#کیک_بدون_شکر
#کیک_موز_رژیمی
#رژیمی
#بانت_کیک
۴ عدد موز نرم (له شده با چنگال)
۱۷۰ گرم ماست
۱ فنجان آرد معمولی
۱ فنجان آرد کامل(سبوس دار)
۱ عدد تخم مرغ کامل و ۱ عدد سفیده
۴ قاشق غذاخوری کشمش پوره شده
۱ قاشق چایخوری جوش شیرین
یک چهارم قاشق چایخوری نمک
نوک قاشق چایخوری وانیل
یک مشت مغز گردوی خرد شده (اختیاری)
مراحل تهیه کیک:
فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
مواد تر از جمله موز، ماست، وانیل، تخم مرغ و پوره کشمش را باهم ترکیب کنید.
مواد خشک یعنی آرد، جوش شیرین، نمک و مغز گردو را باهم ترکیب کنید.
مواد تر و خشک را با یکدیگر به خوبی مخلوط کرده و در قالبهای کوچک بانت کیک بریزید.
کیکها را به مدت ۲۵ دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت در فر بپزید. بهتر است کیکها را بعد از گذشت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه چک کنید تا بیش از حد پخته نشوند. با یک چاقو وسط کیک را تست کنید، در صورتی که پخته باشد خمیر کیک به چاقو نمیچسبد. پس از طبخ اجازه دهید کیکها سرد شده سپس سرو کنید.
اگر از قالبهای بانت کیک کوچک استفاده کنید با استفاده از این مواد ۱۶ عدد بانت کیک خواهید داشت.
ارزش غذایی هر عدد از این بانت کیکها برحسب زیر است:
کالری ۱۰۷,چربی ۱.۲ گرم,کربوهیدرات ۲۰.۲ گرم,شکر ۶ گرم,سدیم ۴۸.۷ میلیگرم,فیبر ۱.۸ گرم ,پروتئین ۴ گرم
@shirini71
مطمعنا" همه تون عزیزایید داریید که بعلت کلسترول خون بالا یا دیابت شاید خیلی وقته یه برش کیک نخوردن ,با این دستورات که می تونید انتخاب کنید👆خوشحالشون کنید و شما هم با شادیشون خوشحال باشید,انشالله که کنار هم ,با همین انگیزه های کوچلو لحظات بسیار شیرینی داشته باشید🙏🌸❤️😘
#کیکهای_رژیمی👆
#تیرامیسو_فنجانی
مواد لازم:
شیر ۷۰۰ ml
آرد ۳ ق غ سر پر
تخم مرغ یک عدد
شکر ۷ ق غ
وانیل نوک قاشق
کره ۱ ق غ
پنیر لبنه ۲۰۰ gr
طرز تهیه:همهمواد به جز پنیر لبنه هم بزنید و بپزید،از روی حرارت بردارید و پنیر لبنه اضافه کنید و با همزن بزنید.
برای شیر قهوه:
شیر یک کاسه
پودر نسکافه ۱ ق م
شکر ۱ ق م
مواد بالارو مخلوط کنید و تا زمانیکه شکر حل شه هم بزنید.
و بیسکوییت لیدی فینگر
اول از همه کرم رو بپزید بعد قهوه آماده کنید.
کف کاپهارو بیسکوییت لیدی فینگر که داخل قهوه زدید بزارید،روش کرم بریزید و داخل یخچال بزارید چند ساعت بمونه بهد روش پودر کاکائو الک کنید و به دلخواه تزیین کنید،نوش جان😋
fane_ashpazi_ba_man
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#تیرامیسو_شیشه_ای
#تیرامیسو_تک_نفره
#دسر
مواد لازم کیک:
4 عدد تخم مرغ
یک و نیم لیوان شکر دانه ریز
1 لیوان شیر
1 لیوان روغن مایع
3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
2 لیوان + 1 قاشق غذاخوری آرد
1 پاکت (5 گرمی) وانیل شکری
1 پاکت (10 گرمی) بکینگ پودر
برای خیس کردن کیک:
یک و نیم لیوان آب
2 قاشق غذاخوری نسکافه
یک و نیم قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
برای محلبی:
1 عدد زرده تخم مرغ
1 لیتر شیر
1 لیوان+ 1 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
1 پاکت (5 گرمی) وانیل شکری یا وانیل خالص کمی
1 لیوان + 1 قاشق غذاخوری آرد
1 بسته پنیر لبنه (200گرم)
طرزتهیه:
کیک: شکر و تخم مرغ را داخل کاسه ای بریزید و هم بزنید تا تخم مرغ ها کف کند. وانیل، روغن مایع و شیر را اضافه کرده دوباره هم بزنید. سپس آرد، بکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم الک کرده و اضافه کنید و به وسیله لیسک مخلوط کنید. کف قالب مستطیلی را کاغذ روغنی انداخته مایه کیک را داخل آن بریزید و در فر از پیش گرم شده در دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید. پس از خنک شدن کیک آن را قالب خارج کرده و از وسط به دو تکه تقسیم کنید. سپس کیک ها را با دهانه شیشه و یا کاتر گرد قالب بزنید.
در این فاصله کرم را آماده کنید. شیر را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید. شکر، زرده تخم مرغ، آرد و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا از لختگی درآید و یکدست شود. وقتی جوشید و به قوام پودینگ (فرنی) رسید، شعله را خاموش کنید. پنیر لبنه را اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه با همزن هم بزنید.
برای خیس کردن کیک نسکافه را آماده کنید. نصف لیوان آب را داغ کنید و سپس شکر و نسکافه را اضافه کنید و مخلوط کنید تا حل شود. و روی آن یک لیوان آب سرد بریزید. همه کیک ها را با نسکافه مرطوب کنید. یک برش از کیک ها را ته شیشه ها بگذارید روی کیک یک مقدار محلبی بریزید و دو باره یک لایه کیک و به همین ترتیب روی آخرین لایه محلبی بریزید و روی آن پودر کاکائو الک کنید. دسر را به مدت حداقل 3 تا 4 ساعت در یخچال بگذارید سپس با نوش جان میل کنید.
piyazo_
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
👌🎂🍗🍜
نان روغن زيتونى
۱/۵ ليوان آب ولرم
نصف استکان شير ولرم
۱ قاشق مربا خورى شکر
۲ قاشق مربا خورى نمک
۲ قاشق غذاخورى روغن زيتون
۱ بسته پودر خمير مايه(۴۰ گرم پودر خمير مايه سنتى يا ۱۴ گرم خميرمايه فورى)
آرد به مقدار لازم
براى روى نان(۱ عدد زرده تخم مرغ +۱ قاشق غذاخورى روغن زيتون+ ۱ قاشق غذاخورى شير)
خمير مايه در مدل سنتى، پودر خميرمايه را با شکر نمک و آب ولرم مخلوط کرده يک گوشه بگذاريد عمل بيايد اگر خميرمايه فورى بود همه مواد را مخلوط کرده به آن آرد را کم کم اضافه کنيد تا خميرى نرم که کمى به دست بچسبد بدست بيايد
روى خمير را بپوشانيد تا چهل دقيقه استراحت کند
خمير را کف سينى به هرشکلى که دوست داشتيد يا به شکل گرد درست کرده مخلوط روى نان(زرده تخم مرغ+روغن زيتون+شير) را با برس روى خمير بماليد رويش کنجد و خرفه پاشيده پانزده دقيقه ديگر اجازه دهيد استراحت کرده حجم پيدا کند در فر گرم شده با درجه حرارت ۲۰۰ تا زمان طلايى شدن بپزيد
نوش جان
@shirini71