#پیراشکی_گوشت ❤
گوشت 250 گرم
پیاز.1عدد
قارچ.150 گرم
رب.2قاشق
فلفل دلمه ای.1عدد
مواد خمیر:
آرد.حدودا 4پیمانه
روغن مایع.نصفه پیمانه
تخم مرغ.1عدد
خمیر مایه.1قاشق غذاخوری
شکر.1قاشق مربا خوری
نمک کمی
آب گرم نصفه پیمانه
.
طرز تهیه:
ابتدا مواد گوشتی رو درست می کنیم.مواد گوشتی هم مثل مواد ماکارانی می مونه.اول پیاز خرد کنید و بزارید کامل سبک بشه.بعد گوشت اضافه می کنیم.بعد قارچ و اضافه می کنیم.بزارید کامل آبش کشیده بشه.نمک و فلفل و زردچوبه و پودر تخم گشنیز اضافه کنید.رب هم کمی تفت بدید در آخر فلفل دلمه ای رو اضافه کنید.خب دیگه بزارید کنار تا خنک بشه.
برای درست کردن خمیر، خمیر مایه و شکر روی آب گرم می ریزیم.درشو بزارید حدود 10 دقیقه بزارید تا کامل عمل بیاد.
تخم مرغ با روغن مخلوط می کنیم .کمی با چنگال بزنید بعد خمیر مایه رو اضافه کنید.آرد را کم کم بریزد تا زمانی که بدست نچسبه.روشو بپوشونید حدود دو ساعت بزارید استراحت کنه.بعد خمیر را روی میز کارتون با وردنه باز کنید با قالب گرد یا دهانه لیوان قالب بزنید.از مواد گوشتی روی خمیر بزارید .دو طرف خمیر را روی هم بزارید و فیکسش کنید.بعد داخل روغن سرخ میکنیم
@shirini71
#ترشی_لبو_و_انار 😍
طرز تهیه
انار را دانه کرده و با اندازه 1/2 قاشق غذاخوری به آن نمک اضافه می کنید.
دانه های انار و نمک را به مدت 5 تا 6 ساعت در ظرف در بسته ای نگهداری کنید تا نرم شوند.
لبو را شسته و با پوست بپزید. بعد از پخت پوست آن را بگیرید و وقتی سرد شد آن را نگینی خرد کنید(میشه رنده هم زد)
داخل ظرف سرکه و آب انار بریزید و به مدت 5 دقیقه بجوشانید. *دقت کنید که ظرف مورد نظر مسی یا آلومینیومی نباشد.🚫
لبو و دانه های انار را اضافه کنید تا دو دقیقه بجوشند. بعد از روی حرارت بردارید و زمان دهید تا سرد شود.
بعد از سرد شدن گلپر و پودر تخم گشنیز و یک قاشق شکر را اضافه کنید و در ظرف دربسته در یخچال بگذارید .
این ترشی بعد از یک هفته قابل استفاده است.😋👍
@shirini71
#کیک_هندوانه_تابه_ای
🍟👩🏻🍳
آرد دو پیمونه
تخم مرغ سه عدد بزرگ
شیر بیشتر از نصف لیوان
روغن نصف لیوان
شکر یک لیوان
بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
شکلات اشکی
رنگ خوراکی مجاز سبز وقرمز
ابتدا گاز رو روشن کنید وشعله پخش کن بذارید تا گرم بشه ی قابلمه یا تابه ی در دار رو چرب کنید کنار بگذارید .در کاسه ای تخم مرغ ،شکر و وانیل رو با همزن بزنید تا کشدار وحجیم بشه حالا شیر وروغن رو اضافه کنید ویکم هم بزنید . آرد وبکینگ پودر رو که از قبل سه بار الک کردین اضافه کنید (در سه مرحله) با لیسک هم بزنید .