#شله_زرد
دوستان این مقدار مواد حدوداً برای 6یا 8 نفر هست .
مواد لازم:
برنج 1 پیمانه (لیوان دسته دار فرانسوی)
شکر 2 پیمانه(میتونید شکرشو کم کنید)
کره 50 گرم
زعفران غلیظ 3_4 قاشق غذا خوری
گلاب نصف پیمانه
دو سه تا هل
دارچین - خلال بادام _مروارید خوراکی _گل سرخ _برای تزئین
طرز تهیه
:
برنج از قبل خیس خورده را با 6 پیمانه آب روی حرارت میگذاریم تا بجوش آید، کف برنج را میگیریم، وقتی برنج کاملاً نرم شد هل و بادام و شکر را اضافه میکنیم و مرتب آن را هم میزنیم تا کاملاً جا بیافتد
زعفران رو به همراه گلاب و کره به شله زرد اضافه میکنیم، کاملاً آنرا هم میزنیم تا همه مواد مخلوط شوند، سپس شله زرد را به مدت 15 دقیقه دم میکنیم، پس از آماده شدن تو ظرف سرو مریزیم و زمان میدیم خنک بشه و روش ببنده ..بعد روشو با دارچین و بادام و.... تزئین میکنیم
من نصف شکر نصف نبات ریختم.
@shirini71❤️
#ترشی_بامیه
مواد لازم
بامیه یک کیلو
موسیر تازه 3 عدد
سیر 3 تا 4 حبه
جعفری و ترخون تازه 50 گرم
نعنا خشک 1 تا 2 قاشق غذاخوری
سرکه سفید به میزان لازم
روش تهیه :
بامیه ها را بشویید و ساقه شان را کوتاه کنید(خیلی کم کوتاه کنید تا مایع لزجی که درون آن ها است خارج نشود و ترشی حالت لیز پیدا نکند). بامیه ها را روی یک پارچه تمیز پهن کنید و صبر کنید تا آب آن ها خشک شود.
بامیه ها را به صورت لایه به لایه با سیر، موسیر، جعفری و ترخون تازه و نعناع خشک، داخل یک ظرف شیشه ای تمیز و خشک بریزید.داخل شیشه سرکه بریزید تا حدی که روی مواد را بگیرد. درب ظرف را محکم بندید. در صورت دلخواه می توانید یک عدد کیسه فریزر روی سر شیشه بگذارید و سپس درب آن را ببندید تا هوا نکشد. 20 روز بعد ترشی قابل مصرف است.
نکات:
* اگر تردی بامیه را دوست ندارید، می توانید قبل از ریختن در شیشه، آن را کمی در آب بجوشانید. سپس در آبکش بریزید تا آب آن برود و بعد از سرد شدن داخل شیشه بریزید.
* حتما موقع پاک کردن، بامیه های زده دار و نصفه را جدا کنید.
* بعضی ها طعم تند سرکه را دوست ندارند و به سرکه، آب هم اضافه می کنند. یادتان باشد برای این ترشی، از آب جوشیده و نمک کمتری استفاده کنید (حدود یک هشتم شیشه).
* می توانید موسیر و سیر و سبزی ها را اضافه نکنید، ولی پیشنهاد می کنم نعنا خشک را به هیچ وجه حذف نکنید.
* اگر ترشی لیز شد، می توانید آب آن را کاملا دور بریزید و یک بار دیگر سرکه بریزید
@shirini71❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فرنی_ساده
📚آموزشگاه رایگان مجازی 📁💻👇
@shirini71❤️
#فرنی_شکلاتی
طرفداران شکلات عاشقش میشن🙈
شير: 500 میلیلیتر
آرد برنج (الکشده): 1 قاشق سوپخوري
نشاسته ذرت (پودرشده): 1 قاشق سوپخوري
پودر كاكائو: 1 قاشق سوپخوری
شكر (نرم و دانهريز): 4 قاشق سوپخوري
گلاب: به مقدار لازم
روش تهیه:👇🏻
1. شیر، آرد برنج، نشاسته ذرت و پودر كاكائو را در ظرفي بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا مواد خشک در شیر کاملاً حل شوند، سپس شكر و گلاب را به آن بيافزاييد و مجدداً هم بزنید.
2. مایه آمادهشده را داخل قابلمهای لعابي بریزید و روی حرارت ملایم، مرتب هم بزنيد تا جوش بيايد و مایه غليظی بهدست آید. فرنی شکلاتی را در ظرف مورد نظر بریزید، روی آن را به دلخواه تزیین و سرو کنید.
📚آموزشگاه رایگان مجازی 📁💻👇
@shirini71❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش کلوچه گوشت🍓
#گیف_آموزش_کلوچه_گوشت😋
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
🎀
🎀 @shirini71❤️
#کتایف_با_مغز_آجیل
@shirinisara
🌸🌷🌸🌷🌸🌷🌸🌷🌸🌷🌸🌷
کتایف نوعی پنکیک مخصوص افطار در کشورهای عربی است که پس از پختن پنکیک آن را با لایه ای از شربت می پوشانند.
مواد لازم برای خمیر
آرد 2 فنجان
شکر 1 ق غ
شیر خشک 1 ق غ
مخمر فوری 1 ق چ
بیکینگ پودر یک دوم ق چ
نمک یک هشتم ق چ
آب گرم یک و سه چهارم فنجان
مواد لازم برای مواد میانه
فندق خرد شده یک سوم پیمانه
کشمش یک سوم پیمانه
شکر یک و یک دوم ق غ
کره نرم شده 1 ق غ
دانه کاج یک چهارم پیمانه
مواد لازم برای شربت
شکر 2 پیمانه
آب 1 پیمانه
آبلیمو ترش 1 ق چ
همه مواد خشک را با هم مخلوط کرده سپس در چند مرحله آب را اضافه کنید و هم بزنید خمیر به دست آمده خمیری رقیق می باشد. روی خمیر را پوشانده و 45 دقیقه استراحت دهید. تابه را روی حرارت گذاشته تا داغ شود. تابه را با چند قطره روغن داغ کنید و با اسکوپ یا قاشق از خمیر به صورت دایره حدودا به قطر 8 سانت آماده کنید. وقتی حباب هایی روی سطح پنکیک ایجاد شد آماده است. کتایف های آماده شده را روی سطح کار چیده و مواد میانه را با هم مخلوط کرده و کره را ذوب کرده و روی مواد بریزید و مقداری روی هر پنکیک قرار دهید. مواد میانه را روی سمت حباب دار پنکیک ها بریزید. پنکیک ها را تا کنید و لبه ها را با انگشت به هم بچسبانید. داخل تابه کوچکی را پر از روغن کرده و کتایف ها را داخل آن سرخ کنید تا طلایی شوند سپس آنها را داخل شربت ریخته تا شیره روی آنها را بپوشاند. سپس روی توری قرار داده تا شربت اضافه خارج شود.
برای تهیه شربت آب و شکر و آبلیمو را روی حرارت قرار داده تا غلیظ شود. شیره را هم نزنید زیرا شکرک میزند.
برای مواد میانه به دلخواه از انواع آجیل می توانید استفاده کنید.
@shirini71❤️
#شیر_انجیر
@shirini71❤️
انجیرخشک 15 عدد در آب خیسانده
شیر 300 گرم
پودر شکر 1 پیمانه
آرد نشاسته یک سوم پیمانه
این دسر یک دسرمراکشی است که برای افطار سرو می شود.
آب انجیر را دور نریزید و آن را هنگام افطار میل کنید برای کاهش کلسترول و رفع یبوست و تنظیم خواب مفید است.
شیر را روی حرارت گذاشته تا به جوش آید سپس انجیر را اضافه کنید و آرد نشاسته را با آب سرد شسته و داخل قابلمه بریزید و مداوم هم بزنید. پودر شکر را ریخته و وقتی مواد جا افتاد در مخلوط کن ریخته و پوره کنید. سپس در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن را با پودر پسته و یا گردو تزیین کنید.
میتوانید از مربای انجیر هم برای تزیین استفاده میشود