#چالش_لاغری_پاییزه🍁🍁🍁
#روز_هجدهم مهر ماه ۱۴۰۰🍤🍤
🔵ناشتا2قاشق آبلیمو+2لیوان آب گرم
🌝صبحانه
یک لیوان آب هویج طبیعی+ ۷۰ گرم کیک ساده (۲۰۰کالری)
🔴میان وعده
یک عدد میوه
🔵یک ساعت قبل ازناهارنیم ساعت ورزش +چربیسوزخانگی یا قرص چربی سوز گیاهی
🔵قبل ازناهار2لیوان آب طعم دار
🌞ناهار
۵ قاشق برنج +۵ قاشق خورشت کرفس+ یک لیوان دلستر+ سالاد بدون سس هر مقدار که میل دارید (۳۰۰کالری)
🔴میان وعده عصر
۳ عدد انجیر+ یک عدد میوه
🔵نیم ساعت قبل ازشام چربیسوز خانگی یا قرص چربی سوز گیاهی
🌚شام
یک تکه کتلت (۱۰×۱۰)+سالاد بدون سس با روغن زیتون
(۲۵۰کالری)
@shirini71
#پاکسازی_بدن
👈ترنجبین ۳ق.غ
👈آب ۱.۵ لیوان
👈خاڪشیر ۳ق.غ
✍ترنجبین را در آبجوش صاف کنید وقتی داغ شد روی۳ق.غ خاڪشیر تمیز ڪنید و به جای صبحانه میل نمایید(تا ظهر هم چیزی نخورید)
@shirini71
#ته_چین_ماهی
مواد لازم ❓
🍛ماهي قزلآلا : دو عدد
🍛روغن مايع ذرت : يك پيمانه
🍛برنج : پنج پيمانه
🍛 سبزي پلو : چهار پيمانه
🍛سير تازه خردشده : نصف پيمانه
🍛نمك و فلفل : به ميزان لازم
🍛زعفران : به ميزان لازم
⚫️ماهيها را تميز شسته و استخوان آنها را جدا ميكنيم. مقداري نمك، فلفل و زعفران به آنها ميزنيم تا مزهدار شوند. در اين فاصله برنج را كه از شب قبل همراه نمك خيس كردهايم با سبزيپلو آبكش ميكنيم. سپس ماهي را از طرفي كه گوشت دارد در ماهيتابه سرخ ميكنيم و طرف ديگر كه پوست ماهي ميباشد را ته ماهيتابه قرار داده و برنج آبكش شده را روي آن ميريزيم. ماهي دوم را كاملا سرخ كرده و سر آن را جدا ميكنيم و در ماهيتابه گذاشته و بقيه برنج و سير تازه را روي آن ميريزيم. در ظرف كوچكي، نصف پيمانه آب و بقيه روغن را ريخته روي حرارت ميگذاريم. زماني كه به جوش آمد روي برنج ميريزيم و در ظرف را با فويل آلومينيومي بسته و آن را يك ساعت روي حرارت ملايم دم ميكنيم. نهايتاً، در ظرف موردنظر برگردانده و مطابق شكل تزئين ميكنيم.
@shirini71
#کوکو_هرمی
مواد اولیه ❓
🔆سیب زمینی: 6عدد
🔆گوشت: (چرخ كرده) نیم كیلو
🔆جعفری: (ساطوری شده) نصف دسته
🔆پیاز: 1عدد
🔆زعفران: (اختیاری) به میزان لازم
🔆لیمو ترش: 1عدد
🔆آرد سوخاری: 50گرم
🔆تخم مرغ : 3عدد
🔆زردچوبه:به میزان لازم
🔆فلفل: به میزان لازم
🔆نمك: به میزان لازم
🔆روغن: به میزان لازم
🔴ابتدا سیبزمینیها را با مقداری آب و نمك پخته و بعد پوست بكنید و درون مخلوط كن به شكل پوره درآورید، سپس 2 عدد از تخممرغها را نیز آبپز كنید و به شكل تكههای كوچك مربعی خرد كنید.پیاز را خرد كرده و با مقداری روغن تفت داده و گوشت را اضافه كنید. جعفری، نمك، فلفل، زردچوبه،زعفران و جوزهندی را نیز اضافه كنید. پورهها را خوب مخلوط كنید و با انگشت گود كنید و داخل آنها را با مواد پر كنید، سپس یك تكه از تخممرغ را داخل هر كدام قرار دهید و آنها را ببندید.با دست به كوفتهها فرم بدهید و آنها را به شكل مخروط درآورید. تخم مرغ باقی را در ظرفی جداگانه بشكنید و خوب مخلوط كنید و كوفتهها را داخل تخممرغ زده شده بزنید و داخل پودر سوخاری بغلتانید. در آخر مخروطها را در روغن داغ سرخ كنید.
@shirini71
🍵چای سبز نعنایی🫖
🫖مواد لازم
1 فنجان برگ نعناع تازه، شسته
3-4 چای سبز کیسهای
عسل و برگ های تازه اسطوخدوس( اختیاری)
یخ مقداري
🧉🧉🧉🧉
نعناع را در یک لیوان بزرگ له کنید. چای کیسهای و آب داغ را به آن اضافه کرده 4-6 ساعت میگذاریم تا خنک شود. یخ، عسل و چند برگ اسطوخودوس، را به آن اضافه می کنیم.
@shirini71
🍆بادمجان شکم پر ایتالیایی
🔹احتمالاً نام بادمجان شکم پر را شنیده باشید، با این حال تنها تفاوتی که بادمجان شکم پر ایرانی با ایتالیایی دارد در پنیر پارمزان یا پنیر پیتزا و گوشت چرخ کرده است. برای تهیه بادمجان شکم پر ایتالیایی به بادمجان، گوجه فرنگی، سیر، فلفل دلمه، جعفری، روغن زیتون، پنیر پارمزان، نمک و فلفل و آویشن و خشک به مقدار لازم است.
🔹بادمجانها را بشویید و خشک کنید، سپس به صورت طولی ببرید و داخل آنها را با قاشق خالی کنید. گوجه فرنگی، سیر، فلفل دلمه و جعفری را خرد کنید و با کمی آویشن خشک، و فلفل و نمک مخلوط کنید و داخل بادمجانها را پر کنید.پس از آن، مقداری پنیر پارمزان روی بادمجانها بریزید و به مدت نیم ساعت داخل فر قرار دهید. تهیه این غذا بسیار ساده است و افراد گیاهخوار نیز میتوانند این غذای خوشمزه ایتالیایی را تهیه کنند و از آن لذت ببرند.
@shirini71