eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.8هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
کره همدمای محیط ٢۵٠ گرم روغن مایع ١/٢ پیمانه شکر ١/٢ پیمانه ماست ١/٢ پیمانه تخم‌مرغ ١ عدد بیکینگ پودر ١٠ گرم وانیل ۵ گرم آرد تقریبا ۵ تا ۶ پیمانه . مواد میانی: سیب متوسط ۵ تا ۶ عدد ‌ شکر ۴ قاشق غذاخوری دارچین ١ قاشق چایخوری استاندارد . سیب ها رو پوست بگیرید و خرد کنید و بعد سیب ها رو با شکر روی حرارت متوسط بپزید تا سیب ها نرم شده و آب اونها کشیده بشه بعد از روی حرارت بردارید. . برای درست کردن خمیر شیرینی همه مواد خمیر به جز آرد رو با هم مخلوط کنید. آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر لطیفی بدست بیاد که به دستتون نچسبه. بهتره که خمیر رو بعد از آماده شدن، ١۵ دقیقه توی یخچال قرار بدید. بعد از خمیر گلوله هایی به اندازه نارنگی کوچک برداشته و به شکل دلخواه باز کنید و از مواد میانی روی خمیر ریخته و خمیر رو ببندید. شیرینی ها رو توی سینی فر بچینید و اون ها رو توی فر که از قبل با دمای ١٧٠ درجه گرم کردید قرار بدید تا زیر شیرینی ها طلایی بشه. بعد از فر خارج کنید و وقتی خنک شد روشون پودر قند بپاشید. نکته: میتونید توی مواد میانی به مقدار دلخواه گردوی خرد شده هم اضافه کنید که خوشمزه ترش میکنه😍 tasty.lady20 📚@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
بازم براتون شیرینی آوردم خوشگلا یه راحت و خوشمزه که برای اعیاد و جشنها هم مناسبه 😊☺️ بریم برای دستور 👇🙃 😋😋 مواد لازم: 🌺آرد سفید:۱۲۵ گرم 🌺آرد نخودچی:۱۲۵گرم 🌺روغن‌جامد:۱۲۵گرم(من از روغن حیوانی استفاده کردم) 🌺پودر قند:۱۲۵ گرم 🌺زرده تخم‌مرغ:یک عدد 🌺پودر هل:نصف قاشق چایخوری 🌺زنجبیل: یک چهارم قاشق چایخوری دستور پخت: پودر قند و روغن جامد را با همزن بزنید تا سبک بشه در آخر زرده تخم‌مرغ و پودر هل و پودر زنجبیل رو اضافه کنید و هم بزنید . آرد سفید و ارد نخودچی را دوبار الک کرده و کم کم‌به مواد اضافه کنید و با انگشت منسجم کنید.میتونید برای منسجم شدن خمیر را از چرخ گوشت رد کنید.خمیر را درکیسه فریزر قرار داده و نیم‌ساعت در محیط آشپزخانه استراحت دهید.اندازه ی گردوی کوچک از خمیر برداشته و گرد کنید و در سینی فر بچینید .میتونید خمیر رو بین‌ دو کیسه فریزر باز کنید و قالب بزنید ودر فر که ده دقیقه قبل روشن‌کردید با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه ی بالای فر قرار دهید.زیر شیرینی نباید تغییر رنگ بده. بعد از خارج کردن از فر اصلا به شیرینی دست نزنید چون پودر میشه. بعد از نیم الی یک ساعت شیرینی را از سینی فر جدا کنید. شکلات تخته ای را روی بخار کتری ذوب کنید و کمی روغن‌مایع بریزید. و به دلخواه تزئین کنید معمولا شیرینی رو داخل شکلات میزنن و باانواع ترافل تزئین میکنن اما به نظرمن چون شیرینیش کافی بود من از شکلات کمتری استفاده کردم نوش جان🌺  @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
‍ ‍ ‍ این نون، خشک بوده و از انواع تخم ها و دونه های مغذی درست میشه و فوق‌العاده مقویست 👌👌 . مواد لازم برای تهیه نون خشک: کنجد یک پیمونه تخم آفتابگردون یک پیمونه تخم کدو یک پیمونه تخم کتان یک پیمونه نمک نصف ق چ آرد گندم یک پیمونه آرد سیاه یا فیبردار یک پیمونه روغن مایع نصف پیمونه آب جوش دو پیمونه طرز تهیه: همه مواد خشک رو با هم مخلوط کرده و بعد روغن مایع و آب جوش رو به موادمون اضافه می کنیم و ۲-۳ دقیقه میذاریم تا به خورد موادمون بره ...و بعد یک دور همه مواد رو با هم مخلوط میکنیم.... روی سینی فر کاغذ مومی گذاشته و موادمون رو با دستمون تا نازکترین حد ممکن پخش میکنیم ...تو مرحله از اونجاییکه موادمون حالت چسبندگی داره مدام باید دستمون رو آب بزنیم و بعد دوباره موادمون رو پهنش کنیم ... اگر نمک دریایی داشتید تو این مرحله یکم بپاشید روش و اگر هم نداشتید جونتون سلامت اصلا مهم نیست 😉 در نهایت نون رو به مدت یک ساعت در فر با دمای ۱۵۰ درجه میپزیم و بعد بیرون آورده و با پیتزابر به قطعات دلخواه برش میزنیم 👍😋 . پ ن: باید بلافاصله وقتی نون رو از فر آوردید بیرون برش بزنید تا قبل از اینکه کامل خشک بشه وگرنه میشکنه. پ ن ۲: این مقدار موادی که گفتم به اندازه یکی و نصفی سینی فر نون بهمون میده. پ ن ۳: این نون برای صبحونه، برای افطار و با انواع سوپ ها بینظیررره حتما امتحان کنید 😋 yasi_hbb @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سیب زمینی های پخته رو پوست بگیرید و حبه قندی خرد کنید.پیازچه ها رو به صورت حلقه ای خرد کنید دو قاشق کنسرو ذرت و چند عدد خیار شور حلقه شده و کمی فلفل دلمه ای قرمز رنگ خرد کرده و اضافه کنید.کمی جعفری و شوید خرد شده هم اضافه میکنیم .برای سسش من از ماست موسیر و کمی روغن زیتون و نمک و فلفل استفاده کردم .اگر محدودیت رژیمی ندارید میتونید از سس مایونز استفاده کنید که قطعا خوشمزه تر اما پر کالری خواهد بود . بعد از درست کردن سالاد بزارید دو سه ساعتی داخل یخچال بمونه که به اصطلاح مزه ها به خورد هم برن بعد سرو کنید. 📚@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا