#شیرینی_پسته_ای
مواد لازم:
150 گرم کره یا مارگارین
1 فنجان چای خوری پودر قند
نصف قاشق چای خوری بکینگ پودر
1 فنجان چایخوری پودر پسته و یا پودر بادام، فندق و یا گردو
آرد به اندازه لازم(تا حدی اضافه کنید که خمیری نرم که به دست نچسبد حاصل شود)
طرز تهیه:
تمام مواد به جز آرد را با هم ورز دهید سپس آرد را کم کم و به صورت کنترل شده اصافه کنید و ورز دهید تا به قوامی برسید که به دست نمی چسبد.(دقت کنید که خمیر شما خیلی شل و نرم نباشد زیرا در فر زیاد پخش می شود بایستی خیلی کم سفت باشد ). گلوله های کمی بزرگتر از فندق برداشته و در دست خود گرد کنید و در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده قرار دهید. روی هرکدام یک عدد پسته قرار دهید. به مدت 10-12 دقیقه در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد بپزید.وقتی خوب خنک شد ، در ظرف دردار نگه داری کنید.نوش جان
دقت کنید که زمان پخت به نوع فر شما بستگی دارد پس خودتان حتما کنترل کنید.
@shirini71
#تهچین_شوید_باقالی_پلوبامرغ
خب چون خیلی از شما درخواست تهچین باقالیپلو کرده بودید امروز این غذای فوقخوشمزه و پرطرفدار رو براتون آوردم
مواد لازم:
برنج پنج پیمانه
نصف سینه مرغ
باقالی دویست و پنجاه گرم
شوید تازه یا خشک چهار ق غ
ماست چکیده پنج ق غ
زعفران دمکرده نصف ق غ
زرده تخم مرغ دو عدد
نمک و روغن یا کره مقداری
طرز تهیه:
برنج رو آبکش کردم (کمی زندهتر از معمول).
مرغ رو جدا پختم و ریشریش کردم. باقالی رو هم جدا پختم. دو کفگیر از برنج رو جدا کردم و باقی برنج رو با زعفران، ماست و زرده تخم مرغ مخلوط کردم.
قابلمه رو گذاشتم رو حرارت تا داغ شه. کفشو کره (روغن) ریختم و کاملا چرخوندمش که دیوارههای قابلمه هم چرب شه. یه لایه از مخلوط برنج زعفرانی رو کف قابلمه ریختم و لایه بعد رو برنج سفید، شوید، مرغ و باقالی ریختم و به همین ترتیب تا آخر ادامه دادم. البته دیوارههای قابلمه رو یه لایه برنج زعفرانی ریختم که تهچینم قالبی و مرتب در بیاد.
برنج رو دم گذاشتم و بعد حدود سه ربع، آماده شد
یه بشقاب روی قابلمه گذاشتم و ته چین رو بر گردوندم.
نکته:حتما بعد از آماده شدن ته چین نیم ساعت زمان بدید که قابلمه کمی خنک شه و بعد برگردونید، اصلا نگران سرد شدن غذاتون نباشید که حتی تا یک ساعتم بمونه خود غذا چون قالبی هست سرد نمیشه
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
@shirini71
#کیک_توت_فرنگی🍓
5 تخم مرغ
1 لیوان شکر
1 لیوان آرد
حدود 5 گرم وانیل شکری
-
برای شربت(اختیاری):
200 میلی لیتر آب یا شیر یا مخلوطی از هردو
نصف لیوان شکر
-
📝سفیده های تخم مرغ رو با یک پنس نمک بزنین و وقتی که سفید شد، 2 قاشق غذاخوری از شکر رو اضافه کنین، بعد اونقدر بزنین تا از ظرف نریزه.حدود 10 دقیقه اینا.زرده های تخم مرغ رو هم با 2 قاشق غذاخوری از شکر خوب بزنین، بعد مخلوط زرده رو به سفیده اضافه کنین و مخلوط کنین با لیسک،بعد در آخر، آرد و وانیل رو که باهم مخلوط کردین و الک کردین رو اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین.
اگه خواستین مثل عکس، از 4 تا قالب 18 سانتی متری استفاده کنین یا اینکه همشو در یک قالب بزرگتر بپزین.در فر گرم شده 180 درجه بپزین.
📝هر لایه رو اگه خواستین، اول بطور یکنواخت با شربت خیس کنین(هر چقدر دوس دارین)، بعد خامه فرم گرفته یا هر نوع کرم دیگه رو با ماسوره روش بزنین و دوباره یک لایه دیگه از کیک روش بزارین و فشار ندین و همون کارارو تکرار کنین تا همه لایه ها تموم شن.
@shirini71
#با_رسپی_های_امتحان_شده
#کتلت_سیب_زمینی_با_ژامبون_و_پنیر
مواد لازم:
۴۰۰گرم سیب زمینی
۱عدد تخم مرغ
آرد مقداری
۱ قاشق چایخوری نمک
فلفل
۱۰۰ گرم ژامبون
پنیر موزارلا
برای لایه سوخاری
۲ عدد تخم مرغ
آرد مقداری
آرد سوخاری
روغن آفتابگردان
طرز تهیه:
سیب زمینی ها را بشویید ، آنها را در قابلمه ای با آب فراوان بریزید ، بپزید تا نرم شوند. پس از پخت ، آبکش کرده و در حالی که هنوز داغ است آنها را پوره کنید . به پوره ، تخم مرغ ، نمک ، فلفل و آرد را به اندازه کافی اضافه کنید تا خمیری حاصل شود که به دست نچسبد. خمیر نه چندان نازک را روی یک ورق کاغذ روغنی پهن کرده و با کمک قالب گرد یا فنجان ، قالب بزنید. ژامبون و پنیر ورقه ای را روی سیب زمینی های قالب خورده چیده و روی آن را با دایره دیگری از خمیر سیب زمینی بپوشانید و فشار دهید تا کاملاً لبه های آن ها به هم بجسبد. این کار را ادامه دهید تا خمیر تمام شود. تمام کتلت ها را به آرد ، تخم مرغ و آرد سوخاری آغشته کنید. روغن آفتابگردان را درون تابه بریزید و کتلت ها را از دو طرف سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شود. کتلت ها را در یک سینی فر که کاغذ روغنی انداخته شده قرار دهید ، و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه بپزید.
@shirini71
#سالاد_زمستونی 🍲 😋
▫️گوجه فرنگی :۴کیلو
▫️گل کلم:۲عدد متوسط
▫️هویج:۱کیلو
▫️کرفس:۱کیلو
▫️فلفل سبز
▫️سیر
▫️سرکه :۴لیوان
▫️نمک:۴قاشق سر پر
▫️تخم گشنیز
🔸کرفس و گل کلم و هویج رو خرد کرده و می شویم و یک شب تا صبح می گذاریم روی پارچه تا آبش کشیده بشه گوجه فرنگی رو پوره کرده و می گذاریم روی حرارت تا ۲۰ دقیقه بجوشد بعد سرکه و نمک و تخم گشنیز رو اضافه می کنیم وقتی ولرم شد بقیه مواد خردشده رو هم اضافه کرده در شیشه های خشک و تمیز می ریزیم و حتما در یخچال نگهداری کنید .بعد ۱۵روز آماده مصرف می شه و نوش جان کنید
@shirini71
#کباب_مخلوط_سبزیجات
#کباب_ترکی
طرز تهیه:
۲ عدد بادمجون و ۲ عدد کدو و ۳ عدد سیبزمینی رو به صورت حلقه ای برش میزنیم بهشون نمک و چند قطره (توجه داشته باشید فقط چند قطره) روغن زیتون میزنیم و توی سینی گریل میچینیم و گریل میکنیم. اگر براتون مقدور نبود میتونین توی تابه گریلشون کنید با چند قطره روغن زیتون(حتما نیازی نبست کامل گریل بشن همین که از خامی بیفتن کافیه!)
توی یه کاسه ۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده رو با ۱ عدد تخم مرغ، ۳ ق غ خ آرد سوخاری، ۱ عدد پیاز رنده شده، نمک،فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا، پودر سیر خوب همگی مواد رو با هم مخلوط و یکدست کرده و میذاریم نیم ساعتی استراحت کنه تا گوشت خوب مزه دار بشه.
حالا توی ظرف پیرکس به ترتیب که توی تصویر میبینید در کنار هم میچینیم به صورت فشرده تا در آخر روی کبابمون طبق تصویر گوجه چیده و سس مخصوصش را روی سطحش میریزیم.
سس مخصوص این کباب به این صورت تهیه میشه:
۱ ق غ خ رب گوجه رو با ۱ ق غ خ روغن مایع ۱ لیوان آب جوشیده، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر به خوبی میکس میکنیم و به کبابمون اضافه میکنیم سپس روی سطح کباب کاغذ روغنی پهن کرده که خوب پخته بشن داخل فر. فر رو از قبل با دمای ۲۰۰ درجه گرم میکنیم و کبابمون رو داخل فر میذاریم به مدت ۳۰ دقیقه به خوبی بپزه و ۵ دقیقه آخر پخت کاغذ روغنی رو از روش برداشته و میذاریم کمی سطحش کبابی و سرخ بشه.
با نون و یا در کنار برنج میتونین سرو کنید😊
@shirini71