eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
انجیر یک کیلو شکر 700 گرم آب شیش لیوان گلاب یک چهارم لیوان هل کوبیده مقداری زعفران مقداری اول شکر رو به تنهایی داخل قابلمه ریختم حرارت زیرش رو متوسط کردم وقتی از کنارها شروع به ذوب شدن کرد مدام همش زدم تا تمام شکر ذوب بشه و به رنگ کارامل و نارنجی دربیاد. وقتی همش ذوب شد. 6 لیوان آب جوش بهش اضافه کردم. اینجا مواظب باشید ممکنه بپاشه. اولش شکر سفت میشه. ولی کم کم داخل آب حل میشه. بعد دم انجیرها رو گرفتم باچنگال کوچیک یا خلال انجیرها رو سوراخ کردم که شهد داخلش بره بعد داخل مخلوط شکر ریختم. هل و زعفران هم ریختم و وقتی که شروع به جوشیدن کرد. زیرش رو کم کردم تا ریز ریز بجوشه و قوام بیاد. حدودا یک ساعت و نیم. نیم ساعت آخر هم گلاب ریختم. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
این خوشمزه جانی که میبینید گزلمه هست.یک صبحانه فوق العاده خوشمزه تخم مرغ ۲عدد ماست چکیده ۳قاشق غذاخوری سیر ۱حبه(بسته به ذائقه میتونید ۲ حبه هم اضافه کنید) نان لواش به مقدار لازم فلفل سیاه به مقدار لازم نمک به مقدار لازم ترخون خشک به مقدار لازم برای شروع تخم مرغ هارو به همراه نمک و فلفل سیاه و ترخون خشک مخلوط میکنیم و درون ماهیتابه میریزیم و به صورت خاگینه طوری سرخ میکنیم. ماست را به همراه سیر له شده روی حرارت ملایم قرار میدهیم و کمی فلفل و نمک به آن اضافه میکنیم. نان لواش را به صورت دایره برش داده و با کمی روغن سرخ میکنیم. خاگینه را روی نان لواش قراره میدهیم و از سس روی خاگینه ریخته و کمی ترخون و فلفل و نمک روی آن میپاشیم. صبحانه ما آمادس،امیدوارم دوست داشته باشین 🌸🌸 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اول از همه نخود رو از شب قبل خیس بکنید چند بارم آبشو عوض کنید تو یه ظرف پیاز داغ درست کنید وقتی پیاز ها کمی سبک و شفاف شد فلفل زردچوبه ادویه بزنید حالا گوشت یا ماهیچه رو اضافه کنید و تفت بدید چند دقیقه بعد نوبت اضافه کردن نخود های آبکش شده هست یکی دو دقیقه دیگه تفت میدیم حالا آب اضافه میکنیم و میزاریم گوشت و نخود با هم بپزن رو شعله ملایم زعفرون هم اضافه میکنیم وقتی آبش به یک سوم رسید برنجو اضافه میکنیم و نمک هم اندازه میکنیم وکته میکنیم حالت چلو گوشت اگه دوس داشتید وقت سرو روش زیره سیاه بریزید و سرو کنید من یکم آب گوشت رو کنار گذاشتم برا رو غذا اهالی منزل تر و تیلی دوس دارن 😉 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍤 😋 🔸ميگو ها و يك پياز بزرگ حلق شده را با آبلیمو تاره و نمک و کمی زعفران و پودر زنجبيل و فلفل سياه کاملا آغشته می کنیم و می گذاریم حدود دو ساعت مزه دار شوند توي يك کاسه اب ودلستر را با هم مخلوط کرده، سپس نمك و و پودرسیربه آن اضافه کنید ، در این مرحله بسته به تمایل خود می توانید مقدار ی فلفل قرمز نیز به این مواد اضافه کنید . سپس كم‌كم آرد را به مخلوط اضافه می‌كنیم تا جایی كه غلظت خمیر مانند غلظت حلیم شود.و در اخر پنكيگ پودر ميريزيم و به ارومي هم ميزنيم میگو آماده و مزه دار شده رو در مواد ميريزيم و بعد حلقه هاي پياز رو از هم جدا ميكنيم و به مواد اضافه ميكنيم و نيم ساعت در يخچال مي زاريم و بعد در روغن داغ درون ظرفی کاملا گود سرخ ميكنيم و روي دستمال حوله اي ميزاريم تا روغن اضافي گرفته شود @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😋 🔸اول دو لیوان آرد رو با حرارت آروم تفت میدیم حدود ۲۰ دقیقه اگه رنگش هم تغییر کرد اشکال نداره فقط نسوزه تلخ بشه بعد یه لیوان آرد نخود رو بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم ۵ دقیقه همینکه عطر ارد نخود بلند شد کافیه حالا یه لیوان روغن جامد و ۵۰ گرم کره و نصف لیوان روغن مایه رو بهش اضافه میکنیم و دو سه دقیقه تفت میدیم واسه عطرش من از پودر هل و دارچین و پودر زنجبیل استفاده کردم دو قاشق هم پودر کاکائو اضافه میکنیم بعد یه لیوان پودر قند بهش اضافه میکنیم و از روی حرارت برمیداریم . حالا مواد رو به ۶ قسمت تقسیم میکنیم و ۷ تا نون میکادو رو اماده میکنیم و لابلا مواد میریزیم و با پالت صاف میکنیم و نون میکادو میزاریم و دوباره مواد فیلینگ در آخر یه جسم خیلی سنگین روش میزاریم بصوریکه تمام سطح میکادو رو بپوشونه بعد از حدود ۴ الی ۵ ساعت روش شکلات تخته ای بنماری شده میریزیم و تزئین میکنیم وقتی شکلات کامل بست روش شکلات سفید و پودر نارگیل میریزیم و برش میدیم @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
@shirini71 . 🍕 ✍مواد لازم : سیب زمینی نگینی دو لیوان. هویج نگینی خرد شده یک لیوان.🥕 قارچ خرد شده یک لیوان. 🍄 فلفل دلمه ای خرد شده نصف لیوان. نخود فرنگی نصف لیوان. مرغ نصف سینه کامل. تخم مرغ سه عدد کوچک یا دو عدد بزرگ. پنیر پیتزا رنده شده یک لیوان. فلفل یک ق چ پودر سیر یک ق چ ، آویشن یک ق چ نمک دو ق چ. آرد دو ق غ ♨️طرز تهیه هویج و نخودفرنگی رو آب پز کنید پخت آبکش کنید بزارید آبش بره.قارچ رو تفت بدین تا آبش کامل جمع بشه. مرغ رو نگینی خرد کنید و بهش نمک و فلفل بزنید و سه چهار دقیقه تفت بدین بیشتر نشه که خشک بشه سفید شد رنگش کافیه. آب رو جوش بیارین سیب زمینی خرد شده رو مدت پنج دقیقه داخلش بریزیدبعد آبکش کنید مواد کوکو باید خشک بشن با دستمال تمیز هم می تونید خشک بشه در ظرفی تخم مرغ رو بشکونید و با چنگال بزنید آرد و ادویه و نمک رو اضافه کنید و خوب با چنگال بزنید تا یکدست بشه بعد هم پنیر رو اضافه کنید در آخر هم مواد کوکو رو اضافه کنید و مخلوط کنید حالا کف تابه رو کمی چرب کنید حتما تابه نچسب و بهتره چدنی باشه طرف صاف تابه رژیمی خیلی خوبه بزارید روغن خوب داغ بشه بعد مواد کوکو رو داخلش بریزید و پخش کنید دو سه دقیقه شعله رو زیاد کنید تا تخم مرغ بسته بشه بعد شعله رو کم کنید در تابه رو بزارید بعد نیم ساعت وقتی یک طرف برشته شد برگردانید تا طرف دیگه هم خوب سرخ بشه این کوکو رو داخل فر هم میشه درست کنید کف قالب یا سینی فر رو چرب کنید مواد کوکو رو داخلش بریزد و داخل فر ۱۸۰ مدت نیم ساعت بزارید حدود پنج دقیقه هم گریل رو روشن کنید تا طلایی بشه نکته: برای این کوکو روغن کف تابه زیاد نریزید فقط در حد چرب شدن حتما هم از تابه چدنی و نچسب استفاده کنید طرف صاف تابه رژیمی عالیه به جای مرغ از کالباس خرد شده هم میشه استفاده کرد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍶 🌀ماست ترش،نمك،آب،دوقاشق چايى خورى شكر را باهم مخلوط كنيد و در بطرى بريزيد ،بگذاريد٥-٦ روز در دماى محيط بماند @shirini71 بیا اینجا😉☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
‍ ‍ ‍ ‌ ✅ shirini71 یا کیک شیفون این یکی از کیک های ساده ای هست که خودم خیلی دوستش دارم و گاهی درست میکنم. برای اعضای محترمی که درخواست مدلهای دیگه کیک ساده رو داشتند امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.❤️✅ مواد لازم: تخم مرغ 4 عدد شکر دانه ریز 2 پیمانه آب جوش 1 قاشق سوپ خوری روغن مایع 1/2 پیمانه شیر 1 پیمانه آرد سفید 2 و نیم پیمانه اسانس وانیل 1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری @shirini71 ✅طرز تهیه: من همیشه وقتی میخوام کیک بپزم اول همه مواد رو اندازه گیری میکنم و آماده جلوی روم میزارم. به شما هم توصیه میکنم همین کار رو بکنید که بعدا دنبالشون نگردید یا یه دفعه نبینید یه چیزی کم دارید. بعد فر را روی 180 درجه سانتی گراد یا درجه ای که همیشه کیک میپزید روشن کنید. این کیک رو به روشی که قبلا آموزش دادیم داخل قابلمه هم میتونید درست کنید. قالب گرد 25 سانتی یا قالب مورد نظرتون رو چرب و ارد پاشی کنید یا چرب کرده کاغذ روغنی بیاندازید. آرد را همراه بیکینگ پودر الک کنید. زرده تخم مرغ ها را از سفیده ها جدا کنید. دقت کنید ظرفی که سفیده را داخل آن میریزید کاملا تمیز و خشک باشد. سفیده ها بزنید تا پف کرده از ظرف نریزد. زرده ها را همراه شکر ، وانیل و یک قاشق سوپ خوری آب جوش بزنید تا کاملا رنگ آن روشن و غلیظ و کشدار شود. روغن را کم کم به زرده اضافه کنید و بزنید. شیر را هم به تدریج به زرده اضافه کنیدو مواد را بزنید تا یک دست شوند. آرد الک شده را اضافه کنید و چند ثانیه با همزن مخلوط کنید. همزن را کنار بزارید و سفیده تخم مرغ زده شده را اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی مواد را مخلوط کنید. مواد کیک را داخل قالب ریخته به مدت 45 تا 50 دقیقه یا تا زمانی که بپزد داخل فر قرار دهید. این دستور یکی از کیک های مورد علاقه منه که هم برای عصرانه و هم برای تزئین و کیک تولد بسیار مناسب میباشد. نوش جان.🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
رولت بدون فر که خیلی راحت و بی دردسره و میتونید تو خونه به راحتی درست کنید . تخم مرغ ۲ عدد آرد ٥٠ گرم شکر ۵۰ گرم بیکینگ پودر ۱/۲قاشق چایخوری وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری خامه به میزان لازم . طرز تهیه ؛ ابتدا تخم مرغ و شکر رو باهم خوب ميزنيم تا کرم رنگ بشه و حجمش دوبرابر ، بعد وانیل و اضافه کمی میزیم حالا آرد و كم كم ميريزيم و در حدی که مخلوط بشه هم میزنیم ، داخل تابه دو طرفه رو کاغذ روغنی میندازیم و کمی چرب میکنیم و مواد رو داخلش میریزیم از قبل شعله ‌پخش کن رو میزاریم روی گاز تا کامل داغ بشه حالا در تابه رو میبندیم و روی شعله پخش کن میزاریم ، ١٥ دقیقه یک طرف و ده دقیقه طرف دیگه رو میزاریم تا پخته بشه ، پخت که تمام شد روی کاغذ روغنی کمی پودر قند میریزیم و رولت و روش میزاریم و سریع رول میکنیم بعد لای پارچه مى پیچیم و میزاریم کامل خنک بشه بعد خامه فرم گرفته میزنیم و شکلات چیپسی میریزیم و رول میکنیم حالا روی کار و با خامه تزیین میکنیم و برش میدیم به همین راحتی شیرینی خوشمزه ما آماده میشه ، نكته؛ به جاى خامه ميتونيد هرنوع كرم يا مارمالاد حتى حلوا را بزنيد و رولت رو آماده كنيد ، اگه رولتتون مثل رولت من يكم برشته شد اصلاً نگران نباشين عالى ميشه ، حتماً بزارين مواد به دماى محيط برسه 😍🌺 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
🧇☕️☕️ (Cookie Cup) ایده ایی عالی برای بستنی ,تولد کوچلوهار و یک کوکی خیلی جالب که میتوان با آن همزمان از یک نوشیدنی سرد لذت برد و هم از طعم بیسکوئیت. دیواره های درونی کوکی با شکلات پوشیده شده که علاوه بر خوشمزه تر کردن آن باعث عدم نفوذ مایع (سرد) به لایه بیسکوئیتی میشود. . مواد لازم: کره ۱۱۰ گرم (در دمای اتاق) شکر ۱/۴ پیمانه شکر قهوه ای ۱/٢ پیمانه (طرز تهیه در هایلایت مواد پایه) تخم مرغ ۱ عدد آرد۱/۴ ٢ پیمانه شکلات چیپسی ۱/٢ پیمانه طرز تهیه: ۱. در ظرفی کره و شکرها را مخلوط میکنیم تا بافتی کرم مانند پیدا کند. در ادامه تخم مرغ را نیز افزوده ترکیب میکنیم. ۲. آرد را به تدریج در سه مرحله اضافه کرده دورانی هم میزنیم تا کاملا ترکیب شود. ۳. یه دنبال آن شکلات چیپسی را نیز مخلوط میکنیم و مایه آماده شده را ٣۰ دقیقه در یخچال قرار میدهیم تا کار کردن با آن راحت تر شود. ۴. یک ماگ با تحمل حرارت بالا را به عنوان قالب فر انتخاب کرده دیواره ها و کف آن را چرب میکنیم. ۵. از خمیر برداشته به