eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام_امام_زمانم اولین جمعه سال است ارادت داریم اندر این سینه ی خود شوق سعادت داریم...  دیر کردی به ظهورت، به خدا خیلی دیر گر چه ما با غم این زمزمه عادت داریم... اللهم‌عجل‌لولیک‌الفرج   @mojtahedie71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍ 💓 ششم فروردین 1400 🔵ناشتا2قاشق آبلیمو+2لیوان آب گرم 🌝صبحانه ۵ قاشق حلیم(۲۰۰کالری) 🔴میان وعده یک عدد میوه 🔵یک ساعت قبل ازناهارنیم ساعت ورزش +چربیسوزخانگی یا قرص چربی سوز گیاهی 🔵قبل ازناهار2لیوان آب طعم دار 🌞ناهار ۵ قاشق برنج+۱۰۰ گرم سینه مرغ ابپز +سالاد بدون سس (۳۰۰کالری) 🔴میان وعده عصر ۳ عدد انجیر+ یک عدد میوه 🔵نیم ساعت قبل ازشام چربیسوز خانگی یا قرص چربی سوز گیاهی 🌚شام یک تکه (۱۰×۱۰)کوکو سیب زمینی+یک کف دست نان سنگک +سالاد بدون سس (۲۵۰کالری) @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
گل بروکلی ۱ونیم لیوان هویج متوسط ۲عدد رنده شده(درشت رنده کنید) سیب قرمز ۱عدد خرد شده پیاز بنفش ۱ق غ ریز خرد شده گردو خرد شده ۴ق غ کشمش ۲ق غ مغز تخمه آفتابگردان ۲ ق غ برای سس: ماست خامه ای شیرین ۱/۳لیوان سس مایونز ۱ ونیم ق غ نمک کمی آب نصف یک لیموترش عسل ۱ق غ بروکلی را تکه تکه کنید داخل قابلمه آب رو جوش بیارید نمک بریزید وگل بروکلی را ۵دقیقه درآب بجوشانید سپس آبکش کنید واجازه دهید خنک شود تمام مواد ذکر شده را اضافه وخوب مخلوط کنید برای درست کردن سس هم مواد را با هم مخلوط ویکدست کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
  مرغ رو قبل بریون حتماا چند ساعت مزه دار کنید پیاز خلال  شده ,سیر رنده شده فلفل دلمه , خرد شده ,ساقه کرفس , هویج ,نمک و فلفل و کمی اب لیمو , و اب زعفران دم کشیده و کره اب شده تمام این مداد رو داخل شکم مرغ و سطح مرغ بمالید اگه با پوسته زیر پوستش بزنید , بزارید نصف روز تو این مواد خوابانده بشه .مرغ رو داخل ظرف گودی بزارید با همون موادی که خوابانده شده بود در ظرفو بزارید یا فویل بکشید داخل فر با درجه ۲۰۰ به مدت یک ساعت و نیم تا دو ساعت بستگی به سایز مرغ داره در زمان پخت گهگاهی از عصاره مرغ با قاشق یا قلم مو سطح مرغ بریزید تا مزه بگیره و خشک نشه چهار تا پنج بار حد اقل باید تکرار بشه بعد اینکه مرغ پخت , نشونشم اینه با خلال دندون وسط سینه مرغ فرو کنید اگه راحت رفت و خارج شد و اب پس نداد مرغ پخته اگه سطح خوب طلایی نشد در ظرفو بردارید از ظرف مرغو خارج کنید داخل ظرف دیگه ای بزارید بزارید تو فر گریل رو روشن کنید تا سطح مرغ طلایی بشه @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😍 ١٥٠ گرم کره یا مارگارین ٢ زرده تخم مرغ ١ فنجان شکر پودر ١ قاشق غذاخوری آب ١ قاشق چایخوری دارچین ١ لیوان چای شکلات ١ فنجان گردو خرد شده نصف بسته وانیل(نصف ق.چ) بيكينگ پودر نصف بسته(١ق.چ) آرد حدود ٢ فنجان استفاده کردم ، اما ممکن است تغییر کند ، کم کم اضافه كنيد و ورز دهيد تا خمير نرم مثل فيلم به دست بياد. طرز تهيه👇🏻 زرده تخم و مارگارین را مخلوط كنيد و سپس پودر قند و آب اضافه می شود سپس تمام مواد به جز شكلات را اضافه كنيد و ورز دهيد. در آخر شكلات را اضافه كنيد و ورز دهيد. خمير را رول كنيد و دورش كيسه با سلفون بپيچيد و ١٥ يا ٢٠ دقيقه داخل فريزر قرار دهيد و سپس از فريزر خارج كنيد ر برشهاى ٢_٣ سانتى مترى بزنيد و روى سينى فر كه از قبل گرم كرديد بچينيد . دماى پخت ١٨٠ درجه سانتيگراد مدت پخت ١٥_٢٠ دقيقه @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من اومدم با سیبزمینی_حلزونی خوشمزه😍😍😍 ۴ عدد سیبزمینی متوسط ۱ عدد تخم مرغ ۱ فنجان آرد نصف فنجان شیر پنیر پیتزا نمک و فلفل سیاه و پودر سیر سیبزمینی رو آبپز و خورد کنید و تخم مرغ و آرد و شیر و پنیر و نمک و فلفل و پودر سیر ریخته و با گوشتکوب برقی یا غذاساز میکس کرده و داخل قیف میریزیم و داخل روغن گرم مطابق فیلم ریخته و سرخ کنید و بعد روی دستمال بذارین تا روغن اضافی جذب دستمال بشه @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
این آش مخصوص همدان و شهرستان هاش هست...😋 البته نمیدونم جایی دیگه درستش میکنن یا نه؟ شما هم حتما امتحانش کنید دوسش خواهید داشت و نظرتونو واسم بگین.... مواد لازم برای ۴ نفر: بلغور گندم دو لیوان لوبیا قرمز نصف پیمانه کشک یک لیوان پیاز دو‌ عدد پونه کوهی دو ق،غ نمک یک ق،چ فلفل سیاه و پودر سیر یک ق،م 🌼مواد قلقلی:گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم آرد ذرت دو ق،غ نمک و فلفل و زردچوبه مقداری پیاز رنده شده کوچک یک عدد طرز تهیه: بلغور رو از قبل داخل ظرفی خیسانده و حجمش دو برابر شد آبش رو‌ عوض کنید و همراه دو تا سه لیوان اب روی گاز بگذارید با شعله کم تا پخته بشه... در این فاصله گوشت و‌آرد و ادویه ها و پیاز رو‌ مخلوط کنید و ورز بدین و‌قلقلی کنید سرخ کنید... پیاز رو‌ خلالی خرد کنید و سرخ کنید و کمی از پیاز رو همراه پونه و لوبیا از قبل پخته شده داخل بلغور بریزید و ادویه هارو اضافه کنید و بزارید جا بیفته....و تمام... در اخر کشک رو اضافه کنید و هنگام سرو از نعنا خشک و گوشت و روغن زرد برای تزیین استفاده کنید... و نوش جان کنید.... 🌼 کشک اگه نمکی بود از نمک کمتری داخل آش استفاده کنید و با نون میتونید سرو کنید... ╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم : _ مرغ ۵۰۰ گرم _فلفل دلمه ای ۲ عدد _آویشن یک ق چایخوری _ریحان خشک یک ق چایخوری _پاپریکا نصف ق چایخوری _پودر سیر نصف ق چایخوری _پودر پیاز نصف ق چایخوری _نصف قاشق چایخوری سماق _روغن زیتون ۴ ق غذاخوری _آب مرغ یک لیوان _پیازچه ۱۰۰ گرم _سس کچاب ۲ ق غ _سس یا سرکه بالزامیک _آبلیمو ۳ ق غذاخوری _ عسل نصف ق چ _نمک و فلفل ۱ ق غ _سیر دو حبه در ابتدا مرغ ، پودر آویشن و ریحان خشک ، پاپریکا ، روغن زیتون ، آب لیمو ، پودر سیر، سماق و پودر پیاز را با هم در یک ظرف مخلوط کرده و در یخچال قرار داده تا یکی الی دو ساعت در یخچال استراحت کند سپس در تابه گریل یا فر سرخ یا کبابی کنید. سپس فلفل دلمه ای ها رو کمی تفت دهید برای سس دو قاشق سس کچاب یک قاشق سس یا سرکه بالزامیک و نصف قاشق چ عسل و نصف قاشق چ خردل کمی نمک ، فلفل و آویشن را با هم مخلوط کرده و به همراه آب مرغ به آن اضافه کنید و اجازه بدید به مدت پنج الی ده دقیقه به همراه مرغ ها بپزد و سس غلیظ شود و در انتها فلفل دلمه ای رو به مرغ ها اضافه کرده و به همراه نان ساندویچی نوش جان کنید 😋 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✍طرزتهیه: برای درست کردنش ابتدا حدود یک پیمانه جو پرک را با یک عدد هویج رنده شده و دو پیمانه قارچ خرد شده مخلوط کرده و حدود سه لیوان آب رویش ریخته و روی حرارت می گذاریم تا جو پرک بپزه داخلش دو عدد هم استاک مرغ یا گوشت انداختم شما می تونید به جاش از آب مرغ هم استفاده کنید بعد که کمی غلیظ شد حدود دو لیوان شیر بهش اضافه كرده و بیست دقیقه دیگه گذاشتم تا جا بیفته بعد زیرش را خاموش کرده و کمی که از حرارت افتاد داخلش چهار قاشق غذاخوری خامه ریختم.اگر از استاک استفاده مي كنيد نمک اضافه نکنید خیلی چون شور می شه و کمی هم فلفل سیاه خوب میشه.این روشیه که سریع حاضر میشه اما می تونید سس بشامل هم درست کنید و در آخر پخت بهش اضافه کنید و یا قارچ را هم می تونید ابتدا کمی با کره تفت داده و در اواسط پخت اضافه کنید.اگر دیدید اون مقدار آب اولیه اش کمه بیشتر کنید.میزان خامه هم دلبخواه هست می تونید بیشتر کنید یا حذف كنيد. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#فینگرفود ✍طرز تهيه: براى تهيه اين فينگرفود ساده و خوشمزه اول سينه مرغ را به صورت نوارى برش زدم و یک شب داخل پیاز و زعفران و نمک و فلفل و آبلیمو خوابوندم تا مزه دار بشه بعد نودلها را در اب جوش به همراه نمك‌ كمى جوشوندم بعد با آب سرد آبكش كردم ۵ دقیقه برای جوشیدن نودل ها کافیه مرغ های فیله شده رو از مواد خارج کردم و به سیخ چوبی کشیدم بعد از نودلها برداشتم و دورفیله ی مرغ پیچیدم و در روغن سرخ كردم  @shini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
دسر پان اسپانیا 🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺 مواد لازم : گردوی خرد شده 1/2 پیمانه آرد 1/2 پیمانه تخم مرغ 2 عدد شکر 1 لیوان شیر 1 لیتر نشاسته 2 قاشق سوپخوری وانیل 1/2قاشق چایخوری کره 50 گرم بیسکویت1 الی 2 بسته کاکائو 3 قاشق سوپخوری خامه 150 گرم طرز تهیه : تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید. شیر را داخل قابلمه بریزید نشاسته را در کمی شیر سرد حل کنید و به شیر داخل قابلمه اضافه کنید. آرد را الک کرده به شیر اضافه کنید. مخلوط تخم مرغ و شکر را نیزبه شیر اضافه کنید. این مواد را در حال هم زدن روی شعله ملایم قرار دهید تا غلیظ شود. در آخر کار کره و وانیل را اضافه کنید. خامه را در انتهای کار بعد از خاموش کردن شعله اضافه کنید. این دسر را می توان با افزودن کاکائو قهوه ای درست کرد مواد را قبل از گذاشتن روی گاز نصف می کنیم داخل دوتا قابلمه می ریزیم یکی را کاکائو می زنیم و اون یکی سفید می مونه . ته ظرف یک ردیف بیسکویت پتی بور می چینیم مایه قهوه ای یا سفید رو می ریزیم بعد دوباره بیسکویت می چینیم، گردو میپاشیم و روی بیسکویت و گردو، کرم به رنگ دیگر را اضافه می کنیم و روش رو تزئین می کنیم.براي تزئين ميتوانيد از پودر نارگيل هم استفاده كنيد نوش جونتون😋🌸 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍ 💓 هفتم فروردین 1400 ✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم 🧀 : یک کف دست نان سنگک+ یک عدد تخم مرغ ابپز+1 حبه قند+یک فنجان قهوه(180کالری) 🍏 :یک لیوان شیر کم چرب+یک عدد بیسکوییت ساقه طلایی ❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 5 قاشق پلو ساده+نصف سیخ جوجه کباب+یک عدد گوجه کبابی(300 کالری) ☕️میان وعده :یک فنجان قهوه رژیمی + یک عدد میوه 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +یک لیوان خوراک لوبیا+یک کف دست نان سنگک(250کالری) @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا