کیک فنجانی بدون فر (بخار پز)
دستپخت آزیتا
کیک فنجانی هم ظاهری زیبا دارد و هم طعمی خوشمزه و بسیار ساده است. عکس قبل از پخت را در کانال تلگرام و پیج اینستا ببینید.
مواد لازم :
آرد : چهار قاشق غذاخوری
شکر : چهار قاشق غذاخوری
بکینگ پودر : یک قاشق چایخوری
پودر کاکائو : دو قاشق چایخوری
وانیل : کمی
تخم مرغ : ١ عدد
شیر : پنج قاشق غذاخوری
روغن مایع : سه قاشق غذاخوری
شکلات تخته ای برای تزیین
طرز تهیه :
اول همه مواد خشک (آرد الک شده. بکینگ پودر. شکر.پودر کاکائو) را با هم مخلوط میکنیم. سپس در ظرفی دیگر تخم مرغ و وانیل را با همزن دستی میزنیم و بعد شیر و روغن را ریخته و هم میزنیم. حالا همه مواد را با هم مخلوط میکنیم. فنجانهای کیک را کمی چرب و آرد پاشی میکنیم و آرد های اضافی را خارج میکنیم. از خمیر تا نصف فنجان میریزیم.
ماهیتابه را تا نصف ارتفاع فنجان ها، آب ریخته و می گذاریم بجوشد سپس فنجان ها را در تابه میچینیم درب قابلمه را به مدت پانزده دقیقه با دمکنی میگذاریم. سپس حرارت را خاموش کنید ولی تا ١٠دقیقه درب آن را باز نمیکنیم تا پف کیک نخوابد. در مرحله آخر هم روی کیک را با شکلات تخته ای بنماری شده و پودر پسته یا ترافل تزیین میکنیم. توجه داشته باشید با این مقدار مواد، میتوانید ۴ تا فنجان کوچک کیک درست کنید.
می تونید خمیر رو توی کاغذهای مخصوص کاپ کیک بریزید و توی فر با دمای 180 درجه و به مدت حدود 20 دقیقه بپزید. بعد از این زمان یه خلال دندان داخل کیک فرو کنید اگه نچسبید، پخت کامل شده است
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#شیرین_عسل_یلدایی
#یلدا
شکلات سبز و قرمز هرکدام :۱۰۰گرم✅
روغن مایع:۳ق غ ✅
بیسکوییت ساقه طلایی:یک بسته✅
ژله الورا:۱بسته✅
ابجوش:یک سوم لیوان✅
.
شکلات ها رو بزارید روی بخار کتری تا ذوب شه و✔️ بعد با روغن مایع مخلوطش کنید روغن رو تاجایی اضافه کنید که شکلاتها روون شه
بعد بیسکوییتها رو به شکلاتها به بیسکوییتها بزنید و بزارید روی کاغذ روغنی و ده دقیقه بزارید داخل یخچال
ژله الورا رو با ابجوش مخلوط کنید بزارید روی بخار کتری تا تمام ذرات ژلاتین حل شه بعد با همزن برقی انقدر هم بزنید تا ژله سفید رنگ شه و کف کنه
بریزید داخل قیف و روی بیسکوییتها پایپ کنید و یه بیسکویت دیگه بزارید روش و بزارید یک ساعت داخل یخچال
شکلاهای اشکی رو به قاشق داغ شده بزنید و بزارید رو بیسکوییت ها
azam.azarniaa
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#پاستا_سبزیجات👇
من اومدم با یک پاستای سبزیجات خیلی خوشمزه و خیلی راحت 😋
این پاستا به دلیل طعم واقعا دلنشین و سریع آماده شدن، میتواند در برنامه غذایی ما قرار بگیره . پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنید 🤗
مواد لازم :
_۳۰۰ گرم پاستا فرمی ( حدودا نفری ۱۰۰ گرم )
_۳۰۰ گرم قارچ خرد شده
_۱۰ الی ۱۵ عدد گوجه گیلاسی
_۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
_۲ قاشق غذاخوری پودر پنیر پارمسان
_۳حبه سیر
_۱ قاشق غذاخوری سبزی معطر ریحان،جعفری یا هر سبزی معطر خرد شده
_۲ عدد فلفل سبز تند
_۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
_۱ عدد پیاز
_روغن به مقدار لازم
_نمک، فلفل، پودر آویشن به مقدار لازم
طرز تهیه
پختن پاستا را با خرد کردن پیاز به صورت نگینی شروع و سپس آنها را با کمی روغن سرخ میکنیم.
سیر را هم رنده کرده و به پیاز در حال سرخ شدن اضافه میکنیم.
پس از طلایی شدن سیر و پیاز، قارچ خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و رب گوجه فرنگی را اضافه و برای ۲ تا ۳ دقیقه تفت میدهیم تا بوی خامی رب گرفته شود. نصف لیوان آب به مواد اضافه کرده و در قابلمه را میبندیم تا برای ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بپزند.
سبزی معطر و فلفل سبز ریز شده و گوجه گیلاسی خرد شده و تفت داده شده را به سس اضافه میکنیم و به مدت ۲۰ دقیقه دیگر میپزیم.
آبی که داخل گوجه گیلاسی باقی میماند هنگام خوردن غذا، تجربه متفاوتی را ایجاد میکند.
تا کامل شدن پخت سس، پاستا را میپزیم. طبق معمول پاستا را در آب جوش، نمک و روغن برای 10 تا 15 دقیقه میپزیم و زمانی که به اندازه کافی پخت و مناسب خوردن بودند، آبکش میکنیم.
روغن زیتون را روی پاستای آبکش شده میریزیم و مخلوط میکینم تا علاوه بر بهم نچسبیدن، لذیذتر شوند.
پاستا را در ظرف سرو غذا ریخته و از سس پاستای خوش عطری که آماده کردیم و پنیر پارمزان را روی آن میریزیم و کاملا مخلوط می کنیم
نکات مهم :
سس پاستا نباید خیلی آبدار باشد. اجازه بدهید آب سس به خورد آن برود و سس باقوام بدست آید.
اگه فلفل سبز تند در دسترس نبود، کمی فلفل سیاه به غذا اضافه کنید
ashpazi_khebreha
╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮
@mivhe71
#مسقطی
#راحت_الحلقوم
#یلدا
#نوروز
#شکلات_کم_هزینه
موادلازم
نشاسته گل یک لیوان (۱۴۰گرم )
آب ۵لیوان (یک لیتر و ۲۵۰میلی )
شکر 1/5لیوان (۳۰۰گرم)
گلاب نصف لیوان(۱۲۰میلی)
کره ۵۰گرم
نشاسته و آب رو داخل ظرفی ریختم و گذاشتم کمی حل بشه و از صافی رد کردم
جنس قابلمه بهتره لعابی یا شیشه ای یا تفلون باشه وبالیسک یا قاشق چوبی استفاده بشه
بعدروی حرارت کم قراردادم دادم و مدام هم زدم وقتی شروع کرد به قل زدن شکراضافه کردم
هی روی حرارت هم زدم حواستون باشه ول کنین تا ته نگیره یک ساعت بعدش گلاب رو ریختم و بعد دوساعت کره رو اضافه کردم
بعد دم کنی گذاشتم دم بکشه اماباز هر۵دقیقه چک کردم و هم زدم ته نگیره
حدودا زمان پختش ۳ساعت طول میکشه
زمانی که مسقطی رو هم میزنین تکه تکه میفته مسقطی آماده است
بعد به رنگای که خودم دوست داشتم به مسقطی رنگ خوراکی اضافه کردم
بعد غالبا و چرب کردم خیلی کم و مسقطیارو ریختم توشون
بعد گذاشتم یخچال تا خودشو بگیره
یخچال هم نزارین تو محیط بیرون ۷یا ۸ساعت میبنده
بعد بستن میتونیم برش بزنیم و تو آرد بغلتونیم
@shirini71