eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
امروز واستون یک خوراک هندی گذاشتم که هم آسون وهم خوشمزس، من خودم دوست داشتم😋😁 البته من میزان ادویه ها رو خیلی کم کردم وتوی دستور قارچ نداشت ولی من ریختم وعالی شد،اگه خوراک هندی وتند دوست دارید درست کنید خوشتون میاد 🤗🤗 . خانمای عزیز کدومتون مثل من خوراک هندی دوست داره؟ مخصوصاً پکورای هندی😋😋😋 میتونید توی این دستور 1 قاشق غذاخوری رب گوجه هم اضافه کنید. مواد لازم : 2تا3 عددپیاز رنده شده 3تا4 عدد قارچ ریز (دلخواه) 1تا2 عدد فلفل سبز 3تا4 عدد گوجه فرنگی 1 قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده 1/2 قاشق چایخوری پودر فلفل 1/2 قاشق چای خوری زیره سبز 1/2قاشق چایخوری پودر گشنیز 1 قاشق چایخوری گراماسالا نمک اب برای تخم مرغ تفت دادن: روغن 1/2 قاشق چایخوری پودر زردچوبه 1/2 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز نمک کمی 5 عدد تخم مرغ آبپز شده طرز تهیه : 1.ابتدا تخم مرغ ها را آبپز کنید. 2. یک تابه یا قابلمه ، کمی روغن بریزید ، پودر زردچوبه ، پودر فلفل قرمز و نمک را اضافه کنید. 3. روی تخم مرغ آبپز شده با چاقو چند برش بزنید. 4. تخم مرغ ها را به تابه اضافه وبرای چند دقیقه در زردچوبه وفلفل تفت بدید،حدود 2 دقیقه،واز تابه خارج وبزارید کنار. 5. در همان تابه پیاز رنده شده،را بریزید وتفت بدید تا پیاز سبک شود و کمی قهوه ای شود، رنده زنجبیل را اضافه وباز کمی تفت داده وبعد قارچ وفلفل سبز وپودر فلفل وپاپریکا وتخم گشنیز وگراماسالا و نمک را اضافه وبا هم تفت داده واینجا پوره گوجه فرنگی را اضافه ومخلوط کنید. اگه دیدید مایه سفت هست کمی آب جوش اضافه کنید (من نریختم) وبزارید نیم ساعتی مواد با شعله کم پخته شود وبعد تخم مرغ های آبپز را اضافه کنید وبزارید تا همه مواد به آرامی پخته وخوراک ما خوب به روغن بیفته، نوش جان 🤗 _tarfandashpazie_ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تارت محلبی رزبری(با میوه دلخواهتون میتونید درست کنید) مواد لازم؛ ۴لیوان شیر ۳ق غذاخوری نشاسته ۲ق غذاخوری ارد ۴ونیم ق غذاخوري شکر(نسبت به ذایقه تون کم و زیاد کنید) ۱پاکت وانیل ۱ق غذاخوری کره گیاهی ۱لیوان رزبری یخ زده(از هر میوه ی که دوست دارید میتونید استفاده کنیداگر از میوه تازه استفاده میکنید پوره اش کنید) ۱پاکت کرم شانتی برای خمیر تارت: ۲لیوان ارد ۳ونیم ق غذاخوری پودر قند ۱۲۵گرم‌کره گیاهی سرد ۱عدد تخم مرغ ۱پاکت وانیل ۱پینچ نمک طرز تهیه: ابتدا خمیر تارت رو درست میکنیم.در ظرفی مناسب ارد و کره رو میریزیم و با نوک انگشت ورز میدیم تاکره رو به خورد ارد برود.بعد تمام مواد خمیر رو اضافه کنید و خمیری که به دست نمیچسبه درست کنید.خمیر رو داخل سفلون بپیچید و حداکثر ۳۰دقیقه در یخچال قرار دهید . بعد از استراحت خمیر رو با وردنه مناسب بین دو کاغذ روغنی اندازه قالب تارت باز کنید. قالب تارت رو چرب و ارد پاشی کنید خمیر رو داخلش قرار بدید و به ارامی فشار دهید. به کمک چنگال خمیر رو از چندجا سوراخ کنید. در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰درجه تا زمانی که کمی رنگ بگیره بپزید.تارت سرد شد به ارامی از قالب جدا کنید. برای محلبی شیر،ارد ،نشاسته،شکر را داخل قابلمه ای ریخته تا زمانی که غلظت بگیره بپزید وقتی شروع به جوش زدن کرد کره ،وانیل و رزبری رو اضافه کنیدو هم بزنید . بعد کرم شانتی رو هم بهش اضافه کنید و با دور تند همزن ۱۰دقیقه بزنید. محلبی اماده شده رو روی تارت سرد شده بریزید و سطحش رو صاف کنید.و ۳ساعت در یخچال قرار دهید .بعد میتونید هر جور که مایلید تزیین کنید . @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
طرز تهیه: صد گرم کره سرد رو به همراه دویست گرم آرد و پنجاه گرم پودرقند در غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا به صورت خرده نان دریا. یک عدد زرده تخم مرغ و یک چهارم ق چ وانیل و یک هشتم ق چ نمک اضافه و مخلوط کنید یک تا دو ق س آب سرد رو هم اضافه مخلوط کنید تا خمیر جمع شود خمیر را داخل نایلون گذاشته نیم ساعت استراحت داده با وردنه باز کرده به شکل قالب درآورده در فر صد و هشتاد تا وقتی که از اطراف خمیر جدا بشه میپزیم‌ به دلخواه میتونیم تزیین کنیم برای کرم داخلش من از استفاده کردم... دو عدد زرده تخم مرغ. یک قاشق غذاخوری آرد. یک قاشق غذاخوری شاسته ذرت. یک پیمانه شیر. 1/4 پیمانه شکر. 1/4 قاشق چایخوری وانیل. کره 30 گرم طرز تهیه:  اول از  همه زرده ها رو جدا کنید و داخل یه کاسه بریزین. شیر رو داخل یه ظرف بریزین و روی حرارت بزارین تا گرم بشه. شکر، وانیل و نشاسته ذرت و آرد رو به زرده ها اضاف کنید. مواد رو با همزن دستی خوب هم بزنید. میتونید از همزن برقی هم استفاده کنید. اما من توصیه نمی کنم. چون زمانی که از همزن برقی استفاده می کنید کف روی مواد تشکیل میشه و در نهایت در لطافت کرم تاثیر داره. زمانی که مواد کاملا یکدست شد و ذرات شکر تقریبا حل شد، نوبت اضافه کردن شیر گرم هست. شی رو کم کم به مواد اضافه کنید و تند تند هم بزنید. اگر کوتاهی کنید شیر گرم باعث بسته شدن تخم مرغ میشه. زمانی که شیر رو در چند نوبت به خورد زرده ها دادین، مواد رو خوب مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بزارین. زمانی که مواد گرم میشه سریع غلظت می گیره. پس حتی به ذهنتون خطور نکنه برای چند ثانیه هم که شده مواد رو به حال خودش رها کنید. nahid.aa @shirini71
تارتها جزو دسرهای شیک و مجلسی هستن که به راحتی می تونید تو تنوع بالا درست کنید 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۳/۴عدد سیب زمینی متوسط ۱ونیم عدد سینه مرغ نصف لیوان پنیر پیتزا رنده شده ۱ق غذاخوری سر پر رب گوجه ۱عدد پیاز ۱حبه سیر ۱ق چای خوری اویشن نمک فلفل سیاه میتونید کنار این غذا برنج هم سرو کنید عالی میشه طرز تهیه: سیب زمینی ها را بشورید پوست بکنید و از وسط نصف کنید. به کمک قاشق داخلش را بتراشید و خارج کنید. برای مواد داخلش مرغ ها را ‌مکعبی خرد کنید و پیازرا ریز خرد کنید. داخل تابه روغن بریزید و مرغ ها را اضافه کنید تغییر رنگ که دادن پیاز راهم بریزید و تفت دهید وقتی پیاز ها خوب تفت داديد و ديگه خام نيستند، سیر را هم رنده کنید و بریزید و کمی تفت دهید. در این مرحله رب گوجه را ریخته و تا زمانی که بوی رب پخش بشود تفت بدید.نمک ،فلفل و اویشن را هم بریزید و از روي حرارت برداريد. درتابه اي گود در روغن داغ سیب زمینی هایی که داخلش را تراشیدید سرخ کنید.داخل سیب زمینی های سرخ شده مواد مرغ مون رو میریزید (من چون دوست داشتم مرغ ها داخل سیب زمینی دیده بشوند پنیر پیتزا را کف سیب زمینی ها ریختم شما میتونید روی مرغ ها بریزید.)و روش پنیر پیتزا بریزید. در فر ۱۸۰درجه حدود ۲۰دقیقه بپزید.(من داخل سیب زمینی هایی را که تراشیدم داخل فریزر نگه داری ميكنم و وقتی میخوام پوره سیب زمینی درست کنم ابپز کرده و استفاده میکنم) smell_of_baking @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دوتا سینه مرغ بدون استخوان رو تو غذاساز ریختم تا خمیری بشه بعد هم پیاز رنده شده و آب گرفته رو به همراه سیر تازه ( میتونید از پودر سیر هم استفاده کنید)و ادویه ها و نمک به مواد اضافه کرده و کامل مخلوط میکنیم و به مدت ۴۰ دقیقه موادمون رو میزاریم تو یخچال بمونه.بعدش هم از مواد به اندازه ۴۰ گرم برداشته و توی دست باز میکنید و داخلش پنیر پیتزا میزارید و گرد میکنید و اول تو آرد سفید بعد هم توی تخم مرغ کامل میزنید و در اخر هم توی پودر سوخاری و در روغن داغ سرخ میکنید.موقع گرد کردن هم دستم رو خیس کردم که مواد به دستم نچسبه و قشنگ گرد بشه و کار راحتتر بشه @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا