#بیسکوییت_شکری
بیسکوییت شکری که بسیار ترد و کم شیرین و خوشمزه هست یکی از گزینه های مناسب مخصوص شیرینهای عیده و به غیر از عید به جای بیسکوییت های شرکتی که پر از مواد نگهدارنده هست میتونید از این بیسکوییت درست کنید و به بچه ها بدین هم خیلی سالمتره و هم با شیر برای عصرونه خیلی مناسبه و همچنین به خاطر این که موادش همیشه در دسترسه و خیلی هم آسون تهیه میشه همیشه طرفداران زیادی داشته و یکی از اصلیترین ویژگیهای این شیرینی مدت نگهداری بالاییه که داره و تا بیست روز هم براحتی میتونید در دمای محیط و جای خشک و دور از نور نگهداری کنید 😋😘😍
نکته:اگر مدت طولانی بیسکوییت رو میخواهید نگهداری کنید دوغاب کره را بگیرید و یا از روغن کاملا جامد استفاده کنید
نکته ۲: خیلی سوال میشه اگر روغن جامد استفاده کنیم همون میزان کره جایگزین بشه ؟ بجای روغن صاف قنادی باید کمی کره رو بیشتر محاسبه کرد ..چون کره حدو بیست درصد دوغ داخلش داره ...
مثلا اگه صد گرم باید کره مصرف کنین معادل آن از روغن صاف و جامد قنادی میشه هشتاد گرم ....ولی مقدار معادل کره با روغن معمولی خیلی فرق نمیکنه چون اگه کره میان بافتش دوغ داره روغن معمولی یا روغن هیدروژنه هم حباب های هوا داره و دون دون هستش و لازم نیست از مقدار روغن کم کنید ❤️🌹❤️
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#بیسکوییت_ساده
کره ۱۵۰ گرم
پودر قند ۱۰۰ گرم
آرد ۳۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
بیکینگ پودر نصف ق چ
وانیل نصف ق چ
کره به دمای محیط رسیده رو با همزن ۲-۳ دقیقه می زنیم تا رنگش تغییر کنه بعد پودر قند را اضافه کرده و بعد از ۲ دقیقه تخم مرغ بعد وانیل خوب که مواد مخلوط شد آرد را که ب پ داخل آن مخلوط شده را الک کرده و در ۲ مرحله به مواد اضافه کرده و همزن را روی دور کند گذاشته نیازی به زدن با دست و ورز دادن نیست ممکنه وقتی ارد را کامل ریختید حالت گوله گوله بنظر بیاد ولی وقتی با لیسک مخلوط را هم میزنیم می بینیم یه خمیر نرم که به دست هم نمی چسبه درست شده نیازی به اضافه کردن آرد اضافی هم نیست.خمیر را داخل پلاستیک گذاشته به مدت نیم ساعت داخل یخچال میگذاریم.خمیر بعد از اینکه از یخچال در میاد یه کم سفت به نظر میاد که عادیه یه پنج،شش دقیقه تو دمای محیط قرار بگیره نرم میشه. فر را روشن میکنیم روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گذاشته و میریم سراغ سینی فر که باید کاغذ روغنی داخل سینی بگذاریم بعد یک کاغذ روغنی روی میز کار انداخته از خمیر به اندازه یه گوله برداشته وردنه را وسط آن گذاشته و به دوطرف بالا و پایین و بعد چپ و راست خمیر را باز میکنیم در حدی که قطر خمیر ۴-۵ میلیمتر بشه چون داخل این خمیر بیکینگ پودر هست پف میکنه و کمی حجمش بیشتر میشه و بعد قالب میزنیم.برای انتقال بیسکویتها به سینی فر از کاردک استفاده میکنیم. هر چی خمیر سردتر باشه قالب زدنش و انتقالش به سینی راحت تره .اگه نخواستید همه بیسکویتها را درست کنید میتونید خمیر را داخل نایلون بگذارید و فرداش درست کنید.خمیر قالب زده را با فاصله داخل سینی فر چیده سعی کنید ضخامت تمام بیسکویتهایی که داخل سینی فر میگذارید یکسان باشه که بعد از پخت یکیش زیادی پخته نشده باشه و تیره رنگ بشه و یکیش نپخته، به مدت ۱۳-۱۵ دقیقه داخل فر گذاشته که بسته به ضخامت بیسکویتها داره و زمانی بیسکویت پخته که پشت اون طلایی رنگ شده باشه و بعد از اینکه از فر دراوردیم روی شبکه سیمی گذاشته که خنک بشه .
@shirini71
#بال_وکتف_گریل
بال و بازوی مرغ مزه دار گریل شده😍
چی بگم از عطرش
طعمش
رنگ و رخش 😍
تازه کلی هم رژیمیه کاملا بدون روغن فقط کمی کره 🙈( می تونید کره رو حذف کنید)
روغن زیتون • نمک و فلفل سیاه
• ۳قاشق غذاخوری پودر چیلی
• نصف قاشق چایخوری پودر سیر
• ۱۲تا تا ۲۵تا بال و بازوی مرغ
• نصف پیمانه سرکه قرمز
• یک یا دو قاشق فلفل قرمز پوره شده
• یک قاشق غذاخوری پودر فلفل مکزیکی
• یک قاشق غذاخوری خردل
• یک قاشق غذاخوری عسل
• یک قالب کره
• گشنیز یا نعناع تازه برای تزئین
بال ها و بازوها رو با مواد بالا ترکیب کنید ۳تا۴ساعت داخل یخچال استراحت بدین سپس به سیخ چوبی خیس خورده یا سیخ فلزی بکشید کمی روغن زیتون روش اسپری کنید به مدت چهل دقیقه داخل فر با حرارت متوسط و در نهایت به مدت ۱۵دقیقه با حرارت تند گریل کنید😍
پ.ن: روی بال ها رو با نوک چاقو خط بندازین تا مغز
پخت بشه😍
پ ن :ترکیب عسل و خردل و کره این رنگ بی نظیر رو ایجاد می کنه😍
پ ن: از فلفل کبابی و گوجه فرنگی و ریحون خونگی غافل نشین😍
پ ن :اگه دوست دارین مقدار عسل رو کم یا زیاد کنید😍
@shirini71
#خورشت_گوجه_سبز
مواد لازم :
گوشت خورشتی : 400 گرم
گوجه سبز : 500 گرم
نعنا و جعفری : 500 گرم
روغن : به میزان لازم
نمک و زردچوبه : به میزان لازم
پیاز : 1 عدد
طرز تهیه :
ابتدا یک عدد پیاز رو ریز کرده و با گوشت خورشتی تفت داده و زردچوبه رو بهش اضافه کرده و بعد سه لیوان آب رو داخل قابلمه ریخته تا گوشت مون پخته بشه بعد نعنا و جعفری رو پاک کرده شسته و خرد میکنیم و در روغن تفت داده و نمک رو بهش هم اضافه میکنیم و حالا نعنا و جعفری تفت داده شده رو به خورشت اضافه میکنیم و حالا گوجه سبز رو شسته و درشت ها رو برش زده یعنی به دو قاچ میکنیم و گوجه سبزهای ریز رو همینطوری داخل خورشت مون میریزیم و با حرارت ملایم قرار میدیم تا کاملا خورشت مون جا بیفته
نکته :(گوجه های سبز رو در آخر خورشت اضافه میکنیم چون اگر زودتر بریزیم خیلی زود به میشن حدودا 10 دقیقه ای با حرارت ملایم کافی است که خورشت جا بیفته )
@shirini71
#سوهان_کنجدی😋
شیرینی بدون فر 🤗
دانه کنجد سفید: 1 پیمانه (160 گرم)
شکر (نرم و دانه ریز): 1 پیمانه (175 گرم)
کره (خردشده) جایگزین: 3 قاشق سوپخوری+ مقداري براي چربكردن
مغز تخم آفتابگردان: به مقدار لازم
خلال پسته: به مقدار لازم
👇روش تهیه
1. دانههای کنجد را در تابهای بریزید و روی حرارت ملایم تفت دهید. پس از بو دادن، تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
2. شکر را در قابلمهای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. قابلمه را مرتباً تکان دهید تا شکر کاراملی شود.
3. کره را به شکر بیافزایید و هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند، سپس دانههاي کنجد را به آن اضافه کرده و کمی دیگر هم بزنید.
👇مراحل پایانی
مایه آمادهشده را روی کاغذ آلومینیومی ضخیم و چربشده ریخته و با وردنه روی آن را صاف کنید تا نازک شود، سپس روی سوهان، مقداری مغز تخم آفتابگردان و خلال پسته بپاشید، یک بار دیگر با وردنه روی آن بکشید. بلافاصله به دلخواه برش دهید و بگذارید بهمدت 20 دقيقه بماند تا خنک شود. سوهان کنجدی را در ظرف مورد نظر بچینید و سرو کنید.
👇نکته
دقت کنید سوهان کنجدی را حتماً بهصورت داغ برش دهید.
👇جایگزین
در صورت تمایل، میتوانید بهجای کره از روغن مایع نیز استفاده کنید.
👇 پیشنهاد
در صورت تمایل، میتوانید در کنار دانه کنجد از خلال بادام یا بادامزمینی پرکشده نیز استفاده کنید.
@shirini71