ضخامت حدود یک سانتیمتر کف و دیواره های آن را میپوشانیم (خیلی نازک نباشد چون بعد از پخت میشکند). ۶. از یک لیوان باریک تر یا استوانه چوبی استفاده کرده با داخل کردن آن به ماگ دیواره ها و کف را صاف کرده و لبه های اضافه را جدا میکنیم. ۷. ماگ را به مدت ٢۰-۱۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد میپزیم. اجازه میدهیم تا کوکی ٣۰ دقیقه درون ماگ خنک شود. ۸. دیواره ها و کف بیسکوئیت را از داخل با لایه ای از شکلات ذوب شده (روشهای ذوب شکلات در هایلایت اصول پایه) میپوشانیم. اینکار باعث میشود که شیر یا مایعات به بیسکوئیت نفوذ نکند و شکنندگی کوکی کمتر شده یکپارچه تر شود. ۹. ماگ را برگردانده و فنجان بیسکوییتی را به آرامی از قالب خارج کرده و به مدت ۳۰-۲۰ دقیقه در یخچال قرار میدهیم تا شکلات خودش را بگیرد. کوکی ما آماده است تا با شیر سرد (مایعات گرم شکلات را ذوب میکند) پر شده و سرو شود. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آرد 2 لیوان تخم مرغ 4 عدد شکر 1 لیوان شیر 1 لیوان روغن 1 لیوان پودر نارگیل نصف لیوان پودر هل 1 ق غ بکینگ پودر 1 ق غ مواد باید به دمای محیط رسانده شود. قالب را با کره به دمای محیط رسیده چرب کنید و روی آن آرد الک کنید و قالب را برگردانید تا آرد اضافی آن بیرون بریزد و آن را در یخچال قرار دهید تا مواد کیک را درست کنید . برای کیک، شکر و تخم مرغ ها را با همزن به مدت ده دقیقه بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود . روغن مایع را اضافه کنید و مواد را یک دور با همزن بزنید و سپس شیر را اضافه کنید . آرد و بکینگ پودر را سه بار الک کنید و در سه مرحله به مواد اضافه کنید تا مایع کیک یکدست شود. پودر نارگیل را به آن اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید . مواد کیک را داخل قالب چرب شده بریزید و آن را در فر یک ربع گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه قرار دهید . @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم برای چهل ورق . البته ورق های ضخیم دو عد سینه مرغ و دو عدد ران مرغ را از استخون جدا کرده و خرد کنید سپس در غذا ساز یا چرخ گوشت دو بار چرخ کنید با دنده ریز. حسابی باید له شه . دو حبه سیر را یا رندده ریز کنید یا اینکه مثل من با مرغ چرخ کنید. بعد از چرخ کردن یک ق چ پودر زنجبیل یک ق چ ادویه کاری یک ق چ پودر سیر یک ق چ پودر پیاز  یک ق چ پودر خردل ( اگه ندارید به جاش یک ق غ سس خردل بریزید) و دو ق چ پودر پاپریکا و یک ق چ فلفل قرمز  یک ق چ نمک  بهش اضافه کنید و مخلوط کنید .  سپس دو ق غ سر پر شیر خشک بهش اضافه کنید و بعد سه ق غ کره اب شده یا دو ق غ روغن مایع اضافه کنید. همه مواد رو با هم چنگ بزنید تا همه مواد به خرد هم برن. بعد از آن یک عدد هویج رو که از قبل پخته و نگینی خرد کرده اید رو به همراه یک مشت مغز پسته به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید . ته پلاستیک مخصوص کالباس رو با نخ حسابی پیجوندم و گره محکم زدم . بعد مواد کالباس رو کم کم میریختم تو پلاستیک و با ته قاقش روی مواد رو صاف میکردم ک اصلا هوا داخلش نباشه پس کم کم مواد بریزید و هر بار با پشت قاشق صاف کنید تا هوای داخلش گرفته شه. بعد هم سر پلاستیک رو محکممممم با نخم بستم و گره زدم . یه قابلمه تا نصفه اب ریختم گذاشتم بجوشه بعد کالباس رو گداشتم تو قابلمه در حال جوش و درش رو نیمه بسته گذاشتم ب مدت دو ساعت بعد بیرون اووردم گذاشتم توی ی ظرف پر از اب خنک بعد ک خنک شد گذاشتمش تو یخچال تا پنج شش ساعت بعد پلاستیک دورش رو در اوردم و اروم با چاقوی تیز برش دادم.  @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا