آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#پاچینی🍗🍗🍗
#فست_فود
بازوی مرغ ۶ عدد-
پیاز ۱ عدد-
آب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری
-آرد ذرت ۱ قاشق غذاخوری
-کنجد ۴ قاشق غذاخوری
-پودر سوخاری ۱ پیمانه
- پودرپنیر پارمزان ۲ قاشق غذاخوری
-نمک و فلفل سیاه و آویشن به مقدار لازم
-زعفران آب گرفته مقداری
برای پاچینی از قسمت بالای بال مرغ که همان بازوی مرغ است استفاده می کنیم. بازوهای مرغ را جدا کنید و با یک عدد پیاز خلال شده و زعفران و آب لیمو ترش و نمک و فلفل در ظرفی بریزید و خوب هم بزنید تا مواد به خورد مرغ برود.
مرغها را بگذارید چند ساعت یا از شب تا صبح مزه دار شود. اگه عجله دارید می توانید این مرحله را حذف کنید ولی مزه دار کردن مرغ تأثیر زیادی در طعم نهایی دارد.
بعد از مزه دار شدن مرغ ها در حالیکه بازوی مرغ را با یک دستتان گرفتید با چاقو یک برش به قسمت بالای آن بدهید تا گوشتش از استخوان جدا شود حالا با کمک چاقو یا دست گوشت بازو را به سمت پایین بکشید تا کاملاً از استخون جدا شود.
گوشت بازو را به سمت انتهای بازو ببرید و برگردونید. گوشت تقریبا یه حالت گرد و توپی پیدا می کند و انتهای بازو جمع می شود. اگر گوشت خوب فرم نگرفته نگران نباشید، با دستتان به آن حالت بدهید. در ظرفی پودرسوخاری، کنجد، نمک و فلفل و آویشن و پودر پنیر پارمزان و آرد ذرت را با هم مخلوط کنید. سپس مرغ را به روغن ومواد مخلوط آغشته می کنیم و حدود نیم ساعت در فر قرار می دهیم.
matbakh.khane
@shirini71
#رژیم_لاغری_روزانه_ویژه_تابستان
🤾♀
🍂 سی ام مرداد ماه ۱۳۹۹🍂
🍋ناشتا: یک عدد میوه فصل
🍋صبحانه : یک کف دست نان سبوس دار + یک قوطی کبریت پنیر + چای دارچین + 10 عدد فندق
🍋یک ساعت پس از صبحانه : ۱ فنجان قهوه
🍋ساعت ده صبح :یک تکه شکلات تلخ + ۱ قاشق کشمش
🍋نیم ساعت قبل از ناهار : 2 لیوان آب+1قاشق مربا خوری اب لیمو طبیعی
🍋ناهار : سالاد (خیار و گوجه و هویج و پیاز قرمز) بدون سس + یک کف دست نان سبوس دار + نصف تن ماهی روغن گرفته یا یک تکه ماهی آب پز + پنج تا قاشق سبزی پلو
🍋عصرانه : ۵ عدد پسته + ۲ عدد انجیر خشک + ۱ عدد میوه
🍋شام : یک کاسه سالاد + یک کاسه خوراک لوبیا چیتی
🍋بعد از شام 1 فنجان ماست کم چرب
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود
@shirini71
#مربای_انجیر_سفید
انجیر یک کیلو
شکر 700 گرم
آب شیش لیوان
گلاب یک چهارم لیوان
هل کوبیده مقداری
زعفران مقداری
اول شکر رو به تنهایی داخل قابلمه ریختم حرارت زیرش رو متوسط کردم وقتی از کنارها شروع به ذوب شدن کرد مدام همش زدم تا تمام شکر ذوب بشه و به رنگ کارامل و نارنجی دربیاد. وقتی همش ذوب شد. 6 لیوان آب جوش بهش اضافه کردم. اینجا مواظب باشید ممکنه بپاشه. اولش شکر سفت میشه. ولی کم کم داخل آب حل میشه. بعد دم انجیرها رو گرفتم باچنگال کوچیک یا خلال انجیرها رو سوراخ کردم که شهد داخلش بره بعد داخل مخلوط شکر ریختم. هل و زعفران هم ریختم و وقتی که شروع به جوشیدن کرد. زیرش رو کم کردم تا ریز ریز بجوشه و قوام بیاد. حدودا یک ساعت و نیم. نیم ساعت آخر هم گلاب ریختم.
@shirini71
#گزلمه_صبحانه
#صبحانه
این خوشمزه جانی که میبینید گزلمه هست.یک صبحانه فوق العاده خوشمزه
تخم مرغ ۲عدد
ماست چکیده ۳قاشق غذاخوری
سیر ۱حبه(بسته به ذائقه میتونید ۲ حبه هم اضافه کنید)
نان لواش به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
ترخون خشک به مقدار لازم
برای شروع تخم مرغ هارو به همراه نمک و فلفل سیاه و ترخون خشک مخلوط میکنیم و درون ماهیتابه میریزیم و به صورت خاگینه طوری سرخ میکنیم.
ماست را به همراه سیر له شده روی حرارت ملایم قرار میدهیم و کمی فلفل و نمک به آن اضافه میکنیم.
نان لواش را به صورت دایره برش داده و با کمی روغن سرخ میکنیم.
خاگینه را روی نان لواش قراره میدهیم و از سس روی خاگینه ریخته و کمی ترخون و فلفل و نمک روی آن میپاشیم.
صبحانه ما آمادس،امیدوارم دوست داشته باشین 🌸🌸
@shirini71
هدایت شده از آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#نخود_پلو_با_نخود_آبگوشتی
اول از همه نخود رو از شب قبل خیس بکنید چند بارم آبشو عوض کنید
تو یه ظرف پیاز داغ درست کنید وقتی پیاز ها کمی سبک و شفاف شد فلفل زردچوبه ادویه بزنید حالا گوشت یا ماهیچه رو اضافه کنید و تفت بدید چند دقیقه
بعد نوبت اضافه کردن نخود های آبکش شده هست یکی دو دقیقه دیگه تفت میدیم حالا آب اضافه میکنیم و میزاریم گوشت و نخود با هم بپزن رو شعله ملایم زعفرون هم اضافه میکنیم
وقتی آبش به یک سوم رسید برنجو اضافه میکنیم و نمک هم اندازه میکنیم وکته میکنیم حالت چلو گوشت
اگه دوس داشتید وقت سرو روش زیره سیاه بریزید و سرو کنید
من یکم آب گوشت رو کنار گذاشتم برا رو غذا اهالی منزل تر و تیلی دوس دارن 😉
@shirini71
#ميگو_پفكى 🍤 😋
🔸ميگو ها و يك پياز بزرگ حلق شده را با آبلیمو تاره و نمک و کمی زعفران و پودر زنجبيل و فلفل سياه کاملا آغشته می کنیم و می گذاریم حدود دو ساعت مزه دار شوند
توي يك کاسه اب ودلستر را با هم مخلوط کرده، سپس نمك و و پودرسیربه آن اضافه کنید ، در این مرحله بسته به تمایل خود می توانید مقدار ی فلفل قرمز نیز به این مواد اضافه کنید . سپس كمكم آرد را به مخلوط اضافه میكنیم تا جایی كه غلظت خمیر مانند غلظت حلیم شود.و در اخر پنكيگ پودر ميريزيم و به ارومي هم ميزنيم میگو آماده و مزه دار شده رو در مواد ميريزيم و بعد حلقه هاي پياز رو از هم جدا ميكنيم و به مواد اضافه ميكنيم و نيم ساعت در يخچال مي زاريم و بعد در روغن داغ درون ظرفی کاملا گود سرخ ميكنيم و روي دستمال حوله اي ميزاريم تا روغن اضافي گرفته شود
@shirini71
#میکادو 😋
🔸اول دو لیوان آرد رو با حرارت آروم تفت میدیم حدود ۲۰ دقیقه اگه رنگش هم تغییر کرد اشکال نداره فقط نسوزه تلخ بشه
بعد یه لیوان آرد نخود رو بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم ۵ دقیقه همینکه عطر ارد نخود بلند شد کافیه حالا یه لیوان روغن جامد و ۵۰ گرم کره و نصف لیوان روغن مایه رو بهش اضافه میکنیم و دو سه دقیقه تفت میدیم واسه عطرش من از پودر هل و دارچین و پودر زنجبیل استفاده کردم
دو قاشق هم پودر کاکائو اضافه میکنیم بعد یه لیوان پودر قند بهش اضافه میکنیم و از روی حرارت برمیداریم .
