eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍥یازدهم شهریور ماه ۱۳۹۹🍥 🍋ناشتا : 1 لیوان آب بخورید 🍋صبحانه : یک عدد تخم مرغ + یک لیوان اب پرتقال 🍋چند حرکت ورزشی مخصوص اب کردن شکم و پهلو 🍋یک ساعت پس از صبحانه : یک فنجان قهوه +یک تکه شکلات تلخ 🍋ساعت ده صبح : 5 عدد پسته+یک عدد میوه فصل 🍋پیش از ناهار : 1 لیوان اب 🍋ناهار : یک کاسه آبگوشت بدون چربی +ترشی به میزان خیلی خیلی کم 🍋عصرانه :یک عدد میوه +5 عدد مغز 🍋شام : یک کف دست نان+پنیر و 2 عدد گردو 🍋بعد از شام:یک لیوان شیر کم چرب 🍋روزی 6 تا 8 لیوان آب میل شود. 🍋 نیم ساعت پیاده روی در روز حتما انجام شود. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
چیز تیتاب شکلاتی ایده ایی عالی برای تزیین ساده یه کیک تولد بچه گونه👇
چیز تیتاپ شکلاتی درست کردم براتون به شکل ببعی 🐏🐏🐏😄 خوشمزه و عالی لطفا ورق بزنید و مراحلش رو ببینید 👌😋طرز تهیه ی تیتاپ سه عدد تخم مرغ ارد یک لیوان(بسته به سبک, سنگینی آرد تا نصف لیوان بیشتر می تونید آرد اضافه کنید) شیر سه چهارم لیوان روغن مایع سه چهارم لیوان شکر سه چهارم لیوان بکینگ.پودر یک ق چ پودر کاکائو یک ق سر پر غذا وانیل یک چهارم قاشق چایخوری تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب با همزن بزنید حدود پنج دقیقه تا کاملا کرم رنگ و کشدار بشه و حجمش سه برابر بشه بعد به ترتیب روغن و شیر رو اضافه کنید و دوباره کمی هم بزنید در اخر ارد و بکینگ پودر رو که جدا گونه با هم قاطی کردید و سه بار الک شده به موادتون اضافه کنید و با لیسک خوب بهم بزنید و درون ماهیتابه ی چرب شده و آرد پاشی شده بریزید حالا ماهیتابه رو روی شعله پخش کن با حرارت کم هست بذارید تا بپزه من از یک دم کنی استفاده کردم به مدت نیم ساعت کاملا تیتابم پخت دیگه احتیاج نبود که تیتابم رو برگردونم تا طرف دیگه اش هم بپزه . بعد از خنک شدن برشش زدم و داخل قالب مستطیلی شکل قرار دادم و روش مایه چیز کیک ریختم مواد لازم برای مایه چیز تیتاپ شیر ۲/۳ لیوان شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم پودر ژلاتین ۱ قاشق غذا خوری خامه‏ ۲۰۰ گرم طرز تهیه تکه های شکلات و شیر را داخل کاسه ای بریزید و روی بخار آب قرار دهید تا شکلات آب شود ( روش بن ماری ) ژلاتین را نیز داخل کاسه ای بریزید و چند قاشق آب روی ان بپاشید ( هم نزنید ) و روی بخار آب قرار دهید تا ژلاتین حل شود. پنیر خامه ای را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا یکدست شود سپس مخلوط شکلات و شیر را اضافه کنید ، کمی هم بزنید سپس ژلاتین حل شده را اضافه و مخلوط کنید. خامه را جداگانه داخل کاسه ای بزنید تا خودش را بگیرد سپس در انتها خامه را به مایه چیز کیک اضافه نمایید. قالب را از یخچال خارج کنید سپس مایه چیز کیک را روی لایه ی تیتاپ بریزید سپس قالب را به مدت 3-5 ساعت داخل یخچال قرار داده بعد با خامه تزیین کنید . @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
خب بریم برای کیک نوستالژی🤩: هم مزه کیک خویی میده هم تاینی🤔 مواد لازم 👇 تخم مرغ:۴ عدد آرد:۲۰۰ گرم شیر:۱۲۰ گرم خامه صبحانه:۴ ق غ شکر:۱۶۰ گرم کره:۳۰ گرم روغن مایع:۵۰ گرم بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری پودر کاکائو:یک غذا خوری وانیل نصف چایخوری آب ولرم یک قاشق غذا خوری زرده و سفیده رو جدا کنید سفیده با نیمی از شکر بزنید که فرم بگیره زرده ها با بقیه شکر و وانیل و اب خوب هم بزنید که کرم رنگ بشه و پف کنه بعد بهش خامه+شیر+کره+روغن اضافه کنید بعد همزن خاموش کنید آردو و ب پ الک شده رو بهش اضافه کنید و یک دور باوهمزن بزنید بعد اخر سر سفیده رو با لیسک به بقیه مواد اضافه کنید هم بزنید اروم بعد یک مقدار از مایع کیکو بردارید با کاکائو مخلوط کنید حالا تو قالبتون یکم از مایع سفید کیک بریزید وسطش یک قاشق مربا خوری نوتلا بعد روشو نصفی از مایع سفید و نصف مایع شکلاتی بعد در فر ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه پخت کنید.نوش جان😍😍😍 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
تخم مرغ ۴ عدد شکر یک لیوان روغن مایع یک لیوان ماست یک لیوان آرد دو لیوان وانیل یک ق چ بکینگ پودر دو ق چ رنده پوست پرتقال یک ق غ پودر کاکائو دو ق غ همه ی مواد به دمای محیط رسیده باشد .اندازه قالب بیست و دو در سی سانت هست . تخم مرغ ها و شکر و وانیل را با همزن برقی پنج دقیقه میزنیم تا کشدار و کرم رنگ شود. روغن مایع و ماست و رنده ی پوست پرتقال را اضافه می کنیم . می توانید رنده پوست پرتقال را حذف کنید ولی اگه باشه کیک خوشمزه تر میشود. از آخر آرد و بکینگ پودر سه بار الک شده را در سه مرحله به مواد اضافه کرده و یک لیوان از این مواد را جدا کرده و با پودر کاکائو مخلوط کنید و این مواد کاکائویی را داخل قیف یکبار مصرف بریزید و نوک قیف را با قیچی جدا کنید . مایع سفید رنگ کیک را داخل تابه چرب شده بریزید و از مواد کاکائویی روی مواد کیک چند خط افقی بکشید و با نوک چاقو با فاصله دو سانت از بالا به پایین با کمک چاقو خط بکشید و مابین این خطوط برعکس از پایین به بالا خط بکشید و حالت زبرا به کیک می دهیم و قالب را درون فر یک ربع گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت قرار دهید . می توانید برای خوشرنگ تر شدن کیک، شعله بالایی را روشن کنید تا روی کیک کمی طلایی شود و بعد از سرد شدن کیک را برش دهید. @shirini71