#رژیم_لاغری_روزانه_ویزه_تابستان
🍃 پانزدهم تیر ماه ۱۴۰۰ 🍃
🍋ناشتا : 1 عدد میوه فصل
🍋صبحانه : 2 عدد گردو +یک کف دست نان+یه قوطی کبریت پنیر+چای دارچین
🍋ساعت ده صبح: 1 لیوان آب کرفس
🍋پیش از ناهار: دو لیوان آب+یک عدد سیب
🍋ناهار : سالاد شیرازی( خیار و گوجه و پیاز)+یک کف دست نان+یک تکه سینه مرغ کبابی
🍋عصرانه :1 عدد میوه+5 عدد پسته
🍋شام : یک کاسه سالاد بدون سس+خوراک لوبیا با قارچ
🍋بعد از شام 1 فنجان ماست کم چربی
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋نیم ساعت پیاده روی انجام شود. چند حرکت شکم و پهلو انجام شود
@@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#فطیر_سیب_زمینی
مواد لازم :
یک ونیم لیوان شیر
یک قاشق غذاخوری شکر
یک عدد تخم مرغ(سفیده برای داخل خمیر وزرده برای رومال )
یک قاشق غذاخوری خمیر مایه
یک سوم لیوان روغن مایع یا کره
یک قاشق چایخوری نمک
۴/۵_۵لیوان آرد
مواد میانی :
دوعدد سیب زمینی درشت
دو قاشق غذاخوری روغن مایع
نمک، فلفل تند وپاپریکا
دو قاشق غذاخوری جعفری خورد شده
برای رومال زرده تخم مرغ وکمی زغفران
کنجد وکمی جعفری
طرز تهیه:
شیر ولرم رو داخل کاسه بزرگی ریخته شکر و خمیر مایه رو هم اضافه کرده مخلوط میکنیم میذاریم تا به عمل بیاد
خمیرمایه که پف کرد سفیده تخم مرغ وکره ونمک را هم اضافه کرده خوب باهم مخلوط میکنیم آرد رو کم کم با کنترل اضافه کرده تا خمیر نرمی بدست بیاد ۵دقیقه ورز میدیم بعد روشو پوشانده در جای گرمی میذاریم تا به عمل بیاد(یک ساعت زمان میبره )
در این فاصله سیب زمینی رو پوست کنده درشت خورد کرده داخل قابلمه ریخته کمی آب ریخته میذاریم کاملا بپزه بعد سیب زمینی ها داخل کاسه بزرگی ریخته کمی که سرد شد با پشت قاشق له کرده روغن مایع نمک، فلفل ،پاپریکا وجعفری رو اضافه کرده خوب باهم مخلوط میکنیم کنار میذاریم
خمیرمون که به عمل امد پف خمیر رو میگیریم به دوقسمت تقسیم یک قسمت رو داخل سینی فر که چرب کردیم پهن کرده مواد میانی رو روی خمیر پهن کرده بقیه خمیر رو روی میز باز کرده روی سیب زمینی میذاریم وکناره هاشو با دست عین فیلم زیر خمیر اولی میکشیم آماده که شد نیم ساعت استراحت میدیم بعد شکل میدیم وبا زرده تخم مرغ وکمی زعفران رومال کرده کنجد میپاشیم ودر آخر کمی جعفری خورد شده میریزیم روش ودر فر از قبل گرم شده با دمای ۱۹۰درجه تا وقتی روش طلایی بشه می پزیم
@shirini71
#بلدرچین
دو تا پیاز رو خلالی درشت خورد کنید دو تا سه حبه سیر را له کنید یه لیمو ترش رو نصف کنید آب آنرا به همراه دو قاشق غذاخوری روغن زیتون و ادویه ونمک و زعفران مخلوط کنید بلدرچین هارو داخل مواد بزارید و درظرف را ببندید و چند ساعت بزارید یخچال مرینت بشه بعد هم با کمی کره و یا روغن مایع داخل تابه بزارید حرارت کم و در تابه رو ببندید تا کمی اب بندازن و یه طرف که سرخ شد طرف دیگه رو هم همینطور و بعد هم با یه شوید پلو زعفرانی نوش جان کنید
پخت بلدرچین کمه مخصوصا اگر تایم مرینت زیاد باشه
میتونید تو فویل با مواد مرینت بپیچین و بزارید فر تا پخته بشه
این مواد برای پنج تا شش بلدرچین کافیه
@shirini71
#نوشیدنی_آیس_تی
شکر ۴ ق غ
آب نصف لیوان
یخ به مقدار لازم
شریت سن ایج ۳ ق غ
آبلیمو تازه نصف لیوان
چای دم آورده شده سرد یک لیوان
لیموی حلقه شده و نعناع با ریحان برای تزیین
لیوان رو بصورت برعکس لبه هاشو داخل شربتی که توی پیش دستی ریختیم میزنیم که فقط لبه های لیوان آغشته بشه ، بعد بدون هیچ تکونی سریع داخل کاسه شکر میزنیم(اینجا هم زیاد فشار نمیدیم که قشنگ دربیاد) برای مواد آیس تی ، اول آبلیمو و شکر رو حل میکنیم کامل ، داخل لیوان میریزیم (به اندازه یک سوم لیوان) بعد روش چند ق غ آب و بعد ۸ حبه یخ و بعد روش تا نزدیک لبه لیوان چای (تا ته پر نکنین که تزیین لبه لیوان خراب نشه)،با لیمو و ریحان هم روشو تزیین کنین☺️
@shirini71
#کرپ_کیک
مواد کرم:
3 لیوان شیر
2.5 قاشق غذاخوری نشاسته
2 قاشق غذاخوری آرد
نصف لیوان شکر
1 ق چ وانیل
1 زرده تخم مرغ
خامه 100 میلی لیتر (نصف بسته)
مواد کرپ:
2 عدد تخم مرغ
2 لیوان شیر
6 قاشق چایخوری شکر
1.5 لیوان آرد
نصف فنجان روغن
2 قاشق غذاخوری کاکائو
کمی وانیل
برای رویه:
نصف بسته شکلات پودر شده
شیر یک فنجان
طرز تهیه:
برای تهیه کرم ، همه مواد را به جز خامه و وانیل درون قابلمه می ریزیم و آنها را مخلوط می کنیم و روی حرارت میذاریم.وقتی غلیظ شد و شروع به جوشیدن کرد ، وانیل را اضافه می کنیم و 2 دقیقه دیگر میذاریم بجوشد.بعد از روی گاز برداشته و میذاریم خنک بشود.وقتی خنک شد،خامه را بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم.
تمام مواد لازم برای کرپ ها را در یک کاسه میریزیم و مخلوط می کنیم. 1 ملاقه از آن را درون یک تابه تفلونی با اندازه متوسط (چرب کرده)میریزیم و با حرارت متوسط یک طرف آن را می پزیم. از آنجا که کرپ ها نازک خواهند بود ، دیگر نیازی به پختن آنها از دو طرف نیست. (با این مقدار مواد،10 عدد کرپ دارید) بعد از پختن همه کرپ ها وخنک شدنشان، 2 قاشق غذا خوری کرم را در وسط یک کرپ می ریزیم در صورت تمایل می توانید قبل از پیچیدن، فندق ، بادام زمینی و چیپس شکلات را رویش اضافه کنید.بعد کرپ هارا بپیچید و به مدت 1-2 ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.بعد شیر و شکلات پودرشده رو مخلوط کنید و روی حرارت گاز هم بزنید تا یکدست شود.بعد از روی حرارت بردارید.وقتی که خنک شد روی کرپهای پیچیده شده بریزید.
@shirini71