eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥟🥟🧇🧈 ترکیه ایا به این شیرینی توزلو کورابیه یا شیرینی نمکی هم میگن مواد لازم👇 ۱۲۵ گرم کره نرم (هم دمای محیط) نصف فنجان چایخوری روغن مایع ۱ عدد تخم مرغ ۴ ق غ آب ۳ ق غ سرکه ۱ ق م شکر ۱ ق م نمک ۲/۵-۳ لیوان آرد . مواد رویه👇 ۱ عدد زرده تخم مرغ ۱ ق چ شیره انگور کنجد . طرز تهیه👇 داخل کاسه ای کره و روغن مایع و تخم مرغ و نمک و شکر و سرکه و آب را ریخته و مخلوط کنید. آرد را کم کم اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید که به دست نمیچسبد. سپس روی خمیر را بپوشانید و نیم ساعت استراحت دهید. بعد از استراحت، با دست به خمیر شکل مستطیل دهید و اطرافش را مرتب کنید، و سپس با وردنه به شکل مستطیل باز کنید (زیاد نازک نشود). زرده تخم مرغ و شیره انگور را خوب مخلوط کنید و روی خمیر از این مخلوط، به مقدار فراوان بمالید و سپس رویش کنجد بپاشید. خمیر را با کمک قالبی که داخل فیلم مشاهده میکنید و یا اگر قالب ندارید با کمک چاقو و برش بزنید. با توری کباب پز یا طبقه راه راه بعضی از فرها که تقریبا شبیه قالب این شیرینی است که میتوانید روی خمیر شکل بیاندازید و‌بعد برش بزنید. خمیر های برش خورده را داخل سینی فری که کاغذ روغنی پهن کردید بچینید. و داخل فر از ‌قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تا موقعی که سطحش طلایی شود بپزید. (داخل رسپی مدت زمان ننوشته پس کنترل شده بپزید) نوش جان😍 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
‍ ‍ ‍ مواد لازم: خمیر یوفکا مخصوص باقلوا .............. 5 ورق کره .............................................. 3 قاشق غذاخوری شکلات تخته‌ای شیری ....................... 100 گرم شکلات تخته‌ای تلخ .......................... 100 گرم شکلات تخته‌ای سفید ........................ 80 گرم مغز فندق ........................................ به مقدار دلخواه(ریز خرد شده) مغز پسته ........................................ به مقدار دلخواه(ریز خرد شده) طرز تهیه: یک ورق از ی مخصوص (یوفکای مستطیلی و نازک) را روی میز پهن کرده و تمام سطح آن را به کره ی ذوب شده آغشته می‌کنیم. و شکلات تلخ تخته‌ای را در ظرف مناسبی خرد کرده و به روش بن ماری ذوب می‌کنیم و تمام سطح یوفکا را با سس شکلات می‌پوشانیم. خمیر یوفکا را به وسیله‌ی پیتزابُر یا چاقوی تیز دو برش طولی می‌زنیم تا سه برش یوفکا داشته باشیم. مقداری مغز فندق خرد شده را لبه‌ی کوچک‌ترِ هر برش یوفکا می‌ریزیم و خمیر را رول می‌کنیم. به این ترتیب تمام رول‌های شکلاتی را آماده کرده و در سینی فر که کف آن کاغذ روغنی قرار داده‌ایم، کنار هم می‌چینیم. سینی فر را به مدت 10 تا 15 درون فری که از قبل با دمای 180 درجه‌ی سانتی‌گراد روشن کرده‌ایم، قرار می‌دهیم تا چوبک های شکلاتی برشته شود سپس سینی را از فر خارج کرده و چوبک‌های شکلاتی را در ظرف مورد نظر چیده و روی آن‌ها را با سس شکلات سفید که با ذوب کردن شکلات سفید تخته‌ای به روش بن‌ماری آماده کرده‌ایم، تزیین کرده و روی آن‌ها مغز پسته ی خرد شده می‌پاشیم و سرو می‌کنیم. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طرز تهیه: موادش اگه بخوایم بگیم پیتزایی شامل سوسیس کالباس و فلفل دلمه ای و قارچ تفت داده شده و رب و ادویه و پودر فلفل و نمک هست که من یه سیب زمینی کوچیک و نگینیِ ریز خرد کردم و سرخ کردم و بهش اضافه کردم.اینو هم میتونید مثل من تو نون لواش درست کنید هم تو نون یوفکا.و اینکه اگه بخواید موادش پیتزایی نباشه میتونید با مواد ماکارونی پر کنید. . مثل عکس بعدی من یه نون لواش مستطیلی و ٤ قسمت کردم و مواد و ابتدای نون گذاشتم و پنیر پیتزا هم روش ریختم و ابتدا این طرف اون طرف نون و دو سانت به داخل تا زدم و بعد رول کردم و سرخ کردم.بعد از سرخ حتما بذارید روی دستمال کاغذی تا روغن اضافیش گرفته بشه بعد میل کنید.اگه بخواید تو فر بذارید باید زرده تخم مرغ و روش رومال کنید و به دلخواه کنجد بزنید و بذارید تو فر @ shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: گوشت چرخکرده ۱۲۵ گرم سیب زمینی ۲ عدد (متوسط تا درشت) پیاز ۱ عدد (متوسط تا کوچک) تخم مرغ ۱عدد سبزیجات خشک معطر ، اختیاری (شامل نعناع و شوید جعفری و گشنیز و شنبلیله) رب گوجه (اختیاری) نوک قاشق نمک فلفل زردچوبه بمقدار لازم طرز تهیه: سیب زمینی و پیاز رو رنده ریز کردم آبشو گرفتم. بقیه موادو اضافه کردم و حسابی ورز دادم تا سیبزمینی پژمرده بشه. بعد با دست فرم دادم و در روغن سرخ کردم. در مورد رب گوجه دقت کنید که زیاد نریزید باعث میشه کتلت زود بسوزه. اگه شما در مناطق کوهستانی و مرتفع زندگی میکنید که غذاها در اونجا زمان پخت طولانی تری دارن بهتره رب گوجه استفاده نکنید. همچنین میتونید سیب زمینی ها رو نیم پز کنید (نه اینکه نرم بشه ها!! اونجوری وا میره و روغن بیشتری میکشه.) اگه موادتون آب انداخت بریزید داخل آبکش. معمولا برای دور اول آب نمیندازه اما از دور دوم ممکنه آب بندازه. . شامی ها رو یک دور سرخ کنید همه رو بعد سری جدید درست کنید وسط کار دونه دونه اضافه نکنید که روغن بیشتری جذب میکنه. کتلت سرخ شده که از روغن خارج کردین داخل قابلمه کوچیک بذارین درشو ببندین تا خشک و سفت نشه. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍆 😋 ▫️هویج خرد شده مقداری ▫️فلفل دلمه رنگی خرد شده مقداری ▫️پیازچه خرد شده مقداری ▫️سوسیس خرد شده یک عدد ▫️بادمجان بدون پوست خرد شده مقداری ▫️تخم مرغ ۲ عددارد یک قاشق غذاخوری ▫️نمک وفلفل وپودر سیر به مقدار لازم 🔸همه مواد خرد کرده با هم مخلوط میکنیم و ارد وتخم مرغ به مواد اضافه کرده همراه ادیویه هاوبهم میزنیم تا کل مواد با هم مخلوط شود بادمجانها را با پوست حلقه کرده نیم ساعت در اب نمک گذاشته ودر اب کش ریخته وسط بادمجانهارو طبق فیلم حلقه ای با قاشق دراورده و حلقه های بادمجان در روغن گذاشته و وسطش با مواد پر کرده ودرب ظرف را میگذاریم با حرارت ملایم سرخ شود وحلقه هارو برگردانده وطرف دیگر انرا سرخ میکنیم
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
🍗🍗🍗 بازوی مرغ ۶ عدد- پیاز ۱ عدد- آب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری -آرد ذرت  ۱ قاشق غذاخوری -کنجد  ۴ قاشق غذاخوری -پودر سوخاری  ۱ پیمانه - پودرپنیر پارمزان  ۲ قاشق غذاخوری -نمک و فلفل سیاه و آویشن  به مقدار لازم -زعفران آب گرفته  مقداری برای پاچینی از قسمت بالای بال مرغ که همان بازوی مرغ است استفاده می کنیم. بازوهای مرغ را جدا کنید و با یک عدد پیاز خلال شده و زعفران و آب لیمو ترش و نمک و فلفل در ظرفی بریزید و خوب هم بزنید تا مواد به خورد مرغ برود. مرغها را بگذارید چند ساعت یا از شب تا صبح مزه دار شود. اگه عجله دارید می توانید این مرحله را حذف کنید ولی مزه دار کردن مرغ تأثیر زیادی در طعم نهایی دارد. بعد از مزه دار شدن مرغ ها در حالیکه بازوی مرغ را با یک دستتان گرفتید با چاقو یک برش به قسمت بالای آن بدهید تا گوشتش از استخوان جدا شود حالا با کمک چاقو یا دست گوشت بازو را به سمت پایین بکشید تا کاملاً از استخون جدا شود. گوشت بازو را به سمت انتهای بازو ببرید و برگردونید. گوشت تقریبا یه حالت گرد و توپی پیدا می کند و انتهای بازو جمع می شود. اگر گوشت خوب فرم نگرفته نگران نباشید، با دستتان به آن حالت بدهید. در ظرفی پودرسوخاری، کنجد، نمک و فلفل و آویشن و پودر پنیر پارمزان و آرد ذرت را با هم مخلوط کنید.  سپس مرغ را به روغن و‌مواد مخلوط آغشته می کنیم و حدود نیم ساعت در فر قرار می دهیم. matbakh.khane @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🤾‍♀ 🍂 سی ام مرداد ماه ۱۳۹۹🍂 🍋ناشتا: یک عدد میوه فصل 🍋صبحانه : یک کف دست نان سبوس دار + یک قوطی کبریت پنیر + چای دارچین + 10 عدد فندق 🍋یک ساعت پس از صبحانه : ۱ فنجان قهوه 🍋ساعت ده صبح :یک تکه شکلات تلخ + ۱ قاشق کشمش 🍋نیم ساعت قبل از ناهار : 2 لیوان آب+1قاشق مربا خوری اب لیمو طبیعی 🍋ناهار : سالاد (خیار و گوجه و هویج و پیاز قرمز) بدون سس + یک کف دست نان سبوس دار + نصف تن ماهی روغن گرفته یا یک تکه ماهی آب پز + پنج تا قاشق سبزی پلو 🍋عصرانه :  ۵ عدد پسته + ۲ عدد انجیر خشک + ۱ عدد میوه 🍋شام : یک کاسه سالاد + یک کاسه خوراک لوبیا چیتی 🍋بعد از شام 1 فنجان ماست کم چرب 🍋روزی 8 لیوان آب میل شود. 🍋نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
انجیر یک کیلو شکر 700 گرم آب شیش لیوان گلاب یک چهارم لیوان هل کوبیده مقداری زعفران مقداری اول شکر رو به تنهایی داخل قابلمه ریختم حرارت زیرش رو متوسط کردم وقتی از کنارها شروع به ذوب شدن کرد مدام همش زدم تا تمام شکر ذوب بشه و به رنگ کارامل و نارنجی دربیاد. وقتی همش ذوب شد. 6 لیوان آب جوش بهش اضافه کردم. اینجا مواظب باشید ممکنه بپاشه. اولش شکر سفت میشه. ولی کم کم داخل آب حل میشه. بعد دم انجیرها رو گرفتم باچنگال کوچیک یا خلال انجیرها رو سوراخ کردم که شهد داخلش بره بعد داخل مخلوط شکر ریختم. هل و زعفران هم ریختم و وقتی که شروع به جوشیدن کرد. زیرش رو کم کردم تا ریز ریز بجوشه و قوام بیاد. حدودا یک ساعت و نیم. نیم ساعت آخر هم گلاب ریختم. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
