#دسر_عربی
✅مواد لازم:
_پودر کرم کارامل یک بسته
_پودر نسکافه یک عدد
_شیر دو لیوان
_پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری
_آب سرد یک سوم لیوان
_بیست عدد بیسکوییت پتی بور
_خامه دو قاشق غذاخوری
✅طرز تهیه:
ابتدا ژلاتین و آب سرد رو باهم مخلوط و سپس بن ماری کنید (رو بخار کتری بذارید) تا کاملا شفاف بشه.
پودر نسکافه، پودر کرم کارامل و شیر رو باهم ترکیب و سر آخر ژلاتینِ آب شده رو هم اضافه کنید، رو گاز بذارید و هم بزنید تا کاملا حل بشه، در حدی ک مواد گرم بشن کافیه، و از رو گاز بردارید. (به هیچ عنوان نذارید بجوشه)
بیسکوییت پتی بور رو به مواد اضافه کنید و یک الی دو دقیقه بمونه تا بیسکوییت ها با حرارتش نرم بشن.
سپس با همزن برقی یا میکسر، مخلوط کنید تا یکدست بشه بعد خامه رو هم اضافه کنید.
(تو دستور اصلیش یک پاکت خامه صورتی هستش اما من دو قاشق سر پر ریختم، شما میتونید بیشتر بریزید اما پیشنهاد میکنم نریزید چون دلُ میزنه)
مواد رو تو قالب مورد نظرتون بریزید و بذارید یخچال تا ببنده(من تو فریزر گذاشتم ۹۰ دقیقه ای سفت شد)
🔴چون تو مواد، خامه وجود داره نیازی ب چرب کردن قالب نیست راحت در میاد ، فقط باید حاشیه قالب رو آزاد کنید و برگردونید.
با سس کارامل که تو همون بسته کرم کارامل هستش دسرتون رو خوشگل کنید.
امیدوارم خوشتون اومده باشه.😍😘
@shirini71
#ژله_بستنی
✅مواد لازم:
_سه بسته پودر ژله
_بستنی وانیلی لیوانی سه تا
_آبجوش
🌸
✅طرز تهیه:
هر بسته پودرِ ژله رو با یکُ نیم لیوان آبجوش روی حرارت غیر مستقیم(بخار کتری مثلا) حل کنین؛ وقتی کامل حل شد از رو حرارت بردارین و بذارید خنک شه.
یک عدد بستنی لیوانی که یک ساعت قبل بیرون گذاشتید و کمی نرم شده رو به هر ظرفِ حاوی ژله اضافه کنید.
قالبتون رو کمی چرب کنید با برس(البته چون بستنی داره نیازی به انجام اینکار نیس، بازم راحت درمیاد اگه چرب نکنید) به دلخواه هر رنگی ک میخواین رو بریزید تو قالب و برای اینکه ژلتون کج ببنده، وقتی میذارینش تو یخچال یا فریزر زیرش یه ظرفی بذارین تا قالبتون کج بشه. اگه مقدار ژله ای ک ریختید تو قالب و یخچاله، کم باشه، خیلی سریع میبنده اون موقع قالبتون رو از یخچال در بیارین و مقداری از ژله بستنی دیگه رو اضافه کنید باز کج بذارید تو یخچال...
بقیه ژله بستنی هارو هم به مراتب اضافه کنید. در این حین اگه ژله تو محیط موند و کمی سفت شد میتونید رو بخار کتری بذارید تا باز آب بشه، البته وقتی میخواین به قالب اضافه کنید حتما باید از گرما افتاده باشه وگرنه ژله قبلی رو آب میکنه.
وقتی ژله تو یخچاله نذارید خیلی بمونه و سفتِ سفت بشه و بعد ژله رو اضافه کنید. اینجوری ممکنه ژله ها بهم نچسبند...
برای جدا کردنش از قالب هم فقط کافیه حاشیه قالب رو با چاقو آزاد و برگردونید...
@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
از کاپ کیک ؛ کیک تولد درست کنید😉
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#پیراشکی_گیاهی
#غذاهای_خمیری
شیر 1 لیوان
اب 1 لیوان
روغن مایع نصف لیوان
مخمر 2 ق غ خ
نمک 1 ق چ خ
شکر 3 ق غ خ
ارد به اندازه ای که خمیر بدست نچسبه
برای رومال
زرده تخم مرغ 1 عدد
سیاهدانه و کنجد
مواد میانی:
سیب زمینی پخته شده بزرگ 2 عدد
پیاز خرد شده 1 عدد
1 ق غ خ رب گوجه فرنگی
فلفل قرمز نمک فلفل سیاه روغن زیتون
جعفری 2 ق غ خ
طرز تهیه: برای تهیه خمیر ابتدا مخمر را با شکر و اب گرم مخلوط کرده و ده دقیقه زمان میدیم تا مخمر عمل بیاد. داخل یه ظرف دیگه شیر، روغن مایع، نمک و مخمر عمل اومده را باهم مخلوط می کنیم و سپس کم کم ارد اضافه می کنیم تا جایی که خمیر بدست نچسبه و جمع بشه. خمیر را چند دقیقه ورز میدیم تا نرم و لطف بشه و روی خمیر را پوشونده و 1 ساعت استراحت میدیم تا حجمش دوبرابر بشه. برای مواد میانی هم پیاز را تفت میدیم تا طلایی بشه بعد رب گوجه را تفت داده و بعد ادویه و سیب زمینی له شده را اضافه می کنیم. در اخر کمی جعفری خرد شده و دو قاشق اب اضافه می کنیم تا مواد کاملا یکدست بشه و میذاریم مواد خنک بشه. از خمیر به اندازه نارنگی درشت برداشته و باز کرده، لبه خمیر یک قاشق از مواد گذاشته و مثل فیلم سمت دیگه خمیر را برش داده و خمیر رو جمع میکنیم و رومال زرده تخم مرغ زده و در فر ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۲۵ تا ۳۰ دقیقه قرار میدهیم تا طلایی بشه
@shirini71
#پیتزا_قیفی_بانان_ترتیلا
#فست_فود
#لقمه
سینه ی مرغ دو عدد
نان ترتیلا ۱۰ عدد
تخم مرغ یک عدد
پودر سیر ۲ ق چ
پودر پیاز ۲ ق چ
پودر پاپریکا ۲ ق چ
فلفل و نمک به میزان لازم
آرد یک پیمانه
در ابتدا نان ها را طبق ویدیو برش داده و با خلال دندان به شکل قیف در آورده و به مدت ۳ الی ۵ دقیقه در فر قرار داده تا کمی ترد شود و فرم بگیرد . مرغ را به صورت مکعبی خرد کرده و با تمام ادویه ها و تخم مرغ و دو قاشق آرد کاملا مخلوط کنید سپس به مدت ۱۵ الی ۳۰ دقیقه اجازه دهید در یخچال استراحت کند سپس با آرد مخلوط کنید و در روغن سرخ کنید و با سسی که دستورش رو در ادامه می نویسم کاملا ترکیب کرده و به همراه کاهو داخل قیف ها ریخته و نوش جان کنید 😋😍
مواد لازم برای تهیه سس:
_سه ق غ مایونز
_دو ق چ خردل
_دو ق چ سس گوجه فرنگی
_چهار ق چ خیارشور رنده شده
_نصف قاشق چایخوری پیاز رنده شده
_یک ق چ پودر پیاز
_نصف ق چ پودر سیر
_یک ق چ پودر آویشن
نصف قاشق فلفل قرمز
همه ی مواد رو یک الی دو ساعت قبل مخلوط کنید تا خوشمزه تر بشود 😋😍
@shirini71
#رژیم_لاغری_بهاره💓
💖💋هفدهم فروردین 1399
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : یک کف دست نان سنگک+یک لیوان قهوه+2 قاشق عذا خوری مربا(200کالری)
🍀 #میان_وعده :یک لیوان شیر کم چرب+یک عدد بیسکوییت ساقه طلایی
❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +5قاشق پلو ساده+یک تکه فیله ماهی کبابی(300کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک فنجان چای سبز+شش عدد مغز
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +4 قاشق غذاخوری میرزا قاسمی+دو دست نان لواش( 250کالری)
#دمنوش_خارخاسک
#نوشیدنی_گرم
مشکلات دفع ادرار
تصفیه خون
درمان مشکلات کلیوی
معرق و تب بر
دفع سنگ های کلیه و مجاری ادرار
افزایش دهنده قوای جنسی
تسکین قولنج
پادزهر سموم مارها
درمان کننده زخم محاری ادرار
کمک به درمان سوزاک
درمان زخم های لثه، دهان و حلق
کاهش دهنده فشار خون
قاعده آور
شیر افزا
ضد تب
ضد نفخ
مقوی معده
گشاد کننده رگ ها
کرم کش
نحوه ی آماده سازی و مصرف :
۵۰ تا ۱۰ گرم میوه (خار) به خوبی نرم و یا پودر نموده، سپس با یک لیوان آب جوش در قوری ریخته و به مدت ۵ دقیقه بجوشانید. آن را صاف کرده و میل کنید.
@shirini71