حالا مواد رو به ۶ قسمت تقسیم میکنیم و ۷ تا نون میکادو رو اماده میکنیم و لابلا مواد میریزیم و با پالت صاف میکنیم و نون میکادو میزاریم و دوباره مواد فیلینگ در آخر یه جسم خیلی سنگین روش میزاریم بصوریکه تمام سطح میکادو رو بپوشونه بعد از حدود ۴ الی ۵ ساعت روش شکلات تخته ای بنماری شده میریزیم و تزئین میکنیم وقتی شکلات کامل بست روش شکلات سفید و پودر نارگیل میریزیم و برش میدیم
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
@shirini71
#کوکو_سیب_زمینی_پیتزایی. 🍕
✍مواد لازم :
سیب زمینی نگینی دو لیوان.
هویج نگینی خرد شده یک لیوان.🥕
قارچ خرد شده یک لیوان. 🍄
فلفل دلمه ای خرد شده نصف لیوان.
نخود فرنگی نصف لیوان.
مرغ نصف سینه کامل.
تخم مرغ سه عدد کوچک یا دو عدد بزرگ. پنیر پیتزا رنده شده یک لیوان.
فلفل یک ق چ
پودر سیر یک ق چ ، آویشن یک ق چ نمک دو ق چ.
آرد دو ق غ
♨️طرز تهیه
هویج و نخودفرنگی رو آب پز کنید پخت آبکش کنید بزارید آبش بره.قارچ رو تفت بدین تا آبش کامل جمع بشه. مرغ رو نگینی خرد کنید و بهش نمک و فلفل بزنید و سه چهار دقیقه تفت بدین بیشتر نشه که خشک بشه سفید شد رنگش کافیه. آب رو جوش بیارین سیب زمینی خرد شده رو مدت پنج دقیقه داخلش بریزیدبعد آبکش کنید مواد کوکو باید خشک بشن با دستمال تمیز هم می تونید خشک بشه در ظرفی تخم مرغ رو بشکونید و با چنگال بزنید آرد و ادویه و نمک رو اضافه کنید و خوب با چنگال بزنید تا یکدست بشه
بعد هم پنیر رو اضافه کنید در آخر هم مواد کوکو رو اضافه کنید و مخلوط کنید حالا کف تابه رو کمی چرب کنید حتما تابه نچسب و بهتره چدنی باشه طرف صاف تابه رژیمی خیلی خوبه بزارید روغن خوب داغ بشه بعد مواد کوکو رو داخلش بریزید و پخش کنید دو سه دقیقه شعله رو زیاد کنید تا تخم مرغ بسته بشه بعد شعله رو کم کنید در تابه رو بزارید بعد نیم ساعت وقتی یک طرف برشته شد برگردانید تا طرف دیگه هم خوب سرخ بشه این کوکو رو داخل فر هم میشه درست کنید کف قالب یا سینی فر رو چرب کنید مواد کوکو رو داخلش بریزد و داخل فر ۱۸۰ مدت نیم ساعت بزارید حدود پنج دقیقه هم گریل رو روشن کنید تا طلایی بشه نکته: برای این کوکو روغن کف تابه زیاد نریزید فقط در حد چرب شدن حتما هم از تابه چدنی و نچسب استفاده کنید طرف صاف تابه رژیمی عالیه به جای مرغ از کالباس خرد شده هم میشه استفاده کرد
#دوغ_گازدار🍶
🌀ماست ترش،نمك،آب،دوقاشق چايى خورى شكر را باهم مخلوط كنيد و در بطرى بريزيد ،بگذاريد٥-٦ روز در دماى محيط بماند
@shirini71
بیا اینجا😉☝️
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
✅ shirini71
#کیک_ساده یا کیک شیفون
این یکی از کیک های ساده ای هست که خودم خیلی دوستش دارم و گاهی درست میکنم.
برای اعضای محترمی که درخواست مدلهای دیگه کیک ساده رو داشتند امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.❤️✅ مواد لازم:
تخم مرغ 4 عدد
شکر دانه ریز 2 پیمانه
آب جوش 1 قاشق سوپ خوری
روغن مایع 1/2 پیمانه
شیر 1 پیمانه
آرد سفید 2 و نیم پیمانه
اسانس وانیل 1 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
@shirini71
✅طرز تهیه:
من همیشه وقتی میخوام کیک بپزم اول همه مواد رو اندازه گیری میکنم و آماده جلوی روم میزارم. به شما هم توصیه میکنم همین کار رو بکنید که بعدا دنبالشون نگردید یا یه دفعه نبینید یه چیزی کم دارید. بعد فر را روی 180 درجه سانتی گراد یا درجه ای که همیشه کیک میپزید روشن کنید. این کیک رو به روشی که قبلا آموزش دادیم داخل قابلمه هم میتونید درست کنید.
قالب گرد 25 سانتی یا قالب مورد نظرتون رو چرب و ارد پاشی کنید یا چرب کرده کاغذ روغنی بیاندازید. آرد را همراه بیکینگ پودر الک کنید.
زرده تخم مرغ ها را از سفیده ها جدا کنید. دقت کنید ظرفی که سفیده را داخل آن میریزید کاملا تمیز و خشک باشد. سفیده ها بزنید تا پف کرده از ظرف نریزد. زرده ها را همراه شکر ، وانیل و یک قاشق سوپ خوری آب جوش بزنید تا کاملا رنگ آن روشن و غلیظ و کشدار شود. روغن را کم کم به زرده اضافه کنید و بزنید. شیر را هم به تدریج به زرده اضافه کنیدو مواد را بزنید تا یک دست شوند.
آرد الک شده را اضافه کنید و چند ثانیه با همزن مخلوط کنید. همزن را کنار بزارید و سفیده تخم مرغ زده شده را اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی مواد را مخلوط کنید.
مواد کیک را داخل قالب ریخته به مدت 45 تا 50 دقیقه یا تا زمانی که بپزد داخل فر قرار دهید.
این دستور یکی از کیک های مورد علاقه منه که هم برای عصرانه و هم برای تزئین و کیک تولد بسیار مناسب میباشد.
نوش جان.🌹
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#رولت_بدون_فر
#شیرینی_تر
#عصرونه
رولت بدون فر که خیلی راحت و بی دردسره و میتونید تو خونه به راحتی درست کنید .
تخم مرغ ۲ عدد
آرد ٥٠ گرم
شکر ۵۰ گرم
بیکینگ پودر ۱/۲قاشق چایخوری
وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری
خامه به میزان لازم
.
طرز تهیه ؛
ابتدا تخم مرغ و شکر رو باهم خوب ميزنيم تا کرم رنگ بشه و حجمش دوبرابر ، بعد وانیل و اضافه کمی میزیم حالا آرد و كم كم ميريزيم و در حدی که مخلوط بشه هم میزنیم ، داخل تابه دو طرفه رو کاغذ روغنی میندازیم و کمی چرب میکنیم و مواد رو داخلش میریزیم
از قبل شعله پخش کن رو میزاریم روی گاز تا کامل داغ بشه حالا در تابه رو میبندیم و روی شعله پخش کن میزاریم ، ١٥ دقیقه یک طرف و ده دقیقه طرف دیگه رو میزاریم تا پخته بشه ، پخت که تمام شد روی کاغذ روغنی کمی پودر قند میریزیم و رولت و روش میزاریم و سریع رول میکنیم بعد لای پارچه مى پیچیم و میزاریم کامل خنک بشه بعد خامه فرم گرفته میزنیم و شکلات چیپسی میریزیم و رول میکنیم حالا روی کار و با خامه تزیین میکنیم و برش میدیم به همین راحتی شیرینی خوشمزه ما آماده میشه ،
نكته؛ به جاى خامه ميتونيد هرنوع كرم يا مارمالاد حتى حلوا را بزنيد و رولت رو آماده كنيد ، اگه رولتتون مثل رولت من يكم برشته شد اصلاً نگران نباشين عالى ميشه ، حتماً بزارين مواد به دماى محيط برسه 😍🌺
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#فنجان_بیسکوئیتی🧇☕️☕️
(Cookie Cup)
ایده ایی عالی برای بستنی ,تولد کوچلوهار و
یک کوکی خیلی جالب که میتوان با آن همزمان از یک نوشیدنی سرد لذت برد و هم از طعم بیسکوئیت. دیواره های درونی کوکی با شکلات پوشیده شده که علاوه بر خوشمزه تر کردن آن باعث عدم نفوذ مایع (سرد) به لایه بیسکوئیتی میشود. .
مواد لازم:
کره ۱۱۰ گرم (در دمای اتاق)
شکر ۱/۴ پیمانه
شکر قهوه ای ۱/٢ پیمانه (طرز تهیه در هایلایت مواد پایه)
تخم مرغ ۱ عدد
آرد۱/۴ ٢ پیمانه
شکلات چیپسی ۱/٢ پیمانه
طرز تهیه:
۱. در ظرفی کره و شکرها را مخلوط میکنیم تا بافتی کرم مانند پیدا کند. در ادامه تخم مرغ را نیز افزوده ترکیب میکنیم.
۲. آرد را به تدریج در سه مرحله اضافه کرده دورانی هم میزنیم تا کاملا ترکیب شود.
۳. یه دنبال آن شکلات چیپسی را نیز مخلوط میکنیم و مایه آماده شده را ٣۰ دقیقه در یخچال قرار میدهیم تا کار کردن با آن راحت تر شود.
۴. یک ماگ با تحمل حرارت بالا را به عنوان قالب فر انتخاب کرده دیواره ها و کف آن را چرب میکنیم.
۵. از خمیر برداشته به ضخامت حدود یک سانتیمتر کف و دیواره های آن را میپوشانیم (خیلی نازک نباشد چون بعد از پخت میشکند).
۶. از یک لیوان باریک تر یا استوانه چوبی استفاده کرده با داخل کردن آن به ماگ دیواره ها و کف را صاف کرده و لبه های اضافه را جدا میکنیم.
۷. ماگ را به مدت ٢۰-۱۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد میپزیم. اجازه میدهیم تا کوکی ٣۰ دقیقه درون ماگ خنک شود.
۸. دیواره ها و کف بیسکوئیت را از داخل با لایه ای از شکلات ذوب شده (روشهای ذوب شکلات در هایلایت اصول پایه) میپوشانیم. اینکار باعث میشود که شیر یا مایعات به بیسکوئیت نفوذ نکند و شکنندگی کوکی کمتر شده یکپارچه تر شود.
۹. ماگ را برگردانده و فنجان بیسکوییتی را به آرامی از قالب خارج کرده و به مدت ۳۰-۲۰ دقیقه در یخچال قرار میدهیم تا شکلات خودش را بگیرد. کوکی ما آماده است تا با شیر سرد (مایعات گرم شکلات را ذوب میکند) پر شده و سرو شود.
@shirini71