این خوشمزه جانی که میبینید گزلمه هست.یک صبحانه فوق العاده خوشمزه تخم مرغ ۲عدد ماست چکیده ۳قاشق غذاخوری سیر ۱حبه(بسته به ذائقه میتونید ۲ حبه هم اضافه کنید) نان لواش به مقدار لازم فلفل سیاه به مقدار لازم نمک به مقدار لازم ترخون خشک به مقدار لازم برای شروع تخم مرغ هارو به همراه نمک و فلفل سیاه و ترخون خشک مخلوط میکنیم و درون ماهیتابه میریزیم و به صورت خاگینه طوری سرخ میکنیم. ماست را به همراه سیر له شده روی حرارت ملایم قرار میدهیم و کمی فلفل و نمک به آن اضافه میکنیم. نان لواش را به صورت دایره برش داده و با کمی روغن سرخ میکنیم. خاگینه را روی نان لواش قراره میدهیم و از سس روی خاگینه ریخته و کمی ترخون و فلفل و نمک روی آن میپاشیم. صبحانه ما آمادس،امیدوارم دوست داشته باشین 🌸🌸 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اول از همه نخود رو از شب قبل خیس بکنید چند بارم آبشو عوض کنید تو یه ظرف پیاز داغ درست کنید وقتی پیاز ها کمی سبک و شفاف شد فلفل زردچوبه ادویه بزنید حالا گوشت یا ماهیچه رو اضافه کنید و تفت بدید چند دقیقه بعد نوبت اضافه کردن نخود های آبکش شده هست یکی دو دقیقه دیگه تفت میدیم حالا آب اضافه میکنیم و میزاریم گوشت و نخود با هم بپزن رو شعله ملایم زعفرون هم اضافه میکنیم وقتی آبش به یک سوم رسید برنجو اضافه میکنیم و نمک هم اندازه میکنیم وکته میکنیم حالت چلو گوشت اگه دوس داشتید وقت سرو روش زیره سیاه بریزید و سرو کنید من یکم آب گوشت رو کنار گذاشتم برا رو غذا اهالی منزل تر و تیلی دوس دارن 😉 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍤 😋 🔸ميگو ها و يك پياز بزرگ حلق شده را با آبلیمو تاره و نمک و کمی زعفران و پودر زنجبيل و فلفل سياه کاملا آغشته می کنیم و می گذاریم حدود دو ساعت مزه دار شوند توي يك کاسه اب ودلستر را با هم مخلوط کرده، سپس نمك و و پودرسیربه آن اضافه کنید ، در این مرحله بسته به تمایل خود می توانید مقدار ی فلفل قرمز نیز به این مواد اضافه کنید . سپس كم‌كم آرد را به مخلوط اضافه می‌كنیم تا جایی كه غلظت خمیر مانند غلظت حلیم شود.و در اخر پنكيگ پودر ميريزيم و به ارومي هم ميزنيم میگو آماده و مزه دار شده رو در مواد ميريزيم و بعد حلقه هاي پياز رو از هم جدا ميكنيم و به مواد اضافه ميكنيم و نيم ساعت در يخچال مي زاريم و بعد در روغن داغ درون ظرفی کاملا گود سرخ ميكنيم و روي دستمال حوله اي ميزاريم تا روغن اضافي گرفته شود @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😋 🔸اول دو لیوان آرد رو با حرارت آروم تفت میدیم حدود ۲۰ دقیقه اگه رنگش هم تغییر کرد اشکال نداره فقط نسوزه تلخ بشه بعد یه لیوان آرد نخود رو بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم ۵ دقیقه همینکه عطر ارد نخود بلند شد کافیه حالا یه لیوان روغن جامد و ۵۰ گرم کره و نصف لیوان روغن مایه رو بهش اضافه میکنیم و دو سه دقیقه تفت میدیم واسه عطرش من از پودر هل و دارچین و پودر زنجبیل استفاده کردم دو قاشق هم پودر کاکائو اضافه میکنیم بعد یه لیوان پودر قند بهش اضافه میکنیم و از روی حرارت برمیداریم . حالا مواد رو به ۶ قسمت تقسیم میکنیم و ۷ تا نون میکادو رو اماده میکنیم و لابلا مواد میریزیم و با پالت صاف میکنیم و نون میکادو میزاریم و دوباره مواد فیلینگ در آخر یه جسم خیلی سنگین روش میزاریم بصوریکه تمام سطح میکادو رو بپوشونه بعد از حدود ۴ الی ۵ ساعت روش شکلات تخته ای بنماری شده میریزیم و تزئین میکنیم وقتی شکلات کامل بست روش شکلات سفید و پودر نارگیل میریزیم و برش میدیم @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
@shirini71 . 🍕 ✍مواد لازم : سیب زمینی نگینی دو لیوان. هویج نگینی خرد شده یک لیوان.🥕 قارچ خرد شده یک لیوان. 🍄 فلفل دلمه ای خرد شده نصف لیوان. نخود فرنگی نصف لیوان. مرغ نصف سینه کامل. تخم مرغ سه عدد کوچک یا دو عدد بزرگ. پنیر پیتزا رنده شده یک لیوان. فلفل یک ق چ پودر سیر یک ق چ ، آویشن یک ق چ نمک دو ق چ. آرد دو ق غ ♨️طرز تهیه هویج و نخودفرنگی رو آب پز کنید پخت آبکش کنید بزارید آبش بره.قارچ رو تفت بدین تا آبش کامل جمع بشه. مرغ رو نگینی خرد کنید و بهش نمک و فلفل بزنید و سه چهار دقیقه تفت بدین بیشتر نشه که خشک بشه سفید شد رنگش کافیه. آب رو جوش بیارین سیب زمینی خرد شده رو مدت پنج دقیقه داخلش بریزیدبعد آبکش کنید مواد کوکو باید خشک بشن با دستمال تمیز هم می تونید خشک بشه در ظرفی تخم مرغ رو بشکونید و با چنگال بزنید آرد و ادویه و نمک رو اضافه کنید و خوب با چنگال بزنید تا یکدست بشه بعد هم پنیر رو اضافه کنید در آخر هم مواد کوکو رو اضافه کنید و مخلوط کنید حالا کف تابه رو کمی چرب کنید حتما تابه نچسب و بهتره چدنی باشه طرف صاف تابه رژیمی خیلی خوبه بزارید روغن خوب داغ بشه بعد مواد کوکو رو داخلش بریزید و پخش کنید دو سه دقیقه شعله رو زیاد کنید تا تخم مرغ بسته بشه بعد شعله رو کم کنید در تابه رو بزارید بعد نیم ساعت وقتی یک طرف برشته شد برگردانید تا طرف دیگه هم خوب سرخ بشه این کوکو رو داخل فر هم میشه درست کنید کف قالب یا سینی فر رو چرب کنید مواد کوکو رو داخلش بریزد و داخل فر ۱۸۰ مدت نیم ساعت بزارید حدود پنج دقیقه هم گریل رو روشن کنید تا طلایی بشه نکته: برای این کوکو روغن کف تابه زیاد نریزید فقط در حد چرب شدن حتما هم از تابه چدنی و نچسب استفاده کنید طرف صاف تابه رژیمی عالیه به جای مرغ از کالباس خرد شده هم میشه استفاده کرد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍶 🌀ماست ترش،نمك،آب،دوقاشق چايى خورى شكر را باهم مخلوط كنيد و در بطرى بريزيد ،بگذاريد٥-٦ روز در دماى محيط بماند @shirini71 بیا اینجا😉☝️