#شیرینی_شکلات_شیری
مواد لازم:
کره ۲۵۰ گرم
روغن مایع یک سوم پیمانه
زرده تخم مرغ ۲ عدد
پودر قند یک پیمانه
نشاسته ذرت نصف پیمانه
بیکینگ پودر یک ق چ
وانیل یک دوم ق چ
آرد به مقدار لازم (تا جایی اضافه کنید که خمیر به دست نچسبد )
برای تزیٔین از شکلات شیری و مغزیجات استفاده کنید
طرز تهیه:
کره روغن مایع و پودر قند و زرده ها را با هم بزنید تا کرم رنگ بشه بعد نشاسته وانیل بیکینگ پودر را به آن اضافه کنید و. هم بزنید تا یکدست بشه بعد آرد را کم کم اضافه کنید و ورز دهید تا جایی که خمیر به دست نچسبد بعد خمیر را داخل نایلون پهن کرده به ضخامت ۵ میل باز کنید و کاتر بزنید و بعد در سینی فر کاغذ روغنی انداخته شده بچینید به مدت ۲۰ دقیقه در دمای ۱۷۰ درجه در فر قرار دهید بعد از پخت و سرد شدن شیرینی ها را با شکلات بنماری شده و مغزیجات تزئین کنید من از شکلات فندقی هم استفاده کردم
@shirini71
#کیک_آلمانی_کشمشی
مواد لازم:
لیوان استفاده شده 250 میلی(معادل لیوان دسته دار فرانسه)
سه عدد تخم مرغ(یکی از زردهها برای رومال)
یک پاکت 200 گرمی خامه
50 میلی شیر
یک بستهی 10 گرمی خمیر مایه خشک فوری(یک قاشق غذاخوری)
5 قاشق غذاخوری شکر
رندهی پوست لیمو یا پرتقال
3_3/5 لیوان آرد
برای وسط خمیر:
کشمش
برای رومال:
یک عدد زردهی تخم مرغ
یک قاشق شیر
دو قاشق گردوی خرد شده
طرز تهیه:
تخم مرغها و شیر و خامه(مخلوط شیر و خامه یک لیوان دستهدار فرانسه هست) شکر خمیر مایه و رندهی پوست پرتقال را مخلوط میکنیم و با همزن دستی میزنیم تا یکدست شود آرد را کمکم اضافه میکنیم و خوب ورز میدهیم تا خمیر نرمی که به دست نمیچسبد تهیه شود روی خمیر را پوشانده و یک ساعت استراحت میدهیم تا حجم خمیر دوبرابر شود.
خمیر عمل آمده را دوباره ورز داده و به شکل مستطیل باز میکنیم و کشمش را روی خمیر پخش کرده و رول میکنیم قالب دلخواه را چرب کرده و خمیر را داخل قالب قرار میدهیم و دوباره روی قالب را پوشانده و نیم ساعت استراحت میدهیم.
با مخلوط شیر و زرده رومال زده و گردو خر شده روی کیک میریزیم و در فری که روی 180 درجه گرم شده تا طلایی شدن روی کیک میپزیم.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#یخنی_لوبیاوگندم🌾
#خوراک
#غذای_گیاهی
#غذای_رژیمی
#بدون_گوشت
#غذای_نونی
یخنی به مایعی از غذا میگن که #داخلش حالا چیزهای مختلف میپزن و اون آب و جدا میکنن و تو غذاها استفاده میکنن☺️
•بعد داخلش حبوبات و سبزیجات میریزن و به صورت تیلید با برنج یا نون به عنوان یک غذا کامل نوش جان میکنن😋
یخنی بیشتر غیر گیاهیِ، ولی من یک دستور خفن درست کردم که نیازم نیست نون و برنج استفاده کنید؛ و خیلی خوشمزست.
یکلیوان قارچ
یک #پیاز بزرگ
دو حبه سیر
یک #هویج
چند تا پیازچه
کرفس
نمک و ادویه مخصوص سبزیجات
۴ لیوان آب جوش و کمی روغن زیتون یا کنجد.
•تمامی سبزیجات داخل یک قابلمه بزرگ بریزید و همراه با آب و ادویه #روغن_زیتون اجازه بدید یک نیم ساعت با شعله ملایم جوش بیاد بعد از صافی رد کنید و آبشو جدا بگذارید.
⚘⚘
یخنی لوبیا و گندم
گندم یک و نیم لیوان
لوبیا (هر مدلی) یک لیوان
سیب زمینی یک عدد بزرگ
پیاز یک عدد بزرگ
سیر ۲ حبه
روغن زیتون کمی
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق
•گندم و با دو #لیوان آب یکی دو ساعت بپزید.🌱
پیاز و سیر و ادویه تفت بدید.🌱
لوبیا اضافه کنید.🌱
سیب زمینی و از وسط نصف کنید اضافهکنید 🌱
به خوراک آب #سبزیجات اضافه کنید و حرارت و کم کنید.🌱
سیب زمینی ها رو از داخل ظرف وقتی پخت بیرون بیارید و پوره کنید و دوباره به خوراک اضافه کنید.🌱
#گندم پخته اضافه کنید و ادویه و چک کنید و رب گوجه اضافه کنید.🌱
اجازه بدید خوراک یک ساعت با حرارت ملایم جا بیفته😋☺️⚘
(میتونید خوراکُ پر آب تر درست کنید و آب و حبوبات جدا میل کنید)
نوش جان😍
╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮
@shirini71
#سالاد_پاستا_وسبزیجات🥒🥬🥦🌽🥗🍝
#رژیمی
با یک بشقاب پاستا سالم و خوشمزه چطورید؟
ترکیبات
پاستا ، کاهو ،گوجه،خیار، پیاز،زیتون،پنیر فتا
نوش جان⚘
ghaza_gram
@shirini71
#شنیسل_مرغ 🍗 😋
🔸یک عدد سینه مرغ کامل را خوب بشورید بزارید آب اضافیش کشیده بشه حالا از عرض با کارد به چند قسمت برش دهید حدودا با قطر یک یا دو سانت حالا تیکه ها را لای کیسه فریزر قرار دهید و با بیفتک کوب بکوبید تا نازک و یکدست شوند سپس تیکه ها را در آب پیاز و کمی نمک و فلفل سیاه به مدت ۲ ساعت استراحت دهید بعد از استراحت کمی آبلیمو و زعفران دم کرده بزنید سه ظرف مناسب انتخاب کنید در یکی آرد ، دیگری دو عدد تخم مرغ زده شده به اضافه زعفران و کمی فلفل قرمز سومی پودر سوخاری گوشت های مزه دار شده را اول به آرد بعد به تخم مرغ و در آخر به پودر سوخاری خوب آغشته کنید و در روغن گرم شده قرار دهید با شعله متوسط تا دو طرفش سرخ شود و در کنار سبزیجات نوش جان نمایید
@shirini71
#رب_نارنج 🍊 😋
🔸۱- برای تهیهٔ رب نارنج باید نارنج را از وسط ببریم.
🔸۲- نارنج را از وسط نصف کنیم و آب آن را با آبمیوهگیری بگیریم و پس از آن آب نارنج را از صافی رد کنیم تا هسته و پوسته آن گرفته شود.
🔸۳- آب نارنج را می جوشانیم تا غلیظ شود. سپس آن را به بطریهای تمیز و خشک منتقل میکنیم.
🔴سایر نکات🔻
♦️یک چاشنی خوشمزه و ترش، مناسب انواع غذاها مخصوصاً خوراک و خورشت های ایرانی. این چاشنی عطر بسیار اشتها آوری نیز دارد. نارنج ترشی به خصوصی دارد که مزهٔ بسیار خوبی به غذا میدهد.
@shirini71