#خوراک_مخلوط
این غذا رو اگه با پلو سرو کنید میشه خورشت اگه با نون سرو کنید که میشه خوراک در هر درصورت قبوله
برای این غذا پیاز نگینی رو تفت میدم و یه تیکه مرغ به همراه زعفران دم کرده ،فلفل و نمک تفت میدم و لوبیا و هویج تفت داده شده رو بهش اضافه میکنم با چندتا آلو و دو قاشق رب میزنم و تفت میدم و دو الی سه پیمانه آب اضافه میکنم و به مدت ۲ساعت میزارم بجوشه و جا بیفته
@shirini71
#مرغ_زعفرونی_ته_دیگ_زعفرونی_بدون_فر
👈کافیه گوشت مرغ ران یا سینه ی مرغ فرقی نداره.از قبل یک ساعت حداقل مزه دار کنید.من با نمک ادویه زردچوبه فلفل قرمز و پودر گلپر پودر دارچین مزه دار کردم.توی تابه دوطرفه یا تابه ی در دار نچسب باشه .مقداری کره ریختم ذوب ک شد پیاز های خرد شده رو بهش اضافه کردم و تفت دادم و بعد گوشت مرغو اضافه کردم وقتی یه سمتش رنگ عوض کرد طرف دیگه برگردوندم وقتی کاملا رنگش عوض شد زعفرون دم کرده غلیظ اضافه کردم دستو دلباز باشید سپس درب تابه رو بستم اگه مایل بودین به اندازه ی یک چهارم استکان اب بریزید ولی نیازی به ریختن اب نیست اگه تابه تون خوب و نچسب باشه.سپس درب تابه رو بستم شعله رو ملایم کردم مرغ خودش اب میندازه ومیپزه باید بزارید اب مرغ کاملا کشیده شه ومرغ بپزه وروش کاملا سرخ وبرشته شه.هربار درب تابه رو باز کنید وچک کنید.👈من توی تابه رژیمی (تابه های دوطرفه ) درست کردم.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کاپ_کیک_زعفرونی_بدون_فر
#کاپ_کیک_قابلمه_ایی
#عصرونه
(برای چهارده کاپ کیک زعفرونی)
ارد مخصوص کیک و شیرینی (ارد قنادی) دو لیوان _ تخم مرغ چهار عدد_ وانیل نوک ق چ_ شیر و گلاب روی هم یک لیوان که باید ولرم باشه داغیش طوری باشه ک بتونی بخوری_ میتونید کامل شیر بریزید یا کامل گلاب در هر صورت ولرم باشه و بیشتر از یک لیوان نشه_ بکینگ پودر یک ق م_ زعفران دم کرده دو سه ق غ_ روغن مایع نصف لیوان_شکر یک لیوان
دستور تهیه :👇
طبق معمول ارد و بکینگ رو سه بار الک کن و کنار بزار. قابلمه رو بدون شعله پخش کن روی حرارت کم مث زمانی ک برنج دم میدی (روی شعله متوسط) ده دقیقه قبل بزار گرم شه.
تخم مرغ و وانیل رو دو دقیقه با دور تند بزن_ بعد شکر رو اضافه کن و چهار دقیقه با دور تند بزن تا مواد کرم رنگ شه_ کم کم همینجور ک هم زن روشنه شیر داغ و زعفران رو اضافه کن و یک دقیقه با دور تند بزن اینجا حجم مواد سه چهار برابر میشه بعد روغن رو بریز و هفت ثانیه بزن ارد رو طی سه مرحله هر مرحله هفت ثانیه با دور کند بزن. هم زن رو خاموش کن لیسک یا قاشق رو بردار مواد رو دورانی و اروم ده ثانیه هم بزن ک مطمعن شی همه مواد با هم مخلوط شدن. قالب ها ی کاپ کیک رو اماده کن به اندازه یک بند انگشت لبه قالب خالی باشه یعنی کامل پر نکن قالب ها رو_ قالب ها رو باید توی ی قالب دیگه بچینیم اگه داری توی قالب المینیوم یا قالب پیرکس یا چدن بچین. کف قابلمه رو الک فلزی یا سه پایه فلزی بزار که قالب به کف قابلمه نخوره. قالب رو گذاشتم توی قابلمه ک از قبل گرم شده بود(بدون آب) درب قابلمه رو به همراه دمکنی گذاشتم ب مدت یک ساعت بعد از یک ساعت کامل دور کیک طلایی شده بود و روش سفت شده بود. برای طلایی شدن روی کیک کاپ کیک ها رو برگردوندم روی الک فلزی و گذاشتم روشون طلایی شه.(درب قابلمه رو ببند دم کنی هم بزار یک ربع تا بیست دقیقه اون سمتش هم طلایی شد) بینهایت خوشمزه و عالی. برای پخت در فر طبقه وسط دمای صد و هشتاد ب مدت چهل تا پنجاه دقیقه
@shirini71
#عصرونه
#چوبشور_خونگی
#تنقلات
روغن مایع1/4 پیمانه
آردبه مقدار لازم
شیر1/2 پیمانه
نمک کمی
تخم مرغ (سفیده)1 عدد
کنجد به مقدار لازم
بیکینگ پودر1 قاشق مربا خوری
در ابتدای کار شیر را با نمک مخلوط کنید و با همدیگر هم بزنید.بیکینگ پودر را به مواد اضافه کرده و هم بزنید.در اینجای کار روغن را نیز به مواد بیفزایید.دست آخر آرد را به مواد اضافه کنید سعی کنید کم کم و آرام آرام آرد را اضافه کنید و خوب هم بزنیدتا جایی آرد را به مواد بیفزایید که مواد به دست شما نچسبد.از خمیرتان موادی به اندازه گردو جدا کنید و روی یک سطح صاف غلتانده و به شکل میله باریکی در بیاورید این میله را در سفیده تخم مرغ فرو برده و سپس درون کنجد بغلتانید.اینکه شما به چوب شورتان کنجد بزنید یا خیر بستگی به سلیقه شما دارد.میله های کاغذی را ذاخل یک سینی درون فر چیده و داخل فر در درجه 160 درجه قرار دهید تا خشک و ترد شوند.
@shirini71
#شیرینی_کنجدی🥟🥟🧇🧈
#شیرینی_خشک
#قرابیه_کنجدی
#قرابیه_چوبی
#شیرینی_نمکی
#بیسکوییت_شور
#شورینی
ترکیه ایا به این شیرینی توزلو کورابیه یا شیرینی نمکی هم میگن
مواد لازم👇
۱۲۵ گرم کره نرم (هم دمای محیط)
نصف فنجان چایخوری روغن مایع
۱ عدد تخم مرغ
۴ ق غ آب
۳ ق غ سرکه
۱ ق م شکر
۱ ق م نمک
۲/۵-۳ لیوان آرد
.
مواد رویه👇
۱ عدد زرده تخم مرغ
۱ ق چ شیره انگور
کنجد
.
طرز تهیه👇
داخل کاسه ای کره و روغن مایع و تخم مرغ و نمک و شکر و سرکه و آب را ریخته و مخلوط کنید.
آرد را کم کم اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید که به دست نمیچسبد.
سپس روی خمیر را بپوشانید و نیم ساعت استراحت دهید.
بعد از استراحت، با دست به خمیر شکل مستطیل دهید و اطرافش را مرتب کنید، و سپس با وردنه به شکل مستطیل باز کنید (زیاد نازک نشود).
زرده تخم مرغ و شیره انگور را خوب مخلوط کنید و روی خمیر از این مخلوط، به مقدار فراوان بمالید و سپس رویش کنجد بپاشید.
خمیر را با کمک قالبی که داخل فیلم مشاهده میکنید و یا اگر قالب ندارید با کمک چاقو و برش بزنید.
با توری کباب پز یا طبقه راه راه بعضی از فرها که تقریبا شبیه قالب این شیرینی است که میتوانید روی خمیر شکل بیاندازید وبعد برش بزنید.
خمیر های برش خورده را داخل سینی فری که کاغذ روغنی پهن کردید بچینید.
