#چالش_لاغری_پاییزه🍁🍁🍁
#روز_نهم_آذر_ماه ۱۴۰۰🦥🦥
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : یک کف دست نان سنگک+ یک عدد تخم مرغ ابپز+1 حبه قند+یک فنجان قهوا(180کالری)
🍏 #میان_وعده :یک لیوان شیر کم چرب+یک عدد بیسکوییت ساقه طلایی
❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 5 قاشق پلو ساده+نصف سیخ جوجه کباب+یک عدد گوجه کبابی(300 کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک فنجان قهوه رژیمی + یک عدد میوه
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +یک لیوان خوراک لوبیا+یک کف دست نان سنگک(250کالری)
@shirini71
#اسموتی_پرتقال
🍊🍷کدبانوفود🍷🍊
یک لیوان آب پرتقال
یک لیوان شیر
دو عدد پرتقال بزرگ
یک ق غ خامه
سه ق غ شکر یا عسل
اول پرتقال هامون رو پوست میکنیم فیله میکنیم و میزاریم توی فریزر یکم که یخ زدن به همراه تمام مواد دیگمون میریزیمشون توی مخلوط کن تا خوب میکس بشن بعدشم نوش جان میکنیم😋😋
@shirini71
#نون_پنیر_سبزی
🌸🌼مناسب برای وعده های غذایی
خمیر:
تخم مرغ ۱ عدد
شیر دو سوم لیوان
روغن زیتون نصف لیوان
خمیر مایه ۱ ق م پر
آب ولرم برای خمیر مایه نصف لیوان
شکر ۱ ق چ
نمک ۱ ق م
آرد به میزان لازم
پنیر سفید صبحانه برای داخل خمیر یک پیمانه رنده شده
مواد برای وسط نون
جعفری و پیازچه کمی گشنیز خورد شده
پنیر لاکتیکی و سفید رنده شده به نسبت مساوی
زرده تخم مرغ و سیاه دونه برای رومال
برای داشتن خمیر بهتر همه مواد هم دمای محیط باشن
خمیر مایه و شکر را با آب مخلوط میکنیم ده دقیقه استراحت میدیم
تخم مرغ روغن شیر نمک را با هم مخلوط میکنیم
کمی آرد اضافه میکنیم بعد خمیر مایه
مجدد آرد تا جایی که خمیر به دست نچسبد و خمیر لطیفی داشته باشیم
خمیر به مدت ۲ ساعت استراحت میدیم بعد پف خمیر رو میگیریم پنیر رو اضافه میکنیم و مجدد نیم ساعت اجازه میدیم خمیر بمونه
خمیر رو بعد از استراحت دوم ورز میدیم پهن میکنیم از مخلوط پنیر و سبزی لابه لای خمیر میزاریم و به هر صورتی ک دوست دارین شکل میدین تو سینی فر میزاریم با زرده تخم مرغ رومال میزنیم و سیاه دونه میزنیم
و توی فر به مدت ۲۰ مین در دمای ۱۸۰ درجه میپزیم .نوووووش جان🌸
naziii.
@shirini71
#مرغ
برای درست کردن این مرغ خوشمزه بدونه رب ابتدا مرغ با یه پیاز که دونصف کرده بودم ویه هویج و دولیوان آب و نمک وزرد چوبه گذاشتم یک ربع بپزه بعد توی روغن سرخ کردم . مرغ سرخ شده رو برداشتم ، سه تا پیاز رنده کردم و توی تابه ریختم پنجاه گرم کره اضافه کردم تفت دادم کمی نمک و زرد چوبه زدم سه چهارتا گوجه رنده کردم به پیازم اضافه کردم کمی تفت دادم بعد دولیوان آب مرغ یا آب جوش اضافه کردم تکه های مرغ توی سس گذاشتم در تابه رو گذاشتم بعداز نیم ساعت آماده شد. گوجه و سیب زمینی سرخ کردم .
✅میتونین گوجه رو دونصف کنین روی تکه های مرغ بزارین بخارپز بشه.
✅برای اینکه سیب زمینی هامون بعداز سرخ شدن نرم نشه توی آب نمک درحال جوش سیب زمینی های خرد شده رو بریزین سه چهار دقیقه که جوشید آبکش کنین بعد تو روغن داغ سرخ کنین مث سیب زمینی رستورانی میشه ترد وخوشمزه
raheleh_khavandi
@shirini71
#سالاد_ مرغ_مخصوص
🔷️مواد لازم:
2فنجان سینه مرغ پخته شده (ریش شده)
1/4 فنجان پیاز قرمز ، خرد شده
2 قاشق غذاخوری کرفس خرد شده
2 قاشق چایخوری شوید تازه خرد شده
1 قاشق غذاخوری آب لیمو
1 قاشق غذاخوری خردل زرد
1/2 فنجان سس مایونز
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه نمک
برگ های کاهو ، اختیاری( برای سرو)
آماده سازی
ابتدا پیاز و کرفس به صورت مکعبی ریز خرد کنید (مطابق تصویر)بعد تمام مواد بالا مخلوط کنید و در ظرف سرو بریزید (میتونید این سالاد در برگ کاهو تازه میل کنید)بعد کمی استراحت در یخچال نوش جان کنید .
📍میتونید از پیاز سفید استفاده کنید.
@shirini71
عاقا براتون ی بمب انرژی آوردم💣😋 #کیک_شکلاتی_بدون_پخت
مواد لازم برای قالب هجده سانتی
شکر : یک سوم پیمانه
بیسکوییت پتی بور : یک بسته و نصفی
شیر : یک پیمانه سرخالی
کره : ۱۰۰ گرم
پودر کاکائو : سه ق غ(بستگی به رنگ پودرتون کم و زیاد میشه)من دو قاشق ریختم
پودر مغزگردو ؛پسته ؛بادام؛فندق : نصف پیمانه(اختیاری)
اگر قالبتون بزرگ بود مواد را دو برابر کنید
طرز تهیه :
پودر کاکائو و شکر و با هم مخلوط کنید تا گلوله ای از پودر کاکائو باقی نمونه.
کره و شیر بهش اضافه کنید،میزاریم رو حرارت کم تا کره ذوب بشه.
بعد زیر شعله را خاموش کنید و بزاریدکاملا خنک بشه.
بیسکوییتها را پودر کنید و با مغزیجات پودر شده اضافه کنید و هم بزنید با لیسک تا خمیری شکل بشه
کف و اطراف قالب را با فویل بپوشونید
مواد را کف و اطراف قالب بریزید و با لیسک صاف کنیدبعد بزارید داخل یخچال تا کرم داخلش را اماده میکنیم
مواد داخل.
. شکلات تخته ای : ۲۵۰ گرم
خامه صبحانه : ۴۰۰ گرم
پودر نسکافه : ۳ قاشق چایخوری(یا پودر قهوه)
اب داغ : ۳ قاشق چایخوری
پودر ژلاتین : ۲ قاشق غ
اب سرد : ۳ قاشق غ ..
؛شکلات رارنده کنید همراه با خامه روی حرارت ذوب کنید نسکافه را در ابجوش حل کنید ژلاتین هم در اب سرد حل کرده و بنماری کنید.وقتی شکلات و خامه یکدست شد نسکافه و ژلاتین حل شده را اضافه کنید این مواد کمی که خنک شد و غلیظ شد داخل مواد بیسکویتی بریزید و در یخچال به مدت شش ساعت تا خوب خودشو بگیره .
من دو برابر مواد داخل رو استفاده کردم
@shirini71