مواد رو به دو قسمت تقسیم کنید به یکی از قسمتها رنگ خوراکی قرمز اضافه کنید وظرف دوم رو به دو قسمت نامساوی تقسیم کنید رنگ سفید من یکم بیشتر شده شما کم کنید😅به مواد بیشتر رنگ سبز اضافه کنید .داخل تابه اول رنگ سبز ،بعد رنگ سفید ودر آخر رنگ قرمز رو مثل کیک زیرا بریزید ،دمکنی بذارید حدود پنجاه دقیقه تا یکساعت با حرارت ملایم بگذارید روی شعله پخش کن بپزد ،کیک رو خارج کنید تا گرمه شکلات چیپسی اشکی روش بچینید بذارید یخچال تا شکلات که آب شده روی کیک دوباره سفت بشه 🍁
🍟👩🏻🍳👨🍳 @shirini71
#پیام_سلامتی
بیماران قلبی آب سیب بخورند
مطالعه های بسیاری درباره مصرف سیب و آب آن ثابت کردهاند که وجود آنتی اکسیدانی به نام «کوئرستین» آن میزان کلسترول بد خون را پایین می آورد و به این ترتیب احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی و سکته نیز به میزان قابل ملاحظهای کم می شود، بنابراین اگر آب این میوه را برای کسی که سابقه بیماری قلبی دارد، تهیه می کنید، قدمی مثبت در جهت بهبود وضعیت جسمانی اش برداشته اید
@shirini71
@shirini71
#نان_فتير_سراب:
مواد لازم:
تخم مرغ ٣ عدد
شير نيم ليتر
مايه خمير يك ق س پر
شكر يك و نيم ليوان
روغن مايع نصف ليوان
روغن جامد يك ليوان
نمك يك دوم ق چ
زردچوبع يك ق چ
آرد به ميزان لازم
آب نصف ليوان
مواد مياني:
شكر يك ليوان
آرد ٣ ليوان
كره ١٠٠ گرم
روغن مايع تا جايي كه مواد حالت خرده نان و پودري بشه
هل و زنجبيل اگه دوست داشتيد
طرز تهيه:
ابتدا مايه خمير و اب و يك ق شكر را مخلوط كرده صبر مي كنيم تا عمل بيايد.تخم مرغ ها و شكر و روغن و شير و زرچوبه و بعد مايه خمير را اضافه كرده مخلوط مي كنيم در آخر آرد را كم كم اضافه كرده تا جايي كه خمير لطيفي به دست بياد اگر زياد باشه نان سنگين و خشكي خواهيد داشت.سپس خمير را ٢ ساعت استراحت داده تا ور بيايد و حجمش دو برابر شود.براي تهيه مواد مياني آرد را كمي تفت مي دهيم تا فقط بوي خامي اش از بين بره بعد شكر را اضافه كرده بعد هم كره و روغم مايع را تا جايي اضافه مي كنيم كه حالت پودري بشه اگر دوست داشتيد مي توانيد از هل و زنجبيل هم داخلش بريزيد.بعد از اينكه خميرتان خوب ور آمد خمير را چونه هايي به اندازه يك پرتقال گرفته مثل كوفته وسطش را باز كرده مواد مياني مي گذاريم و مي بنديم بعد در سيني چرب كرده گذاشته با دست فشار مي دهيم رويش را تا مسطح بشه بعد رويش را رومال زرده تخم مرغ و زعفران زده نقش مي اندازيم بعد با سوزن چند تا سوراخ روش مي زنيم تا هنگام پخت باد نكنه.در فر از قبل گرم شده با دماي ١٨٠ مي پزيم تا طلايي بشه و بپزه.اگر دوست داشتيد مي تونيد داخل مواد مياني از گردو خرد شده هم استفاده كنيد.
#آش_غلغل
#آش_گوشت_شوشتری
#افطاری
چند تا از دوستان اسمش رو درست گفتن .آش غلغل .این آش بیشتر تو شوشتر درست میشه وخیلی خوشمزه اس .منم از اونجایی که خیلی وقت بود درست نکرده بودم دستورش رو از یک خانم شوشتری گرفتم وپختم .به این صورت که نخود گرد ولوبیا چیتی وعدس وباقلا زرد وگندم حلیم رو میخیسونیم وبعد که خیس خوردن میپزیم با شعله ی ملایم .بعد اگر دوست داشتید میتونید گوشت رو با خود حبوبات بپزید وبعد در بیارید وریش ریش کنید یا حسابی بکوبید .یا این که جدا بپزید وگوشت رو ریش کنید وبعد اضافه کنید .وقتی که موادمون خوب پخت واماده شد زرد چوبه را با کمی اب مخلوط میکنیم وبه آش اضافه میکنیم ودوباره میزاریم تا خوب جا بیفته.بعد میتونید آش رو با گوشت کوب بکوبید تا یکدست شود .یا نکوبیده مصرف کنید .البته حبوبات در حین پخت له میشود.نمک وفلفل را هم بریزید .این اش تند سرو میشود .تقریبا پنج تا شش ساعت زمان میبره تا غذا اماده بشه ودر اخر یک آش خوشمزه وکش دار دارید .میتونید داخلش از باقالی های خشک پوست دار استفاده کنید .میتونید جدا بپزید وبدون اب داخل اش بربزید .
ادویه غالب این اش زردچوبه اس .وکلا آش زرد رنگه .در آین اش کشک استفاده نمیشه .واسه تزیین میتونید از پیاز داغ فراوان ونعناع داغ استفاده کنید
یک سری دستورها تو نت موجوده که لیمو عمانی ولوبیا چشم بلبلی وبرنج هم استفاده شده .من استفاده نکردم .
میزان مواد استفاده شده در این آش . همه حبوبات ها وگندم را یک فنجان گذاشتم .ومخلوط گوشت گوسفند وگوساله را چهار صدگرم استفاده کردم.فکر کنم دیگه چیزی نمونده که نگفته باشم .
@shirini71
#قرابیه_گردویی
مواد لازم:
250 گرم کرهی هم دمای محیط
سه قاشق غذاخوری ماست
یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر
سه لیوان آرد(اندازه لیوان 250 میلی)
مواد میانی:
250 گرم گردوی ریز خرد شده
یک قاشق چایخوری دارچین
یک لیوان شکر
دو عدد سفیده تخم مرغ(زردهها برای رومال استفاده میشود)
طرز تهیه:
ابتدا مواد خمیر را مخلوط میکتیم تا خمیر نرمی که به دست نمیچسبد تهیه شود.
گردوی خرد شده شکر و دارچین و سفیده تخم مرغ را مخلوط میکنیم.
روی سطح آرد پاشی شده خمیر را با وردنه به ضخامت حدود نیم سانت باز میکنیم و مواد میانی را یکدست روی خمیر پخش میکنیم و با احتیاط رول میکنیم.
بعد به شکل مثلثی برش زده و در سینی فری که کاغذ روغنی انداختهایم میچینیم و با زرده رومال میزنیم و در فری که روی 180 درجه گرم شده تا طلایی شدن روی شیرینیها بپزید.
@shirini71
#ژله_آبنبات_چوبی 🍭 😋
▫️ژله با رنگ و طعم دلخواه ۱ بسته
▫️آب جوش ۱ لیوان
▫️آب سرد ۱/۴ لیوان
▫️نی پلاستیکی به تعداد لازم
🔸ژله را با یک لیوان جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا حل شود. آب سرد را به ژله افزوده و هم بزنید سپس در قالب استوانه ای یا لیوان ریخته و یا در ظرفی با عمق ۲ سانت ریخته و در یخچال قرار دهید تا بسته شود.
ژله را از قالب یا لیوان برگردانده و با چاقوی تیزی که در آب گرم زده اید به ۳ تا ۴ قسمت برش بزنید و اگر در ظرف مسطح ریخته اید آن را به شکل دایره قالب بزنید.نی پلاستیکی را داخل ژله کرده و ژله آب نباتی آماده شده را در ظرف مورد نظر چیده و تا زمان سرو در یخچال نگهداری کنید.
از ژله با طعم و رنگ های مختلف می توانید استفاده کنید.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#دیپ_زیتون_وپنیر
ایشون (دیپ زیتون و پنیر )هستند?
دیپ ها انواع مختلف داره که به عنوان مزه ازش استفاده میکنن این دیپ رو میتونید با انواع بیسکوییتهای شور,چیپس نمکی,کراکر و انواع کروتون سرو کنید.اینجا من از کروتون سبزیجات استفاده کردم که به صورت حاضری تو فروشگاها هست 😊حالا بریم سراغ رسپی این دیپ خوشمزه 😋
مواد لازم:
پنیر خامه ای 120 گرم
ماست معمولی 1/4 پیمانه
پیازجه حلقه حلقه شده 3 ق س
زیتون سبز بدون هسته و حلقه شده 1/2 پیمانه
زیتون سیاه بدون هسته و حلقه شده 1/2 پیمانه
پنیر رنده شده چدار یا گودا 1/2 پیمانه
پودر فلفل قرمز تند 1/8 ق چ یا بیشتر بنا بر ذائقه
فلفل دلمه ای رنگی قرمز و نارنجی نصف از هر کدام
طرز تهیه دیپ زیتون با پنیر:
ابتدا زیتونهای بدون هسته را حلقه حلقه کنید، فلفل های رنگی را نگینی خرد کنید، ماست و پنیر خامه ای و فلفل را خوب با چنگال هم بزنید تا مخلوط شوند.
بقیه مواد را درون پنیر مخلوط شده بریزید و خوب هم بزنید تا مواد کامل مخلوط شود.
1363masoomeh
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#بيسكوييت_خرمايي
💚💚مواد لازم :
كره نرم. ٨٥ گرم
روغن مايع. يك چهارم پ
ماست. يك ق س
پودر قند. نصف پيمانه (ميتونين تا دو ق س از مقدارش كم كنيد !)
سفيده تخم مرغ. يك عدد
وانيل. يك چهارم ق چ
بكينگپودر. نصف ق چ
ارد برنج. يك چهارم پ
نشاسته درت. سه ق س
ارد گندم. دو پيمانه .
💚💚
مواد مياني :
خرما حدود. دوازده عدد
گردو خرد شده. يك چهارم پ
دارچين. نصف ق چ .
💚💚
زرده تخم مرغ. يك عدد ،براي رويه ببسكوييتها
كمي دارچين .
اماده سازي بيسكوييت :
ارد برنج و نشاسته و ارد گندم رو با هم مخلوط كنيد،
باقي موادلازم شيريني رو مخلوط كرده و سپس تركيب اردي رو اضافه كنيد ،اگر هنوز خمير چسبنده بود باز مقدار كمي ارد اضافه كنيد تا خمير نرم كه بدست نچسبد حاصل شود ،خمير رو داخل نايلكس گذاشته و مواد مياني رو اماده ميكنيم ،
هسته ،خرما ها رو خارج كرده و با چاقو خرد كنيد ،همراه گردو خرد شده و دارچين روي تخته چوبي به كمك چاقو كمي مواد رو هم بزنيد تا خوب تركيب شوند .
خمير رو نيم ساعت بعد از يخچال خارج كرده و به چهارقسمت تقسيم كنيد ،هر قسمت رو بين دو كاغذ روغني به شكل مستطيل باز كنيد ،مواد مياني رو روي يك قسمت گذاشته و قسمت بعد رو روي ان قرار داده و قالب بزنيد،بيسكوييت ها رو با فاصله روي سيني فر چيده و تركيب زرده تخم مرغ و دارچين رو روي بيسكوييت برس كنيد، با چنگال روي ان را شكل داده در فر ١٧٠ كه از يك ربع قبلتر گرم شده حدود بيست مين بپزيد ،بعد گريل رو روشن كرده تا روي ان هم طلايي شود ،بعد از خنك شدن بيسكوييتها اماده سرو هستند .
نكته اول : مواد خرمايي رو تو دست به شكل مستطيل اندازه خمير ،شكل دهيد ،(مثل وقتي كه دارين كتلت درست ميكنين 😉 دستتون چرب باشه !)
نكته دوم: زمان پخت تقريبي هست !
نكته سوم : جاي ارد برنج رو ميتوان با ارد گندم عوض كنيد .
sevil_shakiba
@shirini71
#سالاد_کریسمس
#سالاد_یلدا
#سالاد_لبو
حالا سالاد کریسمس یا یلدا رو نمیدونم... اما میدونم خوشمزه است!
