eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9.2هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
لواشک الو مدیر😍😍😍😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
موادلازم سیب زمینی سینه ی مرغ پنیر پیتزا فلفل دلمه رنگی قارچ در صورت دلخواه ذرت طرزتهیه اول سینه ی مرغ رو با یه پیاز و‌کمی نمک و زعفرون بزارید بپزه بعد از پخت، مرغ رو ریش ریش کنید و کنار بزارید پوست سیب زمینی رو‌ بگیرید و حلقه حلقه کنید در قابلمه ای اب بریزید وقتی جوشید سیب زمینی های حلقه شده را با کمی نمک داخل قابلمه بزارید هشت تا ده دقیقه بعد زیرش رو خاموش کنید و سیب زمینی ها رو خارج کنید و کنار بزارید اگه دوست داشتین میتونید سرخ بکنید و دیگه نیم پزش نکنید من اینکارو نکردم به خاطر پنیری که قراره اضافه بشه رو اماده کنید: کره ی پنجاه گرمی رو اب کنید دو قاشق بهش آرد اضافه کنید یه تفت بدین بعد یک تا یک و نیم لیوان شیر همراه با کمی نمک، فلفل و ‌اویشن اضافه کنید یه کوچولو هم بزنید تا یکمی غلیظ شه بعد بهش یه خامه کوچیک اضافه کنید و زیر شعله رو خاموش کنید حالا کف ظرف مورد نظر رو با سس بشامل بپوشونید سیب زمینی های حلقه شده رو بچینید بعد مرغ های ریش ریش شده رو اضافه کنید کمی فلفل دلمه، قارچ و ذرت هم بریزید در اخر کمی اویشن بریزید و سس بشامل و بعد پنیر پیتزا به همین شکل لایه های بعدی، اخرش باز سس بشامل و پنیر پیتزا بریزید و‌کمی فلفل دلمه رنگی نگینی خوردشده بریزین تا ظاهرش خوشگل شه حالا بزارید داخل فری که از یکربع قبل گرم کردین با درجه 180 تا زمانیکه روی موادتون طلایی شه اگه دوست داشتین برشته تر شه میتونید گریل رو هم به مدت پنج دقیقه روشن کنید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ ‍ ‍ 💓 👌👌بیست و نهم خرداد 1400 ✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم 🧀 : چای+1 قاشق غذا خوری عسل+1 کف دست نان سنگک(150کالری) 🍏 :یک فنجان قهوه+یک عدد میوه ❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 5 قاشق عدس پلو+یک لیوان ماست کم چرب (300کالری) ☕️میان وعده :یک فنجان قهوه + شش عدد مغز 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +4قاشق غذاخوری کشک بادمجان یا میرزاقاسمی+یک کف دست نان سنگک(270 کالری) @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم : ۳ عدد تخم مرغ،وانیل نصف ق چ سه چهارم لیوان شکر،یک لیوان روغن مایع یک استکان چای غلیظ(من چای احمد استفاده کردم)،یک ق غ دارچین ۳ لیوان و نیم آرد سفید شیرینی پزی یک ق غ بکینک پودر طرز تهیه : ۳ عدد تخم مرغ و وانیل و شکر رو توی یه کاسه میریزیم و اونقدی میزنیم تا تخم مرغ یکم پف کنه ، روغن و چای و دارچین رو بهش اضافه میکنیم و باز هم میزنیم ، آرد رو توی ۲ مرحله اضافه و فقط با لیسک هم میزنیم تا پف مواد نخوابه ، برای چرب کردن قالب اگه از ترکیب ارده و کرده استفاده کنید اصلا مواد کیک به قالب نمیچسبه ، من چون اسپری روغن داشتم اسپری زدم ، فر رو از قبل ۱۰ دقیقه گرم کنین ، بزارین ۱۸۰ درجه ۳۵ دقیقه بپزه.  @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فيله مرغ رو با نمك/فلفل/پودر سير/ آويشن /كمي آبغوره/سس خردل/زعفران/ و نصف استكان آب مخلوط كنيد و چند ساعت بزاريد داخل يخچال تا مزه دار بشه. براي سوخاري كردن يه كاسه پر از آب يخ نياز داريد يه كاسه آرد كه بهش نمك فلفل پودر سير ،و اگر دوست داريد نارنجي بشه ،زردچوبه... بعد فيله هارو از يخچال خارج كنيد و با انبر اول بزنيد داخل آرد بعد آب يخ،آرد،آب يخ،آرد يني ٣مرحله داخل آرد بايد بزنيد. سري آخري كه داخل آرد ميزنيد با كمك دست خشك و پر آرد فيهارو آروم ماساژ بديد و در آخر تكونش بديد تا پولكاش بيشتر بشه . روغن زياد رو بزاريد داغ داغ بشه و فيله هارو بندازيد داخلش و با حرارت ملايم حدود ٤دقيقه بزاريد سرخ بشه. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا