eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
تخم مرغ ۴ عدد شکر یک لیوان روغن مایع یک لیوان ماست یک لیوان آرد دو لیوان وانیل یک ق چ بکینگ پودر دو ق چ رنده پوست پرتقال یک ق غ پودر کاکائو دو ق غ همه ی مواد به دمای محیط رسیده باشد .اندازه قالب بیست و دو در سی سانت هست . تخم مرغ ها و شکر و وانیل را با همزن برقی پنج دقیقه میزنیم تا کشدار و کرم رنگ شود. روغن مایع و ماست و رنده ی پوست پرتقال را اضافه می کنیم . می توانید رنده پوست پرتقال را حذف کنید ولی اگه باشه کیک خوشمزه تر میشود. از آخر آرد و بکینگ پودر سه بار الک شده را در سه مرحله به مواد اضافه کرده و یک لیوان از این مواد را جدا کرده و با پودر کاکائو مخلوط کنید و این مواد کاکائویی را داخل قیف یکبار مصرف بریزید و نوک قیف را با قیچی جدا کنید . مایع سفید رنگ کیک را داخل تابه چرب شده بریزید و از مواد کاکائویی روی مواد کیک چند خط افقی بکشید و با نوک چاقو با فاصله دو سانت از بالا به پایین با کمک چاقو خط بکشید و مابین این خطوط برعکس از پایین به بالا خط بکشید و حالت زبرا به کیک می دهیم و قالب را درون فر یک ربع گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت قرار دهید . می توانید برای خوشرنگ تر شدن کیک، شعله بالایی را روشن کنید تا روی کیک کمی طلایی شود و بعد از سرد شدن کیک را برش دهید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
‍ ‍ سه عدد تخم مرغ.ارد یک لیوان.شیر سه چهارم لیوان.روغن مایع سه چهارم لیوان شکر سه چهارم لیوان.بکینگ.پودر یک ق چ.وانیل نوک ق چ پودر کاکاءو یک ق سر پر غ تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب با همزن بزنید حدود پنج دقیقه تا کاملا کرم رنگ و کشدار بشه و حجمش زیاد بشه بعد به ترتیب روغن و شیر رو اضافه کنید و دوباره کمی هم بزنید در اخر ارد و بکینگ پودر رو که جدا گونه با هم قاطی کردید و سه بار الک شده به موادتون اضافه کنید و با همزن بزنید تا گلوله های آرد باز بشه نصف لیوان از مایع سفید را جدا کنید به بقیه مواد یک قاشق پودر کاکاءو اضافه کنید و کمی با همزن بزنید تا یکدست بشه ..کف تابه رژیمی یا تابه رو خوب چرب کنید مایع قهوه ای را داخل ماهیتابه بریزید و نصف پیمانه مایع سفید را با یک قاشق آرد مخلوط کنید وداخل قیف یا کیسه فریزر بریزید و نوکش را سوراخ کنید و خطهای دالبری بزنید .. روش پخت روی گاز:ابتدا شعله پخش کن مدت یک ربع روی شعله ماوسط و حرارت ملایم بزارین گرم بشه بعد تابه رو روش قرار بدین درش رو ببندین اگر داخل تابه معمولی درست میکنید دم کنی بزارین بعد بیست و پنج دقبقه کیک رو نگاه کنید اگر روش خشک بود آماده است حتما باید شعله متوسط و حرارت خیلی ملایم باشه من واشر رو در نمیارم روش پخت داخل فر :فر رو روی حرارت ۱۷۰ درجه مدت یک ربع گرم کنید بعد قالب رو داخل فر بزارین نیم ساعت زمان میبره آماده بشه بعد خلال چوبی تست کنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است برای کرم بین تی تاب من دو ق غ خامه صبحانه رو بهش نصف ق غ پنیر خامه ای و یک ق غ سرپر پودر قند و نوک ق چ وانیل زدم ترکیب کردم یکدست شد آماده است(پنیر خامه ای میشه حذف بشه) در اخر که کیک خنک شد به مستطیلهای یکدست ببرید بعد دوباره از وسط طبق عکس برش بدین و خامه بزنید (میتونید بجای خامه دو ق شکر رو با یک ق چ پودر کاکاءو را کمی رو گاز بزارید تا با حرارت ملایم تا شکر آب بشه و حالت کاراملی پیدا کنه و تا داغه لای تی تاب بزنید من چون کیکم قهوه ای بود ازخامه سفید استفاده کردم تا خودش رو نشون بده) ashpazi.saeede ╭┄✵🧁🎂🍰🍫✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😍 (اینا سایزشون از قالب پاستیل یکمی بزرگتره) هر نصف بسته پودر ژله رو با نصف لیوان آب جوش حل کنین و روی بخار آب جوش هم بزنین تا ذرات ژلاتین حل بشه میتونین یه قطره رنگ خوراکی به ژله اضافه کنین ژله رو بذارین کنار سرد بشه قالب یخ رو مثل قالبای ژله پلاستیکی با روغن مایع کمی چرب کنین و بذارین تو فریزر بعد از اینکه ژله سرد شد بهش یک‌چهارم لیوان شیر اضافه کنین و بریزین تو قالب بذارین تو یخچال تا ژله سفت بشه اطراف ژله رو به سمت داخل بکشین و از یه گوشه یکمی انگشتتونو بذارین بین ژله و قالب که یکم هوا بگیره و ژله اروم اروم برگرده تو دستتون @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
( islak kek)⁦⬇️⁩ ⁦✔️⁩تخم مرغ 4 عدد ⁦✔️⁩شکر 1,5 پ کره 250 گرم⁦✔️⁩ شیر 2 پ⁦✔️⁩ پودر کاکائو 4 ق غ ⁦✔️⁩آرد قنادی 2,5 پ ⁦✔️⁩بکینگ پودر 2 ق غ سرخالی⁦✔️⁩ وانیل کمی⁦✔️⁩ شکلات تلخ 50 گرم ⁦✔️⁩فندق به دلخاه ⁦طرزتهیه شیر رو در قابلمه ای ریخته روی حرارت بذارید شکر و پودر کاکائو و کره رو هم اضافه کرده مخلوط کنید بذارید تا به جوش بیاد فقط یک دقیقه بذارید تا بجوشه بعدش از روی حرارت برداشته از این مخلوط یک پیمانه کنار بذارید و به این یک پیمانه 50گرم شکلات اضافه کنید این مواد برای بعد پخت کیک اماده است ، از مواد باقی مانده کمی از داغی اش رفت تخم مرغ هارو یکی یکی اضافه کنید با همزن هم بزنید و در آخر آرد و بکینگ پودر و وانیل رو هم اضافه کنید در سه مرحله اضافه کنید مخلوط کنید ظرف مورد نظر رو چرب کرده و آرد پاشی کنید مایه رو بریزید فر رو از قبل گرم کرده با دمای 180 درجه بپزید 25 الی 30دقیقه بپزید . نوش جونتون 😋 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ 🍑 🍑🍨🍮 👈مواد لازم 👈برای محلبی 1 لیتر شیر 1 زرده تخم مرغ 1لیوان شکر 3 قاشق غذاخوری آرد 1 قاشق غذا خوری نشاسته گندم 1 پاکت وانیل 5گرمی یا مقدار کمی وانیل شکری 👈برای سس هلو 2 هلو بزرگ 3 قاشق غذاخوری پودر قند 👈برای تزئین 1 مشت نعناع تازه 👈طرز تهیه 1- هلو ها را بشویید ، آنها را پوست بگیرید و آنها را درون غذاساز بریزید و پوره کنید 2- پودر قند را به هلو پوره شده اضافه کرده و غذاساز را چند پالس بزنید تا با هم مخلوط شوند و آن کنار بگذارید. 3- تمام مواد لازم محلبی (به جز وانیل) را در یک قابلمه بریزید و با یک همزن بزنید تا با هم ترکیب شوند. 4- قابلمه را روی اجاق گاز را بزارید تا جوش بیاد و با کنترل و مراقبت بپزید و مداوم هم بزنید تا ته نگیرد و بپزید تا شروع به حباب زدن کند.بعد از اینکه شروع به حباب زدن کرد و غلیظ شد و قوام گرفت زیر گاز را خاموش کنید و وانیل را در محلبی بریزید و هم بزنید. در این بین به مدت 6تا7 دقیقه گاهی هم بزنید تا محلبی رویه نببندد و ولرم شود و از داغی بیفتد . 5- سپس در جامهای پذیرایی مقداری محلبی و روی آن سس هلو بریزید به شکلی که در عکس میبینید و آنها را پر کنید و در آخرین لایه سس هلو روی بریزید. 6- بعد از اینکه در یخچال به خوبی سرد شدند با برگهای نعناع تازه تزیین کنید و سرو کنید.نوش جان💖 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا