#رنگینک
آرد گندم ۱ پ
آرد نخودچی ۱/۲ پیمانه
کره ۱۵۰ گرم
پودر شکر ۱ ق غ
پودر هل ۱/۲ ق چ
پودر دارچین ۱ ق چ
خرما و گردو بمیزان دلخواه
ابتدا پوست وهسته خرما رو جدا کرده و داخل خرما مغز گردو میگذاریم.
کره رادر تابه ریخته وروی حرارت قرار می دهیم تا ذوب شود سپس آرد گندم را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا زمانی که بوی آردبلند بشه سپس آرد نخودچی رو اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا کاملا سرخ بشه فقط مواظب باشید نسوزه.
شعله را خاموش میکنیم و هل و دارچین رو اضافه میکنیم وهم میزنیم وقتی کمی از حرارت افتاد پودر شکر را نیز اضافه میکنیم سپس نیمی از مواد را در ظرف مربعی ۲۰×۲۰ که داخلش کاغذ روغنی گذاشتیم میریزیم و روی آن خرما ها رو میچینیم ودوباره روی خرماها از مواد آردی میریزیم و صاف میکنیم و چند بار میکوبیم تاحبابهای آن خارج شوند سپس روی آن را مقداری پسته خرد شده میریزیم و ظرف را چند ساعت در یخچال قرار میدهیم تا کاملا سرد شود سپس از ظرف خارج کرده و برش میزنیم.
برای تزئین رنگینک میتونید از بادام، گردو، پودر نارگیل استفاده کرد که اختیاری هستش و نریزید هم اشکالی نداره
@shirini71
#مُتبل_لبو (متبل شمندر)
#حمص_لبو
#هوموس
#پشغذا
#مزه
لبوی پخته ۳ عدد متوسط
ارده ۱/۴ پ
ماست تا ۱/۲ پ
روغن زیتون ۲ ق.س
ابلیمو ۱ عدد
نمک و فلفل
سیر ۱ حبه
لبوی پخته و پوست گرفته و خنک شده را با سیر و نمک و فلفل و ارده و آب لیموترش و روغن راداخل میکسر ریخته و خوب له می کنیم.حالا ماست را کم کم به آن اضافه میکنیم و دوباره میکس می کنیم.مقدار ماست را بسته به اینکه چقدر دوست داریم سفت یا رقیق باشه میتونیم کم و زیاد کنیم.نمک و فلفل و مزه را تست می کنیم و اگر نیاز به اضافه کردن چیزی بود ،افزوده و متبل آماده شده را داخل ظرف کشیده و روی آن روغن زیتون ریخته و تزیین می کنیم.
این دیپ مفید را با نان برشته شده یا چیپس سرو کنید.
╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮
@shirini71
هوموس, یا حمص یا متبل یه پیشغذاست که با نونهای چیپسی برشته شده سرو میشه, بیشتر به عنوان پیشغدا یا عصرونه استفاده میشه ولی می تونه با برشهای نون سنگک یا پیتا یا بربری یک وعده غذای رژیمی عالی باشه
تو طعم و مزه های مختلف داره و هر کسی یه جور درست میکنه ولی تو همه شون نخود و ارده پایه مواده👌
الان که فصل لبوهه به مقدار کم امتحان کنید شاید اعضای خونواده استقبال کردن
جذابیت خاصی به میز غذاتون میده🌸❤️
#پیشغذا
#دیپ
#اردور
#هوموس
#حمص
#متبل_لبو🍅🧄🥖🍞🍠🌶🌮🫕👆
#دسر_تاووک_گوسی
یک لیتر شیر
یک لیوان شکر
یک لیوان آرد
دو قاشق کره
👈 برای رویش
کادایف تفت داده شده
دارچین
🔴 طرز تهیه : 👇
کره و آرد را در قابلمهای بریزید و تا زمانیکه بوی آرد بلند شود آن را تفت دهید. قابلمه را از روی اجاق بردارید، شیر و شکر را به آن اضافه کنید و با همزن خوب هم بزنید و دوباره روی اجاق بگذارید و تا زمانی که مثل محلبی غلیظ شود بپزید.
قالب را خیس کنید و مواد را داخل قالب بریزید و ۳، ۴ ساعت در یخچال بگذارید.
۱/۵ لیوان رشته کادایف را با یک قاشق کره و یک قاشق شکر، خوب تفت دهید و نصف لیوان فندق خرد شده را به آن اضافه کنید.
دسر سرد شده را روی ظرف سرو برگردانید و با دارچین و کادایف تفت داده شده تزئین کنید. نوش جان🌹
@shirini71
طرز تهیه:
۴ الی ۵ عدد سيب زميني رو با پوست خوب بشوريد و با آب بريزيدشون داخل قابلمه و روي شعله زياد بذاريد تا جوش بياد بعد شعله رو متوسط كنيد و و به مدت ۱۰ دقیقه اجازه بدید که بجوشه. وقتي كمي خنك شد مثل تصوير برش بزنيد. فر رو با دويست درجه روشن كنيد. سيب زمينيها رو در يك كاسه بريزيد حالا پنج الی شش قاشق روغن مايع(روغن زیتون خوشمزه تر میشه )، دو ق چایخوری پودر سیر ، دو ق چایخوری سبزي خشك معطر دلخواه( مثل آویشن ) بهش اضافه و خوب مخلوط كنيد. سيب زمينيها رو در سيني فر بريزيد وبيست دقيقه بذاريد بپزن. وقتي زير سيب زمينيها برشته شد زير و روشون كنيد و دوباره بيست دقيقه داخل فر بذاريد تا خوب ترد و برشته بشن و برای تهیه سس نصف پیمانه ماست ، ۲ ق غ سس مایونز، پوست لیمو رنده شده ۳ ق چ، آبلیمو ۲ ق غ ، دو قاشق شوید خرد شده، فلفل نصف ق چ ، نمک نصف ق چ رو با هم مخلوط کنید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا طعم ها با همدیگر ترکیب شوند و با سیب زمینی مخلوط سرو کنید و نوش جان!
@shirini71
غذایی بسیار قشنگ وساده وکم هزینه
یک کیلو بادمجان رو پاک کرده و ورقه ای خرد کرده ودراب نمک میخوابونیم ودرسینی بصورت گرد پهن میکنیم وبرنج از قبل پخته شده رو روی بادمجونا میریزیم و مقداری گوشت رو ریز ریز کرده ومقدلری با ادویه و رب تفت میدیم ومشابه شکل روی بادمجون میذارین و داخل فر بادمای۱۹۰ قرار میدیم.
@shirini71