#پیام_سلامتی
🍋 داخل پوست لیمو
ماده ای به نام پکتین است
که به کاهش وزن کمک می کند.
❗️ این ماده
داخل دستگاه گوارش
به ژله تبدیل شده
و جلوی جذب سریع شکر را می گیرد
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#فطایر_گوشت
سلام امیدوارم که حالتون خوب باشه😊
.
دوستان امروز یک نوع فطایر گوشت که به شکل کیک گوشت درست شده رو براتون میزارم امیدوارم درست کنید😋 وخوشتون بیاد
.
.موادلازم 👇
.
آرد ۵۰۰گرم
کره ۵۰ گرم
شیر ۱ پیمانه
نمک ۱ ق چ
مایه خمیر ۱ ق غ
آب ولرم مقداری که خمیر به دست نچسبه
گوشت چرخ کرده ۱۵۰گرم
فلفل دلمه ایی رنگی نصف پیمانه
پیاز دو عدد
ذرت شیرین ۱/۴پیمانه
پنیر گودا یک بسته
نمک وفلفل پودر پاپریکا وپودر زنجبیل
زرده تخم مرغ وسه ق شیر برای رومال
کنجد و تخم سیاه دانه
.
.
طرزتهیه 👇
.
ارد ونمک وخمیر مایه رو مخلوط کرده وشیر ولرم رو به مواد اضافه میکنیم در طول ورز دادن کره به دمای محیط رسیده رو هم اضافه میکنیم وآب ولرم هم مقداری اضافه میکنیم تا خمیر به دست نچسبه .
.
خمیر رو خوب ورز میدیم ودر کاسه ایی که چرب کردیم گرد میکنیم و روی کاسه رو سلفون می زنیم ویک ساعت ونیم استراحت میدیم .
.
بعد از این مدت پف خمیر رو گرفته وخمیر رو به دو نیم گرددمی کنیم و با وردنه باز میکنیم .
.
حالا پیاز رو نگینی ریز خورد کرده وبا روغن تفت میدیم تا سبک بشه بعد فلفل دلمه ایی رنگی رو هم خورد واضافه میکنیم یه تفت بخوره گوشت وادویه ها ونمک رو هم اضافه کرده وخوب هم می زنیم ودر آخر ذرت شیرین روهم اضافه میکنیم وبعد از حرارت برمیداریم تا خنک بشه .
.
حالا خمیری روکه به قطرکمتراز نیم سانت باز کردیم (خمیر باید نازک باشه*) وسطش از مواد گوشتمون می ریزیم وبعد چندتا از ورقه های پنیر گودا رو روی مواد گوشتیمون میچینیم و بعد خمیر دوم رو هم به همون قطر باز کرده وروی خمیر اولی وگوشت می اندازیم واطرافش رو به هم وصل کرده وروی فطایر رو با پارچه تمیز می پوشانیم ونیم ساعت استراحت میدیم وبعد با یک کارد روی خمیر رو به هشت قسمت میکنیم ولی کارد رو تا انتها نمی زنیم فقط می خواهیم روی خمیر برشهای به نظر بیاد تا توی هر قسمت کنجد ویا تخم سیاه دانه بپاشیم .
بعد رومال زرده تخم مرغ وشیر که باهم خوب مخلوط کرده بودیم می زنیم و به ترتیب کنجد وتخم سیاه دانه می زنیم ودر سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم میزاریم ودر مایکروفر که قبلا بادرجه حرارت 160روشن کرده بودیم به مدت ۲۵ دقیقه و۵ دقیقه هم گریل قرار میدیم و نوش جان .
#فطایر #فطایر_گوشت
@shirini71
#پیتزا #پیتزا_بادمجان_و_قارچ
#پیتزا_بادمجان
#پیتزا_بدون_فر
#خمیر_خونگی
#فر_دستساز_خونگی
بادمجان1عدد بزرگ
200 گرم قارچ
1 عدد گوجه
1 عدد فلفل دلمه
پنیر پیتزا
خمیر پیتزا(قبلادستورفرستادم)
سس، نمک وادویه دلخواه
در ابتدا بادمجان رو حلقه کرده انداختم تو آبنمک بعد آبکش وخشک کرده و سرخ میکنیم.
بعد لای دستمال گذاشتم که روغن اضافیش بره.
قارچ رو هم با کمی نمک وآبلیمو گذاشتم پخته بشه و با یک ق روغن تفت بخوره.فلفل دلمه ای هم اضافه وتفت دادم.
خمیر پیتزا رو داخل ظرف باز کرده با چنگال چندتا سوراخ کردم که پف نکنه روی آن مخلوط سس کچاب وفرانسوی و کمی پنیر میریزیم بعد لایه لایه بادمجان وقارچ و فلفل دلمه چیده و لایه آخر باز پنیر ریخته
روی پنیرو برشهای فلفل دلمه وقارچ وگوجه گذاشتم کمی پول بیبر.پودرسیر.آویشن پاشیدم.داخل فر با دمای ۱۸۰ تا زمانی که خمیر پخته وپنیر طلایی بشه.
🌸من طبق معمول همیشه با فر دستساز خونگی ۳۰ دقیقه پختم.
@shirini71
5.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چند روش ساده و عالی برای تزئین کیکهای خونگی. با این روشها حرفه ای به نظر برسید 👌😍
دومی: مارشمالوهای سفید و صورتی را توی فر بزارید تا ذوب بشن بعد از سرد شدن با کاتر قلب یا هرکاتر دیگه ای قالب بزنید
@shirini71
#شیرینی_پفکی_گردویی
#شیرینی_عید
مواد لازم
دو عدد زرده تخم مرغ
وانیل نوک ق
پودر قند 60گرم
گردو 50 گرم
ب پ 1/4ق چ
پودر هل نوک ق چ
طرز تهیه :
اول زرده تخم مرغ وانیل و هل وپودر قند رو ده دقیقه با دور تند همزن بزنیدتا کرمی و کشدار بشه و حالت روبانی بشه حالا ب پ وگردوی خرد شده رو اضافه کنید با لیسک هم بزنید و مواد رو داخل قیف بریزید ماسوره هم نزارید حالا کف سینی کاغذ روغنی چرب شده بزارید مواد رو پایپ کنید اندازه هاش کوچیک باشه بهتره مایکروفر رو با کانوکشن 150درجه گرم کنید و 15 دقیقه زمان بدید 👍👍👍
با این مقدار مواد 20 تا شیرینی خواهیم داشت
@shirini71