#شیرینی_پنجره ای
نشاسته 40 گرم
آرد 50 گرم
گلاب 40 گرم
تخم مرغ 2 عدد
پودر قند و پودر هل برای تزیین
روغن مایع برای سرخ کردن
نشاسته و گلاب را مخلوط کرده تا مایه یکنواختی به دست بیاید سپس تخم مرغ ها را اضافه کرده هم می زنیم. سپس آرد را اضافه می کنیم تا مایع شیرینی آماده شود. روغن را در ظرفی نسبتا گود برای سرخ کردن ریخته می گذاریم تا کاملا داغ شود. قالب مخصوص شیرینی پنجره ای را برای 10 تا 20 ثانیه داخل روغن داغ شده میگذاریم تا کاملا داغ شود سپس در مایه شیرینی زده به طوری که به لبه های بالایی آن نچسبد سپس در روغن داغ میگذاریم به آرامی تکان می دهیم تا از قالب جدا شود. قالب باید داغ باشد در غیر این صورت مایه به قالب میچسبد. شیرینی ها را بعد از اینکه هر دو سمتشان سرخ شد در آورده در آبکش میگذاریم تا روغن اضافه آن گرفته شود پس از سرد شدن با پودر قند و پودر هل تزیین می کنیم.
https://eitaa.com/shirini71
دستور این حلوا ولی اسمشو نمیدونم چیه تقریبا مثل حلوا اوماج درست میشه اول ارد رو یه کمی تفت دادم بعد بادست روی ارد را شیر میپاشوندم با نوک انگشت ماساژ دادم تا مثل خرده نون در بیاد انقدری این کار رو انجام دادم تا تمام مواد یکدست بشه ولی اگه شیر زیاد بپاشین حالت خمیر میشه بعد اون رو کم کم به دیواره ی ابکش کشیدم تا حالت دون دون بشه بعد توی مجمع پهنش کردم گذاشتم روی بخاری تا خشک بشه مثل نیم دونه بشه داخل تابه ریختم روی حرارت گاز خوب تفت دادم این نوع حلوا نباید اب زیاد بریزی چون دونه های ارد از هم باز میشه و زیر دندون نمیاد من سه لیوان ارد و دو تا پیمانه شکر و دو پیمانه ارد ریختم اب و شکر رو گزاشتم جوشید هل و زعفران رو جدا دم کردم وقتی ارد خوب تفت خورد روغن میریزیم تا کمی که با روغن تفت خورد اب و شکر رو کم کم اضافه میکنیم تا خوب جذبش بشه هل دم کرده رو هم صاف کردم با زعفران ریختم گلاب هم اضافه کردم کره و عسل هم ریختم من همه ی مواد رو تقریبا چشمی ریختم بعد از اماده شدن داخل قالب پلاستیکی ژله ریختم و داخل ظرف برش گردوندم چون روغن داره راحت بر میگرده
https://eitaa.com/shirini71
#تجربه
#پوره_گوجه
#نکات_خانه_داری
خانما من هميشه وقتي گوجه ميگيرم و بعد شستن از وسط دو نصف ميكنم و ميندازم تو سبزي خورد كن اينجوري خيلي راحت يه پوره گرجه يه دست و خوشرنگ ميشه كه تو پلاستيك بسته بندي ميكنم و تو فريزر ميدازم و هميشه براي خورشت و غذاهايي كه لازمه استفاده ميكنم ديگه نيازي به رنده نيست تازه پوستشم هدر نميره امتحان كنيد حتما 👌🏻
https://eitaa.com/shirini71
#کرم_شکلاتی(با مایکروویو)
آرد سفید 2 ق س
شیر یک پیمانه
شکلات تخته ای 100 گرم
زرده تخم مرغ 3 عدد
شکر 125 گرم
وانیل یک دوم ق چ
کره 10 گرم
گردو 3 ق س خورد شده
آرد را در ظرف گودی ریخته و شیر سرد را به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم سپس ظرف را با قدرت 60 درصد به مدت 3 تا 5 دقیقه در دستگاه گذاشته سپس آن را هم زده. شکلات تخته ای را در ظرفی جدا به مدت 3 دقیقه با قدرت 40 درصد (متوسط) در دستگاه گذاشته سپس آن را هم زده و به مخلوط آرد و شیر اضافه کنید و هم بزنید. زرده و وانیل و شکر را جداگانه بزنید تا سفید و کش دار شود و به مواد قبلی اضافه کنید و مجدد به مدت 5 تا 7 دقیقه در دستگاه با قدرت 40 درصد قرار دهیدتا کرم غلیظ شود سپس از دستگاه بیرون آورده و کره و گردو را اضافه کنید و در یخچال گذاشته تا بندد.
از این کرم برای تزیین شیرینی و کیک می توان استفاده کرد. اگر می خواهید سفت تر شود 1 ق س آرد و نشاسته به آن اضافه کنید.
https://eitaa.com/shirini71
شیرینی برنجی فاطیما
روغن جامد ۱۰۰گرم
کره۲۵گرم
میتونید ب جای کره ازهمون روغن جامد بریزید
ارد برنج ۲۴۰گرم ودو ق ارد سفید
پودر قند۸۰گرم
تخم مرغ ۱عدد
پودر هل ۱ق م
زعفران دم کرده یکی دوق
گلاب ۲ق غ
تخم خرفه برای تزیین
روغن جامد رو ذوب کنیدو بزارید یخچال دوباره ببنده
روغن جامد کره و پودرقند رو باهمزن خوب بزنید تا کرم رنگ شود تخم مرغ رو اضافه و یه کم میزنیم بعد هل و زعفران رااضافه کرده ومیزنیم بعد ارد رو الک میکنیم در حین الک ب مواد اضافه میکنیم یه دور با همزن زده و بعد با انگشت ورز میدیم وگلاب رو اضافه میکنیم و ورز داده تاخمیر لطیفی بدست بیاد در کیسه فریزرگذاشته و در یخچال قرارداده ب مدت ۲۴ساعت
بعداز مدت زمان سپری شده از یخچال خارج کرده و نیم ساعت در دمای محیط قرارداده و یه کوچولو ورز دهید
ب اندازه یک گردو بردارید و در دست گلوله کنید و روی ان مهر بزنید و تخم خرفه بریزید۱-در سینی کاغذ.روغنی گذاشته و دران قراردهید
اگر خمیرتون ترک خورد یه کم گلاب اضافه کنید و یه کم ورز بدین ودر فر از قبل گرم شده ب مدت ۱۵دقیقه درجه ۱۶۰قرار دهید درجه فرها متفاوته مواظب باشید رنگ شیرینیا تغییر نکنه یه ذره زیر شیرینی رو ب طلایی شدن رفت خاموش کنید و شیرینی تا سرد نشده از سینی برندا ید،
https://eitaa.com/shirini71
#خاگینه_اسفناج
#صبحانه
#عصرانه
#پذیرایی
#تابه_ایی
مواد لازم برای 12-10نفر
اسفناج 100 گرم
آرد 100 گرم
تخممرغ 2 عدد بزرگ
شیر 250 میلیلیتر
پودر هل 1 قاشق سوپخوری
وانیل ¼ قاشق چایخوری
آب 300 میلیلیتر
شکر 500 گرم
گلاب 50 میلیلیتر
گردو خردشده 220 گرم
روغن 5 قاشق سوپخوری
طرز تهیه
1. اسفناج را پاک کرده و بشویید. طوریکه از ساقه اسفناج چیزی نماند. برگهای اسفناج استفاده گردد. سپس بخارپز کنید و پس از سرد شدن به حالت پوره در بیاورید.
2. تخممرغ، آرد، شیر، وانیل، اسفناج، هل و 1 قاشق روغن را با همزن و یا مخلوطکن مخلوط کنید. مواد را به مدت 20 دقیقه داخل یخچال قرار دهید. پس از 20 دقیقه در صورت سفت بودن مواد، 1 تا 2 قاشق سوپخوری شیر و درصورت شل بودن 1 الی 2 قاشق آرد اضافه کنید.
3. در یک ماهیتابه کوچک، کمی روغن ریخته و کرپ خاگینه را بپزید.
4. آب، شکر و گلاب را داخل قابلمه متوسط روی حرارت قرار دهید، گاهی هم بزنید تا بجوشد و شربت نیمه قوام شود.
5. خاگینهها را در ظرفی چیده و رویش شربت بریزید.
6. گردو، هل و دارچین را مخلوط کرده وسط خاگینه گذاشته و رول کنید ویا به صورت شعاعی ببندید.
https://eitaa.com/shirini71
#سالاد_پاستاوکلم_بنفش
#پیش_غذا
#غذای_کامل
یه سالاد بنفش و صورتی خوشگل 😋
مواد لازم:
✅ 1 پیمانه کلم بنفش پوره شده
✅ 1 پیمانه خیار شور
✅ روغن کنجد 2 قاشق غذاخوری
✅ 1پیمانه مایونز وگان ( مهرام بی پلاس)
✅نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
✅ پاستا 400 گرم
✅ آبلیمو تازه به میزان لازم بسته به ذائقه
✅ 1 پیمانه نخودفرنگی و ذرت پخته
طرز تهیه:
پاستا رو بپزید و آبکش کنید. روغن کنجد رو در تابه ای بریزید و کلم رو در اون کمی تفت بدید. در یک کاسه بزرگ تمام مواد رو به خوبی با هم مخلوط کنید و در یخچال بزارید تا کمی بمونه و طعم ها به خورد همدیگه بروند.
⭕️ در صورت تمایل یک فنجان از آبی که پاستا در اون پخته شده رو به سالاد اضافه کنید.
https://eitaa.com/shirini71
#شربت_پرتقال_خونگی
🍊🍊
دوستان این روش درست کردن شربت پرتقال خیلی راحته وخیلی عالی جواب میده یه بار تو مقدار کم درست کردم ,اگه قسمت بشه بازم امسال درست می کنم 😊
یه شیشه نوشابه( پلاستیکی) رو در نظر بگیریید حالا کوچک یا بزرگش بستگی به خودتون داره,داخل شیشه ها رو از نصف بیشتر شکر بریزیید( اگه پرتقالتون ترشه حجم بیشتری از شیشه شکر باشه) بعد پرتقالها رو آب بگیریید( برای طعم بهتر می تونید قسمت زرد پرتقال رو رنده کنید توش بریزیید اگر هم دوست نداشتید مشکلی نداره ) کم کم آب پرتقال رو داخل شیشه ها بریزیید,شکر کم کم تهنشین میشه و به آب پرتقال بیشتری نیاز پیدا میکنه ,اونقدر بریزیید که یه بند انگشت خالی بمونه ( که جا داشته باشه برای یخ زدن) بعد این شیشه ها رو بزاریید فریزر ,برای هر وقت نیاز داشتید بیاریید بیرون ,وقتی یخش باز شد مثل شربتهای حاضری با مقدار مورد نیاز آب حل کنید وازش استفاده کنید ونوش جان کنید 😍👌
اونقدر طعمش عالی میشه حتی از شربتهای حاضری هم بهتر,تو گرمای داغ تابستون بعدش یه شربت پرتقال خیلی خوشمزه وخوش طعم داریید ,تقدیم به شما بزرگواران کانال مرضیه بانو😊😊😊