eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥩🍲 ابتدا نیم کیلو گوشت را با یک پیاز رنده شده و آب گرفته  و یک عدد تخم مرغ،2 قاشق پودر نان تست 2 قاشق سبزی معطر ،نمک و فلفل و کمی آویشن خوب ورز داده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدهیم در این فاصله نصف بسته از اسپاگتی های بلند و لوله ای که تو عکس میبینید را طبق روش پخت روی بسته بندی میپزیم  👩🏻‍🍳 روی یک نایلون گوشت را به صورت مستطیل باز کرده و به صورت منظم اسپاگتی ها را چیده  و با کمک نایلون رولت را میپیچیم وبا دقت  در ظرف تفلون چرب شده قرار میدهیم رولت را در فر 180 درجه به مدت 50 ،دقیقه قرار داده تا رولت بپزد در این فاصله یک فلفل دلمه قرمز را کبابی کرده سپس فلفل کبابی را به همراه یک عدد پیاز و در صورت دلخواه دو حبه سیر  3-4تا گوجه نمک و فلفل و پاپریکا و آویشن در میکسر ریخته من دو تا فلفل سبز تند هم اضافه کردم  وقتی سس ترکیب و تقریبا یکدست شد سس را روی حرارت قرار داده تا آبش تمام شود بعد مقداری کره و دو قاشق رب گوجه فرنگی و آب لیمو تازه را  اضافه کرده وقتی رولت پخت مقداری از سس آماده را در ظرف ریخته رولت را روی آن قرار داده و بقیه سس را روی رولت میریزیم. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸موادلازم 🔸گوشت چرخ کرده 300 گرم 🔸 لپه 1 پیمانه 🔸 پیاز رنده شده و ابگرفته 1عدد بزرگ 🔸 سیب زمینی ابپز 1 عدد 🔸 دنبه دلخواه دو تا تیکه 🔸 جعفری خرد شده دو تا قاشق ق 🔸 ارد ذرت ی قاشق ق 🔸 نمک و فلفل و پودر سیر و ادویه های دلخواه 🔸 تخم مرغ 1عدد 🌸طرز تهیه 🔸 لپه و دنبه رو چرخ میمکنیم گوشت چرخ کرده و ادویه ها تخم مرغ جعفری .........وووووتمامی مواد لازم باهم مخلوط میکنیم ی کوچولو ورز میدیم ی ساعت تو یخجال قرار میدیم تا مزه ها ب خورد هم برن و در روغن داغ سرخ میکنیم و دلخواه تزیین میکنیم نوش جان @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍁🍁🍁 آذر ماه ۱۴۰۰🧶🧶 ✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم 🧀 : چای+1 قاشق غذا خوری عسل+1 کف دست نان سنگک(150کالری) 🍏 :یک فنجان قهوه+یک عدد میوه ❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 5 قاشق عدس پلو+یک لیوان ماست کم چرب (300کالری) ☕️میان وعده :یک فنجان قهوه + شش عدد مغز 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +4قاشق غذاخوری کشک بادمجان یا میرزاقاسمی+یک کف دست نان سنگک(270 کالری) @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴مرکبات را شب ها نخورید تا راحت بخوابید! 🔹میوه به طور کلی یک انتخاب سالم است و متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند که با هر وعده غذایی آن را میل کنید. اما مرکبات بسیار اسیدی هستند و می‌توانند موجب سوزش سردل یا بیماری رفلاکس دستگاه گوارش شوند. همچنین مرکبات دارای قند زیاد هستند و می‌توانند انرژی زیادی به شما بدهند. میوه‌های خوب دیررس شامل انجیر، کشمش، انگور، سیب، کیوی و پاپایا برای شما بهتر از خوردن مرکبات است. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👈مواد لازم گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم پیاز رنده شده یک عدد متوسط سیر رنده شده دو حبه جعفری خرد شده دوقاشق غذا خوری پودر سوخاری نصف لیوان ادویه ها (زردچوبه,فلفل سیاه و قرمز,پودر زیره,سماق,نمک) 👈طرز تهیه تمام مواد رو با هم مخلوط کنید و حسابی ورز بدید بعد طبق تصویر فرم بدید به این شکل که اول اندازه یه گردو بردارید گردش کنید و بعد روی تخت بعلتونید تا تا به شکل مورد نظر برسه بعد هم توی روغن با حرارت ملایم سرخش کنید در کنار گوجه سرخ شده و پیاز عالی میشه 👌😋 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یک لیوان فرانسوی کارتونو راه میندازه. مواد لازم: آرد: یک و نیم لیوان بکینگ پودر: یک ق م سرصاف آب پرتقال: نصف لیوان روغن مایع: نصف لیوان شکر: یک لیوان تخم مرغ: ۴ عدد وانیل: کمی ابتدا زرده و سفیده را از هم جدا کنید. سفیده را با دور تند همرن زده تا کاملاحجیم شود و از ظرف برنگردد. حالا زرده ها و شکر و وانیل را با همزن زده تا جایی که کرم رنگ و کشدار شود. سپس روغن مایع و آب پرتقال را اضافه کنید و مجدد هم زده تا کاملا مخلوط شود. حالا آرد و بکینگ پودر را که الک کردید به مواد اضافه کرده و همزده. سپس سفیده را با لیسک به صورت دورانی (فولد کنید) به مواد اضافه کنید و آرام آرام مخلوط کنید. مواد را در قالبی که از قبل چرب کرده و آردپاشی کردید بریزید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰درجه قرار داده. زمان حدودی چهل و پنج دقیقه پ ن: از آبزپرتقال شرکتی استفاده کنید چون آب پرتقال طبیعی ممکنه تلخ باشه. پ ن: برای درست کردن سس پرتقال استوری ها رو ببینید. پ ن: بعد از اینکه کیک سردشد وسس پرتقال هم از داغی،افتاد روی کیک بریزید. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
همه موارد داخل کلیپ مشخصه ☺️ فقط اینکه من مشکلی نداشتم داخل این قالب درست کنم راحت هم از داخل قالب در اومد ولی شما داخل قالب کمربندی درست کنید که موقع جدا کردنش مشکلی نداشته باشید 🌸 اول از همه ۱۲۰ گرم بیسگویت پتی بور همراه با ۶۰ گرم کره اب شده ترکیب کنید و به ان رنگ سبز اضافه کنید و کف قالب بریزید بزارید داخل یخچال . پنیرخامه ای ۲۰۰ گرم شکر ۵۰ گرم وانیل ۴ گرم ابلیمو تازه ۴ گرم خامه قنادی ۱۶۰ گرم ماست ساده ۱۰۰ گرم یک بسته ژله هندوانه که طبق دستور روی جعبه ان را درست کنید و بریزید داخل بشقاب بعد از اینکه بست با چاقو مربع شکل برش دهید . ژلاتین ۱۰ گرم که همراه با ۵۰ ml اب ترکیب کنید و بگذارید روی بخار اب( به روش بن ماری ) تمامی مواد را به جز ژلاتین با هم ترکیب کنید . حالا کمی از مواد را جدا کنید کمی ژلاتین به ان اضافه کنید بریزید روی بیسگویتها و بزارید داخل یخچال . حالا درون بقیه مواد رنگ قرمز و ژلاتین بریزید و کمی از ان را درون قالب بریزید ژله ها را روی ان بزارید و دوباره مواد بریزید روی ان را صاف کنید یا قالب را تکون بدید حباباش گرفته بشه بزارید داخل یخچال . در انتها با شکلات چیپسی تزیین میکنیم . ✔️✔️اگر داخل قالب کمربندی درست نمیکنید کف قالب کاغذ روغنی را برش دهید و بزارید و طلق یا همون کاغذ روغنی دور قالب بزارید تا راحت از قالب در بیاید ☺️ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
کیک سیب زمینی یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با مواد متنوعی تهیه می شود🌸🌸🌸🌸 با مواد میانی دلخواه درست کنید🌸🌸 با این مواد مقدار زیادی درست میشود 🌸🌸 🔴مواد لازم 👇🏻 سینه مرغ 4عدد روغن 3 ق غ پیاز درشت 1 عدد رب گوجه فرنگی 1 ق غ هویج 2 عدد پاپریکا 1ق چ ادویه کاری 1 ق چ پودرتخم گشتیز یا گشنیز خشک شده 1ق چ فلفل سیاه نصف ق چ نمک به مقدار لازم فلفل دلمه 2 عدد آب یک پیمانه سیب زمینی درشت 5عدد نمک وفلفل به مقدار لازم جعفری 1 ق غ کره یک ونیم ق غ شیر دو و نیم پیمانه آرد دو ق غ کره یک ق غ نمک به مقدار لازم پنیر پیتزا به مقدار لازم 🔴طرز تهیه 👇🏻 مواد میانی را آماده کنید پیاز را ابتدا تفت دهید تا طلایی شود مرغ ها را بریزید وهم بزنید رب وهویج های نگینی را بریزید وتفت دهید 🌸🌸 ادویه ها وفلفل دلمه را بریزید وهم بزنید 1پیمانه آب اضاف کنید وبزارید تا آب کاملا بخار شود 🌸🌸 بعد از پخت مواد کنار بزارید تا سرد شوند 🌸 سیب زمینی ها را آبپز کنید سپس بکوبید وپوره کنید نمک وفلفل وجعفری وکره را اضاف کنید ومخلوط کنید،، کنار بزارید تا سرد شود🌸🌸 کف یک ظرف پیرکس را چرب کنید وآرد سوخاری بریزید یک سوم سیب زمینی ها را کف قالب به طور یکنواخت بریزید مواد میانی هم بریزید باقی سیب زمینی ها را گرد کنید وروی مواد بزارید 🌸🌸 میتونید به طور ساده مثل لایه اول هم به جای گرد کردن بریزید🌸🌸 🔴آماده کردن سس شیر وآرد ونمک وکره را ابتدا با هم مخلوط کنید تا آرد کاملا در شیر حل شود 🌸🌸 سپس روی حرارت بزارید ومرتب هم بزنید تا جوش بیاید از روی حرارت بردارید وروی سیب زمینی ها بریزید 🌸🌸 در فر با دمای 190 درجه به مدت 25 دقیقه قرار دهید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥝ترشی لیته کیوی ✔️مواد اولیه : ▪️کیوی (پوست گرفته) یک کیلو ▪️خیار ۴ عدد ▪️هویج ۴ عدد ▪️سیب زرد (کوچک) ۱ عدد ▪️فلفل سبز (تند) ۳ عدد ▪️سیر (کوچک) سیر یک بته ▪️چوچاق (ساطوری شده) ۴ قاشق غذاخوری ▪️نعنا خشک ۱ قاشق مربا خوری ▪️گلپر ۱ قاشق چایخوری ▪️نمک به میزان کافی ▪️سرکه ۳ لیوان 🌱روش تهیه : ابتدا کیوی ، خیار ، هویج و سیب را رنده میکنیم درون صافی میریزیم تا آب اضافی آن برود.سیر را رنده می کنیم و به همراه فلفل ساطوری شده و گلپر و سبزی و نمک به مواد اضافه می کنیم.بعد سرکه می ریزیم.همه مواد را با هم مخلوط کرده درون ظرف در بسته در جای خنک نگه داری می کنیم.این ترشی بعد یک هفته قابل استفاده است. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍕پیتزا بادمجان 🍆مواد لازم 🔹سس خردل ۱ قاشق غذاخوري 🔹سس هزارجزيره ۲ قاشق غذاخوري 🔹پنيرپيتزا ۵ قاشق غذاخوري 🔹زرده تخم‌مرغ ۱ عدد 🔹گوجه‌فرنگي مينياتوري اندازه نیاز 🔹جعفري خردشده ۲ قاشق سوپخوري 🔹بادمجان ۲ عدد 🔹سوسيس ۵ عدد 🔹خمير پيتزا يا خمير باگت ۱ چانه 🍆طرز تهیه: اول خمير پيتزا را پهن مي‌كنيم و در قالب مورد بگزاریم و روي آن را سس هزارجزيره بریزیم و آن را پخش مي‌كنيم و بادنجان‌هاي از قبل سرخ کردیم را مي‌چينيم و كمي پنير بریزیم و بعد سوسيس، دوباره پنير و جعفري روي آن سس خردل و گوجه‌فرنگي‌ها را مي‌چينيم و دوباره پنير مي‌ريزيم و روي آن را با بقيه خمير مثل حصير مي‌بنديم. روي خمير زرده تخم‌مرغ بزنیم و كنجد مي‌ريزيم. بعد به مدت بیست دقيقه با حرارت صد و هفتاد درجه سانتي‌گراد در فر بگزاریم تا طلايي شود. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍁🍁🍁 ۱۴۰۰🦥🦥 ✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم 🧀 : یک کف دست نان سنگک+ یک عدد تخم مرغ ابپز+1 حبه قند+یک فنجان قهوا(180کالری) 🍏 :یک لیوان شیر کم چرب+یک عدد بیسکوییت ساقه طلایی ❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 5 قاشق پلو ساده+نصف سیخ جوجه کباب+یک عدد گوجه کبابی(300 کالری) ☕️میان وعده :یک فنجان قهوه رژیمی + یک عدد میوه 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +یک لیوان خوراک لوبیا+یک کف دست نان سنگک(250کالری) @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍊🍷کدبانوفود🍷🍊 یک لیوان آب پرتقال یک لیوان شیر دو عدد پرتقال بزرگ یک ق غ خامه سه ق غ شکر یا عسل اول پرتقال هامون رو پوست میکنیم فیله میکنیم و میزاریم توی فریزر یکم که یخ زدن به همراه تمام مواد دیگمون میریزیمشون توی مخلوط کن تا خوب میکس بشن بعدشم نوش جان میکنیم😋😋 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا