eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
طرز تهیه: صد گرم کره سرد رو به همراه دویست گرم آرد و پنجاه گرم پودرقند در غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا به صورت خرده نان دریا. یک عدد زرده تخم مرغ و یک چهارم ق چ وانیل و یک هشتم ق چ نمک اضافه و مخلوط کنید یک تا دو ق س آب سرد رو هم اضافه مخلوط کنید تا خمیر جمع شود خمیر را داخل نایلون گذاشته نیم ساعت استراحت داده با وردنه باز کرده به شکل قالب درآورده در فر صد و هشتاد تا وقتی که از اطراف خمیر جدا بشه میپزیم‌ به دلخواه میتونیم تزیین کنیم برای کرم داخلش من از استفاده کردم... دو عدد زرده تخم مرغ. یک قاشق غذاخوری آرد. یک قاشق غذاخوری شاسته ذرت. یک پیمانه شیر. 1/4 پیمانه شکر. 1/4 قاشق چایخوری وانیل. کره 30 گرم طرز تهیه:  اول از  همه زرده ها رو جدا کنید و داخل یه کاسه بریزین. شیر رو داخل یه ظرف بریزین و روی حرارت بزارین تا گرم بشه. شکر، وانیل و نشاسته ذرت و آرد رو به زرده ها اضاف کنید. مواد رو با همزن دستی خوب هم بزنید. میتونید از همزن برقی هم استفاده کنید. اما من توصیه نمی کنم. چون زمانی که از همزن برقی استفاده می کنید کف روی مواد تشکیل میشه و در نهایت در لطافت کرم تاثیر داره. زمانی که مواد کاملا یکدست شد و ذرات شکر تقریبا حل شد، نوبت اضافه کردن شیر گرم هست. شی رو کم کم به مواد اضافه کنید و تند تند هم بزنید. اگر کوتاهی کنید شیر گرم باعث بسته شدن تخم مرغ میشه. زمانی که شیر رو در چند نوبت به خورد زرده ها دادین، مواد رو خوب مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بزارین. زمانی که مواد گرم میشه سریع غلظت می گیره. پس حتی به ذهنتون خطور نکنه برای چند ثانیه هم که شده مواد رو به حال خودش رها کنید. nahid.aa @shirini71
تارتها جزو دسرهای شیک و مجلسی هستن که به راحتی می تونید تو تنوع بالا درست کنید 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۳/۴عدد سیب زمینی متوسط ۱ونیم عدد سینه مرغ نصف لیوان پنیر پیتزا رنده شده ۱ق غذاخوری سر پر رب گوجه ۱عدد پیاز ۱حبه سیر ۱ق چای خوری اویشن نمک فلفل سیاه میتونید کنار این غذا برنج هم سرو کنید عالی میشه طرز تهیه: سیب زمینی ها را بشورید پوست بکنید و از وسط نصف کنید. به کمک قاشق داخلش را بتراشید و خارج کنید. برای مواد داخلش مرغ ها را ‌مکعبی خرد کنید و پیازرا ریز خرد کنید. داخل تابه روغن بریزید و مرغ ها را اضافه کنید تغییر رنگ که دادن پیاز راهم بریزید و تفت دهید وقتی پیاز ها خوب تفت داديد و ديگه خام نيستند، سیر را هم رنده کنید و بریزید و کمی تفت دهید. در این مرحله رب گوجه را ریخته و تا زمانی که بوی رب پخش بشود تفت بدید.نمک ،فلفل و اویشن را هم بریزید و از روي حرارت برداريد. درتابه اي گود در روغن داغ سیب زمینی هایی که داخلش را تراشیدید سرخ کنید.داخل سیب زمینی های سرخ شده مواد مرغ مون رو میریزید (من چون دوست داشتم مرغ ها داخل سیب زمینی دیده بشوند پنیر پیتزا را کف سیب زمینی ها ریختم شما میتونید روی مرغ ها بریزید.)و روش پنیر پیتزا بریزید. در فر ۱۸۰درجه حدود ۲۰دقیقه بپزید.(من داخل سیب زمینی هایی را که تراشیدم داخل فریزر نگه داری ميكنم و وقتی میخوام پوره سیب زمینی درست کنم ابپز کرده و استفاده میکنم) smell_of_baking @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دوتا سینه مرغ بدون استخوان رو تو غذاساز ریختم تا خمیری بشه بعد هم پیاز رنده شده و آب گرفته رو به همراه سیر تازه ( میتونید از پودر سیر هم استفاده کنید)و ادویه ها و نمک به مواد اضافه کرده و کامل مخلوط میکنیم و به مدت ۴۰ دقیقه موادمون رو میزاریم تو یخچال بمونه.بعدش هم از مواد به اندازه ۴۰ گرم برداشته و توی دست باز میکنید و داخلش پنیر پیتزا میزارید و گرد میکنید و اول تو آرد سفید بعد هم توی تخم مرغ کامل میزنید و در اخر هم توی پودر سوخاری و در روغن داغ سرخ میکنید.موقع گرد کردن هم دستم رو خیس کردم که مواد به دستم نچسبه و قشنگ گرد بشه و کار راحتتر بشه @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا