eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
🧀 سیب زمینی پنیری 🥔 سیب زمینی رو بشور و برش بزن.بین برشا پنیر و برش نازک گوجه بزار و تو فر بزار.بعد از اینکه پخت با ماست چکیده و پیازچه تزیین کن @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😋 مواد لازم ▫️سینه مرغ ۱ عدد متوسط ▫️هویج ۱ عدد رنده شده ▫️پیاز یک عدد متوسط نگینی شده ▫️فلفل دلمه ای نصف، نگینی شده ▫️قارچ اسلایس شده ۸ عدد ▫️کاری نصف قاشق چایخوری، ▫️زردچوبه ۱ قاشق چایخوری ▫️فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری ▫️نمک یک قاشق مرباخوری سر خالی طرز تهیه اول از همه مرغ ها را با روغن تفت میدهیم تا تغیر رنگ دهد و اب مرغ کشیده شود. بعد فلفل دلمه و پیاز و هویج را اضافه میکنیم. با هم تفت میدهیم تا نرم بشن (حدودا ۵ دقیقه) بعد ادویه ها رو اضافه میکنیم، کمی تفت میدهیم تا بوی ادویه ها خرج بشه و خاموش میکنیم. سس مخصوص برای تهیه سس مخصوص اول از همه ۲ قاشق عذاخوری پر سس مایونز و یک قاشق غداخوری سس خردل و گوجه، و یک قاشق مرباخوری آبلیمو، نصف قاشق چاخوری فلفل سیاه و پودر پاپریکا، یک قاشق چایخوری نمک را ترکیب میکنیم و روی دو طرف نان ها رومال میکنیم. از ترکیب مرغ بین نان ها قرار میدهیم و خیارشور میزاریم و در طرف پیرکس کنار هم میچینیم و در آخر روی آن را با پنیر پیتزا پر میکنیم. ۱۵ دقیقه با حرارت پایین و ۵ دقیقه شعله بالا. فر روی دمای ۱۸۰ درجه و از ۱۰ دقیقه قبل گرم شود. فویل فراموش نشه در غیر اینصورت نون خشک میشه. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
🌭 موادلازم: من از ترکیب گوشت بوقلمون وگوساله استفاده کرم. بوقلمون قسمت ران وساقش.چرخکرده گوساله هم معمولی بود و کمی هم چربی داشت. شما میتونید به جای بوقلمون مرغ بزنید ولی فقط رانش باشه سینه رو استفاده نکنید خشک میشه. میتونیدهمون اندازه که نوشتم گوشت چرخکرده با ران مرغ یا فقط چرخکرده یا فقط مرغ استفاده کنید فرق نمیکنه بقیه مواد رو تغییر ندید فقط. ران بوقلمون ۴۵۰ گرم بدون استخوان گوشت چرخ شده گوساله ۱۵۰ گرم تخم مرغ کامل اعدد روغن مایع ۴۸گرم سیر رنده شده ۴حبه مخلوط یخ خرد شده و آب ۳ / ۴ لیوان شیرخشک ۲۵ گرم نشاسته ذرت ۵۰ گرم نمک دریایی اونیم ق غ (نمک بهتره دریایی باشه) پاپریکا تازه ۱ ق غ پر پودر گوجه خشک ۱ ق غ پر پودر پیاز 1ق م /فلفل سیاه 1 ق چ پودر سیر اق م /پودر زنجبیل 1ق چ آویشن 1ق چ پودرفلفل قرمز تنداق م پر پودرجوزهندی ۱ / ۲ق چ/ پودرهل ۱ ۳ ق چ تخم گشنیز ۱ / ۲ق چ وکیوم سوسیس به مقدار لازم+نخ ران بوقلمون رو اول با چرخ گوشت چرخ کردم، چون قسمت ران رگ سفیدوسنت زیادداشت اول چرخ کردم و داخل ظرف دربسته بمدت ۳ ساعت گذاشتم تویخچال،گوشت باید سرد باشه و این خیلی مهمه. بعد داخل غداساز ریختم و چرخکرده رو که اونم قبلش تویخچال و کاملا سرد بود اضافه کردم، تخم مرغ رو مستقیم از یخچال بیرون آورده واضافه کنید، روغن مایع وسیر رنده شده را هم بریزید و خوب میکس کنید. مخلوط آب ويخی که داشتیم رو در دو مرحله اضافه وهربارخوب میکس کنید. شیرخشک و نشاسته و ادویه ها روافزوده وخوب کنید. مخلوط آب ویخی که داشتیم رو در دو مرحله اضافه وهربارخوب میکس کنید. شیرخشک ونشاسته وادویه ها روافزوده وخوب بزنید. مرحله زدن گوشت باغذاساز یکی از مهمترین قسمتهاست که باید درست انجام بشه یعنی گوشت رو انقدر با دستگاه بزنید که کاملا نرم وکشدار وحالت چسبناک بشه به یکی دو پالس اکتفا نکنید من انقدر میکس کردم که دود از دستگاه بلند شد وسط کار یک دستگاه دیگه آوردم.هرچقدر بزنیدسوسیستون انعطاف خوبی خواهد داشت. اواسط کار یعنی بعدریختن ادویه ها و مخلوط شدن باز ۲تا۳ تکه يخ اضافه کنید که حرارت دستگاه باعث گرم شدن گوشت نشه وخنکش کنه. انسجام وشل یا سفت بودن گوشت داخل کلیپ مشخصه نباید خیلی شل باشه یا اونقدر سفت که نشه داخل کاور تزریق کرد.گوشت رو داخل قیف ترجیحا پارچه ای یا اگر داخل قیف پلاستیک میریزید دوتارو داخل هم قرار بدید که پاره نشه. بدون ماسوره هم میشه ولی ماسوره ساده اگه دارید بزارید کار راحتتر میشه.حالا مایه رو داخل کاور سوسیس پمپاژ کنید بهتره برای راحتی کار کاور رو در اندازه های ۱۰ الی ۲۰ سانتی برش بزنید وته کاور رو آزاد بزارید وگره نزنیدتا وقتی که مواد داخلش @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍥یازدهم شهریور ماه ۱۳۹۹🍥 🍋ناشتا : 1 لیوان آب بخورید 🍋صبحانه : یک عدد تخم مرغ + یک لیوان اب پرتقال 🍋چند حرکت ورزشی مخصوص اب کردن شکم و پهلو 🍋یک ساعت پس از صبحانه : یک فنجان قهوه +یک تکه شکلات تلخ 🍋ساعت ده صبح : 5 عدد پسته+یک عدد میوه فصل 🍋پیش از ناهار : 1 لیوان اب 🍋ناهار : یک کاسه آبگوشت بدون چربی +ترشی به میزان خیلی خیلی کم 🍋عصرانه :یک عدد میوه +5 عدد مغز 🍋شام : یک کف دست نان+پنیر و 2 عدد گردو 🍋بعد از شام:یک لیوان شیر کم چرب 🍋روزی 6 تا 8 لیوان آب میل شود. 🍋 نیم ساعت پیاده روی در روز حتما انجام شود. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
چیز تیتاب شکلاتی ایده ایی عالی برای تزیین ساده یه کیک تولد بچه گونه👇
چیز تیتاپ شکلاتی درست کردم براتون به شکل ببعی 🐏🐏🐏😄 خوشمزه و عالی لطفا ورق بزنید و مراحلش رو ببینید 👌😋طرز تهیه ی تیتاپ سه عدد تخم مرغ ارد یک لیوان(بسته به سبک, سنگینی آرد تا نصف لیوان بیشتر می تونید آرد اضافه کنید) شیر سه چهارم لیوان روغن مایع سه چهارم لیوان شکر سه چهارم لیوان بکینگ.پودر یک ق چ پودر کاکائو یک ق سر پر غذا وانیل یک چهارم قاشق چایخوری تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب با همزن بزنید حدود پنج دقیقه تا کاملا کرم رنگ و کشدار بشه و حجمش سه برابر بشه بعد به ترتیب روغن و شیر رو اضافه کنید و دوباره کمی هم بزنید در اخر ارد و بکینگ پودر رو که جدا گونه با هم قاطی کردید و سه بار الک شده به موادتون اضافه کنید و با لیسک خوب بهم بزنید و درون ماهیتابه ی چرب شده و آرد پاشی شده بریزید حالا ماهیتابه رو روی شعله پخش کن با حرارت کم هست بذارید تا بپزه من از یک دم کنی استفاده کردم به مدت نیم ساعت کاملا تیتابم پخت دیگه احتیاج نبود که تیتابم رو برگردونم تا طرف دیگه اش هم بپزه . بعد از خنک شدن برشش زدم و داخل قالب مستطیلی شکل قرار دادم و روش مایه چیز کیک ریختم مواد لازم برای مایه چیز تیتاپ شیر ۲/۳ لیوان شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم پودر ژلاتین ۱ قاشق غذا خوری خامه‏ ۲۰۰ گرم طرز تهیه تکه های شکلات و شیر را داخل کاسه ای بریزید و روی بخار آب قرار دهید تا شکلات آب شود ( روش بن ماری ) ژلاتین را نیز داخل کاسه ای بریزید و چند قاشق آب روی ان بپاشید ( هم نزنید ) و روی بخار آب قرار دهید تا ژلاتین حل شود. پنیر خامه ای را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا یکدست شود سپس مخلوط شکلات و شیر را اضافه کنید ، کمی هم بزنید سپس ژلاتین حل شده را اضافه و مخلوط کنید. خامه را جداگانه داخل کاسه ای بزنید تا خودش را بگیرد سپس در انتها خامه را به مایه چیز کیک اضافه نمایید. قالب را از یخچال خارج کنید سپس مایه چیز کیک را روی لایه ی تیتاپ بریزید سپس قالب را به مدت 3-5 ساعت داخل یخچال قرار داده بعد با خامه تزیین کنید . @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا