eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.6هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍ ‍ 💓 🎃🎃دهم فروردین 1400 ✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم 🧀 : یک لیوان شیر کم چرب+پنیر 30 گرم+1خرما+خیار+گوجه(200کالری) 🍀 :یک فنجان قهوه+یک عدد میوه ❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 5 قاشق ماکارونی با گوشت ( 300کالری) ☕️میان وعده :یک لیوان چای زنجبیل +چهار عدد مغز 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +یک عدد کتلت+ یک کف دست نان لواش( 210کالری) @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
يك ايده خوشمزه براي یا 👌😋 چهار ليوان سيب زميني رنده شده(با دستمال آب اضافشو بگيريد)+يك ق غ روغن زيتون+نمك+يك ليوان پنير موزارلا.مخلوط و در قالب پِرِس كنيد(قالب از قبل كمي چرب شده)،در فر دويست درجه بيست دقيقه بپزيد.بعد توي هر كدوم يدونه تخم مرغ بريزيد و يكم موزارلا و در فر صد و هشتاد درجه حدود يكربع بپزيد. اگه تخم مرغ سفت دوست داريد بيست تا بيست و پنج دقيقه بپزيد. به همين راحتي،به همين خوشمزگي😉 ╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
انار و گشنیز و جعفری و گردو و انار و سابیدم(البته مامانم سابید چون من توانایی سابیدن ندارم 😄)( شما می تونید تو آسیاب برقی آسیاب کنید یا چرخ کنید) بهش سیر و پیاز رنده شده اضافه کردم و نمک و فلفل و گذاشتم کنار پوست بادمجون و کندم و ی خط نمودی و عمیق از ابتدا تا انتها باچاقو کشیدم به بادمجون نمک و زردچوبه زدم و داخل روغن با شعله متوسط سرخ کردم بعد شکمشو با موادی ک حاضر کردیم پر کردم روی بادمجونم یکم خالواش و نعنا خشک( اختیاری, سبزی شمالی) پاشیدم داخل سسش گذاشتم تا نم نم کجا بیفته😋 سپس:کمی مواد میانیشو نگه میداریم بهش اب انار و آب اضافه میکنیم و کمی روغن یاهمون روغنی ک بادمجون و توش سرخ کردینا خیلی لذیذ بود برای اولین بار حتما کساییک امتحان نکردن امتحان کنن😊👌 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یک پیاز درشت رو تفت میدیم بعد تکه های مرغ رو اضافه میکنیم و همراه با نمک و فلفل و ادویه و پودر زنجبیل و رب ، تفت میدیم و بعد اب اضافه کرده تا مرغ پخته شود، ۲ تکه چوب دارچین هم اضافه میکنیم ، طعمشو عالی میکنه کدو حلوایی رو پوست کنده و به صورت مکعبی خورد میکنیم و در تابه روغن ریخته و کدوحلوایی های مکعبی رو سرخ میکنیم و کنار میگذاریم وقتی مرغها پخته شد و اب خورشت متعادل شد یک ربع اخر پخت کدوهارو به خورشت اضافه میکنیم و چند قاشق زعفران غلیظ هم اضافه میشود یک ربع اجازه بدید کدوها در خورشت مغز پخت شود ، بیشتر پخته نشه چون کدوها له میشه در اخر طعم خورشتو بچشید ، اگر کدو شیرین باشه ، طعم خورشت شیرین میشه ،،اگه دوست نداشتید مقداری چاشنی ترش مثل ابلیمو یا رب الوچه ترش به خورشت اضافه کنید و در اخر هم با یک کته خوش بو و طعم نوش جان کنید # خورشت @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
‌ 🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀 مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی 1 و 4/3 فنجان ( 220 گرم ) آرد شکر 1 و 4/3 فنجان ( 350 گرم) 4/3 فنجان ( 100 گرم ) پودر کاکائو 2 قاشق چای خوری بکینگ پودر نمک 3/1 قاشق چای خوری 2/1 فنجان روغن مایع 2 عدد تخم مرغ بزرگ وانیل 1 قاشق چای خوری شیر 1 فنجان سرخالی و ماست 2 قاشق غذا خوری آب جوش 1 فنجان سر خالی پودر نسکافه فوری ( در صورت تمایل) طرز تهیه کیک شکلاتی شیر و ماست رو از قبل باهم مخلوط کنید و هم بزنید و بذارید حدود ده دقیقه بمونه. آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر و نمک و پودر نسکافه فوری رو باهم مخلوط میکنیم و الک میکنیم. بعد شکر رو هم اضافه میکنیم و کمی مخلوط میکنیم و بهتره یک بار دیگه از الک درشت بگذرونیم. روغن مایع و تخم مرغ و وانیل و لیوان حاوی شیر و ماستمون رو در ظرفی درy حد مخلوط شدن هم میزنیم. البته کاملا باید باهم مخلوط و یکدست شده باشن. بعد مایع بالا رو به مواد خشکمون اضافه میکنیم و با دور آروم همزن یکی دو دقیقه میزنیم تا مواد کاملا مخلوط و یکدست بشن. حالا آب جوش رو با دقت و خیلی آروم به مواد اضافه میکنیم و حدود یک دقیقه دیگه و اینبار با سرعت بالای همزن میزنیم. با اضافه کردن آب جوش مایع کیکمون خیلی رقیق میشه ولی مشکلی برای کیکمون پیش نمیاد. پس نگران نشید. کف قالب رو کمی چرب کنید و اگر نگران چسبیدنش بودید کمی پودر کاکائو هم کف قالب بریزید. مواد کیک رو در قالب بریزید و بذارید در فر بمدت 25-30 دقیقه در دمای 350 درجه فارنهایت یا 187 درجه سانتی گراد تا کاملا بپزه. دقت کنید که در یک ربع اول و حتی تا پخت کامل کیک تحت هیچ شرایطی در فر رو باز نکنید. چون پف کیکتون میخوابه. برای اینکه متوجه شید کیکتون کاملا پخته یا نه از یه خلال دندون برای تست استفاده کنید. تا انتها در کیک فرو ببرید. اگر دونه های خیس کیک به خلال دندون چسبید بدونید که هنوز نپخته. تنظیمات فر ها متفاوته و ممکنه شعله های فرتون کم و زیاد باشه و همین موضوع باعث میشه زمان پخت این کیک تا 35-40 دقیقه هم افزایش پیدا کنه. پس اگر میخواید کیکتون خوب بپزه و اذیت نشید قبل از هر چیز کسی رو بیارید تا فر رو براتون تنظیم کنه. اون دوستای گلی که فر ندارن توصیه میکنم که یه کیک پز تهیه کنید تا برای همیشه خیالتون راحت باشه. اصلا هم مشکلات فر رو نخواهید داشت. قیمتش هم در حال حاضر نسبت به فر و گاز های فر دار خیلی مناسبتره و تمام کارهایی که فر میتونه انجام بده انجام میده. فقط فضای کمتری داره. وبا خامه به سليقه خودتان تزئين كنيد نوش جان @shirini71