eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸🍃 ۱۴۰۰🦣 🍋ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو 🍋صبحانه : یک کف دست نان سبوس دار + یک قوطی کبریت پنیر + چای دارچین 🍋یک ساعت پس از صبحانه : یک لیوان قهوه + یک تکه شکلات تلخ 🍋ساعت ده صبح : 1 عدد میوه + ۵ عدد بادام خام + دو عدد فندق 🍋پیش از ناهار : 1 لیوان آب + 1 عدد سیب با پوست 🍋ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید + دو تکه پیتزای فیله مرغ بدون سس 🍋عصرانه :یک لیوان کوچک شیر موز 🍋شام : سالاد به هر میزان که میل دارید + یک خورشت خوری سوپ جو 🍋بعد از شام 2 عدد انجیر خشک 🍋روزی 8 لیوان آب میل شود. 🍋نیم ساعت روز پیاده روی شود 🍋پنج دقیقه طناب یا حرکت پروانه زده شود @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😍🤗 🌱 آب کرفس و سنگ مجاری ادراری 👈 مصرف آب کرفس به افراد درگیر با سنگ کلیه و سنگ‌‌های مجاری ادراری توصیه می‌‌شود. 👈آب کرفس از بین برنده‌ی قوی سموم بدن و به دنبال آن شکستن و حذف سنگ‌‌ها در بدن می‌شود. یه دنیا ترفند و آشپزی👇👇 🌐 @shirin71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😍🤗 مواد لازم آرد گندم 1 پیمانه آرد نخودچی 3 ق غ روغن 2/1 پیمانه شکر نصف پیمانه آب 3/2 پیمانه گلاب 2 قاشق پودر هل 1 ق م پودر نسکافه 5 ق م پر طرز تهیه اول آب رو با شکر و گلاب و هل، مخلوط کرده و می ذاریم روی حرارت غلیظ بشه. پودر نسکافه رو با نصف فنجون آب جوش و ۲ ق شکر مخلوط می کنیم. آرد گندم و آرد نخودچي را مخلوط و الك مي كنيم.حالا اونها رو می ریزیم توی قابلمه و تفتش میدیم تا کمی رنگش عوض بشه. روغن رو اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم. پودر نسکافه رو که توی آب حل کردیم اضافه میکنیم و خوب هم می زنیم،حالا شربت رو اضافه کرده و مخلوط کرده اگه کمی چسبنده بود روی حرارت خیلی کم حدود 2 دقیقه هم زده و برمیداریم نوش جان 🎀 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
😍🤗 ️پیاز رو نگینی خرد میکنیم داخل تابه کمی روغن میریزیم مرغ وپیاز ونمک وزرد چوبه رو داخل تابه میریزیم وروی حرارت کم سرخ میکنم حدود 2لیوان اب میریزیم ودرب ظرف رو میبندیم داخل تابه ای دیگه کمی روغن میریزیم با مقداری رب تفت میدیم تا بوی خامی رب گرفته بشه حالا کمی اب لیمو ترش کمی زعفران کمی فلفل دلمه کمی ساقه کرفس خردشده دوق غ گلاب وکمی نمک اضافه میکنیم هم میزنیم وبه صورت سس روی مرغ ها میریزیم حرارت رو کم میکنیم تا مرغ پخته بشه اگه دوست داشتید کمی هویچ خرد شده نخود فرنگی وذرت هم اضافه کنید. ✍ببرای درست کردن زرشک: زرشک ها خوب میشوییم وداخل صافی میریزیم واجازه میدیم تا کاملا خشک بشه داخل تابه کمی روغن یک ق غ شکر کمی زعفران ویک ق غ گلاب حالا باحرارت کم تاجایی تفت میدیم تاشکر حل بشه وبعد خاموشش میکنیم کمی برنج پخته شده رو داخل کاسه ای بازعفرون مخلوط میکنیم وداخل زرشک میریزیم. _______________ 🎀 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‌ مواد لازم : ‌ 100 گرم کره (در دمای محیط ) 1 عدد زرده تخم مرغ نصف پیمانه پودرقند 1 پیمانه آرد 2 قاشق سوپخوری پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری آرد بادام ‌ ‌ طرز تهیه: ابتدا کره رو در ظرفی بریز و خوب با همزن دستی بزن تا حالت خامه ای پیدا کنه ، پودرقند رو اضافه کن و هم بزن ، زرده تخم مرغ رو اضافه کن و باز هم بزن و بعد همه مواد خشک رو الک کن و اضافه و مخلوط کن، تا یه خمیر نرم بدست بیاری، (بیشتر از چیزی که گفته شده آرد نریز)، خمیر رو بصورت طولی روی کاغذ روغنی بزار و به شکل استوانه رول کن ، و بزار داخل یخچال، 1ساعت استراحت کنه، بعد که از یخچال درش آوردی کاغذ روغنیو ازش جدا کن، و با براش، سفیده تخم مرغُ روش بمال و روش شکر بپاش،و با یه چاقوی تیز به عرض یک سانت برش بده، و بزار توی سینی فر که کفش کاغذ روغنی انداختی، و 10 دقیقه بزار در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه تا بپزه. ‌ ‌ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا