eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
‍ ‍ 💓 💃💃چهاردهم خرداد 1399 🔵ناشتا2قاشق آبلیمو+2لیوان آب گرم 🌝صبحانه ۵ قاشق حلیم(۲۰۰کالری) 🔴میان وعده یک عدد میوه 🔵یک ساعت قبل ازناهارنیم ساعت ورزش +چربیسوزخانگی یا قرص چربی سوز گیاهی 🔵قبل ازناهار2لیوان آب طعم دار 🌞ناهار ۵ قاشق برنج+۱۰۰ گرم سینه مرغ ابپز +سالاد بدون سس (۳۰۰کالری) 🔴میان وعده عصر ۳ عدد انجیر+ یک عدد میوه 🔵نیم ساعت قبل ازشام چربیسوز خانگی یا قرص چربی سوز گیاهی 🌚شام یک تکه (۱۰×۱۰)کوکو سیب زمینی+یک کف دست نان سنگک +سالاد بدون سس (۲۵۰کالری) @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
 با تخم مرغ و کالباس یک صبحانه مجلل درست کنید فلفل دلمه ای : 1 عدد نگینی خرد شده پیازچه : 4 الی 5 عدد نگینی خرد شده پنیر پیتزا رنده شده : به مقدار لازم تخم مرغ : 2  عدد کالباس : به تعداد لازم قالب مافین قالب مافین را با قلمو کمی چرب کنید. کالباس های را درون قالب مافین مانند شکل قرار دهید. فلفل دلمه ای نگینی، پیازچه نگینی، تخم مرغ و پنیر پیتزای رنده شده را با هم مخلوط کنید. این مخلوط را درون کالباس های لوله شده ریخته و مجدد روی آن کمی پنیر پیتزا رنده شده قرار دهید. قالب مافین را درون فر قرار دهید تا تخم مرغ سفت و پنیر پیتزا کاملا آب شود. این کالباس های لوله شده را با نان برای صبحانهتان میل کنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
پیاز سرخ شده،فلفل دلمه ای نگینی شده،گوجه فرنگی نگینی شده،ذرت،نخودفرنگی ویک قاشق روغن مایع به مواد اضافه کردم در کل مواد این املت سلیقه ای هر چیزی که داخل یخچال داشتید ودوست دارید اضافه کنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
محتویات: شکلات تلخ ۱۰۰ گرم سیروپ نعنا(شربت نعنا) ۲ قاشق غذاخوری موز یخ زده ۳ عدد ماست یونانی ۱ فنجان شیر نارگیل ۱ فنجان اسفناج ۱ فنجان وانیل ۱ قاشق چای خوری یخ به میزان لازم همه مواد را در بلندر ریخته و کاملا مخلوط نمایید تا یکدست شوند. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
پودرقند:٩٠٠ گرم روغن جامد:2 ق.س گلیسرین:1ق.س گلوكز: 1/2پيمانه آب:1/4پيمانه پودر ژلاتين:یک و نیم ق.س طرز تهيه: پودر ژلاتين وروى آب سرد بریزین و سریع با قاشق هم بزنید و به روش بن مارى(بخار کتری)آب كنيد گلوكز و روغن وبهش اضافه کنید.نمیخواد روغن جامد خیلی آب بشه از روی بخار کتری بردارین.گليسيرين واضافه كنيد و موادو با هم ترکیب کنید.موادو بزارین تا کامل خنک بشه (اگر خوب خنک نشه وقتی با پودر قند ترکیب میکنید،خمیر جمع میشه). پودر قندو تو ظرف بزرگی بریزین و وسطشو گود كنيد و مايع خنک شده روبريزين وسط ظرف وشروع کنید به ورز دادن تا حدي كه به دست نچسبه. نکته: اگر فوندانت خيلي نرم بود كمي پودرقندو اگر خيلي سفت بود مقداري آب قطره قطره اضافه كنيد و ورز بدین. فوندانت آماده شده رو داخل پلاستیک و بیرون از یخچال استراحت بدین. اگر خواستین فوندانت رنگی داشته باشین وقتی گلیسیرین زدین رنگ هم اضافه کنید. @shirini71 _______________________ همراهی شما باعث افتخار ماست💞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‌ ‌ ‌ ‌ موادلازم : اب ٤قاشق غذاخوري پودر ژلاتين يك قاشق غذاخوري كره ١٠گرم شكلات سفيد ٢٠گرم گلوكز يك قاشق غذاخوري گليسرين خوراكي يك قاشق غذاخوري سرخالي پودرقند دوبار الك ريز شده دوليوان اول يه ظرف اب ميزاريم روي حرارت بجوش بياد يه ظرف ديگه ميزاريم روش بايدبا اب ظرف فاصله داشته باشه اب رو ميروزيم داخل ظرف وپودر ژلاتين رو روش ميريزيم ،وقتي ژلاتين حل شد كره و شكلات رو اضافه كرده ووقتي اب شد گلوكز وگليسرين رو اضافه ميكنيم مخلوط يكدست كه شد ميزاريم كنار ازدما بيافته وكمي خنك بشه .پودر قند رو المي كرده دوباره هيچ دونه درشتي نبايد داخلش باشه حتي از حرير هم ميتونيد رد كنيد ،مواد رو وسطش ميريزيد واروم شروع ميكنيد به جمع كردن خمير خميررو كني ورز بديد اگر ديديد به دست ميچسبه به اندازه يك قاشق غذاخوري پودرقند بزنيد اگر خشك بود نصف قاشق غذاخوري گليسرين بزنيد حالا داخل پلاستيك بزاريد ودوساعت استراحت بديد فوندانت ما اماده شد😍😍😍 ✏️نكته ١:براي رنگ كردن وباز كردن فوندانت به كمك يك قاشق نشاسته ذرت ويك قاشق پودر قند كه مخلوط كرديد روي ميز كار بپاشيد وخميرو باز كنيد باوردنه ،رنگ هم از رنگهاي ژله اي استفاده كنيد وبه كمك دستكش ورز بديد ✏️نكته٢:اين مواد ٤٠٠گرم فوندانت ميده ✏️نكته٣:اگر براي كاور كيك ميخواييد دستور بايد چندبرابر بشه اين مواد براي تزيينات كافيه ✏️نكته٤:حتما در پلاستيك پيچيده كه هوا نخوره چون خشك ميشه ودركابينت نگه داري كنيد پ ن:گليسرين وگلوكز مايع اصلا حذف نبايد بشن ولوازم قناديا دارن ❤️❤️❤ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
پودر ژلاتين 1ق غ +2ق چ آب سرد 1/4پ گلوکز1/2پ مارگارين 2ق غ گليسيرين 1ق غ پودر قند 8پ ثعلب 1ق غ پودر ژلاتين رو روي اب سرد ميپاشيم تا اب رو جذب کنه و پف کنه بعد ژلاتين رو روي بخار اب قرار ميديم تا به روش بن ماري حل بشه وقتي کاملا حل و شفاف شد گلوکز رو اضافه ميکنيم و مخلوط ميکنيم و بعد مارگارين رو اضافه ميکنيم و قبل از اينکه کامل ذوب بشه از روي حرارت برميداريم و گليسيرين رو اضافه ميکنيم و دو سه قطره اسانس وقتي مواد ولرم شد قاشق قاشق به پودر قندو ثعلب اضافه کرده و و مخلوط ميکنيم و ورز ميديم تا خمير کامل خودش رو بگيره و صاف و نرم بشه و به دست نچسبه @shirini71
روشهای مختلف درست کردن خمیر فوندانت خونگی ,روشهای مختلف رو گذاشتم تا اگه یه ماده رو نداشتید بتونید بریید سراغ یه رسپی دیگه ایشالله که آموزش امروز رو دوست داشته باشید 🔴فردا روشهای صاف کردن خمیر فوندانت رو روی کیک براتون میزارم که بتونید شیک و تمیز کیکهاتونو فوندانت کشید 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام امیدوارم دلاتون شاد و لباتون پرخنده باشه😊 امروز حال و حوصله غذای درست کردن نداشتم😣 یجورایی تنبلی اومده بود سراغم🤦‍♀️ واسه همین تصمیم گرفتم یه غذای ساده بپزم😅 شوید پلو جان با کنسرو ماهی 😁👌 4 پیمانه برنج 4 ق غ شوید خشک 4 ق غ روغن کمی نمک 2 عدد کنسرو ماهی برنج رو شستم با روغن و نمک و شوید خشک گذاشتم دمی شد وقتی آبش خشک شد بمدت 30 دقیقه دم کردم. بعد با قوطی کنسروی که سرو تهشو با دربازکن برش زده بودم برنج رو قالب زدم و با کنسرو ماهی و پیاز و یه کوچولو گوجه دیزاین کردم😊😎 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یه ناهار دو سوته 😊 یه کیلو گوجه رو خورد کردم و گذاشتم رو حرارت ، باید نیم ساعتی بمونه بعد من بهش فلفل قرمزززز و فلفل سیاه زدم که تند و آتیشی باشه. واسه تن ماهی هم آب گذاشتم رو حرارت وقتی به جوش اومد دو تا تن ماهی رو شستم و انداختم تو آب در حال جوش به مدت بیست دقیقه . بعد کشیدن خورشت گوجه ,تن ماهی رو روی خورشت بدید کنار هم مزه جالبی دارن 👌 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✨تمام خوشمزگي اين غذا به ادويه جات ميباشد ✨ . .طرز تهيه كته 👇 . .ابتدا برنج رو با چوب دارچين و هل بصورت كته ميپزيم و موقع سرو از برنج در مياريم يا اگر دوست نداريد ميتونيد همون كته ساده درست كنيد. .قبل از درست كردن غذا حتماً حتماً قوطي كنسرو رو در آب به مدت نيم ساعت بجوشانيد .. ابتدا يك عدد پياز رو نگيني كرده و با مقداري روغن تفت ميدهيم وقتي پياز سبك شد سير رنده شده( يك حبه ) و زنجيل تازه رنده شده يك ق چ رو اضافه ميكنيم و تفت مي دهيم مقداري زردچوبه اضافه ميكنيم و بعد يكعدد گوجه فرنگي نگيني رو اضافه ميكنيم به همراه فلفل دلمه اي رنگي نگيني شده ( به اندازه نصف استكان ) و تفت ميدهيم و زماني كه گوجه نرم شد يك ق غ رب گوجه فرنگي اضافه ميكنيم براي اينكه رب گوجه از هم باز بشه نصف كمتر استكان آب ميريزيم تا رب از هم باز بشه ( در دستور اصلي اينجا از عدس پخته شده استفاده ميكنند كه من حذفش كردم ) سپس ادويه كاري مخصوص ماهي و پودر فلفل قرمز و پودر زيره سياه ، پودر پاپريكا استفاده ميكنيم وبعد درب تن ماهي رو باز كرده و روغنش رو خالي ميكنيم و بعد به مواد اضافه ميكنيم تا مواد به خورد ماهي بره و طعم بگيره ، براي تزيين از گشينز تازه خرد شده استفاده ميكنيم .اين غذا كمي تنده . ادويه مخصوص ماهي رو ميتونيد از عطاريها تهيه كنيد يا همون ادويه كاري استفاده كنيد . @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
سوسیس خانگی(بدون شیرخشک) مواد لازم برای۵ نفر مرغ (مخلوط ران و سینه مرغ) ۱ کیلوگرم آرد گندم ۶ قاشق غذا خوری نشاسته ذرت ۴ قاشق غذا خوری تخم مرغ ۱ عدد سیر ۴ حبه آب یخ ۴ قاشق غذا خوری روغن مایع ۴ قاشق غذا خوری ادویه (نمک،فلفل،زنجبیل،جوزهندی،پاپریکا) به مقدار لازم طرز تهیه ۱- ابتدا مرغ را به همراه سیر سه بار چرخ میکنیم. ۲- بقیه مواد بجز آب یخ رو به مرغ اضافه کرده و چند دقیقه خوب منگ میزنیم تا حسابی مخلوط شود. ۳- در آخر آب یخ را نیز اضافه کرده و باز خوب مخلوط میکنیم. ۴- مواد رو در قیف پارچه ای کرده و در کاور مخصوص کرده و هوای آن را میگیریم و از دو طرف میبندیم. یا اینکه سلفون پهن کرده و به اندازه دلخواه از مواد گذاشته چند دور رول میکنیم هواگیری میکنیم و سپس از دو طرف محکم میبندیم. ۵- سوسیها را در آبی که می جوشد گذاشته یکساعت زمان میدهیم تا بپزد. ۶- اکنون از آب جوش خارج کرده و در آب سرد می گذاریم تا سرد شوند. ۷- بعد از آن نوش جان کرده و در صورتیکه خواستیم نگهداری کنیم در فریزر میگذاریم. سایر نکات برای این سوسیس نیاز به غذا ساز نیست. چنانچه دوست دارید فلفل سیاه نیم کوب به آن اضافه کنید به سوسیس طعم بهتری میدهد. .@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کاملا پوک و نرم 👌 همچنین شیک و خوشمزه😍 مواد لازم تخم مرغ 4 عدد شیر یک لیوان آرد 2 لیوان شکر 1لیوان بکینگ پودر 2 قاشق چای خوری وانیل یک قاشق چای خوری روغن مایع سه چهارم لیوان خامه صبحانه ۲ق غ مواد لازم برای سس شکلاتی(درصورت تمایل) آب یک پیمانه شکلات تخته ای 100 گرم شکر 3 قاشق غذاخوری خامه صبحانه 3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری نکته: منظور از لیوان , لیوان دسته دار فرانسوی میباشد مدت زمان پخت در دمای 180 درجه سانتیگراد بین45 دقیقه تا یکساعت میباشد سس شکلاتی و کیک هر دو باید سرد شوند سپس سس شکلاتی را روی کیک بریزید . سفیده تخم مرغ و جدا بزنید کاملا فرم گرفت بزارید یخچال. کنار بزارید.تخم مرغ و شکر و وانیل و ۷دقیقه هم بزنید.شیر و خامه رو اضافه کنید و ۱دقیقه هم بزنید ،روغن و اضافه کنید ۱دقیقه هم بزنید.در اخر مواد اردی و بعد الک کردن در ۳مرحله اضافه کنید. و در آخر به آرامی سفیده رو اضافه کرده و خوب هم بزنید . برای سس نشاسته و کاکائو وشکر و مخلوط کنید با اب مخلوط کنید روی حرارت بزارید تا کمی غلیظ بشه و بعد شکلات و اضافه کنید. شکلات که ذوب شد از روی حرارت بردارید خامه رو اضافه کنید و بعد سرد شدن روی کیک بریزید. . @shirini71