#ماست_وخیار_قالبی
👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆
۱ لیوان ماست (ترجیحا پرچرب) روداخل ظرفی ریخته و ۲ عدد خیار رو با پوست رنده متوسط کرده و بهمراه کمی نمک(من پود سیر هم زدم ) و نعناخشک و پود گلسرخ به ماست اضافه میکنیم.
۱ ق غ پودر ژلاتین رو به یک چهارم لیوان آب اضافه و غیرمستقیم بن ماری میکنیم و وقتی هم دمای ماست شد،به ماست و خیارمون اضافه کرده و در قالب سیلیکونی مورد نظر ریخته و در یخچال میزاریم تا ببنده.
حتما حتما حتما باید ژلاتین و ماست همدما باشن وگرنه ژلاتین حالت تیکه تیکه میشه,بعد بریزیید تو قالبی که داریید,تک نفره یا قالب بزرگ
من برای تزیین وسط پاپیون از نعنا خشک استفاده کردم.اصلا" مزه ژلاتین رو ماست معلوم نمی شه
نوش جونتون
@shirini71
#ماست_وخیار_قالبی
#مزه
#مجلسی
دستور تهیه :👇
پودر ژلاتین ۳ ق.س
آب ۱ فنجون سرخالی
خیار ۱ تا ۲ عدد
سیر ۲ حبه
ماست همزده (مثل سون یا یوگو ماست میهن) ۲لیوان
خامه ۳ ق.غ
نعنا خشک ۲ق.چ
نمک به میزان لازم
دستور تهیه :👇
اول از همه ژلاتین و آب سرد رو قاطی کنید بذارید یکم اسفنجی و منسجم بشه و بعد بذاریدش رو بخار آب تا همه ذرات ژلاتین کاملا تو آب حل بشه حالا خیار و سیر رو رنده کنید حالا ماست،خامه و نمک و یکم نعنا خشک رو بهش اضافه کنید در آخرم ژلاتینتون که از داخی افتاده و خنک شده رو بهش اضافه کنید و داخل قالب بریزید و حدود ۳ تا ۴ ساعت بذلرید یخچال تا حسابی ببنده .حالا قالب رو از یخچال خارج کنید دورش رو اول با چقو و بعد با دست آزاد کنید و داخل ظرف مورد نظر بر گردونید و تزیینش کنید
⬅️ژلاتین اصلا روی طعم ماست تاًیر نداره و فقط بافتش تعییر میکنه که خب اونم کاملا سلیقه ایه و به ذائقه شما بستگی داره
⬅️خامه هم فقط بافت رو تغییر میده و طعم شیرین یا بدی تو ماست نداره
@shirini71
#ماست_خیار_ترکی
مواد لازم:
1 فنجان ماست چکیده
2 خیار
2 حبه سیر
نمک
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
خیارها را با پوست و نازک خرد میکنیم. سیر رنده شده، نمک ، روغن زیتون را به ماست اضافه کرده و مخلوط کنید.
در صورت امکان آن را به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود.
@shirini71
ماست وخیارهای ساده رو می تونیم با خوشکلاسیون جذابش کنیم 👆👌
ژلاتین تو ماست اصلا" طعم و مزه ماست رو عوض نمی کنه و بد نمی شه
برای انواع بورانی هم می تونید انجام بدید
#ماست_وخیار
#پیشغذا
#مزه👆
همبرگر عدس🍔
پروتئین گیاهی را بیشتر از پروتئین حیوانی در رژیم غذایی خود جای دهید تا دور از بیمارهایی مثل ام اس باشید؛ یکی از روشها،طبخ همبرگر عدس به جای همبرگر گوشت است.
✍مواد لازم
🔸عدس یک فنجان
🔸پیاز خرد شده یک عدد متوسط
🔸سیر خرد شده ۲ حبه
🔸پودر سوخاری نصف فنجان
🔸روغن زیتون یا کنجد برای سرخ کردن به مقدار لازم
🔸نمک و فلفل به میزان لازم
🔸پودر زیره یک قاشق چایخوری
👇🏻طرز تهیه👇🏻
🔸پیاز و زیتون را خرد کنید و درون یک ماهیتابه نچسب همراه با کمی آبلیمو تفت دهيد
🔸عدس را بپزید و آبکشی کنید.
🔸عدس، پیاز و سیر را درون مخلوط کن بریزد تا خوب له و ترکیب شود.
🔸پودر سوخاری راهم به آن اضافه کنید
🔸ادویهها را اضافه کنید، به شکل گرد دربیاورید و در ماهی تابه سرخ کنید. پ🔸از سبزیجات مثل کاهو و گوجه برای کامل کردن ساندویچ به جای سس استفاده کنید تا سالم بودن غذا حفظ شود.
@shirini71
#کلوا_محلی_نهاوند
ویژه افطار رمضان😍
شیرولرم ۲لیوان
روغن ۳/۴لیوان
خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری پر
شکر ۱لیوان
بکینگ پودر۱ق غ
وانیل کمی
آرد ۵لیوان شایدم بیشتر(تاجایی که خمیربدست نچسبه)
نصف لیوان ازشیرروروی حرارت میزاریم تا حدی گرم بشه که انگشتتون رو داخل شیر بزنید نسوزه پودر خمیر مایه رو با نصف ق غ شکر مخلوط می کنیم و به شیر اضافه می کنیم ۱۰ تا یک ربع اجازه می دیم که عمل بیادشیروشکرووانیل رومخلوط کنیدوهم بزنیدتاشکرهل بشه بعدروغن مایع یاجامدابشده رواضافه کنید خمیرمایع عمل اومده رواضافه کنیدوهم بزنیداردوبکینگ پودرروکم کم اضافه کنیدتوی چندمرحله وهم بزنیداردتاجایی بریزیدکه خمیربه دست نچسبه ممکنه بیشترازاین مقداری که گفتم استفاده بشه وخمیرروبادست ورزبدیدحدوددوساعت توی جای گرم استراحت بدیدتاپف کنه وبعدپف خمیرروبگیریدوچونه بگیریدوباوردنه بازکنید روشومهرکنیدوبازرده تخم مرغ وکمی شیروزعفران دم کرده غلیظ رومال کنیدفرروازقبل کمی گرم کنیدوسینی روبزاریدداخلش بادرجه ۱۷۰به مدت ۱۵دقیقه ودراخرگریل روروشن کنیدکه روی کلوا طلایی بشه وبزاریدلای پارچه که نرم میمونه 🤩
@shirini71