آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#شیرینی_تارت_نارگیلی
مواد رویه شیرینی:
(همون شیرینی نارگیلی هست)
سفیده تخم مرغ۴۰ گرم (هرسفیده تفریبا ۳۰ گرمه)
پودر نارگیل ۵۰ گرم
شکر ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۴۰ گرم
آردبرنج یک قاشق غذاخوری سرخالی
آبلیمو ۱/۲ ق چایخوری
وانیل ۱/۴ ق چایخوری
طرز تهیه:
پودر نارگیل و شکر را با هممخلوط کرده به کمک خردکن یک مقدارخردمیکنیم .
سفیده تخم مرغ و روغن مایع را اضافه میکنیم با قاشق مخلوط کرده
موادروداخل ظرفی میریزیم روی حرارت ملایم میزاریم ومدام هم میزنیم تواین مرحله فقط باید شکر حل بشه . حدود ۵ الی ۷ دقیقه (چون مواد کم هست اگه موادزیادباشه مثلادوبرابراین ده دقیقه زمان میبره ) . دقت داشته باشید که مواد بیش از اندازه داغ نشه یا نجوشه فقط در حدی که دانه های شکر حل بشه کافیه حالا ظرفمون را از روی حرارت برمیداریم و آبلیمو و وانیل وآردبرنج را اضافه میکنیم موادروکنارگزاشته تاسردبشه تودمای محیط، وحدودا۳ ساعت استراحت کنه
حالامواد را در قیف میریزیم وروی خمیرقالب زده میریزیم
اگه خردکن نداشتین موادروقبل ازاینکه روی گاربزاریدیک دورازچرخ گوشت ردکنید
مواد لازم برای خمیرشیرینی:
کره یاروغن جامد ۱۰۰ گرم
پودر شکر ۱۰۰ گرم
آرد ۳۰۰ گرم
تخم مرغ ۱عدد ویک زرده
وانیل کمی
بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا روغن وپودر شکر رو با همزن میزنیم تا کرم رنگ شود(من مخلوطی ازروغن قنادی وروغن جامداستفاده کردم) بعد تخم مرغ ها ووانیل رو اضافه میکنیم دوباره هم میزنیم بمدت یک دقیقه حالا آرد وبکینگ پودر رو الک کرده وبه موادمون کم کم اضافه میکنیم یک خمیر لطیفی بدست میاد که بدست نمیچسبه
خمیر رو نیم ساعت استراحت میدیم تودمای محیط بعد زیرکاررو پلاستیکی پهن کرده وبا وردنه خمیررو بازمیکنیم وقالب میزنیم وداخل سینی میچینیم
ومواد رویه نارگیلی روکه از قبل اماده کردیم روروی خمیرهای قالب زده میریزیم
در فرگرم با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه میزاریم تا وقتی که شیرینی ها طلایی بشه اگه روی شیرینی بعدازپخت طلایی نشدمیتونیدگریل بالارویک دقیقه روشن کنیدبعدازپخت من روی شیرینهاروعسل رقیق شده زدم وباپودرپسته تزیین کردم
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کیک_تیتاب_بدون_فر
#تابه_ایی
سه عدد تخم مرغ.ارد یک لیوان.شیر سه چهارم لیوان.روغن مایع سه چهارم لیوان
شکر سه چهارم لیوان.بکینگ.پودر یک ق چ.وانیل نوک ق چ
پودر کاکاءو یک ق سر پر غ
تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب با همزن بزنید حدود پنج دقیقه تا کاملا کرم رنگ و کشدار بشه و حجمش زیاد بشه بعد به ترتیب روغن و شیر رو اضافه کنید و دوباره کمی هم بزنید در اخر ارد و بکینگ پودر رو که جدا گونه با هم قاطی کردید و سه بار الک شده به موادتون اضافه کنید و با همزن بزنید تا گلوله های آرد باز بشه نصف لیوان از مایع سفید را جدا کنید به بقیه مواد یک قاشق پودر کاکاءو اضافه کنید و کمی با همزن بزنید تا یکدست بشه ..کف تابه رژیمی یا تابه رو خوب چرب کنید مایع قهوه ای را داخل ماهیتابه بریزید و نصف پیمانه مایع سفید را با یک قاشق آرد مخلوط کنید وداخل قیف یا کیسه فریزر بریزید و نوکش را سوراخ کنید و خطهای دالبری بزنید ..
