eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.2هزار عکس
9.9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
خب بریم برای کیک نوستالژی🤩: هم مزه کیک خویی میده هم تاینی🤔 مواد لازم 👇 تخم مرغ:۴ عدد آرد:۲۰۰ گرم شیر:۱۲۰ گرم خامه صبحانه:۴ ق غ شکر:۱۶۰ گرم کره:۳۰ گرم روغن مایع:۵۰ گرم بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری پودر کاکائو:یک غذا خوری وانیل نصف چایخوری آب ولرم یک قاشق غذا خوری زرده و سفیده رو جدا کنید سفیده با نیمی از شکر بزنید که فرم بگیره زرده ها با بقیه شکر و وانیل و اب خوب هم بزنید که کرم رنگ بشه و پف کنه بعد بهش خامه+شیر+کره+روغن اضافه کنید بعد همزن خاموش کنید آردو و ب پ الک شده رو بهش اضافه کنید و یک دور باوهمزن بزنید بعد اخر سر سفیده رو با لیسک به بقیه مواد اضافه کنید هم بزنید اروم بعد یک مقدار از مایع کیکو بردارید با کاکائو مخلوط کنید حالا تو قالبتون یکم از مایع سفید کیک بریزید وسطش یک قاشق مربا خوری نوتلا بعد روشو نصفی از مایع سفید و نصف مایع شکلاتی بعد در فر ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه پخت کنید.نوش جان😍😍😍 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
تخم مرغ ۴ عدد شکر یک لیوان روغن مایع یک لیوان ماست یک لیوان آرد دو لیوان وانیل یک ق چ بکینگ پودر دو ق چ رنده پوست پرتقال یک ق غ پودر کاکائو دو ق غ همه ی مواد به دمای محیط رسیده باشد .اندازه قالب بیست و دو در سی سانت هست . تخم مرغ ها و شکر و وانیل را با همزن برقی پنج دقیقه میزنیم تا کشدار و کرم رنگ شود. روغن مایع و ماست و رنده ی پوست پرتقال را اضافه می کنیم . می توانید رنده پوست پرتقال را حذف کنید ولی اگه باشه کیک خوشمزه تر میشود. از آخر آرد و بکینگ پودر سه بار الک شده را در سه مرحله به مواد اضافه کرده و یک لیوان از این مواد را جدا کرده و با پودر کاکائو مخلوط کنید و این مواد کاکائویی را داخل قیف یکبار مصرف بریزید و نوک قیف را با قیچی جدا کنید . مایع سفید رنگ کیک را داخل تابه چرب شده بریزید و از مواد کاکائویی روی مواد کیک چند خط افقی بکشید و با نوک چاقو با فاصله دو سانت از بالا به پایین با کمک چاقو خط بکشید و مابین این خطوط برعکس از پایین به بالا خط بکشید و حالت زبرا به کیک می دهیم و قالب را درون فر یک ربع گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت قرار دهید . می توانید برای خوشرنگ تر شدن کیک، شعله بالایی را روشن کنید تا روی کیک کمی طلایی شود و بعد از سرد شدن کیک را برش دهید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
‍ ‍ سه عدد تخم مرغ.ارد یک لیوان.شیر سه چهارم لیوان.روغن مایع سه چهارم لیوان شکر سه چهارم لیوان.بکینگ.پودر یک ق چ.وانیل نوک ق چ پودر کاکاءو یک ق سر پر غ تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب با همزن بزنید حدود پنج دقیقه تا کاملا کرم رنگ و کشدار بشه و حجمش زیاد بشه بعد به ترتیب روغن و شیر رو اضافه کنید و دوباره کمی هم بزنید در اخر ارد و بکینگ پودر رو که جدا گونه با هم قاطی کردید و سه بار الک شده به موادتون اضافه کنید و با همزن بزنید تا گلوله های آرد باز بشه نصف لیوان از مایع سفید را جدا کنید به بقیه مواد یک قاشق پودر کاکاءو اضافه کنید و کمی با همزن بزنید تا یکدست بشه ..کف تابه رژیمی یا تابه رو خوب چرب کنید مایع قهوه ای را داخل ماهیتابه بریزید و نصف پیمانه مایع سفید را با یک قاشق آرد مخلوط کنید وداخل قیف یا کیسه فریزر بریزید و نوکش را سوراخ کنید و خطهای دالبری بزنید .. روش پخت روی گاز:ابتدا شعله پخش کن مدت یک ربع روی شعله ماوسط و حرارت ملایم بزارین گرم بشه بعد تابه رو روش قرار بدین درش رو ببندین اگر داخل تابه معمولی درست میکنید دم کنی بزارین بعد بیست و پنج دقبقه کیک رو نگاه کنید اگر روش خشک بود آماده است حتما باید شعله متوسط و حرارت خیلی ملایم باشه من واشر رو در نمیارم روش پخت داخل فر :فر رو روی حرارت ۱۷۰ درجه مدت یک ربع گرم کنید بعد قالب رو داخل فر بزارین نیم ساعت زمان میبره آماده بشه بعد خلال چوبی تست کنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است برای کرم بین تی تاب من دو ق غ خامه صبحانه رو بهش نصف ق غ پنیر خامه ای و یک ق غ سرپر پودر قند و نوک ق چ وانیل زدم ترکیب کردم یکدست شد آماده است(پنیر خامه ای میشه حذف بشه) در اخر که کیک خنک شد به مستطیلهای یکدست ببرید بعد دوباره از وسط طبق عکس برش بدین و خامه بزنید (میتونید بجای خامه دو ق شکر رو با یک ق چ پودر کاکاءو را کمی رو گاز بزارید تا با حرارت ملایم تا شکر آب بشه و حالت کاراملی پیدا کنه و تا داغه لای تی تاب بزنید من چون کیکم قهوه ای بود ازخامه سفید استفاده کردم تا خودش رو نشون بده) ashpazi.saeede ╭┄✵🧁🎂🍰🍫✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😍 (اینا سایزشون از قالب پاستیل یکمی بزرگتره) هر نصف بسته پودر ژله رو با نصف لیوان آب جوش حل کنین و روی بخار آب جوش هم بزنین تا ذرات ژلاتین حل بشه میتونین یه قطره رنگ خوراکی به ژله اضافه کنین ژله رو بذارین کنار سرد بشه قالب یخ رو مثل قالبای ژله پلاستیکی با روغن مایع کمی چرب کنین و بذارین تو فریزر بعد از اینکه ژله سرد شد بهش یک‌چهارم لیوان شیر اضافه کنین و بریزین تو قالب بذارین تو یخچال تا ژله سفت بشه اطراف ژله رو به سمت داخل بکشین و از یه گوشه یکمی انگشتتونو بذارین بین ژله و قالب که یکم هوا بگیره و ژله اروم اروم برگرده تو دستتون @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا