#چای_توت_فرنگی🍓☕️🍓☕️
#نوشیدنی_داغ
موادلازم:
چای سیاه: یک قاشق مرباخوری
شیر: نصف لیوان
شربت توتفرنگی: دو قاشق غذاخوری
طرزتهیه:
چای سیاه را به مدت ۵ دقیقه بگذارید دم بکشد، سپس شیر را تا ۷۰ درجه سانتیگراد داغ کنید. شربت توت فرنگی را به ته لیوان بریزید، توسط یک قاشق شیر را روی شربت بریزید، در انتها چای سیاه را به آرامی بر روی شیر ریخته و کف شیر را به آن اضافه کنید. شما با یک نوشیدنی داغ و خوشمزه ۳ لایه مواجه میشوید.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#ماسالای_تخم_مرغ
#غذای_فوری
امروز واستون یک خوراک هندی گذاشتم که هم آسون وهم خوشمزس، من خودم دوست داشتم😋😁
البته من میزان ادویه ها رو خیلی کم کردم وتوی دستور قارچ نداشت ولی من ریختم وعالی شد،اگه خوراک هندی وتند دوست دارید درست کنید خوشتون میاد 🤗🤗
.
خانمای عزیز کدومتون مثل من خوراک هندی دوست داره؟
مخصوصاً پکورای هندی😋😋😋
میتونید توی این دستور 1 قاشق غذاخوری رب گوجه هم اضافه کنید.
#ماسالای_تخم_مرغ_فریده
مواد لازم :
2تا3 عددپیاز رنده شده
3تا4 عدد قارچ ریز (دلخواه)
1تا2 عدد فلفل سبز
3تا4 عدد گوجه فرنگی
1 قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده
1/2 قاشق چایخوری پودر فلفل
1/2 قاشق چای خوری زیره سبز
1/2قاشق چایخوری پودر گشنیز
1 قاشق چایخوری گراماسالا
نمک
اب
برای تخم مرغ تفت دادن:
روغن
1/2 قاشق چایخوری پودر زردچوبه
1/2 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
نمک کمی
5 عدد تخم مرغ آبپز شده
طرز تهیه :
1.ابتدا تخم مرغ ها را آبپز کنید.
2. یک تابه یا قابلمه ، کمی روغن بریزید ، پودر زردچوبه ، پودر فلفل قرمز و نمک را اضافه کنید.
3. روی تخم مرغ آبپز شده با چاقو چند برش بزنید.
4. تخم مرغ ها را به تابه اضافه وبرای چند دقیقه در زردچوبه وفلفل تفت بدید،حدود 2 دقیقه،واز تابه خارج وبزارید کنار.
5. در همان تابه پیاز رنده شده،را بریزید وتفت بدید تا پیاز سبک شود و کمی قهوه ای شود، رنده زنجبیل را اضافه وباز کمی تفت داده وبعد قارچ وفلفل سبز وپودر فلفل وپاپریکا وتخم گشنیز وگراماسالا و نمک را اضافه وبا هم تفت داده واینجا پوره گوجه فرنگی را اضافه ومخلوط کنید.
اگه دیدید مایه سفت هست کمی آب جوش اضافه کنید (من نریختم) وبزارید نیم ساعتی مواد با شعله کم پخته شود وبعد تخم مرغ های آبپز را اضافه کنید وبزارید تا همه مواد به آرامی پخته وخوراک ما خوب به روغن بیفته، نوش جان 🤗
_tarfandashpazie_
@shirini71
#تارت_محلبی
تارت محلبی رزبری(با میوه دلخواهتون میتونید درست کنید)
مواد لازم؛
۴لیوان شیر
۳ق غذاخوری نشاسته
۲ق غذاخوری ارد
۴ونیم ق غذاخوري شکر(نسبت به ذایقه تون کم و زیاد کنید)
۱پاکت وانیل
۱ق غذاخوری کره گیاهی
۱لیوان رزبری یخ زده(از هر میوه ی که دوست دارید میتونید استفاده کنیداگر از میوه تازه استفاده میکنید پوره اش کنید)
۱پاکت کرم شانتی
برای خمیر تارت:
۲لیوان ارد
۳ونیم ق غذاخوری پودر قند
۱۲۵گرمکره گیاهی سرد
۱عدد تخم مرغ
۱پاکت وانیل
۱پینچ نمک طرز تهیه:
ابتدا خمیر تارت رو درست میکنیم.در ظرفی مناسب ارد و کره رو میریزیم و با نوک انگشت ورز میدیم تاکره رو به خورد ارد برود.بعد تمام مواد خمیر رو اضافه کنید و خمیری که به دست نمیچسبه درست کنید.خمیر رو داخل سفلون بپیچید و حداکثر ۳۰دقیقه در یخچال قرار دهید .
بعد از استراحت خمیر رو با وردنه مناسب بین دو کاغذ روغنی اندازه قالب تارت باز کنید.
قالب تارت رو چرب و ارد پاشی کنید خمیر رو داخلش قرار بدید و به ارامی فشار دهید.
به کمک چنگال خمیر رو از چندجا سوراخ کنید.
در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰درجه تا زمانی که کمی رنگ بگیره بپزید.تارت سرد شد به ارامی از قالب جدا کنید.
برای محلبی شیر،ارد ،نشاسته،شکر
را داخل قابلمه ای ریخته تا زمانی که غلظت بگیره بپزید وقتی شروع به جوش زدن کرد کره ،وانیل و رزبری رو اضافه کنیدو هم بزنید .
بعد کرم شانتی رو هم بهش اضافه کنید و با دور تند همزن ۱۰دقیقه بزنید.
محلبی اماده شده رو روی تارت سرد شده بریزید و سطحش رو صاف کنید.و ۳ساعت در یخچال قرار دهید .بعد میتونید هر جور که مایلید تزیین کنید .
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#تارت_میوه_ایی
طرز تهیه:
صد گرم کره سرد رو به همراه دویست گرم آرد و پنجاه گرم پودرقند در غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا به صورت خرده نان دریا. یک عدد زرده تخم مرغ و یک چهارم ق چ وانیل و یک هشتم ق چ نمک اضافه و مخلوط کنید یک تا دو ق س آب سرد رو هم اضافه مخلوط کنید تا خمیر جمع شود خمیر را داخل نایلون گذاشته نیم ساعت استراحت داده با وردنه باز کرده به شکل قالب درآورده در فر صد و هشتاد تا وقتی که از اطراف خمیر جدا بشه میپزیم به دلخواه میتونیم تزیین کنیم
برای کرم داخلش من از #کرم_پاتیسیر استفاده کردم...
#پاتیسیر
دو عدد زرده تخم مرغ.
یک قاشق غذاخوری آرد.
یک قاشق غذاخوری شاسته ذرت.
یک پیمانه شیر.
1/4 پیمانه شکر.
1/4 قاشق چایخوری وانیل.
کره 30 گرم
طرز تهیه:
اول از همه زرده ها رو جدا کنید و داخل یه کاسه بریزین.
شیر رو داخل یه ظرف بریزین و روی حرارت بزارین تا گرم بشه.
شکر، وانیل و نشاسته ذرت و آرد رو به زرده ها اضاف کنید.
مواد رو با همزن دستی خوب هم بزنید.
میتونید از همزن برقی هم استفاده کنید. اما من توصیه نمی کنم. چون زمانی که از همزن برقی استفاده می کنید کف روی مواد تشکیل میشه و در نهایت در لطافت کرم تاثیر داره.
زمانی که مواد کاملا یکدست شد و ذرات شکر تقریبا حل شد، نوبت اضافه کردن شیر گرم هست.
شی رو کم کم به مواد اضافه کنید و تند تند هم بزنید. اگر کوتاهی کنید شیر گرم باعث بسته شدن تخم مرغ میشه.
زمانی که شیر رو در چند نوبت به خورد زرده ها دادین، مواد رو خوب مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بزارین.
زمانی که مواد گرم میشه سریع غلظت می گیره. پس حتی به ذهنتون خطور نکنه برای چند ثانیه هم که شده مواد رو به حال خودش رها کنید.
nahid.aa
@shirini71
تارتها جزو دسرهای شیک و مجلسی هستن که به راحتی می تونید تو تنوع بالا درست کنید 👆