روش پخت روی گاز:ابتدا شعله پخش کن مدت یک ربع روی شعله ماوسط و حرارت ملایم بزارین گرم بشه بعد تابه رو روش قرار بدین درش رو ببندین اگر داخل تابه معمولی درست میکنید دم کنی بزارین بعد بیست و پنج دقبقه کیک رو نگاه کنید اگر روش خشک بود آماده است حتما باید شعله متوسط و حرارت خیلی ملایم باشه من واشر رو در نمیارم
روش پخت داخل فر :فر رو روی حرارت ۱۷۰ درجه مدت یک ربع گرم کنید بعد قالب رو داخل فر بزارین نیم ساعت زمان میبره آماده بشه بعد خلال چوبی تست کنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است
برای کرم بین تی تاب من دو ق غ خامه صبحانه رو بهش نصف ق غ پنیر خامه ای و یک ق غ سرپر پودر قند و نوک ق چ وانیل زدم ترکیب کردم یکدست شد آماده است(پنیر خامه ای میشه حذف بشه)
در اخر که کیک خنک شد به مستطیلهای یکدست ببرید بعد دوباره از وسط طبق عکس برش بدین و خامه بزنید (میتونید بجای خامه دو ق شکر رو با یک ق چ پودر کاکاءو را کمی رو گاز بزارید تا با حرارت ملایم تا شکر آب بشه و حالت کاراملی پیدا کنه و تا داغه لای تی تاب بزنید من چون کیکم قهوه ای بود ازخامه سفید استفاده کردم تا خودش رو نشون بده)
ashpazi.saeede
╭┄✵🧁🎂🍰🍫✵┄╮
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کیک_تی_تاپی
تخم مرغ ۴ عدد
شکر یک لیوان
روغن مایع یک لیوان
ماست یک لیوان
آرد دو لیوان
وانیل یک ق چ
بکینگ پودر دو ق چ
رنده پوست پرتقال یک ق غ
پودر کاکائو دو ق غ
همه ی مواد به دمای محیط رسیده باشد .اندازه قالب بیست و دو در سی سانت هست .
تخم مرغ ها و شکر و وانیل را با همزن برقی پنج دقیقه میزنیم تا کشدار و کرم رنگ شود.
روغن مایع و ماست و رنده ی پوست پرتقال را اضافه می کنیم .
می توانید رنده پوست پرتقال را حذف کنید ولی اگه باشه کیک خوشمزه تر میشود.
از آخر آرد و بکینگ پودر سه بار الک شده را در سه مرحله به مواد اضافه کرده و یک لیوان از این مواد را جدا کرده و با پودر کاکائو مخلوط کنید و این مواد کاکائویی را داخل قیف یکبار مصرف بریزید و نوک قیف را با قیچی جدا کنید .
مایع سفید رنگ کیک را داخل تابه چرب شده بریزید و از مواد کاکائویی روی مواد کیک چند خط افقی بکشید و با نوک چاقو با فاصله دو سانت از بالا به پایین با کمک چاقو خط بکشید و مابین این خطوط برعکس از پایین به بالا خط بکشید و حالت زبرا به کیک می دهیم و قالب را درون فر یک ربع گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت قرار دهید .
می توانید برای خوشرنگ تر شدن کیک، شعله بالایی را روشن کنید تا روی کیک کمی طلایی شود و بعد از سرد شدن کیک را برش دهید.
samaneh_naddaf
╭┄✵🧁🎂🍰🍫✵┄╮
@shirini71
#پان_اسپانیا
شیر دو لیوان
آرد سفید 35گرم
شکر 80گرم
نشاسته ذرت 20گرم
گردو خرد شده
تخم مرغ یک عدد
وانیل مقداری
خامه ی صبحانه صد گرم
کره 25گرم
پودر کاکائو یک و نیم قاشق غذاخوری
بيسکوئيت پتی بور یا کیک خرد شده
موز به مقدار کافی
👇🏽👇🏽👇🏽
تخم مرغ و شکر و وانیل رو کمی میزنیم بعد پودر کاکائو و نشاسته ذرت و آرد سفید رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم. شیر رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم. میذاریم روی حرارت و تند تند هم میزنیم تا گلوله نشه. وقتی به غلظت مناسب رسید کره رو بهش اضافه میکنیم و حرارت رو خاموش میکنیم. میذاریم کمی از حرارت بیفته و خامه رو بهش اضافه میکنیم. داخل شات یا نیم لیوان اول کمی از مایه میریزیم بعد کیک خرد شده یا بيسکوئيت خرد شده، بعد گردوی خرد شده، به دیواره هاش موز میچسبونیم و به همین ترتیب ادامه میدیم تا لیوان پر بشه.
میذاریم نصف روز داخل یخچال بمونه بعد نوش جان کنید.
@shirini71
سالاد آمریکانی میان وعده خوشمزه و مفید
نصف لیوان نخود فرنگی
چهار عدد هویج آب پز
چهار عدد سیب زمینی آب پز
پنج عدد خیار شور متوسط
ذرت یک قوطی
ماست دو قاشق
سس مایونز پنج قاشق
نمک و فلفل به دلخواه
سیب زمینی و هویج پخته وسرد شده رو نگینی خرد می کنیم خیار شور را نیز خرد کرده و همه مواد رو با هم مخلوط کرده و نوش جان می کنیم
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#شیرینی_دانمارکی
مواد لازم:
ارد دو لیوان نیم
شکر نصف لیوان
روغن ۴ قاشق غذاخوری
وانیل نوک قاشق مرباخوری
خمیر مایه فوری یک و نیم قاشق غذاخوری
اب١/٣لیوان
تخم مرغ یک عدد
زرده تخم مرغ برای رو مال یک عدد
زعفران نوک قاشق مرباخوری
طرز تهیه کرم:
شکر اب میذاریم روی شعله گاز وقتی شکر حل شد ارد اضافه میکنیم و تند هم میزنیم تا خمیر گلوله نمونه وقتی کرم اماده شد زیر گاز خاموش میکنیم و وانیل اضافه میکنیم میریزیم توی ظرف تا سرد بشه
مواد لازم برای کرم مخصوص:
ارد ۵ قاشق غذاخوری
شکر ۷ قاشق غذاخوری
وانیل نوک قاشق چای خوری
اب یک لیوان
خمیر مایه رو با یک قاشق شکر مخلوط و اب ولرم اضافه کرده میذاریم در جایی گرم و روشو میپوشنیم تا به عما بیاد
طرزتهیه:تخم مرغ وانیل هم زده شکر روغن اضافه میکنی بعد اب رو اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم
خمیر مایه به عمل اومده رو اضافه میکنیم
هم میزنیم ارد به مواد اضافه میکنیم(روی مواد الک میکنیم)
تاجایی ارد میزنیم که خمیر به دست نچسبه و خمیر لطیفی به دست بیاد
ته ظرف چرب یا ارد پاشی میکنیم خمیرو میذاریم روشو با مشما فریزر میپوشونیم و یک حوله هم میندازیم میذاریم یک جای گرم به خوب پف کنه حدود ۴۵ تا یک ساعت طول میکشه
بعد استراحت خمیر :
پف خمیرو میگیریم روی سطع کارمون ورز ش میدیم
بعد به اندازه دلخواه پهنش میکنیم
برش میدیدم برش باید مستطیلی باشه
وسطش کرم میذاریم و میپیچیم
روشون رو مخلوط زرده تخم مرغ زعفران میزنیم و در قالبی که چرب کردیم میچینیم روش شیرینی هارو میتونید با کنجد یا پسته تزیین کنید
روشو میپوشونیم و به مدت ۳۰ دقیقه دیگه استراحت میدیم تا خوب پف کنه
و تو این نیم ساعت یه قابلمه میذاریم گرم بشه
بعد نیم ساعت استراحت قالب میذارین تو قابلمه گرم شده در قابلمه رو دم کنی میزنیم میذاریم به مدت ۲۰ دقیقه با شعله کم بپزه
نوش جان
@shirini71
#با_رسپی_های_امتحان_شده
سلام_امام_زمانم
اولین جمعه سال است ارادت داریم
اندر این سینه ی خود شوق سعادت داریم...
دیر کردی به ظهورت، به خدا خیلی دیر
گر چه ما با غم این زمزمه عادت داریم...
اللهمعجللولیکالفرج
@mojtahedie71
#رژیم_لاغری_بهاره💓
ششم فروردین 1400
🔵ناشتا2قاشق آبلیمو+2لیوان آب گرم
🌝صبحانه
۵ قاشق حلیم(۲۰۰کالری)
🔴میان وعده
یک عدد میوه
🔵یک ساعت قبل ازناهارنیم ساعت ورزش +چربیسوزخانگی یا قرص چربی سوز گیاهی
🔵قبل ازناهار2لیوان آب طعم دار
🌞ناهار
۵ قاشق برنج+۱۰۰ گرم سینه مرغ ابپز +سالاد بدون سس (۳۰۰کالری)
🔴میان وعده عصر
۳ عدد انجیر+ یک عدد میوه
🔵نیم ساعت قبل ازشام چربیسوز خانگی یا قرص چربی سوز گیاهی
🌚شام
یک تکه (۱۰×۱۰)کوکو سیب زمینی+یک کف دست نان سنگک +سالاد بدون سس
(۲۵۰کالری)
@shirini71
#سالاد_سیب_وبروکلی
گل بروکلی ۱ونیم لیوان
هویج متوسط ۲عدد رنده شده(درشت رنده کنید)
سیب قرمز ۱عدد خرد شده
پیاز بنفش ۱ق غ ریز خرد شده
گردو خرد شده ۴ق غ
کشمش ۲ق غ
مغز تخمه آفتابگردان ۲ ق غ
برای سس:
ماست خامه ای شیرین ۱/۳لیوان
سس مایونز ۱ ونیم ق غ
نمک کمی
آب نصف یک لیموترش
عسل ۱ق غ
بروکلی را تکه تکه کنید داخل قابلمه آب رو جوش بیارید نمک بریزید وگل بروکلی را ۵دقیقه درآب بجوشانید سپس آبکش کنید واجازه دهید خنک شود تمام مواد ذکر شده را اضافه وخوب مخلوط کنید برای درست کردن سس هم مواد را با هم مخلوط ویکدست کنید
@shirini71
#مرغ_بریان
مرغ رو قبل بریون حتماا چند ساعت مزه دار کنید پیاز خلال شده ,سیر رنده شده فلفل دلمه , خرد شده ,ساقه کرفس , هویج ,نمک و فلفل و کمی اب لیمو , و اب زعفران دم کشیده و کره اب شده تمام این مداد رو داخل شکم مرغ و سطح مرغ بمالید اگه با پوسته زیر پوستش بزنید , بزارید نصف روز تو این مواد خوابانده بشه .مرغ رو داخل ظرف گودی بزارید با همون موادی که خوابانده شده بود در ظرفو بزارید یا فویل بکشید داخل فر با درجه ۲۰۰ به مدت یک ساعت و نیم تا دو ساعت بستگی به سایز مرغ داره در زمان پخت گهگاهی از عصاره مرغ با قاشق یا قلم مو سطح مرغ بریزید تا مزه بگیره و خشک نشه چهار تا پنج بار حد اقل باید تکرار بشه بعد اینکه مرغ پخت , نشونشم اینه با خلال دندون وسط سینه مرغ فرو کنید اگه راحت رفت و خارج شد و اب پس نداد مرغ پخته اگه سطح خوب طلایی نشد در ظرفو بردارید از ظرف مرغو خارج کنید داخل ظرف دیگه ای بزارید بزارید تو فر گریل رو روشن کنید تا سطح مرغ طلایی بشه
@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده_تزئین😍
کیک خامه ای🌺
به شکل حصیری👌👌👌
@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#كوكى😍😍
١٥٠ گرم کره یا مارگارین
٢ زرده تخم مرغ
١ فنجان شکر پودر
١ قاشق غذاخوری آب
١ قاشق چایخوری دارچین
١ لیوان چای شکلات
١ فنجان گردو خرد شده
نصف بسته وانیل(نصف ق.چ)
بيكينگ پودر نصف بسته(١ق.چ)
آرد حدود ٢ فنجان استفاده کردم ، اما ممکن است تغییر کند ، کم کم اضافه كنيد و ورز دهيد تا خمير نرم مثل فيلم به دست بياد.
طرز تهيه👇🏻
زرده تخم و مارگارین را مخلوط كنيد و سپس پودر قند و آب اضافه می شود سپس تمام مواد به جز شكلات را اضافه كنيد و ورز دهيد. در آخر شكلات را اضافه كنيد و ورز دهيد. خمير را رول كنيد و دورش كيسه با سلفون بپيچيد و ١٥ يا ٢٠ دقيقه داخل فريزر قرار دهيد و سپس از فريزر خارج كنيد ر برشهاى ٢_٣ سانتى مترى بزنيد و روى سينى فر كه از قبل گرم كرديد بچينيد .
دماى پخت ١٨٠ درجه سانتيگراد
مدت پخت ١٥_٢٠ دقيقه
@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من اومدم با سیبزمینی_حلزونی خوشمزه😍😍😍
۴ عدد سیبزمینی متوسط
۱ عدد تخم مرغ
۱ فنجان آرد
نصف فنجان شیر
پنیر پیتزا
نمک و فلفل سیاه و پودر سیر
سیبزمینی رو آبپز و خورد کنید و تخم مرغ و آرد و شیر و پنیر و نمک و فلفل و پودر سیر ریخته و با گوشتکوب برقی یا غذاساز میکس کرده و داخل قیف میریزیم و داخل روغن گرم مطابق فیلم ریخته و سرخ کنید و بعد روی دستمال بذارین تا روغن اضافی جذب دستمال بشه
@shirini71