eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
کیک_خیس_شکلاتی آرد سفید یا قنادی 2پیمانه(300گرم) بکینگ پودر 2ق چ جوش شیرین 1و1/2ق چ(من نریختم به جاش به همین اندازه بکینگ پودر اضافه کردم) نمک 1/4ق چ پودر کاکائو 3/4پیمانه تخم مرغ درشت 2عدد روغن مایع 1/2پیمانه شیر 1 پیمانه شکر یک تا یک و نیم پیمانه وانیل 1/4ق چ آب جوش یک پیمانه فر را در دمای 180درجه سانتی گراد روشن کنید قالب گرد 25سانت،یا میان تهی 27تا 30سانت رو با روغن چرب و با پودر کاکائو کاور کنید. آرد و بکینگ پودر و نمک و پودر کاکائو وجوش شیرین (من نزدم) را با هم مخلوط و سه بار الک میکنیم. در ظرفی تخم مرغ ها وشکر ووانیل را ریخته و3دقیقه با دور تند همزن بزنید تا روشن و سبک شود. سپس روغن مایع رو اضافه میکنیم و یک دقیقه با دور متوسط همزن بزنید. حالا شیر رو اضافه میکنیم و یک دقیقه ی دیگر مخلوط کنید. سپس مخلوط آرد را در سه مرحله اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید. در پایان آب جوش را به آرامی اضافه و با لیسک خیلی آروم هم میزنیم در حدی که مواد یکدست شود کافیه. زیاد هم نزنید کیک سفت می‌شود. مایه ی کیک رو در قالب ریخته به مدت 50 تا 60 دقیقه. تا زمانی که خلال دندان تمیز خارج شود. برای سس شکلات: یک لیوان شیر ویک قاشق غذاخوری پودر کاکائو و دو قاشق غذاخوری شکر رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا شکر و پودر کاکائو در شیر حل شوند. کیک که آماده شد از فر خارج میکنیم و 5دقیقه صبر کنید سپس دور تا دور کیک رو آزاد و قالب را تکان دهید تا کیک جدا شود. سپس با خلال چوبی سوراخ هایی روی کیک ایجاد کنید و سس گرم را روی کیک بریزید و صبر کنید تا سس جذب کیک شود سپس کیک را بلافاصله از قالب جدا کن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آرد 115 گرم (2/3پ) پودر کاکائو 2 ق س عسل 20 میلی لیتر یا 4ق سوپ خوری کره نرم 50 گرم شکلات 50 گرم ____________________ کره نرم و رو با عسل مخلوط و مواد خشک الک شده رو اضافه میکنیم و با نوک انگشت مخلوط میکنیم , خمیر نرم و لطیفی میشه و ورز زیاد نمیخواد اگر دیدید منسجم نشد یکم یکم عسل اضافه کنید. خمیر رو بین دوتا نایلون با وردنه باز و به شکل مستطیل2×8 هم اندازه برش میزنیم و تو سینی فر میزاریم 15 دقیقه تو فر بعد که در آوردیم و خنک شد, به یک طرفش شکلات مذاب میزنیم خیلی آسون و خوشمزه هست نوش جون😋 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم : کره (روغن صاف قنادی) 50 گرم پودرقند 20 گرم پودر کاسترد 20 گرم آرد 50 گرم وانیل 1/8 ق چ نمک 1 پنس طرز تهیه : کره و پودرقند و وانیل را در ظرفی ریخته و ابتدا با قاشق به آرامی مخلوط کنید سپس برای چند دقیقه با همزن بزنید تا مواد صاف و یکدست شوند. سپس پودر کاسترد را اضافه و مخلوط کنید و کمی با همزن بزنید. در آخر آرد و نمک الک شده را اضافه و با مواد ترکیب کنید و کمی با همزن بزنید تا ترکیب یکدستی حاصل شود. خمیر نرم و لطیفی که حاصل شده با دست جمع و گلوله کنید. خمیر را داخل نایلون برای 15 تا 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید، سپس بین دو نایلون یا کاغذ روغنی آرد پاشی شده به قطر 3 تا 5 میل باز کنید و کاتر بزنید و در سینی فر بچینید. سینی را برای 12 تا 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید تا شیرینی ها بپزند. در صورت تمایل برای تزیین مقداری شکلات بن ماری کنید و به صورت نامنظم با قیف روی شیرینی بریزید و ترافل های رنگی بپاشید. قلب طلایی، با شکلات سفید بن ماری شده داخل قالب سیلیکونی آماده شده و در آخر با رنگ پودری طلایی رنگ آمیزی شده و با شکلات سفید به شیرینی چسبانده شده است. با این میزان مواد 5 شیرینی در ابعاد بزرگ یا حدود 10 تا 15 شیرینی در ابعاد کوچک خواهید داشت. تعداد شیرینی بستگی به سایز کاتر شما دارد. ‌ ‌ ‌@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم بازاری تعداد 8 ⭕️مواد اصلی سیب زمینی متوسط ۳ عدد آرد سفید ۱ پیمانه تخم مرغ ۱ عدد کره ۱ قاشق غذا خوری آب ۱ پیمانه آرد سوخاری ۴ قاشق غذا خوری زردچوبه ۱ قاشق چای خوری پیاز متوسط ۱ عدد ⭕️طرز تهیه بازاری زمان تهیه ۲۵ دقیقه زمان پخت ۶۰ دقیقه 1- ابتدا سیب زمینی را آبپز کرده ،پوست گرفته وداغ داغ له میکنیم. 2-آب وزردچوبه وکره را درون قابلمه ریخته روی حرارت قرار میدهیم وقتی جوش آمد آرد را یکجا اضافه کرده وحرارت را کمتر کرده وسریع هم میزنیم .حدود سه دقیقه هم میزنیم تا خمیر وسط ظرف جمع شود. @shirini71 3-پیاز را رنده ریز میزنیم وآب پیاز را میگیریم به سیب زمینی همراه نمک وفلفل وتخم مرغ وآرد سوخاری اضافه وخوب مخلوط میکنیم. 4-خمیر را به سیب زمینی اضافه وخوب هم میزنیم.مایه کتلت اصلا چسبندگی ندارد.درون دست فرم داده ودرون روغن سرخ میکنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
🥘آشپزی مرضیه بانو❤️ 🔷 چی لازم دارم: ماکارونی: نصف بسته تخم مرغ کامل: یک عدد زرده: یک عدد * ماست: سه قاشق غذا خوری مایع گوشتی ماکارونی: دلخواه زعفران ساییده شده: دلخواه * هر نوع ماستی فرق نمی‌کند تخم مرغ و زرده و ماست و نمک و فلفل را مخلوط کرده ماکارونی را آبکش کرده و به مخلوط ماستی اضافه کرده نکته آب ماکارونی کاملا گرفته شده باشد. بقیه ماکارونی را با مواد گوشتی ماکارونی کاملا مخلوط کنید با هر مدل ماکارونی می‌توانید این ته‌چین را درست کنید. قالب مورد نظر را چرب کرده و کمی از مواد ته چین را ریخته و دوباره بقیه مواد ته چین، این ته چین را می‌توانید در قابلمه روی اجاق گاز و فر درست کنید می‌توانید در قالب‌های کوچک و لقمه‌ای درست و با سس تزیین کنید و جز غذاهای فینگر فودی قرار دهید. درب ظرف را بپوشانید و یک ساعت در طبقه وسط فر با حرارت ۱۸۰ درجهh سانتی‌گراد یا روی شعله گاز با حرارت کم یک ساعت طبخ کنید به راحتی از قالب در می‌آید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اینم هنر کدبانوی کانال👏👏👏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
❤️🧡💛💚💙💜 طرز تهيه: چند بسته ژله با طعم هاي مختلف را آماده كرده و داخل قالب بريزيد تا ببندد. من از قالبِ سيليكونيِ مخصوص دونات استفاده كردم . نكته: 🔸قالب را مقداري چرب كنيد كه ژله نچسبد. 🔸در قالب هاي كوچك روي هم نصف ليوان آب بريزيد كه ژله بهتر خودش را بگيرد و به راحتي جدا شود. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍳کوفته بیگندلی مواد لازم: ❌بادنجان 3 عدد ❌کره 2 ق غ ❌آرد 2 ق غ ❌شیر 1/5 لیوان ❌پنیر چدار 100 گرم ❌نمک و فلفل هرکدوم ½ قاشق ‌ کوفته: 🍽گوشت چرخ کرده 350 گرم 🍽پودر نان 2 ق غ 🍽تخم مرغ 1 عدد 🍽پیاز کوچک 1 عدد 🍽سیر 1 حبه 🍽نمک 1 ق چ‌ ‌ طرز تهیه: 🍵بادنجان هارو کباب کنید.بعد یه برش وسطش بزنید و با قاشق گوشت داخلش رو بکنید و در ظرفی بریزید. در ماهیتابه روی شعله متوسط کره رو اضافه کنید.سپس آرد رو اضافه کنید و تفت بدید.بعد بادنجون هارو اضافه کنید. شیر رو اضافه کنید و مخلوط کنید.در آخر نمک و فلفل و پنیر چدار رو اضافه کنید و مخلوط کنید.‌ ‌ 🥗برای کوفته ها هم پیاز و سیر رو رنده ریز کنید.همه موادش رو باهم مخلوط کنید و ورز بدید و نیم ساعت درشو سلفون بکشید و داخل یخچال بذارید.بعد به اندازه گردو ازش بردارید و بهش شکل بدید و سرخش کنید. کوفته ها رو در آخر روی مواد بادنجون بچینید.‌ ‌@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍ 💓 شانزدهم خرداد 1399 ✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم 🧀 : یک کف دست نان سنگک+ یک عدد تخم مرغ ابپز+1 حبه قند+یک فنجان قهوه(180کالری) 🍏 :یک لیوان شیر کم چرب+یک عدد بیسکوییت ساقه طلایی ❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 5 قاشق پلو ساده+نصف سیخ جوجه کباب+یک عدد گوجه کبابی(300 کالری) ☕️میان وعده :یک فنجان قهوه رژیمی + یک عدد میوه 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +یک لیوان خوراک لوبیا+یک کف دست نان سنگک(250کالری) @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هرنوع سبزیجاتی که داشتید میتونید استفاده کنید ولذت ببرید.من از ذرت،نخود فرنگی،هویج،فلفل دلمه ای رنگی،کدو،گوجه گیلاسی،پیاز حلقه شده استفاده کردم و وقتی همه رو تفت دادم با روغن زیتون،تخم مرغ هارو با نمک وفلفل وزرد چوبه زدم تا از لختگی در بیاد وتو ماهیتابه روی سبزیجات ریختم،و روی همشون کمی پنیر پیتزا اضافه کردم که خیلی هم عالی شد😊💪 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دسر خوشمزه ما دسر_شيركاكائو و قهوه 😋واسه درست كردنه اين دسر خوشمزه يك ليوان و نيم شير سرد رو با سه ق غ كاكائوويك ق غ قهوه مخلوط ميكنيم روي حرارت به هم ميزنيم نصف ليوان شكر مخلوط و دو ق غ پودر ژلاتين بن ماري شده رو به مواد اضافه و مخلوط و حرارت رو خاموش ميكنيم در انتها بعد از خاموش كردنه حرارت چهار ق غ خامه خوب مخلوط مواد ميكنيم و داخل ظرفاي سرو ميريزيم و داخل يخچال ،دسري بسي خوشمزه وخوش عطر @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ابتدا دو لیوان شیر را داخل قابلمه ریختم وقتی داغ شد یک قاشق غذاخوری پودر قهوه اضافه کردم، پودر ژلاتین رو تقریبا دو قاشق غذاخوری با شیر اضافه کردم وقتی شیر یک جوش زد حرارت را خاموش کردم تا کمی خنک بشه. مقداری خرما پوست و هسته گرفته را با مقداری گردو داخل مخلوط کن ریختم و سپس شیر را اضافه کردم و مخلوط کردم. مواد را داخل قالب ریختم و حدود 5 ساعت زمان دادم. تا دسر ما آماده بشه. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
یکی از پلوهای بی نظیر ایرانی و بطور خاص استان فارس و شهر شیراز _شیرازی 😍😍 الان که فصل سیر و ریحون و ترخون تازه ست ،حیف این دم پخت نوستالژی و بی نظیر رو از دست بدین. متاسفانه این پلو حتی تو شیراز هم در حال فراموش شدنه . نگم براتون از عطر و طعم و مزه ش. نکم‌براتون از خواص بی نظیرش که بخاطر داشتن برگ سیر فراوون و بوته های پخته شده ی سیر چقدر می تونه تو این روزای کرونایی به دادمون‌برسه. نگم براتون از ترکیب مواد جور وا جورش خوشبختانه این دمپخت هم تابستونیه هم زمستونی . هم با ماست هم با ترشی مخصوصا ترشی کلم و موسیر سرو می شه که محشریه واسه خودش 👍🏼 هم با مرغ هم با گوشت و حتی پلو خالیش هم بی نظیره . حتما درستش کنیبن و حالش رو ببرین . از شربت ها و عرقیات معجزه آسای شیرازی غافل نشین. با توجه به طبع و ذائقه تون از این ترکیبات استفاده کنین. مواد اولیه و طرز تهیه ی : برنج محلی (کامفیروزی) یا برنج معمولی ۴تا ۵ پ عدس پخته ۱پ پیاز ۱عدد نرگسی یا زردک یا هویج ۳ عدد کلم برگ نیم کیلو برگ‌و غده ی سیر تازه نیم کیلو سبزی ,شوید وریحان وترخان وجعفری نیم کیلو گوشت گوسفندی ۳۰۰گرم‌ یا مرغ (رون با سینه ) به تعداد زرچوبه ۱ق غ فلفل سیاه ۱ق غ ادویه پلویی ۱ق غ نمک روغن طرز تهیه : اول برنج رو خیس کنیین. عدس رو با کمی نمک و در باز بپزید تا دو پوست نشه. مرغ ها رو مثل همیشه بپزید. نرگسی یا زردک یا هویج فرنگی رو مکعبی خرد کنیبن و با کمی آب نیم پز کنیبن . پیازها رو خرد کنیبن ،با کمی روغت نفت بدین زرچوبه بزنیبن ، برگ‌سیر و سیزیهای معطر رو خرد کرده به پیاز و ادویه اضافه کنیین ، همچنان تفت بدین . کلم ها رو هم رشته ایی خرد کنیبن و به مخلوط بالا اضافه کنیین. عدس رو از آبش جدا کنیین و به این ترکیب اد کنیین . هویج نیم پز رو هم اضافه کنیبن 😍 برنج خیس کرده رو همراه با آب گوشت یا مرغ که برای پلو پختین رو به این مواد اضافه کرده با کمی روغن و نمک اجازه بدین جوش بیاد . کنار قابلمه تون غده های سیر کوچولو بزارید و حرارت رو کم کنید تا دم بکشه. ده دقیقه ی آخر ادویه پلویی رو روی پلو بپاشین 👍🏼 در نهاییت روغن حیوانی روش بدین و با مرغ زعفرانی نووووش جان کنین. پ ن : شیرازیهای محترم این دم پخت رو با برنج کامفیروزی طبخ می کنن . پ ن : برنج کامفیروزی نوعی برنج است که در استان فارس کشت می‌شود به خاطر عطر و طعم خوشش معروف است. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا