در این مرحله مخلوط آرد و بکینگ پودر و نمک رو که مخلوط کرده بودید کم کم به مایع اضافه کنید. بهتره این کار رو در سه مرحله انجام بدید. مقداری از آرد رو بریزید و با دور آروم همزن بزنید (میتونید در این مرحله همزن رو بذارید کنار و با یک قاشق یا ویسک هم زدن رو ادامه بدید) تا کاملا آرد ها به خورد مایع برن. بعد مقداری دیگه از آرد رو اضافه کنید و باز هم بزنید تا یکدست بشه و باز این کار رو تکرار کنید تا آرد تموم شه. همونطور که بالا گفتم خیلی بهتر میشه اگه در این مرحله آرد رو مستقیم روی مایه کیک با الک و در حین الک شدن بریزید. این به پخت و پف بهتر کیک کمک میکنه. 📚آموزشگاه آشپزی رایگان👨‍🍳🥣👩‍🍳👇 @shirini71
ایشالله که سفره های همه تون سبز سبز باشه🙏❤️🌸 👆
شیرینی‌هایی به شکل حاجی فیروز مواد لازم: آرد سفید ۲۵۰ گرم پودر قند ۱۰۰ گرم روغن جامد ۸۵ گرم کره ۸۵ گرم نشاسته ذرت ۴ قاشق غذا خوری پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری وانیل‏ نوک قاشق چای خوری تخم مرغ ۱ عدد رویال آیسینگ (برای تزئین روی شیرینی) به مقدار لازم 1- برای تهیه شیرینی حاجی فیروز ابتدا کره و روغن جامد و پودر قند را با دور تند همزن بزنید تا کرمی رنگ بشه. تخم مرغ و اسانس رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. 2- در آخر آرد و پودر نشاسته و پودر کاکائو روی مواد الک کنید و هم بزنید تا خمیر یکدست و لطیفی بدست بیاد. 3- خمیر رو داخل نایلون بمدت ۳ ساعت استراحت بدهید. 4- خمیر رو بین دو تا نایلون به قطر ۳ میلی متر باز کنید و با کاتر بته جقه قالب بزنید و داخل سینی فر بچینید. 5- به مدت ده الی پانزده دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ قرار میدهیم تا بپزد(مواظب باشید نسوزد) 6- بعد از سرد شدن شیرینی روی آن را با رویال آیسینگ طراحی میکنیم سایر نکات موقع قالب زدن اگه حس کردید خمیر چسبناکه بازم آرد نشاسته بهش اضافه کنید تا جایی که خمیر بدست نچسبه.(آرد معمولی اضافه نکنید). میتونید موقع قالب زدن از خود خمیر بی رنگش بردارید و رنگی کنید و شکل حاجی فیروز رو روشون دربیارید بعد داخل فر بذارید. روغن جامد رو حتما ذوب کنید بعد داخل یخچال بذارید تا دوباره سفت بشه بعد استفاده کنید بازم تاکید میکنم مدت زمان پخت این شیرینی ده الی پانزده دقیقه است بیشتر بشه میسوزه @shirini71
😍😋 طرز تهیه ماهی فیویج( نوعی ماهی شکم پر مخصوص استان گیلان)👇👇 یک عدد ماهی سفید سبزی معطر (گشنیز، نعناع،برگ سیر و اگه در دسترس بود چند برگ چوچاق که توی این فصل فراونه ) رب آلوچه یا انار، کشمش ،گردو، نمک ، فلفل و گلپر .🐟🐟🐟🐟🐟 ابتدا ماهی رو بعداز اینکه محتوای شکمشو خالی کردید و تمیز شستید با نمک ،فلفل ، گلپر و یک قاشق رب آلوچه طعم دار کنید (اگه برای نهار خواستید آماده کنید شب قبل اینکار رو انجام دهید و داخل یخچال قرار دهید) مواد داخل ماهی رو بترتیب سبزی ، گردو و کشمش (کشمش رو حتما از قبل داخل آب قراردهید تا خیس بخوره) همه رو چرخ کنید یا میتونید بسابید حال موادو با رب آلوچه و نمک ، فلفل و گلپر خوب مخلوط کنید و بریزید داخل شکم ماهی نکته: اگه موادو شب آماده کردید میتونید مثل من همان موقع داخل شکم ماهی بریزید و داخل یخچال قرار دهید برای پختشم میتونید داخل فر یا داخل یک قابلمه بزرگ قرار دهید ولی با حرارت ملایم و زمان بیشتر ، تا خوب پخته بشه در صورت تمایل ۲ تا ۳ قاشق روغن مایع روی ماهی میتونید بریزید ماهی فیویج شمالی شما آماده ست نوش جان👌👌☺ @shirini71
درست کردن فیله سوخاری خیلی خیلی راحته و مهمترین مرحله مزه دار کردن فیله ها هست . مواد لازم برای مزه دار کردن فیله ها: ماست پرچرب ۴ قاشق غذاخوری تخم مرغ همزده ۲ عدد آرد ۲ قاشق غذاخوری پودر سیر ، پودر پیاز، نمک و فلفل به میزان لازم همه مواد رو باهم مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم و بعد فیله های پاک کرده رو‌ توی مواد برای مدت زمان حداقل ۳ ساعت و حداکثر ۲۴ ساعت میگزاریم و بعد در پودر پانکو یا هر پودر سوخاری کاملا میغلطونیم تا همه سطح فیله آغشته به پودر باشه بعد در روغن داغ با شعله متوسط بزارید تا کاملا مغز پخت بشه به همین سادگی فیله های خوشمزه آماده هستن تا بتونید یک وعده غذایی متنوع رو تو این روزا داشته باشید ✨✨✨ @shirini71
مواد لازم : سیب زمینی پخته نگینی شده .... دو لیوان خیار شور نگینی شده .... یک لیوان سینه مرغ نگینی شده .... یک لیوان کاهو خرد شده یا ساقه کرفسخرد شده .... یک لیوان لوبیا چیتی پخته شده .... یک لیوان ذرت پخته شده .... یک لیوان برنج پخته شده .... یک لیوان سس مایونز ..... سه ق غ فلفل سیاه و نمک و ابلیمو .... به میزان لازم طرز تهیه : همه مواد رو باهم مخلوط کرده و توی ظرف مورد نظر ریخته و توی یخچال قرار میدیم حدود یک ساعت. بعد میل میکنیم. سالاد خوشمزه ایه. به عنوان پیش غذا حرف نداره 😉 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حالِ نیکو،فالِ نیکو؛ سهم هر روزِ شما شاد وپیروز ومبارک باد نوروزِ شما هر دم و هرروزتان سرشار احوالاتِ ناب، لحظه هاتان شادِشاد و دلخوشیتان بی حساب! سال نو مبارک😍❤️ دوستای عزیزم 🥰 مهربونا ۱ سال دیگه کنار هم بودیم سعی کردیم با هم یه سال خوب رو بگذرونیم ، سعی کردیم کنارتون روزای خوبی داشته باشیم 😌 اگر خوبی ، بدی دیدید حلال کنید سعی کردیم همیشه به روز باشیم و حسابی نمونه با هر چی تلخی و شیرینی بود امسال تموم شد ، امیدوارم سال نو اول برای همتون سلامتی و شادی باشه، بعدم برکت و رزق حلال امیدوارم تک تکتون هر چی از خدا می خواهید برآورده بشه ❤️❤️ سال نو مبارک عزیزای من😍💋 @shirini71