eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.2هزار عکس
9.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم: گوشت گوسفند یا گوساله یا مرغ پیاز زردچوبه زعفران استاک گوشت ریحان پاک شده خرد شده۵۰۰گرم ۲۰۰گرم هم نعناع و گشنیز بادنجان زردچوبه ،نمک و فلفل سیاه آب‌لیموترش تازه یا آب غوره بسته به ذائقه کمی ترخون اضافه کنیین عالی میشه طرز تهیه: سبزی ها رو پاک کنیبن ریحان ها رو می تونیبن با ساقه بریزین. بشورین و حسابی خرد کنیبن و سپس سرخ کنیین. پیاز رو خرد کنیبن با روغن‌و ادویه تفت بدین گوشت رو اضافه کنین و به تفت دادن ادامه بدین تا گوشت کاملا رنگش عوض بشه. ریحان و گشنیز و نعناع ، خرد شده و سرخ شده رو اصافه کنیبن. استاک گوشت رو اد کنیبن. بزارین۲ساعت بپزه. در آخر چاشنی رو اصافه کنین. زعفران غلیظ رو هم به دلیل عطرش اضافه کنیین. بادمجون های سرخ شده کنارش قرار بدین. کته زعفرونی فراموش نشه @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مقوی و بدون شکر دوبار خمیر را درست کردم یه بار داخل قالب مربع وسری بعد قالب گرد وبرش قشنگتر زدم توجه کنید که خمیر نیازی به استراحت نداره و بلافاصله درون ظرف پهن کنید خمیر اگر استراحت کنه کماچتون ترک خورده میشه ورویه صاف ویکدستی نخواهد داشت این اشکال بنده در سری اول پخت بود🙂 بهتره برای هر سینی خمیر جداگانه تهیه کنید که خمیر استراحت نکنه وترش نشه برای وسط کماچ از مخلوط خرمای پوست و هسته گرفته ،گردوی خرد شده وادویه دلخواه مثل دارچین، هل ،زنجبیل یا میخک استفاده میشه من ۴۰۰ گرم خرما ۵۰گرم گردوی خرد شده ۱/۲ق چ دارچین و۱/۴ق چ هل استفاده کردم . خمیر: آرد گندم ۱۵۰ گرم (یک پیمانه) آرد سهن یا جوانه گندم ۱۵۰ گرم (یک پیمانه) حتما ارد جوانه مرغوب و تازه تهیه کنید چون ارد سهن اگر خوب نباشه کماچ ممکنه تلخ بشه خمیر مایه فوری ۱ق چ پیمانه (۵گرم) اب ولرم به میزان لازم حدود ۱ پیمانه ادویه کماچ: زردچوبه یا گلرنگ ۱ق چ دارچین پودر هل جوز زنجبیل رازیانه تخم گشنیز زیره (از هر کدام ۱/۴ ق چ پیمانه ریختم) ✔ادویه جات متفاوتی ممکنه در کماچ بستگی به سلیقه وذائقه استفاده بشه ✔میزان ادویه جات بستگی داره به اینکه کماج پر ادویه دوست دارین یا کم ادویه ✔ بعضی ها ممکنه ادویه جات را در کمی روغن تفت مختصری می دهند وسپس استفاده میکنند ✔بعضی ها ممکنه ادویه جات را داخل خمیر استفاده نکنند داخل خرما یا روی لایه های خمیر بپاشند ✔بعضی ها ممکنه نسبت آردها را متفاوت بریزین مثلا ارد گندم دوبرابر جوانه یا جوانه بیشتر نسبت به گندم واما دستور من: دو آرد را به نسبت مساوی به همراه ادویه ها وخمیر مایه مخلوط کنید سپس اب ولرم را کم کم اضافه ومخلوط کنید تا جایی که خمیر یکدست و نسبتا سفتی شکل بگیره خمیر نباید شل باشه با دست چرب خمیر را ورز بدین در حدی که یکدست بشه واز طرف جدا سپس خمیر را به دو قسمت کنید لایه زیری ضخیمتر باشه بهتره بین دو نایلون پهن کنید لایه اول خمیر را کف ظرف چرب شده برگردانید ویکدست کنید سپس خرما ولایه بعدی . اطراف وروی خمیر را یکدست وصاف کنید وخمیر را برش بزنید ۱/۴پیمانه روغن جامد اب شده یا مایع روی خمیر بریزید که روی خمیر را کمی بگیره داخل فر از قبل گرم ۱۷۰_۱۶۰درجه قرار بدین تا حدی که از کنار های ظرف جدا بشه وخوشرنگ روی خمیر را هم کمی گریل کنید پس از پخت وکمی که از دما افتاد کمی روغن بکشید ،پارچه بندازین تا کماج هم خوش رنگ تر بشه وهم نرمتر سایز قالب ۲۲ armiamardanian ╭┄✵🥟🍫🥜🥧🥟✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
رولت مرغ و سبزیجات تخم مرغ 4 عدد. آرد نصف لیوان. روغن مایع 3 قاشق غذاخوری. شیر سرد یک سوم لیوان. نمک و فلفل به میزان لازم. .وانیل یک دوم قاشق چایخوری. مواد میانی : نصف سینه مرغ پخته و رنده شده. سیب زمینی پخته و رنده شده 1 عدد. هویج پخته و رنده شده 1 عدد. جعفری خرد شده به مقدار دلخواه . ابتدا نان رولت رو آماده می کنیم، سفیده و زرده ی تخم مرغ ها رو جدا کرده، سفیده ها رو با هم زن میزنیم تا حدی که ظرف رو بر می گردانیم نریزد، آرد، نمک و فلفل رو الک کرده با روغن وشیر مخلوط می کنیم، زرده ها رو با وانیل زده تا کرم رنگ و کش دار شود، سپس زرده ها و سفید ها را به مخلوط آرد افزوده، در قالب چرب شده میریزیم در فر 200 درجه به مدت 10 دقیقه، نان را داغ رول می کنیم پس از سرد شده یک لایه سس مایونز مالیده من با ماست سون مخلوط کردم، مواد میانی رو با هم مخلوط می‌کنیم و با سس مایونز، کمی ماست، آبلیمو، نمک و فلفل مخلوط کرده به طور یکنواخت روی سس می ریزیم، دوباره رول کرده، در یخچال قرار می دهیم، پس از سرد شدن تزئین کرده، برش می دهیم، نوش جان. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نوعی سالاد امریکاییه که که از ترکیب میوه، گردو و کرفس تهیه میشه. برای سس می‌تونید از سس مایونز یا ماست یا ترکیبی از این دو استفاده کنید. این سالاد به صورت سنتی برای هر شخص جداگانه و روی برگ کاهو سرو میشه. این سالاد برای افرادی که رژیم دارند، یک شام سبک و مناسب محسوب میشه. مواد لازم: سیب درختی خردشده ۲ عدد شاخه‌ی کرفس خردشده ۲ عدد انگور قرمز نصف‌شده نصف لیوان انگور سبز نصف‌شده نصف لیوان آب ۱ عدد لیموترش کشمش یک‌چهارم لیوان گردوی خردشده یک‌چهارم لیوان ماست ۱ لیوان (یا ترکیبی با سس مایونز) نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه: سیب خردشده، انگورهای بی‌دانه‌ی دو نیم‌شده، گردو و ساقه‌ی کرفس خردشده و کشمش رو داخل کاسه‌ی سالاد بریزید. آب لیموترش رو اضافه کنید و خوب هم بزنید. ماست (یا ترکیبی از ماست و مایونز) رو اضافه و خوب مخلوط کنید. سالاد رو یک ساعت داخل یخچال بزارید و بعد میل کنید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. بفرمایید شام کاملا گیاهی 😋😎 🌽😍 ذرت کنسروی رو توی ماهیتابه با کمی کالباس خرد شده، آبلیمو و ادویه مخلوط میکنیم، کمی پنیر پیتزا اضافه کردن و روی حرارت هم میزنیم تا پنیر آب بشه. و با سیب زمینی سرخ کرده، کالباس، فلفل دلمه، خیارشور یا هرچی که دوس داریم سرو میکنیم. 😉 behnazfoods ╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا