آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#حلوای_زعفرونی
🍮🍮
مواد لازم 👇👇
آرد ۳ لیوان
کره ۲ بسته ۱۰۰گرمی
روغن مایع 1پیمانه
برای شربت:عرق هل و گلاب دو آتیشه روی هم یک پیمانه شکر ۳ لیوان آب ۳ لیوان زعفران آب گرفته 1/4پیمانه
طرز تهیه: 🍮🍮
اول روغن و کره را داخل ماهیتابه بریزید تا کره آب بشه. بعد آرد مخصوص شیرینی پزی رو بهش اضافه کنید و حسابی تفت بدید تا رنگ آرد تغییر کنه ولی بوی سوختگی نگیره من کلا دوس ندارم حلوام تیره بشه وزياد تفت بخوره. بعد مواد شربت رو روی هم بریزید و فقط در حد مخلوط شدن روی حرارت بزارید وسريع بردارید. بعد از اینکه آرد وكره خوب تف خورد از روی حرارت بردارید نیمی از شربت رو اضافه کنید و خوب هن بزنید تا گوله آردی باقی نمونه حسابی با قاشق هم بزنید تا یکنواخت بشه موادتون دیگه حلواتون آماده است . من برای قسمتهای تیره از پودر کاکائو استفاده کردم واگر میخواهید مثل من با قیف و ماسور کار کنید حتما باید به حلواتون بازم شربت اضافه کنید تا راحت از ماسوره رد بشه.
@shirini71
👌شربت_خیار_سکنجبین🥒🥃
مخصوص رمضان
#شربت_ضد_عطش
یک عددخیار رنده کنین،همراه بایک دوقاشق عسل یاسکنجبین ویک قاشق عرق نعناداخل لیوان بریزین،چند قطره لیم ترش تازه و چندتکه یخ
@shirini71
#حلیم خونگی
ویژه رمضان 🌙
گندم پوست کنده: ۱۵۰ گرم، گوشت گوسفند يا بوقلمون ۱۰۰ گرم(مقدارش به دلخواه میشه بیشتر هم بشه)، نمک، زردچوبه روغن به میزان لازم، آب: ٣ برابر میزان گندم. دارچین و کنجد برای تزیین :مقداری
ایم مقدار مواد به اندازه چهار نفر است.
طرز تهیه:
گندم را از شب قبل خیس میکنیم. گندم را همراه گوشت و نمک به مدت 5 الی 6 ساعت بعد از به جوش آمدن آب میگذاریم تا بپزه. آنقدر هم می زنیم تا کاملاً لعاب پس بده. گوشت بایستی ریش ریش بشه ولی بقیه مواد را باید با گوشتکوب کوبید، مرتب هم میزنیم وگرنه ته می گیره .1.5 تا 2 ساعت زمان نیاز داره.حلیم رو بعد از برداشتن از روی حرارت، مدتی در ظرف میراریم تا خودش رو بگیره و بعد تزیین میکنیم.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کتلت_کدو_سبز_بدون_روغن_و_رژیمی😋😋😋
#رژیمی
#گیاهخواری
یه شام عالی برای اونایی که میخوان لاغر بشن.
مواد اولیه : برای 2 نفر
فلفل به میزان لازم
نمك به میزان لازم
تخم مرغ 1عدد
آرد نصف لیوان
پیاز 1عدد
كدو سبز 4عدد
ماست چكیده به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا پیار را پوست گرفته و بشویید و رنده كنید و اب اضافه آن را بگیرید.كدو سبز را نیز شسته و با چاقو كمی رویش را بتراشید تا خارهای آن كنده شود و بعد سر و دم آن را با چاقو بگیرید و با رنده درشت رنده كنید و آب آن را نیز بگیرید.
آرد را با مقداری نمك مخلوط كرده و 2بار الك كنید تا سبك شده و هوا بخورد و بعد آن را به پیاز و كدو اضافه كرده و خوب مخلوط كنید و بعد تخم مرغ ، نمک و فلفل را نیز اضافه كرده و كاملا مخلوط كنید تا یكدست شوند.
ته سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و با قاشق روی سینی از مایه كتلت بریزید و داخل فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 15 تا20 دقیقه قرار دهید تا بپزد ، پس از پخت قسمت بالای فر را چند دقیقه روشن کنید تا روی کتلت ها طلایی و برشته شود سپس روی آنها مقداری ماست چكیده و نمك ریخته و سرو كنید.
نكات:
1)در صورت تمایل مقداری آبلیمو یا گرد غوره یا گرد لیمو به مواد كتلت اضافه كنید.
2)این كتلت را میتوانید با آبلیمو یا آبغوره و یا سس قرمز سرو كنید.
3)در صورت تمایل مقداری پیازچه هم به كتلت اضافه كنید
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#رشته_پلوبالوبیاچشم _بلبلی
#پلو
برنج خیس خورده شمالی😉 رو ریختم تو آب جوش،پنج دقیقه مونده به آبکش رشته محلی که خیلی خوشمزه بود رو ریختم و بعد آبکش کردم و روش کره محلی آب شده ریختم و گذاشتم دم بکشه.
مواد گوشتی رو هم بدین صورت آماده کردم؛
یک پیاز متوسط رو ریز خورد کردم تو روغن زیتون یا کره،من تو کره تفت دادم بعد گوشت گوسفندی رو اضافه کردم و باهم تفت دادم تا حسابی گوشت تفت بخوره در آخر لوبیا چشم بلبلی پخته رو ریختم روش و نمک وفلفل سیاه هم اضافه کردم،البته میشه چند حبه سیر خورد شده هم اضافه کرد اگه طمعش رو تو برنج دوست داشته باشین.
بعد دم کشیدن با مواد گوشتی سرو کردم.
البته میشه لابلای برنج هم گذاشت.
بسی خوشمزه شده بود،البته رشته های محلی که خریده بود عالی بودن
@shirini71