#چالش_لاغری_پاییزه🍁🍁🍁
#روز_هفتم آذر ماه ۱۴۰۰🧶🧶
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : چای+1 قاشق غذا خوری عسل+1 کف دست نان سنگک(150کالری)
🍏 #میان_وعده :یک فنجان قهوه+یک عدد میوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 5 قاشق عدس پلو+یک لیوان ماست کم چرب (300کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک فنجان قهوه + شش عدد مغز
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +4قاشق غذاخوری کشک بادمجان یا میرزاقاسمی+یک کف دست نان سنگک(270 کالری)
@shirini71
#پیام_سلامتی
🔴مرکبات را شب ها نخورید تا راحت بخوابید!
🔹میوه به طور کلی یک انتخاب سالم است و متخصصان تغذیه توصیه میکنند که با هر وعده غذایی آن را میل کنید. اما مرکبات بسیار اسیدی هستند و میتوانند موجب سوزش سردل یا بیماری رفلاکس دستگاه گوارش شوند. همچنین مرکبات دارای قند زیاد هستند و میتوانند انرژی زیادی به شما بدهند. میوههای خوب دیررس شامل انجیر، کشمش، انگور، سیب، کیوی و پاپایا برای شما بهتر از خوردن مرکبات است.
@shirini71
#کوفته_کباب_ترکی
👈مواد لازم
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
پیاز رنده شده یک عدد متوسط
سیر رنده شده دو حبه
جعفری خرد شده دوقاشق غذا خوری
پودر سوخاری نصف لیوان
ادویه ها (زردچوبه,فلفل سیاه و قرمز,پودر زیره,سماق,نمک)
👈طرز تهیه
تمام مواد رو با هم مخلوط کنید و حسابی ورز بدید بعد طبق تصویر فرم بدید به این شکل که اول اندازه یه گردو بردارید گردش کنید و بعد روی تخت بعلتونید تا تا به شکل مورد نظر برسه بعد هم توی روغن با حرارت ملایم سرخش کنید در کنار گوجه سرخ شده و پیاز عالی میشه 👌😋
@shirini71
#کیک_پرتقالی_باسس
یک لیوان فرانسوی کارتونو راه میندازه.
مواد لازم:
آرد: یک و نیم لیوان
بکینگ پودر: یک ق م سرصاف
آب پرتقال: نصف لیوان
روغن مایع: نصف لیوان
شکر: یک لیوان
تخم مرغ: ۴ عدد
وانیل: کمی
ابتدا زرده و سفیده را از هم جدا کنید. سفیده را با دور تند همرن زده تا کاملاحجیم شود و از ظرف برنگردد.
حالا زرده ها و شکر و وانیل را با همزن زده تا جایی که کرم رنگ و کشدار شود.
سپس روغن مایع و آب پرتقال را اضافه کنید و مجدد هم زده تا کاملا مخلوط شود.
حالا آرد و بکینگ پودر را که الک کردید به مواد اضافه کرده و همزده.
سپس سفیده را با لیسک به صورت دورانی (فولد کنید) به مواد اضافه کنید و آرام آرام مخلوط کنید.
مواد را در قالبی که از قبل چرب کرده و آردپاشی کردید بریزید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰درجه قرار داده.
زمان حدودی چهل و پنج دقیقه
پ ن: از آبزپرتقال شرکتی استفاده کنید چون آب پرتقال طبیعی ممکنه تلخ باشه.
پ ن: برای درست کردن سس پرتقال استوری ها رو ببینید.
پ ن: بعد از اینکه کیک سردشد وسس پرتقال هم از داغی،افتاد روی کیک بریزید.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#چیزکیک_هندوانه
#یلدا
همه موارد داخل کلیپ مشخصه ☺️ فقط اینکه من مشکلی نداشتم داخل این قالب درست کنم راحت هم از داخل قالب در اومد ولی شما داخل قالب کمربندی درست کنید که موقع جدا کردنش مشکلی نداشته باشید 🌸
اول از همه ۱۲۰ گرم بیسگویت پتی بور همراه با ۶۰ گرم کره اب شده ترکیب کنید و به ان رنگ سبز اضافه کنید و کف قالب بریزید بزارید داخل یخچال .
پنیرخامه ای ۲۰۰ گرم
شکر ۵۰ گرم
وانیل ۴ گرم
ابلیمو تازه ۴ گرم
خامه قنادی ۱۶۰ گرم
ماست ساده ۱۰۰ گرم
یک بسته ژله هندوانه که طبق دستور روی جعبه ان را درست کنید و بریزید داخل بشقاب بعد از اینکه بست با چاقو مربع شکل برش دهید .
ژلاتین ۱۰ گرم که همراه با ۵۰ ml اب ترکیب کنید و بگذارید روی بخار اب( به روش بن ماری )
تمامی مواد را به جز ژلاتین با هم ترکیب کنید .
حالا کمی از مواد را جدا کنید کمی ژلاتین به ان اضافه کنید بریزید روی بیسگویتها و بزارید داخل یخچال .
حالا درون بقیه مواد رنگ قرمز و ژلاتین بریزید و کمی از ان را درون قالب بریزید ژله ها را روی ان بزارید و دوباره مواد بریزید روی ان را صاف کنید یا قالب را تکون بدید حباباش گرفته بشه بزارید داخل یخچال .
در انتها با شکلات چیپسی تزیین میکنیم .
✔️✔️اگر داخل قالب کمربندی درست نمیکنید کف قالب کاغذ روغنی را برش دهید و بزارید و طلق یا همون کاغذ روغنی دور قالب بزارید تا راحت از قالب در بیاید ☺️
@shirini71