eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
هندوانه رو با کمی شکر میکس کنین و یک ساعتی بذارین توی فریزر و بعد با قاشق مخصوص بستنی اون رو سرو کنین😍 به خصوص وقتی هندوانه می خریید شیرین نیست این ترفند عالیه😍👌 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
محتویات: پوره انبه ۱ فنجان انبه خرد شده ۱/۲ فنجان شیر ۲ فنجان بستنی وانیلی ۲ اسکوپ تخم شربتی ۲ قاشق غذاخوری رشته آماده فالوده ۲۵ گرم ابتدا تخم شربتی را در ۱ فنجان آب برای ۳۰ دقیقه بخیسانید و سپس آب آن‌را دور بریزید. برای آماده کردن فالوده ۱۲۰ میلی لیتر آب را روی حرارت گذاشته تا به جوش آید و سپس فالوده را به آن بیافزایید و بگذارید برای ۵ دقیقه بجوشد. حال آن را خارج کرده و در آب سرد بریزید. در صورت دلخواه می توانید رشته های فالوده‌را خرد نمایید. اکنون در لیوان مورد نظر تخم شربتی، فالوده، پوره انبه، انبه خرد شده و شیر را بریزید. در انتها لیوان را با بستنی پر نمایید. برای زیباتر شدن لیوان سرو میتوانید مواد را به صورت لایه لایه بریزید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍈🍸 طالبی بزرگ 1 عدد یخ قالبی 1 پیمانه گلاب 1 قاشق غذاخوری عرق نسترن 1 قاشق غذاخوری عسل 2 قاشق غذاخوری (دلخواه) گل سرخ برای تزیین طرز تهیه: اول از همه طالبی را از وسط نصف کنید و هسته‌هایش را جدا کنید و دور بریزید. سپس با استفاده از اسکوپ‌ساز، شروع کنید به خارج کردن توپ‌های طالبی. این توپ‌ها قرار است برای تزیین اسموتی طالبی استفاده شوند. پس تعداد آن بستگی به سلیقه شما دارد. طالبی باقی مانده را پوست بکنید و خرد کنید. اگر قصد دارید از پوست طالبی به عنوان ظرف سرو استفاده کنید کف آن را با چاقو برش بزنید تا صاف شود و مانند کاسه روی سطح بایستد. و برای خارج کردن طالبی از پوست آن از یک قاشق استفاده کنید. پوست را بیش از حد نازک نکنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
_شكر........۳ ليوان _اب............٤ليوان _گلاب ..........یک سوم لیوان _رشته نشاسته چيني ......یک بسته ،(داخل فیلم بسته بندیش مشخصه) _اب و شكرو گلاب رو روي حرارت ملایم هم بزنید تا شكر حل بشه ،نیازی به جوشیدن نیست همینکه حل بشه کافیه ، وقتی خنک شد بريزيد داخل ظرف فلزی و بزاريد داخل فريزر بمدت ۵ تا ۶ ساعت تا ببنده ( نذارید زیادی تو فریزر بمونه چون سخت تراشیده میشه ) _حالا اب رو بزاريد جوش بياد و رشته هاي فالوده رو از وسط نصف كنيد یا چهار تکه کنید من نكردم از وسط نصف كردم فقط/ بد بذارید ۱۰ تا ۱۲ دقيقه رشته ها خوووب بجوشن و نرم بشن( وقتی بین دوانگشت فشارش بدین راحت له میشه)سپس بريزيد در سبد و اب سرد روش بريزيد تا کاملا خنک بشن . . اگر رشته ها خیلی بلند بود ،تو این مرحله با قیچی کمی خردشون کنید _حالا شربت يخ زده رو از فريزر خارج كنيد و با قاشق پوره كنيد مطابق فیلم، حالا در داخل ي ظرف فلزی يكم از شربت پوره شده و يكم رشته بريزيد و به همین ترتيب ادامه بديد تا مواد تموم بشه ، فقط دقت کنید لایه ی آخر باید شربت پوره شده باشه، بعد بمدت نيم ساعت بذارید داخل فريزر و سپس با آب لیمو و شربت آلبالو سرو کنید ، _🔴 نکته: شربت یخ زده باید مثل یخ در بهشت بشه پس شکر دستور رو‌کم نکنید چون باعث میشه شربت مثل یخ سفت بشه _🔴سعی کنید فالوده رو اندازه ی مصرفتون تهیه کنید چون تازه ش خوشمزه تره، ولی اگر اضافه موند میتونید فریزش کنید ولی نیم ساعت قبل از مصرف بیرون بذارید تا یخش باز بشه _ دنبال درست کردن رشته ی فالوده تو خونه نباشید چون دستور درست و امتحان شده ومطمئن پیدا نمکنید ،اگرم پیدا کنید بعدش باید برید دستگاه رشته کن بخرید ، همین رشته های نشاسته ای که در لوازم قنادی میفروشن خیلی خوبه ،طعمش مثل همین رشته های فالودهست یه بسته شو بخرید در نهایت اندازه ی دو کیلو فالوده خواهید داشت ،که میتونید هر بار نصفشو درست کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فالوده کرمانی رسپی👇
فالوده کرمانی طعم خوبی دارد و از بافت لطیفی نیز برخوردار است. این خوراکی می‌تواند در روزهای گرم عطش را از بین ببرد. طرز تهیه فالوده کرمانی چندان سخت نیست و فقط به کمی زمان و حوصله نیاز دارد. بااین روش که درست کنید قووول میدم یه فالوده ناب و خوشمزه درست کنید ولذت ببرید. مواد لازم برای ۳ نفر نشاسته ۱ پیمانه +۱پیمانه آب سرد برای حل شدن آب ۵ پیمانه شکر ۱ پیمانه +۱ پیمانه آب سرد برای شربت گلاب یا عرق نعنا یا بیدمشک به میزان دلخواه نشاسته را به همراه آب سرد داخل کاسه ای بریزید و خوب هم بزنید تا کاملا حل شود. ۵ پیمانه آب را داخل قابلمه بریزید و روی شعله ی گاز قرار دهید تا به جوش آید. نشاسته ی حل شده را به یک باره داخل آب جوش بریزید و با ملاقه به سرعت و به صورت مداوم هم بزنید بعد از ۱۵ دقیقه نشاسته پخته شده و مایع غلیظ می شود. بعد از ۳۰ دقیقه مدام هم زدن، مایه فالوده آماده است. باید اجازه بدین یا نشاسته از داغی بیفته و گرم باشه . یعنی بتونیم دست بهش بزنیم نسوزیم ولی گرماش رو حس کنیم. داخل کاسه ای بزرگ، مقدار زیادی یخ بریزید. روی کاسه ی آب و یخ یک آبکش قرار دهید. به هیچ عنوان آبکش نباید با آب درتماس باشه. مایه فالوده را داخل آبکش بریزید و با کمک ملاقه یا دست از آن رد کنید. مایه را حدودا به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه داخل آب یخ نگه دارید. ۷- سپس فالوده را داخل آبکش بریزید و آن را از یخ ها جدا کنید. فالوده را به کاسه منتقل کنید مرحله دوم: درست کردن شربت فالوده کرمانی ۱- شکر را به همراه آب سرد داخل ظرفی بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار بدین تا شکر حل بشه و پس از یک قل زیر آن راخاموش کنید اصلا نیازی نیست شربت غلیظ شود. ۲- بعد از آن که شربت کاملا خنک شد، آن را روی فالوده بریزید و گلاب یا نعنا یا بیدمشک اضافه کنیدو نوش جان کنید. @shirini71
اینم آموزش کامل خوشمزه جانی به اسم فالوده 👆👌 با میوه های دم دستتون انواع فالوده رو می تونید درست کنید و از خوردنش,تو هوای گرم لذت ببریید😘👌 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بشدت نرم و پنبه ای و خوشمزه و آبدار 🥩🥩🥩🥩🥩🥩🥩 مواد لازم برای شیشلیک: دنده ی گوسفندی ۱۲ عدد پیاز بزرگ سه عدد کره ۱۰۰ گرم آبلیموی تازه ۸ قاشق غذاخوری روغن ۸ قاشق غذا خوری زعفران غلیظ دم کرده سه قاشق غذا خوری نمک و فلفل سیاه 🥩🥩🥩🥩🥩🥩🥩 اول دنده ها رو طعم دار کردم، یه ظرف جادار انتخاب کردم ، دنده ها رو توش قرار دادم، پیاز ها رو با رنده ی ریز رنده کردم و آبشون رو کامل با فشار دست گرفتم و فقط آب پیاز رو به ظرف دنده ها اضافه کردم، در ادامه آبلیمو، زعفران، روغن و نمک و فلفل رو اضافه کردم و خوب با دست ماساژ دادم که همه قسمت هاش طعم دار بشه ، در ظرف رو بستم و ۱۲ ساعت توی یخچال استراحت دادم تا دنده ها نرم بشه و بعد برای به سیخ کشیدن از یخچال خارج کردم ، دونه دونه دنده ها رو با بیفتک کوب کوبیدم و به سیخ کشیدم ، به همین سادگی😋 نکته🌟: برای سیخ کشیدن از بزرگ استفاده کنین نکته🌟: حتمااااا با حرارت ملایم زغال طبخ بشه تا یکدست بپزه نکته🌟: در طول پخت مرتب با کره ی آب شده روی دنده ها بمالین @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
و مثل لایه های نازک برش بزنید، بعد سرخش کنید یا کبابی درستش کنید یه قالب تقریبا گرد بردارید و مثل عكس دورش بچینید، داخلش بستگی به سلیقه خودتون داره، گوشت،قارچ، فلفل دلمه ایی یا موادی ك برای سالاد ماکارونی استفاده میکنید 😀 از قبل مواد و اگه لازمه تفت بدین بزاریدش تو فر @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تخم مرغ 3 عدد آرد 2/5 ليوان شکر 1 ليوان شیر 1 ليوان روغن مایع نصف پیمانه بکینگ پودر 1 ق غ وانیل 1 ق م يا هم اسانس وانيل بريلو بميزان لازم تخم مرغارو در دماي محيط قرار داده بعد تخم مرغارو به همراه شکر و وانیل را با هم مخلوط کرده و با همزن خوب میزنیم تا پف کنه و کرم رنگ بشه بعد شیر و روغن مایع رو به ترتیب اضافه میکنیم و آرد و بکینگ پودر را که قبلا3 بار با هم الک کردیم طي دو مرحله ب مواد اضافه كرده و ب شكل دوراني مخلوط كرده ودر قالبی که قبلا چرب کردیم میریزیم ودر فری که قبلا گرم شده با درجه حرارت 180درجه بمدت 45 دقيقه قرار ميدهيم بعد از اينكه از فر بيرون اورديم ميزاريم كاملا خنك بشه بعد از قالب در مياريم بريلو رو روي كيك ريخته و با ميوه تزيين ميكنيم @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یه غذای سریع و راحت اگر پسندیدید از ۱ تا ۱۰ نمره بدید 😉 مواد لازم: گوشت چرخکرده : ۲۵۰ گرم پیاز یک عدد نمک یک قاشق چایخوری فلفل یک قاشق چایخوری پودر سیر نصف قاشق چایخوری رب گوجه ۳ قاسق غذاخوری میکسی از پنیر های مورد علاقه ۲ فنجان نان ترتیلا یا برش نان لواش ۸ عدد کنجد به میزان لازم دستور : گوشت چرخکرده را داخل ماهیتابه با یک قاشق غذاخوری روغن تفت داده و نمک و فلفل و پودر سیر و پیاز نگینی خرد شده را اضافه نمایید خوب مخلوط کرده و در آخر رب گوجه اضافه نمایید. مخلوط را در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود سپس پنیر های دلخواه رنده شده را اضافه نموده و مخلوط نمایید. مواد را مانند ویدیو روی نان ها قرار داده و رول کنید. روی آن تخم مرغ همزده بمالید و و سپس به میزان دلخواه روغن کنجد روی آنها بریزید. رول ها را در فر در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید. نوش جان😋 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍ ‍ 💓 هفدهم خرداد 1399 ✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم 🧀 : یک کف دست نان سنگک+یک لیوان قهوه+2 قاشق عذا خوری مربا(200کالری) 🍀 :یک لیوان شیر کم چرب+یک عدد بیسکوییت ساقه طلایی ❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +5قاشق پلو ساده+یک تکه فیله ماهی کبابی(300کالری) ☕️میان وعده :یک فنجان چای سبز+شش عدد مغز 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +4 قاشق غذاخوری میرزا قاسمی+دو دست نان لواش( 250کالری) @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥘آشپزی خودمونی 🔷 ▫️آرد ۲۵۰ گرم یا دو نیم لیوان ▫️آب ولرم تقریبا ۱۰۰ تا ۱۲۰ گرم یا نصف لیوان پر ▫️پودر خمیر مایع فوری یک ق مرباخوری ▫️نمک یک قاشق چایخوری سر صاف ▫️روغن مایع 4 قاشق غذاخوری ▫️شکر یک قاشق غذاخوری 🔸اول پودر خمیر مایع فوری و شکر و مقدار کمی از آب ولرم را داخل لیوان ریخته و حدود ده دقیقه استراحت میدیم، سپس همه ی مواد خشک را داخل کاسه ریخته و مخلوط کنید بعد کم کم مابقی آب را اضافه کنید و حدود ده دقیقه ورز بدین در آخر سر روغن را هم اضافه کنید و خوب ورز بدید که روغن به جسم خمیر بره ، روی خمیر را کشیده و استراحت میدیم بعد از اینکه حجم خمیر دوبرابر شد پف خمیر را گرفته و کمی ورز داده و چونه های ۷۰ گرمی گرفته و دوباره حدود ده دقیقه استراحت میدیم، سپس به کمک وردنه به شکل دایره باز کرده و داخل ماهی تابه نچسب و یا ساچ میپزیم میتونید کنجد و یا زیره هم بریزید نونها رو بعد پخت داخل ی پارچه بپیچید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا