eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.6هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌙🌸رژیم روز ماه رمضان🌙🌸 1400/1/25 🌞افطاری: آب ولرم + دو عدد خرما + 3 کف دست نان🍞 سنگک یا بربری + 3 قاشق مربا خوری حلوا ی کم شیرین 🌚شام: (یک ساعت بعد از افطار) یک کاسه سوپ 🍜+ 1 کف دست نان🍞 سنگک یا بربری + 5 عدد زیتون + 1 پیاله ماست 🥣 🌓شام تا سحر: 5 عد انجیر خشک + 2 عدد میوه 🍎+ 2 عدد خیار🥒 + هر یک ساعت 3-2 لیوان آب + تخم شربتی + آب لیمو🍋 🌔سحری: 10 قاشق عدس پلو+ یک پیاله ماست🥣 + سالاد🥗 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
🍞 مواد لازم: 🍞شیر ولرم_ 1 لیوان دسته دار فرانسوی 🍞تخم مرغ _2 عدد 🍞پودر خمیرمایه_ 1 قاشق غذاخوری 🍞کره_ 50 گرم آب شده 🍞شکر_ 2 قاشق غذاخوری 🍞آرد _ 4 تا 5لیوان 🍞نمک_ 1/2ق چ 🍞طرز تهیه: شیر ولرم و دو قاشق شکر را مخلوط کنید خمیر مایه فوری را روی شیر بپاشید بعد بزارید تا عمل بیاد آرد و نمک را مخلوط کنید.بزارید کنار. کره آب شده تخم مرغها رو با چنگال بزنید و بعد خمیر مایه به عمل اومده رو مخلوط کنید بعد آرد رو اضافه کنید (ممکنه آرد یکم بیشتر ببره تا حدی بریزید که خمیر به دست نچسبه باید خمیر نرمی بدست بیادزیاد هم نریزید) و 10 یا 15 دقیقه ورز بدید چن بار خمیر رو بکوبید بعد خمیر را در ظرف بزرگ و چرب شده قرار داده, رویش سلوفون بکشید و در جای گرم یک ساعت و نیم استراحت دهید. تا حجم خمیر دوبرابر بشه سپس با ورز دادن هوای خمیر را خارج کنید. بعد خمیر رو به چند قسمت تقسیم کنید و به هر شکلی که دوست دارید درست کنید و بچینید روی سینی فر چرب شده و روشون یه دستمال بکشید مجددا 30 دقیقه استراحت بدید. بعد با مخلوط زرده تخم‌مرغ و زعفران و شیر رومال کنید و روشون کنجد بپاشید بعد بزارید داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 20 یا 30 دقیقه بپزید بعد گریل بالا رو روشن کنید تا روشون طلایی و برشته بشه. البته دمای فررو خودتون چک کنید. 🍞نکته : میتونید شکرشو چهار قاشق بریزید اگه شیرین دوست داشتین 🍞نکته : حتما داخل فر یه کاسه آب بزارید 🍞نکته : این خمیر واقعا عالیه خیلی نرم و سبک هس. لطفا اگه راضی بودین برا پدرم یه فاتحه بفرستید ممنون 🙏 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۴_ آرد مواد لازم ارد گندم ۱ لیوان پر ارد برنج ۱ لیوان ارد نخودچی ۱ لیوان شیرخشک قنادی نیدو 1 لیوان شکر3/5 لیوان گلاب 1 لیوان پر پودر هل یک قاشق غذاخوری یا کمتر زعفران پودرشده دو قاشق غذاخوری آب ۳ لیوان پر پودر زنجفیل نصف ق چایخوری روغن مایع یک لیوان روغن جامد دو قاشق غذاخوری کره 50 گرم طرز تهیه اول شربت رو درست میکنیم شکر و اب و زعفران و هل وپودر زنجیل رو داخل قابلمه ریخته یکم قل بخوره شکر حل بشه گلاب رو میریزیم بعد دو دقیقه خاموش میکنیم عطر گلاب حفظ بشه میریم سراغ ارد ها ارد گندم رو باحرارت ملایم تفت میدیم حدود نیم ساعت تا رنگش تغییر کنه ،بعد ارد برنج رو میریزیم و تفت رو ادامه میدیم یکم که باهم تفت خوردن ارد نخودچی رو میریزیم یکم دیگه تفت میدیم وقتی بعد خاموش میکنیم خنک شد الک میکنیم مجدد میریزیم تو قابلمه این بار شیرخشک هم اضافه میکنیم مجدد هم میزنیم باحرارت پایین بعد روغن ها( بجز کره) رو میریزیم خوب تفت میدیم باحرارت پایین و دراخر کره رو میزنیم و به هم زدن ادامه میدیم،رنگش که طلایی خوشرنگ شد عطر کره که بلند شد ،شهد رو کم کم میریزیم و هم‌میزنیم و به حالت گهواره ای تکان میدیم روغنشو پس بده نکته. حلوا رو همیشه تو قابلمه آلومینیوم یا استیل درست کنید و با قاشق چوبی هم بزنید نکته. شیر خشک قابل حذف هس ولی خوش طعم میکنه 😋 لطفا یک فاتحه برا پدرم بفرستید ممنون @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا