آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#بورک_گوشت_وقارچ
#غذاهای_خمیری
#نان
مواد خمیر بورک:
ارد:به میزان لازم.
:شیر ولرم:1لیوان.
1عددتخم مرغ.
یه قاشق غذاخوری خمیر مایه.
یه قاشق مرباخوری بکینگ پودر.
نصف لیوان روغن مایه.
1قاشق ماست.
1قاشق چایخوری نمک.
1قاشق مرباخوری شکر.
نشاسته ذرت برای باز کردن خمیربه
مقدار لازم
طرزتهیه:
خمیر مایه و شکرروبا شیر مخلوط میکنیم درشو میزاریم تا مایع خمیر پف کنه تو یه ظرف استیل یا پیرکس همه موادو باهم مخلوط میکنیم وارد رو کم کم اضافه میکنیم تا اونجایی که خمیر به دست نچسبه سعی کنین زیاد ارد نریزین تا خمیرتون سفت نشه خمیرو 1ساعت درجای گرم استراحت بدین تا حجمش 2برابر بشه بعد خمیرد به 9قسمت مساوی تقسیم کنین هر قسمتو با نشاسته ذرت باز کنین تقریبا به اندازه یه بشقاب غذاخوری بستگی به قالبی داره که میخواین بورکو توش درست کنین وقتی همه ی خمیرهارو باز کردین 4تا از خمیرها رو روی هم بزارین ودوباره با وردنه 4تا خمیرو باهم باز کنین تا به یه خمیر تبدیل بشه قالبتون روش بزارین واندازه اون خمیرو ببرین با4تا دیگه هم همین کارو بکنین یه دونه از خمیرو برای دور کار لازم دارین که کنار میزاریم یکی از خمیرهای باز شده رو ته قالب میزاریم روش کره میمالیم مواد گوشتیمونو میریزیم دوست داشته باشین میتونین پنیر پیتزا هم بریزیم خمیر بعدی رو روش میزاریم با دست دورشو فشار میدیم تا به خمیر زیری فیکس بشه بعد با یه خمیر باقی مونده یه نوار درست میکنیم به صورت پیچ دو کار میزاریم دوباره کره میالیم روی خمیر توی فر 200درجه به مدت 30دقیقه قرار میدهیم بعد از این زمان از فر خارج میکنیم روش زرده تخم مرغ میمالیم وکنجد و سیاه دونه میپاشم ودوباره توفر قرار میدهیم این بار شعله بالارو روشن میکنیم تا روی کار برشته بشه این بورک بسیار ترد و پوک هستش به طوری که موقع برش لایه ها کاملا از هم جدا هستش
@shirini71
#رژیم_لاغری_روزانه_ویژه_تابستان
🤽♀
🍥 شانزدهم مرداد ماه ۱۴۰۰ 🍥
🍋ناشتا : 1 عدد میوه فصل
🍋صبحانه : 2 عدد گردو +یک کف دست نان+یه قوطی کبریت پنیر+چای دارچین
🍋ساعت ده صبح: 1 لیوان آب کرفس
🍋پیش از ناهار: دو لیوان آب+یک عدد سیب
🍋ناهار : سالاد شیرازی( خیار و گوجه و پیاز)+یک کف دست نان+یک تکه سینه مرغ کبابی
🍋عصرانه :1 عدد میوه+5 عدد پسته
🍋شام : یک کاسه سالاد بدون سس+خوراک لوبیا با قارچ
🍋بعد از شام 1 فنجان ماست کم چربی
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋نیم ساعت پیاده روی انجام شود. چند حرکت شکم و پهلو انجام شود.
@shirini71
شیک انبه
انبه یخ زده دو عدد
بستنی وانیلی یک پیمانه
نکتار انبه ۱/۲ پیمانه
همه رو بريزيد تو ميكسر چند تا پالس بزنيد و شيك خوشمزه تون آماده ست
@shirini71
اسموتی_انبه
تكه هاي يخ زده ي انبه رو بهمراه شير،بستني وشكر يا عسل و (مقدار مواد رو چشمي ريختم)و دو ق غ خامه ي صبحانه در مخلوط كن ريخته تا يكدست شده و سپس با بستني سرو و توي گرماي تابستوني اين نوشيدني خنك رو نوش جان كنيد
@shirini71
#خوراك_لوبيا_ومرغ
لوبیا چیتی یا کشاورزی 2 پیمانه
مرغ و یا گوشت نیم کیلو خرد شده
پیاز دو عدد متوسط
سیب زمینی دو عدد خرد شده
نمک.فلفل .زرد چوبه
کمی رب و چند تا گوجه گیلاسی
پیاز رو با مقدار کمی روغن کمی تفت می دیم تا شیشه ای بشه.گوشت یا مرغ خرد شده رو به پیاز اضافه کرده با کمی زرد چوبه تفت می دیم. لوبیا رو می ریزیم. حدود 3 لیوان آب می ریزیم تا گوشت و لوبیا خوب بپزه.کمی رب گوجه اضافه کنید.در نهایت سیب زمینی خرد شده رو بریزید و گوجه گیلاسی هارو اضافه کنید .نمک و فلفل رو اندازه کنید. غذای ما آماده است حتما با نارنج و یا آبلیمو تازه و فلفل سیاه میل کنید.
@shirini71
#فتوچيني_با_ميت_بال
🌟🌟🌟🌟🌟
براي درست كردن ميت بال (گوشت قلقلي) به ٣٠٠ گرم گوشت چرخكرده، يه دونه پياز متوسط رنده شده(آب پياز رو دور نريزين كه گوشتتون خشك نشه)، نمك، فلفل سياه، پاپريكا، زردچوبه و زنجفيل احتياج داريم
همه مواد بالا رو حسابي مخلوط كنين و به مدت يك ساعت بگذارين تو يخچال و بعد از مواد به اندازه توپك هاي كوچيك بردارين، قلقلي كنين و با حرارت كم سرخ كنين
از طرفي يك بسته فتوچيني ٥٠٠ گرمي رو طبق دستور روي جلد درست و آبكش كنيد و كنار بگذارين
تو يه قابلمه يه پياز متوسط رو نگيني كنين با ادويه هاي دلخواهتون تفت بدين و دو قاشق رب و نصف ليوان پوره گوجه بهش اضافه كنين، فتوچيني آبكش شده رو بهش اضافه كنين و كاملا هم بزنين تا سطح فتوچيني به سس آغشته بشه ، تو اين مرحله ميت بال هارو اضافه كنين و بعد يك سوم ليوان آب ولرم
بريزين روي پاستا و حدود ٣٠ دقيقه زمان بدين تا آماده سرو بشه...
🌹🌹🌹🍀🍀🍀🍀🌟🌟🌟
@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ته_انداز_مرغ 👇
مواد لازم :
برنج 4پیمانه
زعفران به میزان لازم
زرشک 5ق غذاخوری
نمک برای برنج یک ونیم ق غ
روغن 6ق غ
فیله مرغ 6 ق غ
نمک 1ق غ
فلفل 1/3 ق چ
طبق ویدیو پیش برید و همزمان با گذاشتن برنجتون روی
گاز فیله ها رو توی یه قابلمه دیگه بگذارید با شعله کم
@shirini71
20.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک قابلمه ای
من دوباره اومدم با یه کیک خوشگل خوشمزه بی دردسر قابلمه ای من خودم کیک های قابلمه ایم خیلی خوب میشه فکر کنم رمز موفقیتمم شعله پخش کن، دم کنی، شعله ملایم و باز نکردن دره قابلمه حین پخته خب بریم درست کنیم😘
مواد لازم :👇
سه عدد تخممرغ
یک لیوان+1/4لیوان شکر
یک قاشق مرباخوری وانیل
نصف لیوان روغن
یک لیوان شیر یا اب
دو لیوان ارد+دو قاشق غذاخوری
دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو
دو قاشق مرباخوری بکینگ پودر
دستور تهیه :👇
ابتدا شکر و وانیل و تخممرغ را چند دقیقه با همزن زدم تا کرم رنگ حجیم و کش دار بشه بعد روغن و شیر رو بهش اضافه کردم و در حد مخلوط شدن زدم در آخر آرد و بکینگ پودر رو در دو مرحله اضافه کردم و با دور کند همزن چند ثانیه زدم مواد رو به دو قسمت تقسیم کردم به قسمتی دو قاشق پودر کاکائو و به قسمتی دو قاشق آرد اضافه کردم تا غلظت هر دو مثل هم بشه
یک قابلمه رو گرم و چرب کردم و از هر دو مایع یکی در میان از مرکز ریختم تا کل مایع کیک تمام بشه و بعد با یک خلال روش مدل دادم شعله پخش کن رو خوب گرم کردم قابلمه رو روش گذاشتم با دمکنی به مدت 50 دقیقه اجازه دادم که بپزه با شعله ملایم و در طول پخت دره قابلمه رو باز نکردم خیلی عالی شده بود و طعمش بی نظیر بود امیدوارم خوشتون بیاد
@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رول_بادمجان_و_کباب
نیم کیلوگوشت چرخکرده
پیازرنده شده یک عدد
فلفل دلمه ای قرمز رنده شده یک الی دوعدد
نمک . فلفل وادویه دلخواه بمقدارلازم
پودرسوخاری دوقاشق غذاخوری
بادمجان چندعددترجیحاباریک وبلندباشه
چندعددسیخ چوبی کوتاه
یک لیوان سس گوجه فرنگی
@shirini71
#اسنك_گوشت
يك عدد پياز متوسط ريز خورد شده رو در مقدار كمي روغن تفت ميديم تا تغيير رنگ بده و بعد گوشت ( ١٥٠ تا ٢٠٠ گرم ) رو اضافه مي كنيم و خوب تفت ميديم و نمك و فلفل و ادويه كاري و كمي جعفري خورد شده را به مخلوط اضافه مي كنيم . مقداري قارچ را جداگانه در روغن تفت ميدهيم و به مخلوط گوشتي اضافه مي كنيم و با حرارت كم ، خوب مخلوط مي كنيم . در انتها دو قاشق سس مايونز و به مقدار دلخواه پنير موزارلا اضافه كرده و هم مي زنيم و شعله رو خاموش مي كنيم . نان هاي ميني همبرگر را باز كرده ، خمير آنها را جدا مي كنيم و با مواد گوشتي آنها را پر مي كنيم و به دلخواه نصف ورق پنير تست روي آنها مي گذاريم و نان ها را چند دقيقه در دستگاه گريل و يا ساندويچ ساز قرار مي دهيم . ( مي تونيد بجاي نون همبرگر از نان تست استفاده كنيد و در ساندويچ ساز قرار دهيد )
@shirini71
#فینگر_فود
مواد لازم:
نان تست ۱ عدد
پنیر گودا یا چدار ۱ورق
ژامبون ۱ورق
تخم مرغ ۱عدد
شیر ۱/۴ لیوان
پودر یا پرک سوخاری به میزان لازم
طرز تهیه:
خب اول از همه نونتون رو به صورت مثلثی به دو قسمت تقسیم کنید
پنیرتون رو هم به صورت مثلثی نصف کنید یکی از ورقه های پنیر رو روی نون بذارید
سپس روش یه ورق ژامبون و دوباره روش یه ورق پنیر بذارید و یه لایه هم نون بذارید
تخم مرغ رو بزنید شیر و نمک و فلفل سیاه بهش اضافه کنید
لقمه تون رو بذارید روی یه کفگیر و با احتیاط بذارید توی شیر و تخم مرغ دو طرفشو به مخلوط آغشته کنید فقط خیلی تو شیر نمونه همین که خیس بشه کافیه بعدم با پودر یا پرک سوخاری کاور کنید و تو روغن سرخ کنید فقط لقمه تون رو با یه کفگیر داخل روغن منتقل کنید
اول لایه های لقمه تون از هم جداست ولی موقع سرخ کردن پنیرا آب میشن و لایه ها به هم میچسبن.
@shirini71
#رژیم_لاغری_روزانه_ویژه_تابستان
🌹 هفدهم مرداد ماه ۱۴۰۰🌹
🍋ناشتا : 1 عدد میوه فصل
🍋صبحانه : 2 عدد گردو +یک کف دست نان+یه قوطی کبریت پنیر+چای دارچین
🍋ساعت ده صبح: 1 لیوان آب کرفس
🍋پیش از ناهار: دو لیوان آب+یک عدد سیب
🍋ناهار : سالاد شیرازی( خیار و گوجه و پیاز)+یک کف دست نان+یک تکه سینه مرغ کبابی
🍋عصرانه :1 عدد میوه+5 عدد پسته
🍋شام : یک کاسه سالاد بدون سس+خوراک لوبیا با قارچ
🍋بعد از شام 1 فنجان ماست کم چربی
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋نیم ساعت پیاده روی انجام شود. چند حرکت شکم و پهلو انجام شود.
@shirini71
#اسموتی_کاسه_ایی_انبه
#رژیمی
مواد لازم:
انبه یخ زده یک و یک دوم پیمانه
موز یخ زده 1 عدد خرد شده
كمپوت آناناس 1 پیمانه خرد شده
تخم كتان 2 قاشق سوپ خوری
پودر نارگیل 2 قاشق سوپ خوری
آب نارگیل 2 قاشق سوپ خوری
بلوبری و جوپرک برای تزیین
طرز تهیه:
انبه و موز یخ زده را با كمپوت آناناس بدون آب، تخم كتان در مخلوط کن هم زده تا یكدست شود. سپس پودر نارگیل و آب نارگیل را اضافه کنید.
برای تاپینگ و تزیین از میوه های یخ زده مثل بلوبری، تمشک، جو پرک و برش های نارگیل استفاده کنید.
zarinhome
@shirini71