#رژیم_لاغری_روزانه_ویژه_تابستان
🦄سیزدهم تیر ماه ۱۳۹۹🦄
🍋ناشتا : 1 عدد میوه فصل
🍋صبحانه : 2 عدد گردو +یک کف دست نان+یه قوطی کبریت پنیر+چای دارچین
🍋ساعت ده صبح: 1 لیوان آب کرفس
🍋پیش از ناهار: دو لیوان آب+یک عدد سیب
🍋ناهار : سالاد شیرازی( خیار و گوجه و پیاز)+یک کف دست نان+یک تکه سینه مرغ کبابی
🍋عصرانه :1 عدد میوه+5 عدد پسته
🍋شام : یک کاسه سالاد بدون سس+خوراک لوبیا با قارچ
🍋بعد از شام 1 فنجان ماست کم چربی
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋نیم ساعت پیاده روی انجام شود. چند حرکت شکم و پهلو انجام شود.
@shirini71
✅ @shirini71
#کوکی_باپودرژله
✅ مواد لازم:
شکر 1 و 1/4 پیمانه
کره به دمای محیط رسیده 150 گرم
تخم مرغ 2 عدد
وانیل 1 قاشق چای خوری
آرد 3 پیمانه
نمک 1/2 قاشق چای خوری
جوش شیرین 1 قاشق چای خوری
4 بسته پودر ژله با طعم های مختلف
رنگ های خوراکی
✅طرز تهیه:
فر را روی 190 درجه سانتی گراد روشن کنید و کف سینی فر کاغذ روغنی یا ورق سیلیکون قرار دهید.
کره به دمای محیط رسیده را با یک پیمانه از شکر با همزن بزنید تا پوک شود. تخم مرغ ها و وانیل را هم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. ارد را همراه جوش شیرین و نمک الک کنید و به مواد کوکی اضافه کنید و مخلوط کنید.
مواد کوکی را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید و به هر قسمت 1 و نیم قاشق غذاخوری پودر ژله اضافه کنید. به هر قسمت متناسب با رنگ پودر ژله چند قطره هم رنگ خوراکی اضافه کنید تا خوش رنگ تر شود. خمیر رو میتونید با نوک انگشتان یا قاشق چوبی مخلوط کنید.
یک چهارم پیمانه شکر باقی مانده را داخل کاسه ای بریزید. از خمیر گلوله هایی به قطر حدود دو و نیم سانتی متر درست کنید ، داخل شکر بغلطانید و با فاصله داخل سینی فر بچینید. با یک لیوان روی گلوله ها کمی فشار دهید تا پهن شوند.
کوکی ها را در طبقه وسط فر از پیش گرم شده به مدت حدود 10 تا 15 دقیقه قرار دهید تا زیر آنها کمی طلایی شود.
#کوفته_سیخی
مواد لازم:
۴۰۰ گرم گوشت قرمز چرخ کرده
۱ دسته جعفری
۱ عدد پیاز رنده شده
۴-۳ ق.غ آرد (آرد نان فطیر یا معمولی)
۱ عدد تخم مرغ
به مقدار لازم نمک. پودر فلفل قرمز. پودر فلفل سیاه و هر ادویه ای که دوست دارید
طرز تهیه:
همه مواد بالا را در ظرف مورد نظر ریخته و خوب مخلوط کنید و از مواد حاصله کوفته های کوچکی (کوفته قلقلی)درست کنید و به سیخ بزنید. برای کباب کردن روی منقل یا اجاق گاز قراردهید یا در ماهی تابه قرار دهید و دربش را بگذارید تا سرخ و پخته شود.
مواد لازم برای تهیه سس:
۳ عدد گوجه فرنگی
۳ عدد پیاز تازه
۳ حبه سیر
نصف یک عدد فلفل دلمه ای قرمز رنگ
۴-۳ ق.غ روغن
فلفل سیاه. نمک. ۱ ق.غ رب گوجه فرنگی. کمی پودر شکر
طرز تهیه سس:
فلفل دلمه ای،پیاز و سیر را خرد کنید و در روغن تفت بدید. بعد گوجه فرنگی های رنده شده و رب را اضافه کنید و هم بزنید و نصف استکان آب اضافه کنید. نمک و ادویه جات و پودر شکر را هم اضافه کرده تا کمی مواد جوش بیاید.
برای تزیین کمی سیب زمینی سرخ کنید
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
@shirini71
#باقالی_پلو_با_ماهیچه
برای تهیه #ماهیچه:
پیاز را ریز خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا سبک شود ماهیچه گوساله را با پیاز تفت دهید در حدی که آب گوشت کشیده شود زردچوبه و دارچین بزنید و با مقداری آب گرم و چند عدد هویج خورد شده بزارید بپزد در اواخر پخت مقداری رب گوجه فرنگی را با روغن تفت دهید تا خوشرنگ شود و به ماهیچه اضافه کنید نمک و فلفل بزنید و پس از چند جوش مقداری زعفران دم کرده اضافه کنید.من قبل از اضافه کردن زعفران از آبلیموی تازه به عنوان چاشنی استفاده میکنم.
برای ته چین:
۵ ق.غ ماست چکیده را با دوق.غ روغن و یک عدد تخم مرغ ویک ق.غ زعفران دم کرده مخلوط کرده(اگر بخواهید ته چین برشته داشته باشیم فقط زرده تخم مرغ را اضافه کنید و سفیده رو نریزید)کف قابلمه را چرب و داغ میکنیم ومواد ته چینو میریزیم ۵ دقیقه با حرارت ملایم میزاریم روی اجاق و باقالی پلو رو روش میریزیم و بمدت یکساعت میزاریم روی حرارت ملایم تا دم بکش.
برای #باقالی_پلو:
من از باقالی فریز شده استفاده کردم( براي فريز کردن باقلا در فصل بهار مي توان آن را در آب جوشان ريخت و بعداز پختن آن را درآب کش ريخت وبلافاصله درآب يخ ريخته وبعد از چند دقيقه آب کش کرده در ظرف يا کيسه فريزر فريزکرده و تاريخ زد وزن آن را يادداشت کرد)قبل از پختن باقالی بسته را نیم ساعت قبل از فریزیر خارج کرده تا یخش باز بشه.
سپس برنج رو داخل قابلمه ریختم باقالی رو هم همزمان میریزم تا با هم بجوشن بعد باهم آبکش میکنم.ته قابلمه ته دیگ مورد نظرو میزاریم و باقالی پلو را میریزیم وشويد خشک را لابه لاي برنج وباقلا ريخته و کره یا روغن بریزید وبرنج رادم کنيد.
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کیک_لطیفه
مواد لازم :
4 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر
1/4 استکان آب گرم (کمر باریک ترک 25گرم)
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرمی ویا 2.5 قاشق چای خوری )
1 پاکت وانیل (5گرمی)
1.5لیوان آرد (2 قاشق از آرد رو بردارید وبجاش 2 قاشق نشاسته اضافه کنید به خاطر پوکی کیک )
مواد لازم برای شربت :
1.5لیوان شکر
یک ویک سوم لیوان آب چند قطره آبلیمو تازه
گلاب یک چهارم لیوان
چند اسانس هل
مواد شربت را داخل قابلمه ای میریزیم وروی اجاق میذاریم تا وقتی بجوشید 5 دقیقه اجاره میدیم بجوشه خاموش کرده وکنار میذاریم
کرم پنیری:
۲۰۰ گرم خامه قنادی
پنیر لبنه ۱۰۰ گرم یا پنیر ماسکارپونه
خامه قنادی رو فرم داده بعد پنیر رو اضافه کرده
طرز تهیه کیک :
زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا میکنیم. سفیده تخم مرغ رو با یک پنسه نمک تا وقتی که کف کند واز ظرف جدا نشه هم میزنیم ودر یخچال قرار میدیم.
در کاسه دیگه زرده تخم مرغ را با شکر و وانیل هم میزنیم تا کرمی وکشدار بشه آب گرمو رو اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم. آرد وبکینگ پودر رو همراه 2 قاشق غذاخوری نشاسته الک شده وانیل را اضافه میکنیم و هم میزنیم سفیده تخم مرغ را اضافه وبا لیسک آرام وبدون اینکه پف مواد گرفته بشه هم میزنیم داخل قالب که کاغذ روغنی انداختیم میریزیم ودر فر 180 درجه از قبل گرم شده خلال چوبی تمیز بیرون بیاد میپزیم (20 دقیقه اول در فر رو باز نکنیم )کیک خنک شده را از وسط نصف میکنیم ونصف کیک رو داخل قالب کمربندی میذاریم ونصف شربت رو با قاشق به خورد کیک میدیم بعد کرم پنیری رو روی کیک میریزیم وبا لیسک روشو صاف میکنیم و نصف دیگه رو به 8 قسمت مساوی تقسیم وروی قسمت کرم پنیری میذاریم ونصف شربت رو روی کیک ها میریزیم و داخل یخچال میذاریم حداقل 2 ساعت در یخچال میذاریم بعدآ آماده سرو هست نوش جان
@shirini71