و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تا موقعی که سطحش طلایی شود بپزید. (داخل رسپی مدت زمان ننوشته پس کنترل شده بپزید)
نوش جان😍
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#چوب_های_شکلاتی
#چوب_شکلاتی
مواد لازم:
خمیر یوفکا مخصوص باقلوا .............. 5 ورق
کره .............................................. 3 قاشق غذاخوری
شکلات تختهای شیری ....................... 100 گرم
شکلات تختهای تلخ .......................... 100 گرم
شکلات تختهای سفید ........................ 80 گرم
مغز فندق ........................................ به مقدار دلخواه(ریز خرد شده)
مغز پسته ........................................ به مقدار دلخواه(ریز خرد شده)
طرز تهیه:
یک ورق از #خمیر_یوفکا ی مخصوص #باقلوا (یوفکای مستطیلی و نازک) را روی میز پهن کرده و تمام سطح آن را به کره ی ذوب شده آغشته میکنیم. #شکلات_شیری و شکلات تلخ تختهای را در ظرف مناسبی خرد کرده و به روش بن ماری ذوب میکنیم و تمام سطح یوفکا را با سس شکلات میپوشانیم. خمیر یوفکا را به وسیلهی پیتزابُر یا چاقوی تیز دو برش طولی میزنیم تا سه برش یوفکا داشته باشیم. مقداری مغز فندق خرد شده را لبهی کوچکترِ هر برش یوفکا میریزیم و خمیر #یوفکا را رول میکنیم. به این ترتیب تمام رولهای شکلاتی را آماده کرده و در سینی فر که کف آن کاغذ روغنی قرار دادهایم، کنار هم میچینیم. سینی فر را به مدت 10 تا 15 درون فری که از قبل با دمای 180 درجهی سانتیگراد روشن کردهایم، قرار میدهیم تا چوبک های شکلاتی برشته شود سپس سینی را از فر خارج کرده و چوبکهای شکلاتی را در ظرف مورد نظر چیده و روی آنها را با سس شکلات سفید که با ذوب کردن شکلات سفید تختهای به روش بنماری آماده کردهایم، تزیین کرده و روی آنها مغز پسته ی خرد شده میپاشیم و سرو میکنیم.
@shirini71
#سمبوسه_پیتزایی
طرز تهیه:
موادش اگه بخوایم بگیم پیتزایی شامل سوسیس کالباس و فلفل دلمه ای و قارچ تفت داده شده و رب و ادویه و پودر فلفل و نمک هست که من یه سیب زمینی کوچیک و نگینیِ ریز خرد کردم و سرخ کردم و بهش اضافه کردم.اینو هم میتونید مثل من تو نون لواش درست کنید هم تو نون یوفکا.و اینکه اگه بخواید موادش پیتزایی نباشه میتونید با مواد ماکارونی پر کنید. .
مثل عکس بعدی من یه نون لواش مستطیلی و ٤ قسمت کردم و مواد و ابتدای نون گذاشتم و پنیر پیتزا هم روش ریختم و ابتدا این طرف اون طرف نون و دو سانت به داخل تا زدم و بعد رول کردم و سرخ کردم.بعد از سرخ حتما بذارید روی دستمال کاغذی تا روغن اضافیش گرفته بشه بعد میل کنید.اگه بخواید تو فر بذارید باید زرده تخم مرغ و روش رومال کنید و به دلخواه کنجد بزنید و بذارید تو فر
@ shirini71
#کتلت
مواد لازم:
گوشت چرخکرده ۱۲۵ گرم
سیب زمینی ۲ عدد (متوسط تا درشت)
پیاز ۱ عدد (متوسط تا کوچک)
تخم مرغ ۱عدد
سبزیجات خشک معطر ، اختیاری
(شامل نعناع و شوید جعفری و گشنیز و شنبلیله)
رب گوجه (اختیاری) نوک قاشق
نمک فلفل زردچوبه بمقدار لازم
طرز تهیه:
سیب زمینی و پیاز رو رنده ریز کردم آبشو گرفتم.
بقیه موادو اضافه کردم و حسابی ورز دادم تا سیبزمینی پژمرده بشه.
بعد با دست فرم دادم و در روغن سرخ کردم.
در مورد رب گوجه دقت کنید که زیاد نریزید باعث میشه کتلت زود بسوزه.
اگه شما در مناطق کوهستانی و مرتفع زندگی میکنید که غذاها در اونجا زمان پخت طولانی تری دارن بهتره رب گوجه استفاده نکنید.
همچنین میتونید سیب زمینی ها رو نیم پز کنید (نه اینکه نرم بشه ها!! اونجوری وا میره و روغن بیشتری میکشه.)
اگه موادتون آب انداخت بریزید داخل آبکش. معمولا برای دور اول آب نمیندازه اما از دور دوم ممکنه آب بندازه. .
شامی ها رو یک دور سرخ کنید همه رو
بعد سری جدید درست کنید
وسط کار دونه دونه اضافه نکنید که روغن بیشتری جذب میکنه.
کتلت سرخ شده که از روغن خارج کردین داخل قابلمه کوچیک بذارین درشو ببندین تا خشک و سفت نشه.
@shirini71
#بادمجان_ژاپنی 🍆 😋
#فینگرفود_بادمجان
▫️هویج خرد شده مقداری
▫️فلفل دلمه رنگی خرد شده مقداری
▫️پیازچه خرد شده مقداری
▫️سوسیس خرد شده یک عدد
▫️بادمجان بدون پوست خرد شده مقداری
▫️تخم مرغ ۲ عددارد یک قاشق غذاخوری
▫️نمک وفلفل وپودر سیر به مقدار لازم
🔸همه مواد خرد کرده با هم مخلوط میکنیم و ارد وتخم مرغ به مواد اضافه کرده همراه ادیویه هاوبهم میزنیم تا کل مواد با هم مخلوط شود
بادمجانها را با پوست حلقه کرده نیم ساعت در اب نمک گذاشته ودر اب کش ریخته
وسط بادمجانهارو طبق فیلم حلقه ای با قاشق دراورده و حلقه های بادمجان در روغن گذاشته و وسطش با مواد پر کرده ودرب ظرف را میگذاریم با حرارت ملایم سرخ شود وحلقه هارو برگردانده وطرف دیگر انرا سرخ میکنیم
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#پاچینی🍗🍗🍗
#فست_فود
بازوی مرغ ۶ عدد-
پیاز ۱ عدد-
آب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری
-آرد ذرت ۱ قاشق غذاخوری
-کنجد ۴ قاشق غذاخوری
-پودر سوخاری ۱ پیمانه
- پودرپنیر پارمزان ۲ قاشق غذاخوری
-نمک و فلفل سیاه و آویشن به مقدار لازم
-زعفران آب گرفته مقداری
برای پاچینی از قسمت بالای بال مرغ که همان بازوی مرغ است استفاده می کنیم. بازوهای مرغ را جدا کنید و با یک عدد پیاز خلال شده و زعفران و آب لیمو ترش و نمک و فلفل در ظرفی بریزید و خوب هم بزنید تا مواد به خورد مرغ برود.
مرغها را بگذارید چند ساعت یا از شب تا صبح مزه دار شود. اگه عجله دارید می توانید این مرحله را حذف کنید ولی مزه دار کردن مرغ تأثیر زیادی در طعم نهایی دارد.
بعد از مزه دار شدن مرغ ها در حالیکه بازوی مرغ را با یک دستتان گرفتید با چاقو یک برش به قسمت بالای آن بدهید تا گوشتش از استخوان جدا شود حالا با کمک چاقو یا دست گوشت بازو را به سمت پایین بکشید تا کاملاً از استخون جدا شود.
گوشت بازو را به سمت انتهای بازو ببرید و برگردونید. گوشت تقریبا یه حالت گرد و توپی پیدا می کند و انتهای بازو جمع می شود. اگر گوشت خوب فرم نگرفته نگران نباشید، با دستتان به آن حالت بدهید. در ظرفی پودرسوخاری، کنجد، نمک و فلفل و آویشن و پودر پنیر پارمزان و آرد ذرت را با هم مخلوط کنید. سپس مرغ را به روغن ومواد مخلوط آغشته می کنیم و حدود نیم ساعت در فر قرار می دهیم.
matbakh.khane
@shirini71
#رژیم_لاغری_روزانه_ویژه_تابستان
🤾♀
🍂 سی ام مرداد ماه ۱۳۹۹🍂
🍋ناشتا: یک عدد میوه فصل
🍋صبحانه : یک کف دست نان سبوس دار + یک قوطی کبریت پنیر + چای دارچین + 10 عدد فندق
🍋یک ساعت پس از صبحانه : ۱ فنجان قهوه
🍋ساعت ده صبح :یک تکه شکلات تلخ + ۱ قاشق کشمش
🍋نیم ساعت قبل از ناهار : 2 لیوان آب+1قاشق مربا خوری اب لیمو طبیعی
🍋ناهار : سالاد (خیار و گوجه و هویج و پیاز قرمز) بدون سس + یک کف دست نان سبوس دار + نصف تن ماهی روغن گرفته یا یک تکه ماهی آب پز + پنج تا قاشق سبزی پلو
🍋عصرانه : ۵ عدد پسته + ۲ عدد انجیر خشک + ۱ عدد میوه
🍋شام : یک کاسه سالاد + یک کاسه خوراک لوبیا چیتی
🍋بعد از شام 1 فنجان ماست کم چرب
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود
@shirini71
#مربای_انجیر_سفید
انجیر یک کیلو
شکر 700 گرم
آب شیش لیوان
گلاب یک چهارم لیوان
هل کوبیده مقداری
زعفران مقداری
اول شکر رو به تنهایی داخل قابلمه ریختم حرارت زیرش رو متوسط کردم وقتی از کنارها شروع به ذوب شدن کرد مدام همش زدم تا تمام شکر ذوب بشه و به رنگ کارامل و نارنجی دربیاد. وقتی همش ذوب شد. 6 لیوان آب جوش بهش اضافه کردم. اینجا مواظب باشید ممکنه بپاشه. اولش شکر سفت میشه. ولی کم کم داخل آب حل میشه. بعد دم انجیرها رو گرفتم باچنگال کوچیک یا خلال انجیرها رو سوراخ کردم که شهد داخلش بره بعد داخل مخلوط شکر ریختم. هل و زعفران هم ریختم و وقتی که شروع به جوشیدن کرد. زیرش رو کم کردم تا ریز ریز بجوشه و قوام بیاد. حدودا یک ساعت و نیم. نیم ساعت آخر هم گلاب ریختم.
@shirini71
#گزلمه_صبحانه
#صبحانه
این خوشمزه جانی که میبینید گزلمه هست.یک صبحانه فوق العاده خوشمزه
تخم مرغ ۲عدد
ماست چکیده ۳قاشق غذاخوری
سیر ۱حبه(بسته به ذائقه میتونید ۲ حبه هم اضافه کنید)
نان لواش به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
ترخون خشک به مقدار لازم
برای شروع تخم مرغ هارو به همراه نمک و فلفل سیاه و ترخون خشک مخلوط میکنیم و درون ماهیتابه میریزیم و به صورت خاگینه طوری سرخ میکنیم.
ماست را به همراه سیر له شده روی حرارت ملایم قرار میدهیم و کمی فلفل و نمک به آن اضافه میکنیم.
نان لواش را به صورت دایره برش داده و با کمی روغن سرخ میکنیم.
خاگینه را روی نان لواش قراره میدهیم و از سس روی خاگینه ریخته و کمی ترخون و فلفل و نمک روی آن میپاشیم.
صبحانه ما آمادس،امیدوارم دوست داشته باشین 🌸🌸
@shirini71
هدایت شده از آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#نخود_پلو_با_نخود_آبگوشتی
اول از همه نخود رو از شب قبل خیس بکنید چند بارم آبشو عوض کنید
تو یه ظرف پیاز داغ درست کنید وقتی پیاز ها کمی سبک و شفاف شد فلفل زردچوبه ادویه بزنید حالا گوشت یا ماهیچه رو اضافه کنید و تفت بدید چند دقیقه
بعد نوبت اضافه کردن نخود های آبکش شده هست یکی دو دقیقه دیگه تفت میدیم حالا آب اضافه میکنیم و میزاریم گوشت و نخود با هم بپزن رو شعله ملایم زعفرون هم اضافه میکنیم
وقتی آبش به یک سوم رسید برنجو اضافه میکنیم و نمک هم اندازه میکنیم وکته میکنیم حالت چلو گوشت
اگه دوس داشتید وقت سرو روش زیره سیاه بریزید و سرو کنید
من یکم آب گوشت رو کنار گذاشتم برا رو غذا اهالی منزل تر و تیلی دوس دارن 😉
@shirini71