چغندر این سالاد به صورت خام استفاده میشه...
مواد لازم
سیب سبز یا زرد ۱ عدد
چغندر قرمز خام ۲ عدد
هویج ۲ عدد
کرفس ۲ ساقه
دانه انار ۱/۲ پیمانه
جعفری خرد شده ۱ دسته کوچک
گردوی خرد شده ۲ قاشق سوپخوری
مواد سس:
آب لیموترش تازه ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
عسل ۲ قاشق چایخوری
روغن سالاد ۲ قاشق سوپخوری
سس خردل ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
تمام سبزیجات را پوست بگیرید و به صورت رشتههای نازک خرد یا رنده کنید و در ظرفی بریزید. کرفس و سیب را نیز به همین ترتیب رشته یا رنده کنید.
مواد سس را با هم مخلوط کنید و روی سبزیجات بریزید و خوب زیر و رو کنید تا با هم مخلوط شوند.
سالاد را در ظرف سرو بریزید. و روی آن دانه انار و گردوی خرد شده بپاشید و سرو کنید.
Lazy Cat Kitchen
@shirini71
#چالش_لاغری_پاییزه🍁🍁🍁
#روز_چهاردهم_آذر_ماه ۱۴۰۰👩👩👦👩👩👦
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : یک عدد تخم مرغ آبپز+دو کف دست نان سنگک+یک عدد خرما+چای(250کالری)
🍀 #میان_وعده :دو عدد میوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار نیم ساعت چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید +5 قاشق پلوساده+3قاشق خورشت قیمه(350کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک تیکه شکلات تلخ+شش عدد مغز
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +یک تکه کباب تکه ای+یک کف دست نان سنگک( 270کالری)
@shirini71
🔶طرز تهیه باقلا گرم یا باقلا پخته مرحله به مرحله
▫️باقالی خشک: 1 کیلو نیم
▫️آب: 2 لیتر
▫️سرکه: به اندازه دلخواه
▫️نمک و فلفل سیاه: کمی
▫️گلپر و نعنا خشک: به اندازه لازم
🔸طرز تهیه :
ابتدا باقالیها را شسته و در یک قابلمه جا دار یک شبانه روز بخیسانید .آب باید تمام سطح باقالی را بگیرد. در طی خیس خوردن باقالیها چندین مرتبه آب آن را تعویض کنید.روز بعد ظرفی را انتخاب کنید و باقالیها را درون آن بریزید. آب را اضافه کنید تا حدی که روی سطح باقالیها را بپوشاند.حرارت را زیاد کنید و بعد از جوش آمدن آب حرارت شعله گاز را در حد متوسط بگذارید .سعی کنید تا لحظه جوش آمدن آب مواظب باشید آب سر نرود بعد از آن درب قابلمه را بگذارید.زمانی که باقالیها پخت، نمک، سرکه و فلفل را به آب اضافه کنید. اجازه دهید 5 دقیقه دیگر بجوشد و سرکه و نمک به خورد باقالیها برود.باقالی پخته شده را داخل ظرف بریزید و روی آن را کمی نعنا خشک و گلپر اضافه و در کنار خانواده نوش جان کنید.
@shirini71
#ترشی_پیاز_لبو
پیاز قرمز یک کیلو
لبو دو عدد پخته شده
سرکه قرمز به اندازه ای که شیشه رو پر کنه
نمک فلفل مقددری(تقریبا یک قاشق چ خ)
فلفل تند یه دونه
تو یه ظرف تمیز چندتا پیاز ریز میریزیم بعد لبوی پخته رو خورد میکنیم میریزیم این کار تا جایی که ظرف پر بشه انجام میدیم فلفل هم میشکنیم و میندازیم در آخر نمک و فلفل و میریزیم و روشو سرکه قرمز میریزیم تا جایی که روی پیازها رو بپوشونه و در ظرفو محکم میبندیم یک هفته میزاریم تو بالکن یا حیاط بعد از یک هفته داخل یخچال نگه دارید و نوش جان کنید💐
@shirini71